Teraz jest 4 mar 2025, 23:45

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 661 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 45  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 20 lut 2006, 11:02 
Moderator forum

Ktoś wie od czego zależy jak rakieta z aa mocno nam przywali? Czasami potrzeba 3 rakiet nawet. Piersza mi zwykle zabierała tylko 2 kreski :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 20 lut 2006, 11:24 

90s napisał(a):
2 cleye skutecznie mnie zblokowaly
widzialem je i nic nie mogle zrobic
jedynie wlesc w to.
nawet z drabinki sie juz flagi nie da przejmowac

Co za problem? Idziesz z medykiem, wchodzisz na cleya, med podnosi, idziesz dalej, znowu podnosi. Dokladnie tak sie teraz przejmuje dobrze zaminowane TV - testowalem jako ten 'wybuchający'. Patch wymusza teamwork i bardzo dobrze.

Juz nie wspominam o tym, ze w 90% przypadkow snajper/spec od c4 jest na dachu lub na wzgorzach. Jedyne co mnie wkurza w patchu na serio to znikajaca rakiety. Gram glownie jako AT i teraz mam powaznie przerabane - ani nie moge skakac, ani nie moge byc pewny trafienia z rurki. No ale na pewno to poprawia.

Cytuj:
Jeden gosciu wsparcie drugi snajper.pierwszy prowadzi hamera .drugi cleye wszedzie rzuca.na karkanda pierwsza klasa
kierowca za przekazanie ammo za pomoc kierowncy i za asysty ptk zbiera.
snajper robi rzeznie,wystarczy ze pod pierwsza flaga beda w kolko jezdzic.

A nie jest czasem tak, ze mozna tylko 2 claymorki miec podstawione w jednej chwili, a wczesniej postawione znikaja po polozeniu kolejnych?... Kiedys tak chyba bylo?

pozdr,
Ognacy

Tytuł:
PostNapisane: 20 lut 2006, 11:29 

na Sharqi Peninsula zawsze gra wielu snajperow i niech tak kazdy sobie 1 Claymora zostawi.pod TV do ktorej mozna sie dostac tylko dwoma drogami.
i dlaczego mam oddac ptk i by druzyna tracila kupon za to ze nie da sie zniszczyc claymora.jak widze pulapke to powinnienem miec mozliwosc ja zneutralizowac.
zawsze tak bylo a teraz snajper ma punkty za darmo.

Tytuł:
PostNapisane: 20 lut 2006, 11:30 

Cytuj:
No i co to by była za gra czołgiem :? Wszyscy by się nauczuli tak strzelać i byś sobie nic nie pograł nim. A takto masz jakieś szanse.

Jeszcze się doczekasz. Płaczki wypłakały osłabienie heli, teraz się zacznie płakanie że czołg za silny.

Cytuj:
PS. Nie jestem na bierząco w tym wątku ale już kilkakrotnie w grze spotkała mnie sytuacja że zabijał mnie "cichy" pocisk. Zero huku wystrzału a ja marty O_o. To jakiś błąd czy co? Troche to irytujące bo idziesz sobie a tu nagle "bęc" i wołanie o medyka :?

Błąd, chyba. U mnie po patchu jakość dźwięku poszła na pysk. Mam X-Fi i do tej pory BF2 był grą, która je najlepiej wykorzystywała. Teraz 'poprawili'.

pozdr.
Ognacy

p.s. 90s - nie tracisz przeca żadnego punktu ani sam, ani kuponu - jeśli cię medyk podniesie. Jak dla mnie może tam leżeć nawet 20 claymorek. Oczywście nigdy nie leży, bo żywot snajpera na sharqi jest skutecznie skracany przez innych snajperów.

Tytuł:
PostNapisane: 20 lut 2006, 11:37 

Patch 1.2 kosztował mnie..... 370zł. Tzn. nowa karta grafiki mnie tyle kosztowała. Zresztą.. mam ja tylko przez tego patcha i glupia polityke EA. :evil: EA SUCKS!!!!

