Teraz jest 4 mar 2025, 16:47

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 120 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 21 lut 2006, 11:02 

Witam wszystkich,

Jedni mnie znaja, inni nie. Jestem Joe i wystepuje w tej sprawie indywidualnie, na wlasny rachunek. Nikogo nie pytalem o pozwolenie i malo kto wie o tym ze wlasnie to pisze. Mialo to pojsc wczesniej, ale to forum niestety lezalo. Mam nadzieje, ze mimo to tresc bedzie bardzo aktualna, z gory przepraszam za chaotycznosc.

Idea takiej petycji / posta stworzyla sie w mojej glowie jak zobaczylem WGS. Rok temu jeszcze gralem na zupelnie innej scenie multiplayerowej i turniej na taka skale, w Polsce, byl czyms zupelnie nie do pomyslenia. Zreszta mysle ze kazda inna scena patrzy na taki turniej z zazdroscia.
Pula nagrod wrecz ogromna, zarowno jak na warunki polskie i europejskie - ponad 30 tysiecy zlotych i organizacja z niezla pompą jak na nasze warunki. Ten post powstaje z dwoch powodow. Po pierwsze po konsultacji z liderami absolutnie czolowych klanow tej sceny, po drugie po poscie JUHY: http://www.spqr.netend.pl/forum/viewtopic.php?t=221 , ktory mnie zmotywowal do konkretnego dzialania po tygodniu myslenia.

Jak wiem od roznych ludzi, tego typu LAN party w grach serii Battlefield byly juz organizowane i wiekszosc przyjela ten LAN normalnie. Dla mnie i moich kolegow bylo to cos zupelnie nowego i wielkiego, wiec te ujemne sprawy zostaly z poczatku pominiete. Jak wiemy, juz wtedy pojawil sie problem podzialu nagrod i braku nagrod dla drugiego i trzeciego miejsca. Jak rowniez wiemy, w tamtym okresie byl tylko jeden klan, ktory byl w stanie siegnac po pierwsza nagrode i glownie dlatego pojawily sie powazne watpliwosci co do obiektywizmu w podziale nagrod.

Juz wtedy nasz Pan Grzegorz popelnil pierwszy blad w odczytywaniu sceny i zamiast ta ogromna pule lepiej rozdysponowac, postanowil zagrac na nerwach sponsorow i wyciagnac od nich wiecej nagrod pozostawiajac w stanie poczatkowym nagrode za 1 miejsce. Wszyscy wiedzieli kto Panu Grzegorzowi pomagal z organizacji oraz doborze nagrod i tym bardziej wszyscy byli zbulwersowani cala sprawa, jako ze z gory bylo wiadomo kto ta glowna nagrode wygra.

Turniej sie zakonczyl, Wilda oczywiscie wygrala i zgarnela nieporownywalnie wieksza nagrode, ale poniewaz cala impreza byla bardzo udana (wnioskuje ze to jest powod), sprawa ucichla i wszyscy byli zadowoleni. Nie pamietam, zeby pojawily sie pozniej zdecydowane glosy protestujace. Ja jednak postanowilem zaprotestowac juz wtedy i po imprezie, udalem sie na gotfrag, w temacie WGS stworzonym przez czlonka Wildy, udzielilem komentarza. Napisalem jak moglby wygladac podzial 10 tysiecy (6, 3, 1 ), tak zeby byl sprawiedliwy i ze przykre jest to, ze Wilda dopuscila do takiego a nie innego podzialu. Mowie Wilda, bo umowmy sie... Wilda miala duzy wplyw na organizacje tego. Post zostal skasowany i dostalem grozbe usuniecia z gotfrag, jesli powiem jeszcze cos zlego na Wilde. Nie to mialem na mysli.

Po tym dalem sobie spokoj, bo ogolnie nastroj na scenie byl pozytywny. Juz wtedy byly glosy o kolejnym turnieju, no i jest.

Polish Championship 2006, wielki turniej, konczacy sie realnie rzecz biorac we Frankfurcie, na finalach europejskich. Juz na wstepie dowiadujemy sie od Pana Grzegorza, ze nagroda glowna to 25 tysiecy i brak nagrod za 2 i 3 miejsce. Gdzies za kulisami krazyly plotki, ze 5 pierwszych klanow ma sponsorowany pozniejszy wyjazd do Frankfurtu, jednak te plotki szybko znikly. Silne glosy krytyki spowodowaly ruch ze strony Pana Grzegorza i drugi jego blad w odczytywaniu sceny, gdzie poraz kolejny zagral na nerwach sponsorow i zamiast podzielic pierwsza nagrode bardziej sprawiedliwie postanowil wyciagnac wiecej nagrod. Jak wiadomo poraz kolejny glownym 99procentowym faworytem do pierwszej nagrody jest Wilda.

