Teraz jest 4 mar 2025, 17:35

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 47 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 16 lut 2006, 14:55 

Lailonn napisał(a):
Dramich nie znam cie wiec moze palne glupstwo ale skad wiesz jaka jest Wilda? :P To, ze nie ma lepszych w Polsce to juz udowadniali pare razy. masz racje sponsor placi z najlepszych. Ale tu nikt o to nie ma pretensji. Problem w tym, ze Sponsor oficjalnie oglosil kogo "faworyzuje" oraz z tym swoim faworytem wspolorganizuje turniej. Tu tkwi problem ;]

Lailonn wystarczy ze podzwonisz do pana [EA] Grzegorz'a tracac srednio na telefonach 400 zl/miesiecznie i napewno Ci sie spodoba organizowanie turnieju, gdy dostaniesz jedno info, bedziesz musial rozreklamowac puchar, a nastepnie wyjdzie ze jednak tego nie ma, proponuje abys sam w tej chwili zaczal wydzwaniac do ludzi - kontaktowac sie wsprawie samego turnieju, oraz tego jak masz zamiar to rozplanowac, ustalic, zorganizowac... poprostu kazdy na tej scenie UWIELBIA krytykowac, ale zeby zrobic cos samemu to juz nie ma zadnego...

Tytuł:
PostNapisane: 16 lut 2006, 15:02 

hmmm
jako kibic i statysta w tym temacie stwierdzam to samo co 90s
nagrody powinny być rozsądnie rozłożone na 3 miejsca

niemam powiazań z żadnym klanem więc to chyba obiektywna opinia...

Tytuł:
PostNapisane: 16 lut 2006, 15:03 

Może rzeczywiście niezbyt jasno się wyraziłem,

Uważam tak jeśli sponsor sam to wymyślił to jest OK. i nic nikomu do tego.
Jęśli stało się to na skutek układów ( a rozumiem że do tego prowadzi dyskusja) to jest to conajmniej naganne.

Jednak .... bez dowodów nie ma sprawy i chyba nie ma co rozpoczynać dyskusji prowadzącej do spiskowej teorii dziejów. i nie ma o czym gadać bo to tyko psuje relacje panujące pomiędzy graczami.

Trudno też się dziwić wildzie że nie ma nic przeciwko - jeszcze nie widziałem takich grabi co by grabiły od siebie.....

Jako laik - na prawdę widzę często klanowych graczy z Polski - i to nie Wildę którzy znacznie bardziej potrafią się mi nauprzykrzać, tak więc potencjał jest - kwestia organizacji.
I chyba jednak przesadacie ze skilem - gra w tym momencie jest wg mnie spłaszczona - tzn różnica pomniędzy (jak wy to mówicie ) pro a noobem to nie jest juz kosmos, zobaczycie w niedługim czasie parę potknięć najlepszych klanów właśnie z tego powodu.

Tak się zastanowiłem ... może niepotrzebnie się wtrącam pomiędzy klany - chyba jednak sami się musicie ze sobą dogadać....

Ostatnio edytowano 16 lut 2006, 15:12 przez dramich_wwa, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 16 lut 2006, 15:05 

cholerna Wilda... powinni tego zabronic :)

Tytuł:
PostNapisane: 16 lut 2006, 15:12 

Maniac nie musiz moich postow odbierac jako atak. Ja po prostu pisze to co wiekszosc mysli. Czesc tu nawet to napisala. Hmmm 90s dzwonil do EA zalatwiajac serw 64 slotowy. Z tego co pameital stweirdzl, ze rzadko udawalo sie kogokolwiek zlapac. jesli wiec ty masz mozliwosc dodzwonienia sie i pogadania to juz COS. Jesli wydales na rachunki 400zl(w co troche watpie ale mozliwe...) to tak jakby inwestycja "wydam 400zl zarobie 20k" :P

Tu nie chodzi o krytyke dla krytyki. Po prostu stwierdzam, ze sytuacja gdy pewniak turnieju sam go wspoltworzy jest nie zdrowa.

Co do dzwonienia do pana Grzegorza. W zwiazku z problemami z BFem dostalem od EA telefon (022)57-57-222 do "Grzegorza"
Jesli to TEN grzegorz to podziekuje....byl szaaalenie pomocny...

ps. male porownanie. ostatnio glosno bylo, ze kwiasniewski jako prezydent wynajal budynek kwasniewskiemu jako osobie prywatnej. Strasznie to oburzylo ludzi i politykow...

