całkowicie sie zgadzam ze zdaniem "nie taką grę kupiłem" - ja też nie kupowałem gry (abstrahując już od tego, że jej nie kupowałem

) z żabkami przemieszczającymi się na leżąco skokami i kolesiami detonującymi C4 w powietrzu. I jestem bardzo zadowolony, że teraz już tego nie można robić.
I jeszcze do Adasiego - jeżeli snajper zabija cię 20 razy jak próbujesz przejmować flagę to bardzo współczuję - a próbowałeś go wypatrzyć, zajść od tyłu i załatwić zanim ruszyłeś po flagę? ewentualnie podjechać pod nią Humvee i ustawić się w nim tak, żeby snajper cię nie dosięgnął? samemu wziąć snajpera i wiedząc gdzie campi lolek zdjąć go z parszywym uśmieszkiem na gębie?
ogólnie zaś spadku dynamiki nie zauważyłem - grałeś Laillon w PRMM (sory, że tak często o nim wspominam)? tam raz, że campienie i krycie się to absolutna podstawa, a dwa, że gra się flaga po fladze i nie ma rajdów na tyły - więc absolutnie nie powinno być dynamiki, right? a dynamika (ale nie taka jak w Quake czy UT) i adrenalina jest niesamowita - dużo większa niż w vanilli
miną dwa tygodnie, piloci nauczą się inaczej latać, reszta nauczy się omijać i wykańczać snajperów, a skillowcy znajdą sobie nową zabawkę, choćby tego Eryxa ze zwiększonym splashem - i będzie po staremu

tyle że bez żałosnie wyglądających prone jumperów