Teraz jest 6 mar 2025, 12:51

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 661 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 45  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 16 lut 2006, 15:45 

Kurde ja czytam Adasiego and friends i nie moge wyjść z podziwu jak można tak płakać. Ja nie kupywałem "naleśników i króliczków i delfinków" których w DEMIE NIE BYŁO(a przynajmniej nie zauważyłem). Toż to są totalne bujdy. A że komuś się nie podoba, że snajperzy snajpią to ja nic nie poradze. Bo PKM za celny?? Zaskocz takiego od tylca. Bo nie ma dynamizmu tzn ganiają wszyscy FFA i udają potrawy lub zwierzątka?? Bo za szybko się gnie??(No tak lepszy jest Quake, a Flashpoint to badziewie nierealne bo od jednej kuli się ginie). Wiecie ja powiem jedno. NIE PODOBA SIĘ TO NIE GRAJ lub poprostu się przystosuj i zapomnij o starych nawykach. AHA co do pr0 skilla to powiem, że ja miałem dosyć latającego c4 i kolesi których zachodziłem od tyłu a oni bez przymierzania mnie sciągali z M203.
To jest moje zdanie i nie mam zamiary obrażać Adasiego and friends!

Tytuł:
PostNapisane: 16 lut 2006, 15:48 

Zuaw_Smierci napisał(a):
No to jezeli cod jest taki super to idz sobie grac w coda i po problemie. Same mapy w BF2 sa bardzo duze, wiec tez nie mozna liczyc na duza dynamicznosc. W cod sa malutkie i gdzie sie nie objerzales to bylo do kogo walic, a BF2 kladzie nacisk na gre zespolowa wiec jakos nie ubolewam ze nie moge 3 na raz rozwalic.

ta, szkoda tylko ze ten caly team play nie istnieje. Jedynie z klanowcami albo ze znajomymi da sie normalnie z teamplayempograc, ale gdy wchodzisz na serw zagraniczny gdzie nikogo nie znasz to nie ma co liczyc na gre zespolowe. FFAowcy nawet nie potrafia tak prostej rzeczy jak wyjscie ze skladu po smierci jesli jeest sie CL nie mowiac o tym ze conajmniej polowa nie widziala przycisku:create sklad :roll:
teamplaya to ze swieca szukac w tej grze

ale jak to :(

Tytuł:
PostNapisane: 16 lut 2006, 15:53 

Może powtórze bo widze ze nie dociera co do niektórych.....Chcecie Teamplay,wchodzicie na polskie servy da się dogadać,połowa jak sądze angielskiego nie zna to sobie nie poradzi an zagranicznych ale na polskich nie ma problemu,niedość że jest na każdym prawie zawsze jeden admin.... :)

Tytuł:
PostNapisane: 16 lut 2006, 15:54 

TomekDeF napisał(a):
Adasi napisał(a):
Zacytuje też jednego z członków topowych polskich klanów "patch jest zjebany", tyle z mojej strony w tym temacie. Dla mnie jak ktos tego nie widzi to jest chyba ślepy lub ma naprawde niewiele do powiedzenia na temat stylu gry na poprzednim patchu.

Aha czyli jak wielki klanowicz przemówi, że patch jest bee to musi mieć racja...przypominam, że gra nie została stworzona tylko pod grę klanową ale też pod zwykłą grę 4 fun :|

Prosze Cie czytaj ze zrozumieniem a nie próbujesz przytoczyć czego ja nie powiedziałem.