Tu mamy Wilde jako BFcentral wspoltworzaca turniej, ktory wygra Wilda jako klan. Podobna sytuacja? Ano trochu...

pss. Nie zrozumcie mnie zle. Ja z checia wezme udzial w turnieju i skopie pare tylkow nie zaleznie od wyniku. Jednak nie zmienia to faktu, ze w ten sposob organizacja wyglada "dziwnie" Niem am do Wildy pretensji, ze gra lepiej bo to by bylo glupie :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 16 lut 2006, 15:22 

Lailonn napisał(a):
Maniac nie musiz moich postow odbierac jako atak. Ja po prostu pisze to co wiekszosc mysli. Czesc tu nawet to napisala. Hmmm 90s dzwonil do EA zalatwiajac serw 64 slotowy. Z tego co pameital stweirdzl, ze rzadko udawalo sie kogokolwiek zlapac. jesli wiec ty masz mozliwosc dodzwonienia sie i pogadania to juz COS. Jesli wydales na rachunki 400zl(w co troche watpie ale mozliwe...) to tak jakby inwestycja "wydam 400zl zarobie 20k" :P

Tu nie chodzi o krytyke dla krytyki. Po prostu stwierdzam, ze sytuacja gdy pewniak turnieju sam go wspoltworzy jest nie zdrowa.

Co do dzwonienia do pana Grzegorza. W zwiazku z problemami z BFem dostalem od EA telefon (022)57-57-222 do "Grzegorza"
Jesli to TEN grzegorz to podziekuje....byl szaaalenie pomocny...

ps. male porownanie. ostatnio glosno bylo, ze kwiasniewski jako prezydent wynajal budynek kwasniewskiemu jako osobie prywatnej. Strasznie to oburzylo ludzi i politykow...

Tu mamy Wilde jako BFcentral wspoltworzaca turniej, ktory wygra Wilda jako klan. Podobna sytuacja? Ano trochu...

pss. Nie zrozumcie mnie zle. Ja z checia wezme udzial w turnieju i skopie pare tylkow nie zaleznie od wyniku. Jednak nie zmienia to faktu, ze w ten sposob organizacja wyglada "dziwnie" Niem am do Wildy pretensji, ze gra lepiej bo to by bylo glupie :lol:

nie nie ja zajmuje sie sprawami PR'u w Wildzie zajmuja sie tym 2 inne osoby(kto chce wiedziec jakie - niech szuka na http://www.wilda.pl), powiem inaczej :) zeby nie bylo ze atakuje - czy krytykuje - czy jeszcze inne jak kto woli, na chwile obecna na polskiej scenie bf'a nie ma chetnych ktora tak "dlugo fazowy" turniej chciala by przeprowadzic, (sa proby - 90s - jak mecz klanowcy vs bezklanowcy, jak puchar miast - ale czy to wyjdzie? ludzie juz narzekaja ze swojego squadu nie widzieli na oczy), aby cos wyszlo potrzebny jest niesamowity naklad czasu i pracy, i jesli np (moja osoba) chce cos takiego zrobic, zorganizowac to chce tez wziasc w tym udzial - pograc, powlaczyc z innymi polskimi klanami - a nie zorganizowac i patrzec... - wszystko ladnie pieknie ale osoby ktore zajmuja sie tylko i wylacznie organizacja normalnie na tym zarabiaja (pensja) - i to jest ich praca, moje natomias hobby?/chec zrobienia czegos?...

Tytuł:
PostNapisane: 16 lut 2006, 15:30 

Mecz klanowcy vs Freeplayowcy sie udal :P
Turniej wojewodztw ma szanse sie nie udac tylko dlatego, ze nie zainteresowali sie nim zbytnio klanowcy(a ci ciagna za soba innych)

Bog zaplac za czas i poswiecenie. tego nie neguje. O co mi chodzi juz pisalem wyzej i nei chce sie powtarzac. przypominam jednak, ze w turniejach, konkursach etc jest zasada "osoby biorace udzial w organizacji - nie biora udzialu" i to nawet w grach losowych gdzie nie ma jak oszukac!! Zastanawiales sie PO CO takie zasady? Moze wlasnie aby nie dochodzilo do dwuznacznych sytuacji i niedomowien? :}

