Teraz jest 26 lis 2024, 05:58

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 289 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 20  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 16 lut 2006, 20:21 

Ale w SFa gra malo osob nie dlatego, ze jest fe tylko, ze gownianie chodzi

Ogólnie to SF nie chodzi źle. Ma ona tylko ciut wieksze wymagania niź podstawówka.

Tytuł:
PostNapisane: 16 lut 2006, 20:42 

Ja tam różnicy nie widzę w fpsach.Właściwie sam się zastanawiam dlaczego tak mało ludzi gra w tak dobry dodatek.

Tytuł:
PostNapisane: 17 lut 2006, 00:06 

Lailonn napisał(a):
oby 30. Jak 40 to nawet kijem nie tkne :P Choc szczerze mowiac ten "ogrom" nowosci wycenilbym na 20zl. Jednak nie wierze w taka cene...

jak dla mnie jezeli 30zl bedzie kosztowal to w sklepie bede to omijal szerokim lukiem :twisted: :twisted: :P bo SF taki tani niebyl ale sie cos wiecej spodziewalem ale ma terz swoje + tak jak napewno bedzie mial EF ale niezakladam zeby zbil jaks furore(moge sie mylic 8) )

Tytuł:
PostNapisane: 17 lut 2006, 11:25 

Nie wiem czy pamiętacie ale mapy EF będą dodane do rotacji podstawki, a to oznacza (IMIO) wywalanie graczy zbez EF

Tytuł:
PostNapisane: 17 lut 2006, 11:37 

ojej113 napisał(a):
Nie wiem czy pamiętacie ale mapy EF będą dodane do rotacji podstawki, a to oznacza (IMIO) wywalanie graczy zbez EF

Ojej to bedzie straszliwy zonk dla skąpców :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 17 lut 2006, 11:49 

nie IMO tylko bedzie wywalac.

Skapcow? bardzo ladnie nazywa sie teraz widze kogos kto nie ma tyle pienieadzy. Lub kogos kto nie moze na gre wydac kolejnych 60zl ...

Tytuł:
PostNapisane: 17 lut 2006, 11:56 

hmm nie zamiezalem kupowac tych dodatkow ale skozo maja byc w rotacji podstawki to chyba bede zmuszony je kupic :/

Tytuł:
PostNapisane: 17 lut 2006, 12:24 

Lailonn napisał(a):

Skapcow? bardzo ladnie nazywa sie teraz widze kogos kto nie ma tyle pienieadzy. Lub kogos kto nie moze na gre wydac kolejnych 60zl ...

Ale fakt faktem udezy to w ludzi co nie maja $. to jest istna prowokacja ze strony EA .mozliwe ze nawet ea dziala swiadomie wydajac "to" do podstawki ,rotacij map, reasumujac aby pograc musisz miec Dodatek :roll: inaczej hastas lavista. Zapewne wiekszoc i tak kupi te dodatki aby miedzy innymi przetestowac nowe mapy /Pojazdy/ etc. Istny Monopol :shock:

Tytuł:
PostNapisane: 17 lut 2006, 12:58 

Jasne, ze to celowe zagranie. Wciaz nie rozumiem czemu nazywac ludzi bez pieniedzy czy ochoty na ich wydawanie skapcami. To obrazliwe okreslenie i jakos tu nie pasuje. Ja np nie planowalem kupic tych dodatkow z 1 prostego powodu. EA mnie ostatnio wybitnie denerwuje. Ale wyglada na to, ze bede musial...

Tytuł:
PostNapisane: 17 lut 2006, 13:06 

Ja zamierzalem kupic EF zanim jeszcze okazalo sie, ze beda to mapy do podstawki, wiec mi to rybka, czy wywali mnie czy nie :)

Ale takie zagranie ze strony EA to cios wymierzony w "plebs" (czyt. mniej zamożnych ludzi, ktorych EA ma w glebokim poważaniu) :?

Tytuł:
PostNapisane: 17 lut 2006, 13:48 

LOL leze. Niech moze EA wezmie sie za poprawke bledow a nie takie jaja robia :? dzizas no brak mi slow jak mozna byc tak chamskim, zmuszac do kupna dodatkow ;/ w ogole nawet nie chce miec tego dodatku, pare map, jakies nowe bronie i tyle ;/ mi starcza podstawka. Moze np. aster nie doda map z dodatku do rotacji...
I czemu wielkimi literami na pudelku gry nie jest napisane, ze zeby pograc sobie w spokoju trzeba co jakis czas kase wykladac? :shock:

Tytuł:
PostNapisane: 17 lut 2006, 14:10 

Zuaw_Smierci"...]I czemu wielkimi literami na pudelku gry nie jest napisane,.....[/quote]

Monopolista!!! Ich to rybka czy ty kupisz czy nie .....i tak znajdzie sie ktos kto bedzie musiał kupic ,nawet z przymusu, aby pograć sobie na ulubionym serwie.

[quote="Lailonn napisał(a):
Wciaz nie rozumiem czemu nazywac ludzi bez pieniedzy czy ochoty na ich wydawanie skapcami. To obrazliwe okreslenie i jakos tu nie pasuje.

ok poniosło mnie nie są to skąpcy ...Przepraszam.

Tytuł:
PostNapisane: 17 lut 2006, 14:26 

Szczerze mowiac, to trzeba spojrzec na to tak:
Cena dodatku to £5.99, czyli kolo 10-11$. Te gry sa glownie kupowane na zachodzie, i to jest naprawde BARDZO niska cena - tyle kosztuje dobry lunch w kantynie na uniwerku w Anglii...

Ciezko tu EA zdziercami nazwac akurat.

Tytuł:
PostNapisane: 17 lut 2006, 14:27 

Lailonn napisał(a):
... Wciaz nie rozumiem czemu nazywac ludzi bez pieniedzy czy ochoty na ich wydawanie skapcami. To obrazliwe okreslenie i jakos tu nie pasuje...

Prosze mi cos wyjasnic bo moze nie kumam, osoba kupujaca Bf2 (orginal) majaca odpowiedni "silny" komputer(pare tys) zeby sie cieszyc urokami befki opowiada ze nie kasy(okolo 30 pln za dodatek)???? o co tutaj chodzi????
...no chyba ze ktos ma a nie chce wydac bo sobie mysli ze jak juz kupil bf2 to mu sie wszystko nalezy-----to zachowanie wedlug mnie nazywa sie skapstwem i tyle...

Tytuł:
PostNapisane: 17 lut 2006, 14:47 

tm78 napisał(a):
Lailonn napisał(a):
... Wciaz nie rozumiem czemu nazywac ludzi bez pieniedzy czy ochoty na ich wydawanie skapcami. To obrazliwe okreslenie i jakos tu nie pasuje...

Prosze mi cos wyjasnic bo moze nie kumam, osoba kupujaca Bf2 (orginal) majaca odpowiedni "silny" komputer(pare tys) zeby sie cieszyc urokami befki opowiada ze nie kasy(okolo 30 pln za dodatek)???? o co tutaj chodzi????
...no chyba ze ktos ma a nie chce wydac bo sobie mysli ze jak juz kupil bf2 to mu sie wszystko nalezy-----to zachowanie wedlug mnie nazywa sie skapstwem i tyle...

Niepierdziel głupot !
Wyobraź sobie taką sytuacje. Mama kupuje dziecku komputer za 2500zł na RATY, następnie jeszcze na gwiazdke gre Battlefield 2, po czym to dziecko po miesiącu chce żeby mamusia znowu wydała 60 zł bo gra niechce już chodzić mimo że została zakupiona kompletna wersja wcześniej !!

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 289 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 20  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2