Teraz jest 4 mar 2025, 17:11

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 46 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 16 lut 2006, 00:14 

gracze jak MZS maja >50k punktow, wiec maja unlocki jakie chca , ale dlaczego lamerskie jest uzywanie ich , normalnie nie rozumiem i chcialbym zeby ktos mi wytlumaczyl ...

sory za ot .. ale jak ktos zaczyna ot, to wypadaloby podac jakies argumenty
imo ofc

pozdrawiam

Tytuł:
PostNapisane: 16 lut 2006, 00:18 

Jak się gra same mecze klanowe (jak wiadomo podstawową bronią) to się potem narzeka, że unlocki lamerskie są bo ich używać nie umiem :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 16 lut 2006, 01:19 

Jezeli sa bronie dodatkowe i uzywanie ich to nie cziterstwo to czemu to jest lamerskie?
Ja tam nic nie mowie jak zostalem "zdjety" C4 przez ktoregos z czlonkow Wildy...

Tytuł:
PostNapisane: 16 lut 2006, 01:51 

[ironia mode on]Bo jestes tylko Zuaw_Smierci i nie masz prawa nazywac nikogo "lamerem" [ironia mode off]

Klanowcy nei uzywali unlockow by nie wypasc z wprawy. Na klanowkach gra sie standardowymi ghiwerami. Niestety w 1.2 moze byc ciezko grac bez unlockow, zobaczymy...

Lamerskie jest wysmeiwac kogos bo czegos uzywa czy cos robi. W CSie "lamerskie" jest AWP ale to uslyszysz tylko od graczy co nie umieja tego uzywac. W BF2 jak widac lamerskie jest to czego klanowcy zrzekaja sie dobrowolnie ;]

Swego czasu slyszalem, ze "od teraz infantry nie gra sie z c4 bo to lamerskie" i tak niby ma byc pr0 ;>

Tytuł:
PostNapisane: 16 lut 2006, 02:11 

Dla mnie jest to lamerskie bo eliminuje jakąkolwiek równowage gry. Wiesz, umiem tego używać, tylko nie mam frajdy z wejściem na flage z PKM/F2000 i wycięciem wszystkiego co żywe. Wcześniej (zanim EA obniżyła progi dla nowych unlocków) było spoko. M16, AK, a tera? Wchodzisz na serw i za każdym rogiem czeka sobie leżący support.
DLA MNIE (podkreślam, że to moje zdanie) unlock jest lamerstwem i tyle. Bo nie wymaga od użytkownikaq skilla (jego siła rażenia i celność niwelują braki w umiejętnościach).

Tytuł:
PostNapisane: 16 lut 2006, 02:14 

Unlocki zazwyczaj sa po prostu inne. Celniejsze to slabsze i na odwrot. Tylko poprawiajac celnosc supporta zapomnieli o mocy jaka ma PKM :P Inne bronie nie daja sie we znaki

Tytuł:
PostNapisane: 16 lut 2006, 03:15 

JabbaH napisał(a):
Dla mnie jest to lamerskie bo eliminuje jakąkolwiek równowage gry. Wiesz, umiem tego używać, tylko nie mam frajdy z wejściem na flage z PKM/F2000 i wycięciem wszystkiego co żywe. Wcześniej (zanim EA obniżyła progi dla nowych unlocków) było spoko. M16, AK, a tera? Wchodzisz na serw i za każdym rogiem czeka sobie leżący support.
DLA MNIE (podkreślam, że to moje zdanie) unlock jest lamerstwem i tyle. Bo nie wymaga od użytkownikaq skilla (jego siła rażenia i celność niwelują braki w umiejętnościach).

fakt, bylo ok zanim ea nie obnizyla progow , ale teraz kazdy gra unlockami ( no na pewno wiekszosc) , to nie lamerstwo jesli ty tego uzywasz (sam grales JabbaH g3 i innymi), do tego przeciez sa bronie , ktore nie sa unlockami a sa od nich lepsze ... a jesli chodzi o skilla , to imho jest tak samo jak w przypadku standardowych broni ....

ps nie myslicie za ta nowa snajperka ma zajebisty celownik ? 8)

pozdrawiam

Tytuł:
PostNapisane: 16 lut 2006, 03:23 

wiesz co stalo by sie gdyby gracze skillowi wzieli unlocki na serverach publicznych? nie, odpowiem Ci - kiedy ktos juz kiedys narzekal ze z AK lecialy "heady z dupy" teraz nie bylo by wogole gry, wszystko zostalo by zmasakrowane sila unlockow, a poprzez umiejetne aimowanie + brak bunny hoppingu skoczylo by sie to tragicznie, dla osob ktora umie tylko grac tym co odblokuje sobie przy kolejnej randze...