Czołg nie jest wcale taki silny. Moze na freeplayu jak druzyna sklada sie z n00bkow :P a tak to raz dwa i czolgiem nie pojezdzisz :evil:

Miałem okazje przetestować nieco strzały z czołgu w heli.. dziwne.. ale jezeli heli jest na full armor.. to 1 strzał nie zawsze go wykancza :evil: (a moze mi sie cos przewidziało? musze to jeszcze sprawdzic)

Tytuł:
PostNapisane: 20 lut 2006, 11:38 

Ognacy tez gram AT i bug z rakietami jest fatalny.czasem latam po mapie z golymi rekami.
czasem trzy razy mi przeladowywuje.nie wspomne o tym strzelaniu slepakami

co do clamorow i oddawania punktow za to ze wiem ze jest pulaka,widze ja i nie moge rozbroic.to jak to jest gra zespolowa to ja dziekuje za taka lameriade.

na gamesNETcie jeszcze sie uda.
ale gralem na zachodnim przebilem sie pod flage gdy cala reszta nabilaja punkty przy dwoch pierwszych flagach.
zapraszalem i nic to nie dalo.i tak trzy razy
poza tym co to za gra zespolowa w dwoch kolesi??
tez mi wymuszenie.
schrzanili to i tylko czekam az gracze zaczna to naduzywac.
w tedy pogadamy jakie to jest fajne

Tytuł:
PostNapisane: 20 lut 2006, 12:50 

90s napisał(a):
ale gralem na zachodnim przebilem sie pod flage gdy cala reszta nabilaja punkty przy dwoch pierwszych flagach.
zapraszalem i nic to nie dalo.i tak trzy razy
poza tym co to za gra zespolowa w dwoch kolesi??

dołącz do klanu i będzie po kłopocie.

Tytuł:
PostNapisane: 20 lut 2006, 13:13 

Obrazek I przestań wreszcie płakać... :wink: :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 20 lut 2006, 13:15 

Nawet Chuck Norris zapłakał.. jak zaczął grać w BF'a z najnowszym Patchem 1.2 :wink:

Więc tym bardziej 90's może beczeć :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 20 lut 2006, 13:16 

Znikające, a nawet nie skręcające rakiety potrafią wkur*** Podczas meczy z gromem nie dało sie nawet ustrzelić jadącego dzipka.

Tytuł:
PostNapisane: 20 lut 2006, 13:23 

Za to fajne emocje gdy stzrelasz w jeepa, ktory che cie przejechac a tu rakieta sruuu na wylot a chwile potem ty na masce ladujesz ;]

Tytuł:
PostNapisane: 20 lut 2006, 13:27 

Meewosh47 napisał(a):
Znikające, a nawet nie skręcające rakiety potrafią wkur*** Podczas meczy z gromem nie dało sie nawet ustrzelić jadącego dzipka.

No właśnie, one nie tylko znikają, ale czasem też nie dają się sterować. Zauważyłem, że 'fajerwerki' też nie zawsze naprowadzają się na zalockowany cel powietrzny - od czasu do czasu lecą w pizdu prosto jak się je wystrzeliło. Ciekawe kiedy to wszystko poprawią.

Z innych ciekawostek na własne oczy widziałem ciągle flary, ponoć wystarczy przytrzymać "X" i się niekiedy sypią bez końca, a kilka osób już widziało "maszynowego" TOWa na APCtce, strzelającego seriami. LOL. Trochę tego chłopaki spieprzyły.

pozdr,
Ognacy

Tytuł:
PostNapisane: 20 lut 2006, 13:30 

Lailonn napisał(a):
Za to fajne emocje gdy stzrelasz w jeepa, ktory che cie przejechac a tu rakieta sruuu na wylot a chwile potem ty na masce ladujesz ;]

Przed patchem to Ci się nigdy nie zdarzyło? LOL, bo mnie to się zdarzało jeszcze w czasach po hotfixie 1.01, dawno temu. Teraz po prostu jest znacznie gorzej ;-) Trzeba się cieszyć rurką póki jeszcze jest, po kolejnym patchu pewnie będą z niej wylatywać niekierowane gołębie pokoju. (a czasem nic w ogóle :-)

pozdr,
Ognacy

Tytuł:
PostNapisane: 20 lut 2006, 13:44 

no fakt
widziałem APC walące seryjnie rakietami - ale niestaty wszystko ślepaki więc marnie skończył koleszka

co do flar to zdawało mi się że skrócili im czas przeładowywania (kilka razy widziałem jak heli puszczał je 2 razy cześciej niż było dotychczas - szybciej niż się rakiety w AA ładują)

zastanawia mnie niemal absolutny brak granatników (co jak co ale nadal są skuteczne w większośći sytuacji)

Tytuł:
PostNapisane: 20 lut 2006, 13:57 

Wszyscy teraz latają z medami :lol:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 661 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 45  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2