Maniac nie musiz moich postow odbierac jako atak. Ja po prostu pisze to co wiekszosc mysli. Czesc tu nawet to napisala. Hmmm 90s dzwonil do EA zalatwiajac serw 64 slotowy. Z tego co pameital stweirdzl, ze rzadko udawalo sie kogokolwiek zlapac. jesli wiec ty masz mozliwosc dodzwonienia sie i pogadania to juz COS. Jesli wydales na rachunki 400zl(w co troche watpie ale mozliwe...) to tak jakby inwestycja "wydam 400zl zarobie 20k"
Tu nie chodzi o krytyke dla krytyki. Po prostu stwierdzam, ze sytuacja gdy pewniak turnieju sam go wspoltworzy jest nie zdrowa.
Co do dzwonienia do pana Grzegorza. W zwiazku z problemami z BFem dostalem od EA telefon (022)57-57-222 do "Grzegorza"
Jesli to TEN grzegorz to podziekuje....byl szaaalenie pomocny...
ps. male porownanie. ostatnio glosno bylo, ze kwiasniewski jako prezydent wynajal budynek kwasniewskiemu jako osobie prywatnej. Strasznie to oburzylo ludzi i politykow...
Tu mamy Wilde jako BFcentral wspoltworzaca turniej, ktory wygra Wilda jako klan. Podobna sytuacja? Ano trochu...
pss. Nie zrozumcie mnie zle. Ja z checia wezme udzial w turnieju i skopie pare tylkow nie zaleznie od wyniku. Jednak nie zmienia to faktu, ze w ten sposob organizacja wyglada "dziwnie" Niem am do Wildy pretensji, ze gra lepiej bo to by bylo glupie