Tytuł:
PostNapisane: 16 lut 2006, 03:36 

gracze skillowi - znaczy gracze klanowi ??? szczerze mowiac, to wielu takich gra unlockami i jakies strasznej masakry nie zaobserwowalem, oczywiscie nie wliczajac w to sytuacji kiedy gracze ze stazem 600 godzin znecaja sie na takichz 50 h - bo to jest nieporozumienie, ktore czesto sie zdaza

unlocki czy nie , to to jest bron jak ktos umie jej uzywac to nie wazne co ma w lapkach przeciwnik (chyba bigniesz na niego z nozem)

Tytuł:
PostNapisane: 16 lut 2006, 04:23 

tak przy okazji, dzisiaj do mnie jakaś Wilda strzelała z MG36 :D ale to szczegół, jak się podniesie czyjegoś kita to przecież się go nie wyrzuci, nie? a problem zbyt pałernych unlocków nie jest żadnym problemem - serwer bez unlocków jest tu panaceum :) i to tym większym, że połowa łosi nawet na niego nie wejdzie (no unlocks w opisie i baj baj), skoro nie mogą grać swoimi pieścidełkami ciężko zapracowanymi ze score per minute 0.5 :D poziom się podniesie, unlocków nie będzie - cud, miód i orzeszki :)

Tytuł:
PostNapisane: 16 lut 2006, 09:35 

Wilda to nie skill tylko lamerstwo! Ostatnio na gamesnecie albo asterze na Gulf of Oman takiego baserape'a nam zrobili na lotniskowiec że ledwo się pojawiłeś już dead, aż wiara nie wytrzymywała i z serwa wyłaziła

Tytuł:
PostNapisane: 16 lut 2006, 09:53 

c0lon3l napisał(a):
gracze skillowi - znaczy gracze klanowi ??? szczerze mowiac, to wielu takich gra unlockami i jakies strasznej masakry nie zaobserwowalem, oczywiscie nie wliczajac w to sytuacji kiedy gracze ze stazem 600 godzin znecaja sie na takichz 50 h - bo to jest nieporozumienie, ktore czesto sie zdaza

unlocki czy nie , to to jest bron jak ktos umie jej uzywac to nie wazne co ma w lapkach przeciwnik (chyba bigniesz na niego z nozem)

skillowi - nie znaczy klanowi, zreszta mozliwe ze niedlugo zobaczysz o co mi chodzi...

Tytuł:
PostNapisane: 16 lut 2006, 10:43 

Byłoby najlepiej żeby gracze klanowi na serwerach publicznych używali tylko noży i pistoletów. :lol: Cała reszto to lamerzy :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 16 lut 2006, 12:35 

Killer20200 napisał(a):
Wilda to nie skill tylko lamerstwo!

LoL Biedne dziecko... Twoim zdaniem Wilda dostała sie na tą pozycję:
http://www.clanbase.com/rating.php?lid=2171
lamerstwem a nie skillem?

A co do unlocków. Podzielam zdanie Jabbaha ( geez jak to sie odmienia? :D )
że używanie unlocków to lamerstwo. A zresztą do lamek to i tak nigdy nie dotrze. Lamka nie weszłaby na nierankingowy serwer infanty, lamka musi używać swojego ukochanego F2000 i pkm. Dla takiej lamki szczytem możliwości jest kdr 0.7 ( o ile wie co to znaczy ) i pierwsze miejsce na mapie za leczenie innych...[/url]

Tytuł:
PostNapisane: 16 lut 2006, 13:33 

Raiven2 napisał(a):
Hehe,Special Forcesa tam nie ma rozrożnienie tam pisze Battlefield 2 klikasz jeśli chcesz SF to patrz po mapach jakie są..... :lol:

Ok, dzięki, żebym jeszcze wiedział jakie mapy to SF... :oops:
Ale z biegiem czasu samo przyjdzie :twisted:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 46 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2