Teraz jest 26 lis 2024, 05:31

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 289 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 20  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 17 lut 2006, 15:06 

Ludzie ale tak zawsze jest i bedzie!!!!to jest Przemysł Komputerowy....który preżnie sie rozwija....jak ktos chce grac na full detalach ,albo grać ogólnie ,to musi inwestowac w kompa...to jest taka studnia bez dna :mrgreen: i Taki Jest MATRIX :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 17 lut 2006, 15:11 

TANK26 napisał(a):

Niepierdziel głupot !
Wyobraź sobie taką sytuacje. Mama kupuje dziecku komputer za 2500zł na RATY, następnie jeszcze na gwiazdke gre Battlefield 2, po czym to dziecko po miesiącu chce żeby mamusia znowu wydała 60 zł bo gra niechce już chodzić mimo że została zakupiona kompletna wersja wcześniej !!

..zapomiales jeszcze dodac ze mama tego dziecka oplaca internet, tel komorkowy, finasuje wakacje, ferie itd... koles o czym Ty piszesz...
Decydujac sie na cos na raty w tym przypadku komputer( za 2500 w bf2 nie pograsz no chyba ze mowisz o samym komputerze bez monitora i tak wtedy bedzie bardzo ciezko, ale mniejsza z tym) to osba ma swiadomosc ze jest w stanie finasowac miesieczne raty i przy tym nie stracic plynnosci domowego budzetu....
kolejna sprawa to ,ze cena za EF to okolo 30 pln a nie 60
...jak dla kogos 30 pln to duza suma za kolejne pareset dodatkowych godzin w grze(temat juz walkowany) to przepraszam

Tytuł:
PostNapisane: 17 lut 2006, 16:56 

tm 60zl bo BP beda poki co 2 a jak nie chcesz byc kickowany musisz kupic oba i kazdy kolejny jaki wyjdzie.

Mnie np stac. Jest dopiero luty a ja juz kupilem okolo 15 gier. Tylko, ze o ile gdy kupie produkt xxx i sie nim ciesze to jest ok, to gdy kupuje produkt Bf2 a on ma mase bugow pomimo 4 patchy. Do tego jest dodatek, ktory zostal zepsuty przez patch a na koniec WYMUSZAJA na mnie kupowanie BPackow to sie wkurzam. To w polaczeniu z ostatnimi moimi atrakcjami z EA sprawia, ze najchetniej bym im wsadzil w pupe te plytke z BFem. najlepiej wszystkie bo jakos sie skladam am wszystkie gry z serii(w tym dodatki)

Na wielu forach slychac opinie, ze EA sie opuszcza. Nie sposob tego nie zauwazyc. Classica robili dlugo ale to byl "pionier" BF2 nie jest...

Tytuł:
PostNapisane: 18 lut 2006, 12:42 

Myslę,że EF bedzie kosztowalo około 40 zł. W empiku zawsze bedzie drożej. Ale i tak ludziska pokupują te dodatki. 40 zł to nie majątek. Narzekają że drogo, a 2x w tygodniu chodzą do Mc lub KFC.
A jezeli bedzie kosztowal nawet 80zł, to co? nie kupice ????!!!!!

Zakupicie, zakupicie.....:)

Tytuł:
PostNapisane: 18 lut 2006, 12:48 

ja stawiam na 30zł

tak apropo
zawartoć pojedyńczego boosterpacka to mniej więcej połowa tego co dostaliśmy w Special Forces - a ten był za około 70zł

Tytuł:
PostNapisane: 18 lut 2006, 12:58 

Boosterpack mial kosztowac 1/3 ceny SF. To oficjalne wypowiedzi panow z EA. Jesli dodatek kosztowal 60-80zl to BP powinien okolo 30. A wiadomo, ze zaokragla w gore ;p

Tytuł:
PostNapisane: 18 lut 2006, 13:28 

Ile by nie kosztował to i tak nie kupię... Mam już dosyć dodatków po SyFie :evil:

BTW sprzedaję dodatek. Chce ktoś kupić?? :P

Tytuł:
PostNapisane: 19 lut 2006, 15:53 

Znalazlem cos dla tych , ktorzy chca przetestowac bronie zanim kupia Euro Forces.

http://bfeditor.gotfrag.com/forums/viewtopic.php?t=4194

Jest to minimod, korzystajacy z patcha 1.2, pozwalajacy na pogranie broniami z EF.

Chiny maja Tier 1, czyli unlocki z podstawki

MEC maja tier 2, czyli unlocki z SF

USMC maja bronie z EF.

Jest to mod, wiec nie wplywa na dzialanie podstawki/dodatku.
Odpalamy go poprzed community/spolecznosc w zakladce modyfikacje/mods.

PS. Hk21 ma moc ;]

A tu mozesz mnie sprawdzic - Veres - http://tiny.pl/xh88 - Bf2 Tracker

Tytuł:
PostNapisane: 19 lut 2006, 17:23 

Moze ktos powiedziec czy na pewno beda dodawane mapki nowe do rotacji podstawki? Chodzi mi o jakies potwierdzone info...

