groszeka napisał(a):
np. gości z nikiem xxx sprawdza się jako xxx albo ten je...any xxx zabił mnie 9 razy a ja nawet nie wiedziałem skąd padł strzał
po takim donosie to moge autora odrazu wywalic z listy
gramy ze soba na serwach i sie znamy.wiec donosy nie sa dobrym pomyslem.bo kto na kumpla bedzie pisal ze choc go lubie dupa zniego?nie mowiac juz ze to nie bedzie obiektywna ocena.
podoba mi sie to ze chcecie juz owiele powazniej do tego podejsc.ale bez pomocy klanowcow sie nie uda.
by trenowac trzeba miec serwa.do tego TSa my jako bezklanowcy nic nie mamy.
Liste moge zrobic,ci co niegrali ostatnim razem a caly czas trenuja na publiku w 90% pewnie sie zalapia.nowi watpie.trzeba pamietac ze duza grupa dobrych graczy z ostatniego meczy gra teraz w klanach.
Duzo tez jest dobrych graczy ktorzy nie siedza na tym forum.wiec tez bedzie przydatne wylapywanie ich na serwach.
Powiem tak
narazie nie wpisujcie sie na liste nie ma sensu.
jest turniej PC2006 i klanowcy sie na nim skupiaja do tego CB i jeszcze turniej wojewodztw z ktorym nic nie wiadomo.
Pogadam z chlopakami jaki termin by im najbardziej pasowal i my sie dostosujemy.
oprocz listy zrobie plan,mysle ze ostatni wam sie podobal i byl dobry.
bede potrzebowal pomocy przy ustawianiu skladow i respawnow ale to juz obgadamy jak bedzie lista.
narazie tu mozemy pogadac o takich wlasnie pidolkach.
zreszta jak widzicie nikt z klanow sie wypowiada.
Za miesiac powinni miec wiecej swobody,wtedy zaczniemy organizacje