Tytuł:
PostNapisane: 16 lut 2006, 15:54 

Raiven2 napisał(a):
Może powtórze bo widze ze nie dociera co do niektórych.....Chcecie Teamplay,wchodzicie na polskie servy da się dogadać,połowa jak sądze angielskiego nie zna to sobie nie poradzi an zagranicznych ale na polskich nie ma problemu,niedość że jest na każdym prawie zawsze jeden admin.... :)

tez bzdura, jak nie ma klanowcow albo bardziej ogarnietych graczy to teamplay nie istnieje :) taka smutna prawda

Tytuł:
PostNapisane: 16 lut 2006, 16:03 

to miałbyć kontrargument czy próba wyśmiania ?

na początku mojej przygody z BF2 po kilku rundach gdzie w jednym teamie był pewien bardzo dobry gracz rezydujący na polskiej scenie zastanowiła mnie jedna rzecz

jak to się dzieje że pomimo jego oszołamiającego (dlamnie, wtedy) KDR'a przez cała rogrywkę widziałem gościa może raz czy dwa ?
co on robi i którędy biega ?

oczywiście samymi refleksjami nad grą się pewnych nawyków oka i reki nie nadrobi
tymniemniej wtedy nonstop ginąłem od tzw. strzałów znikąd, pseudo znikąd bo przeważnie dostawałem w plecy i kamerka się przekrecała nieukazujac lokacji strzelca
obecnie gdy złote medale zaczynają z pewną regularnością wpadać do statystyk widzę że dokładnie tak jak ja wedy tak teraz ginie większośc moich ofiar
przypadek ? bunnyhoping (świętej pamięci) ? granatnik ?
3x nie

naprawde szczerze współczuję osobom które utorzsamiają skilla jedynie ze strzelaniem połaczonym z bunnyhoppingiem

zresztą niechce mi się kłucić
już widziałem w swoim życiu takie patche diametralnie zmieniające styl gry pr0 (choćby znerfowanie backstabba w JK2)
nauczycie się grać inaczej, inny aspekt w rozgrywce infantry stanie się atutem pr0 i skończą się wtedy obecnie bedące na topie płacze i jęki

Tytuł:
PostNapisane: 16 lut 2006, 16:07 

Znam gracza z TeamC (Oli) który umiał zabijać tylko z granatnika i przy tym skakać,teraz może się schować z kącie i cicho płakać bo raczej jego skill bez tego to jak skill 5-latka :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 16 lut 2006, 16:10 

A powiedz mi czy ktoś nie słyszał o sławnym Olim? Jeden gość ode mnie z klanu go fenomenalnie naśladuje :lol:
Sorry za OT, ale Olemu się należy :P

Tytuł:
PostNapisane: 16 lut 2006, 16:17 

Zgadzam się z Kolcem. Gra stała się bardziej kombinowana i pro granatnikowcy będą musieli podejść przeciwnika sposobem, a nie tylko spacja + fire 8)

Tytuł:
PostNapisane: 16 lut 2006, 16:19 

Adasi napisał(a):
A powiedz mi czy ktoś nie słyszał o sławnym Olim? Jeden gość ode mnie z klanu go fenomenalnie naśladuje :lol:
Sorry za OT, ale Olemu się należy :P

to ten noobmedic co wszystkich dookola reanimowal ?

a wogle co z nim? ostatnio nie widzialem go na zadnym servie :/

A jak wogle oceniacie szanse m16 po patchu? imho zbyt dluga przerwa jest miedzy kolejnymi seriami, ak miazdzy m16

Ostatnio edytowano 16 lut 2006, 16:26 przez LipToN Earl Grey, łącznie edytowano 2 razy

Tytuł:
PostNapisane: 16 lut 2006, 16:20 

Kiedyś tak robił jak chciał eksperta pierwszej pomocy,ale teraz gra noob szturmowcem,umie tylko z granatnika i przy tym musi skoczyć :x Ale teraz noob ma pecha :twisted: :twisted: :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 16 lut 2006, 16:51 

całkowicie sie zgadzam ze zdaniem "nie taką grę kupiłem" - ja też nie kupowałem gry (abstrahując już od tego, że jej nie kupowałem :)) z żabkami przemieszczającymi się na leżąco skokami i kolesiami detonującymi C4 w powietrzu. I jestem bardzo zadowolony, że teraz już tego nie można robić.