Tytuł:
PostNapisane: 19 lut 2006, 17:27 

Zuaw_Smierci napisał(a):
Moze ktos powiedziec czy na pewno beda dodawane mapki nowe do rotacji podstawki? Chodzi mi o jakies potwierdzone info...

to juz chyba tylko zalezy od adminow czy dodadza nowe mapki

A btw to najlepiej sciagac jeszcze kase od naiwnych graczy a rekompensaty za kolejne patche to juz ni dadza :(
EA ostro leci sobie w kulki

Jesli sie chce to i mozna jako przyklad podam iz wraz z wyjsciem kolejnego patcha do CoD, bodajze 1.5 (czyli az 5) tworcy gry dodali juz ze 3-4 mapki, a do UO zrobili mappacka z niektorymi mapkami z vannila (co wiecej przerobione troche byly). wszystko oczywiscie darmowe

ale jak to :(

Tytuł:
PostNapisane: 19 lut 2006, 20:09 

Dzisiaj zauważyłem server który działał na EF. Nie dało się na niego wejść:/
Była na nim mapa Operation Smoke Screen(pewnie dlatego). Serv był francuzki.

Tytuł:
PostNapisane: 19 lut 2006, 20:11 

Walatch napisał(a):
Znalazlem cos dla tych , ktorzy chca przetestowac bronie zanim kupia Euro Forces.

Jest to minimod, korzystajacy z patcha 1.2, pozwalajacy na pogranie broniami z EF.

USMC maja bronie z EF.

PS. Hk21 ma moc ;]
SUPER bronie teraz to przeciwnicy UNII nie mają najmniejszych szans w walce piechoty 8) :D

Tytuł:
PostNapisane: 19 lut 2006, 21:19 

Ubi napisał(a):
Walatch napisał(a):

USMC maja bronie z EF.

PS. Hk21 ma moc ;]
SUPER bronie teraz to przeciwnicy UNII nie mają najmniejszych szans w walce piechoty 8) :D

Hehe fakt fajne są bronie...osobiście mi się najbardziej FAMAS podoba :)

Tytuł:
PostNapisane: 19 lut 2006, 22:57 

Cytuj:
Tom@s: Instalacja może nie jest zbyt skomplikowana, jednak zabiera troszkę czasu. Wpierw musimy zaopatrzyć się w EA Downloader oraz cd-key, który możemy nabyć w sklepie. Wchodzimy na tą stronę, gdzie wpisujemy nasz cd-key oraz nick z gry (jako konto GameSpy). W tym momencie okazuje się, że jeżeli mamy kilka kont w jednej grze, aby pograć na każdym z nich w dodatek Europejskie Siły Zbrojne, musimy zakupić kilka kopii booster pack'a. Jest to wielki minus dla EA, ponieważ dodatek został przypisany do konta gracza, a nie do kopii gry (z tego powodu nasze rodzeństwo nie pogra w nowy dodatek). Gdy już wypełnimy odpowiedni formularz zamówienia, przechodzimy dalej według wskazówek. Następnie uruchamiamy EA Downloader i rozpoczynamy ściąganie. 365MB i 2h z głowy. Po ściągnięciu oczekiwałem pliku instalacyjnego, który mógłbym wypalić na płytę. Niestety, jedyne co znalazłem to kilka dziwnych plików z jeszcze dziwniejszymi rozszerzeniami. Instalację rozpoczynamy poprzez EA Downloader i po chwili cały dodatek ląduje w katalogu z BF2.

i dzieki tej oto informacji na 99% nie kupie booster packa. Dzieki wielkie Tom@s za uratowanie moich 30-60zl(bo bym kupil i kolejny)

Tytuł:
PostNapisane: 19 lut 2006, 23:21 

Lailonn napisał(a):
Cytuj:
Tom@s: Instalacja może nie jest zbyt skomplikowana, jednak zabiera troszkę czasu. Wpierw musimy zaopatrzyć się w EA Downloader oraz cd-key, który możemy nabyć w sklepie. Wchodzimy na tą stronę, gdzie wpisujemy nasz cd-key oraz nick z gry (jako konto GameSpy). W tym momencie okazuje się, że jeżeli mamy kilka kont w jednej grze, aby pograć na każdym z nich w dodatek Europejskie Siły Zbrojne, musimy zakupić kilka kopii booster pack'a. Jest to wielki minus dla EA, ponieważ dodatek został przypisany do konta gracza, a nie do kopii gry (z tego powodu nasze rodzeństwo nie pogra w nowy dodatek). Gdy już wypełnimy odpowiedni formularz zamówienia, przechodzimy dalej według wskazówek. Następnie uruchamiamy EA Downloader i rozpoczynamy ściąganie. 365MB i 2h z głowy. Po ściągnięciu oczekiwałem pliku instalacyjnego, który mógłbym wypalić na płytę. Niestety, jedyne co znalazłem to kilka dziwnych plików z jeszcze dziwniejszymi rozszerzeniami. Instalację rozpoczynamy poprzez EA Downloader i po chwili cały dodatek ląduje w katalogu z BF2.

i dzieki tej oto informacji na 99% nie kupie booster packa. Dzieki wielkie Tom@s za uratowanie moich 30-60zl(bo bym kupil i kolejny)
ja nie widze problemu 8)

PS.Czy 21 lutego (wtorek) CD-KEY bedzie w sklepach :?:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 289 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 20  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2