Tytuł:
PostNapisane: 16 lut 2006, 15:33 

Lailonn napisał(a):
Mecz klanowcy vs Freeplayowcy sie udal :P
Turniej wojewodztw ma szanse sie nie udac tylko dlatego, ze nie zainteresowali sie nim zbytnio klanowcy(a ci ciagna za soba innych)

Bog zaplac za czas i poswiecenie. tego nie neguje. O co mi chodzi juz pisalem wyzej i nei chce sie powtarzac. przypominam jednak, ze w turniejach, konkursach etc jest zasada "osoby biorace udzial w organizacji - nie biora udzialu" i to nawet w grach losowych gdzie nie ma jak oszukac!! Zastanawiales sie PO CO takie zasady? Moze wlasnie aby nie dochodzilo do dwuznacznych sytuacji i niedomowien? :}

a ja Ci powiem ze osoby ktore takie rzeczy organizuja otrzymuja za to normalne wynagrodzenie, lub tez robia to charytatywnie - jednak to juz jest ich wlasna decyzja - i robia to w szczytnym celu.

Tytuł:
PostNapisane: 16 lut 2006, 15:42 

No aktualnie wyglada na to, ze dostaniecie za to wynagrodzenie. I to calkiem ladne ;P Ale dosc o tym. Dzisiaj pierwsze mecz mam. tzreba przytrenowac ;]

Tytuł:
PostNapisane: 16 lut 2006, 16:52 

Maniac ja was rozumiem,ale co bedzie jak bedziecie drudzy??
karty wam wynagrodza ta prace?
a moze bedziecie odwolanie od wyniku pisac?

Jak organizujecie ten turniej to napewno kase i czas w to wkladacie.i nalezy wam sie zwrot i to bez dyskusji,niezaleznie od wyniku i tego czy sie to komus podoba czy nie.
W grze jestesmy wszyscy rowni wiec nie ma to wplywu kto to organizuje.

Wiec wezcie z tej nagrody tyle ile was organizacja kosztowala a reszte podzielcie sprawiedliwie.
bo ta dysproporcja jak dla mnie to upokorzenie dla reszty klanow
o co oni maja walczyc??
o karte i sluchawki??
to jakby zrobic mecz dzieci V sportowcy
dzieci maja zabawe i lizaki a sportowcy robia biznes.
a mysle ze inne klany nie sa dziecmi.

nawet jakby do podzialu bylo 10.000zl to i tak warto
1 miejsce 5tys.
2. 3,5
3. 1,5

wy gracie spokojnie bo jestescie czysci i bez kosztow a inne klany maja zapal bo nawet 1000 wielu by ucieszylo

Tytuł:
PostNapisane: 16 lut 2006, 16:56 

Wstyd sie przyznac ale mam dzwiekowke zintegrowana :D Wiec dla mnie wystarczy nawet ta X-Fi :D Zreszta nie wiem jak inni ale ja mam gdzies nagrody. Fakt bylo by milo cos dostac za swoje hobby ale nie bylem i nie jestem pazerny.

Tytuł:
PostNapisane: 16 lut 2006, 17:37 

Nikogo nie atakując i ani nie obrażając:

Dla mnie, jako osoby z szeroko pojętą sceną raczej nie związanej, na tle przedstawionych tu informacji, to że pierwsza drużyna zgarnie cała pulę nagród jest mówiąc delikatnie niewłaściwe (chiałem napisać podejrzane, ale może to być źle odebrane).

Podkreślam, że jest to opinia osoby postronnej, wysnuta na podstawie przedstawionych w tym temacie faktów (mam nadzieje, że są to fakty).

Może jednak organizatorzy powinni przemyśleć swoje plany.
Bo w chwili obecnej, trud włożony w organizację trunieju wygląda jak przemyślana inwestycja, a nie działalność aktywisty.

Tytuł:
PostNapisane: 17 lut 2006, 14:38 
Moderator forum

Widze że co niektorzy moi oponenci zaczynaja zmieniac zdanie co do niektórych osób na scenie :). Ciekawe jaka mine zrobi reszta jak sie dowie co sie stało z nasza TP w NC.

Tytuł:
PostNapisane: 17 lut 2006, 14:46 

A co się stało Wojtas? Widać wiesz więcej ode mnie.

Tytuł:
PostNapisane: 17 lut 2006, 15:07 
Moderator forum

Czyli TP ma sie dobrze i bedzie dalej walczyc w NC :D. Tak sie składa ze troche wiem :)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 47 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2