I jeszcze do Adasiego - jeżeli snajper zabija cię 20 razy jak próbujesz przejmować flagę to bardzo współczuję - a próbowałeś go wypatrzyć, zajść od tyłu i załatwić zanim ruszyłeś po flagę? ewentualnie podjechać pod nią Humvee i ustawić się w nim tak, żeby snajper cię nie dosięgnął? samemu wziąć snajpera i wiedząc gdzie campi lolek zdjąć go z parszywym uśmieszkiem na gębie?

ogólnie zaś spadku dynamiki nie zauważyłem - grałeś Laillon w PRMM (sory, że tak często o nim wspominam)? tam raz, że campienie i krycie się to absolutna podstawa, a dwa, że gra się flaga po fladze i nie ma rajdów na tyły - więc absolutnie nie powinno być dynamiki, right? a dynamika (ale nie taka jak w Quake czy UT) i adrenalina jest niesamowita - dużo większa niż w vanilli

miną dwa tygodnie, piloci nauczą się inaczej latać, reszta nauczy się omijać i wykańczać snajperów, a skillowcy znajdą sobie nową zabawkę, choćby tego Eryxa ze zwiększonym splashem - i będzie po staremu :) tyle że bez żałosnie wyglądających prone jumperów

Tytuł:

zastanawia mnie jeszcze jeden aspekt tego lamentu:

że niby gra straciła na dynamiźmie... "bo się częściej ginie więc ostrozniej się gra..."
przed patchem w dyskusji wiele osób się cieszyło że wreszcie niebędzie "biegania na pałę"
a teraz okazuje się że jest źle bo mniej dynamicznie
dobry patch ? nooo panie... tak to ci już tylko w erze dopasują :roll:

a właściwie to co ma powodować te "częstsze śmierci" ?
celniejszy support ? czy brak bunyhoppingu ? (częściowy zresztą - jak niestrzelasz to skakać sobie można dalej)

Tytuł:

Misiek40k bez obrazy ale jestes jednym z "masterow" o ktorych pisalem wczesniej. Nagle w momencie ukazania patcha pojawiaja sie gracze probujacy przycmic nas swa inteligencja i umiejetnoscia mi ;]

W demie byly i kroliczki i 'placuszki" :lol:

TP etc fajnie. Pewno na klanowkach sie da zyc. Ja jednak oceniam gre po calosci a nie tylko klanowkach. A prawda jest taka, ze aktualnie z 2 na 3 gry na FFA wychodze wkurzony na maksa bo mialem team debili. Wczesniej to bylo 1 do 3 :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 16 lut 2006, 16:56 

Heh ja sądze, że to jest mimio wszystko dziwne, że tacy prawdziwi pr0 płaczą, że gra jest już zjebana(było przy wypowiedzi super klanowca). A brak dynamizmu to inaczej: Ja chcem poudawać króliczka lub naleśniczka, a jak nie ma to gra jest do dupy bo najłatwiejszy sposób statsienia znikł.

Lailonn, a czy ja mówie, że jesatem jakimś objawieniem? Dla ciebie to ja moge być bogiem B2 :lol: . Ale powiem, że wypowiedzi typu zj....li dynamizm, gra stałą się nudna są nie na miejscu. Wcześniej dało się wyżyć. Nawet bez udawania zwierzątek. Teraz to już pewnie sądzisz, że jestem totalny n00b co sobie nie radził nie ma skilla i wogle gra jak noga. Dla ciebie ja moge być łąmagą, bo ty jesteś Ultra Giga Master Of B2 i uważasz, że tera ci którym idzie lepiej to lamki. Wcześniej zapewniam cię, że szło mi całkiem dobrze i nie płakałem, że chłopcy granatnikowcy mnie zabijali. Toż to tylko gra jest. Jak cie ubiją to trudno.

Ostatnio edytowano 16 lut 2006, 17:05 przez Misiek40K, łącznie edytowano 1 raz

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 661 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 45  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2