Wilda - nasz glowny lacznik z Panem Grzegorzem mowi "co mozemy na to poradzic?". Mozecie bardzo duzo i dobrze o tym wiecie.

Raz mozna spojrzec na taki uklad z przymruzeniem, ale nie dwa razy. Osobiscie mam duze watpliwosci czy ktos wyzej postawiony w EA akceptuje takie zagrywki. Mozna smialo powiedziec ze takim podzialem nagrod i podzialem ludzi/graczy na lepszych i gorszych Pan Grzegorz przynosi wstyd calej, ogromnej swiatowej firmie jaka jest EA.

Nie bede kierowal tego ponizej do czlonkow Wildy, bo ich podejscie do sprawy pokazuje, ze nie ma sensu, ze maja w tym duzy interes i nie maja zamiaru zmienic podejscia. Ale trudno ich nie rozumiec, biznes jest biznes, a tu chodzi o 25 tysiecy.

Szanowny Panie Grzegorzu. Musi Pan sobie zdawac sprawe, ze polska scena Battlefield jest ogromna, sklada sie nie tylko z Wildy i nie tylko Wilda powoduje ze ona istnieje. Mozna powiedziec wiecej - Wilda to najlepszy klan, ale okolo 10% sceny i nie wiecej. To my tworzymy scene i to my tworzymy turniej PC 2006. To my powodujemy ze jest on atrakcyjny i to my powodujemy ze ludzi z zewnatrz zaczyna interesowac seria Battlefield, bo to my mamy ta gre rozpracowana i My pokazujemy cale jej mozliwosci.
Dwa razy uzylem slowa blad z Panskiej strony, ale kazdy normalnie myslacy czlowiek, Polak, widzi w tym duzo wiecej niz tylko blad. Na Pana nieszczescie duzo wiecej. Jeden z moich blizszych kolegow postanowil podzielic teoretyczna pule (okolo 30 tysiecy) sprawiedliwie i realnie:
10.000 - pierwsze miejsce
8.000 - drugie miejsce
4.000 - trzecie
3.000 - czwarte
2.000 - piate

Jak wiem z rozmow z liderami najwiekszych i najlepszych klanow - taki podzial uznaja za bardzo sprawiedliwy. Oczywiscie mozna tu conieco zmienic, jednak wszystko w ramach sprawiedliwosci i dostepnej puli.
Taki podzial jest nie tylko sprawiedliwy, ale rowniez bardzo korzystny dla samego turnieju oraz EA i gry Battlefield. Powoduje on duzo wieksze zainteresowanie (wiecej klanow widzi swoje szanse na nagrode) i duzo lepsze rozgrywki w turnieju (az 5 klanow otrzyma nagrody, wiec kazdy bedzie walczyl o jak najlepsza pozycje, kazdy realnie ma szanse dostac sie do tej 5). Im wiecej klanow ma szanse otrzymac nagrode, tym lepszy turniej, lepsze zdanie o EA, lepszy interes waszej firmy w tym kraju. I tutaj wroce do bledu. Panie Grzegorzu, my gracze, nie wymagalismy od Pana ani na WGS ani tutaj zwiekszania puli, w zadnym momencie. Pula okolo 30 tysiecy zlotych jest ogromna i absolutnie wystarczajaca. Chwala i uklony dla sponsorow. Prosze dokladnie to zrozumiec - nie chcemy wiecej, chcemy sprawiedliwego podzialu tego co jest. Zalatwiajac karty X-Fi oraz sluchawki Creative gra Pan na nerwach sponsorow powiekszajac juz istniejaca pule. Nie znam dokladnej przyczyny, dlaczego woli Pan rozszerzyc pule zamiast ja lepiej podzielic, ale jest to zapewne sekret.

Nie mam tu zamiaru nikogo oskarzac, wymieniac nickow graczy Wildy, ktorzy klamia, ani twierdzic, ze zachodzi tu pewnego rodzaju przestepstwo.

Na koniec najwazniejsze. Jedyna mozliwoscia zmiany obecnego stanu rzeczy jest zjednoczenie sie sceny BF2. Bardzo mnie niepokoi obecna sytuacja i fakt, ze jest cicho, kiedy nie powinno byc. Jedynie wszyscy razem , wspolnie mozemy zmienic to co jest. Lezy to w interesie kazdego z klanow na tej scenie. Kazdego bez wyjatku, bo kazdy ma szanse dostac sie do tej nagrodzonej piatki. Nie lezy to napewno w interesie Wildy, ale kazdego innego klanu BF2 istniejacego tutaj. Proponuje to, co krazy juz za kulisami od ogloszenia turnieju: Bojkot PC 2006 jesli podzial nagrod nie zostanie zmieniony na sprawiedliwy. To brzmi powaznie, ale musimy sie w tym zjednoczyc. Jesli wypadnie z tego jedno istotne ogniwo, to nie mamy szans. Chodzi tu o pieniadze i kazdy chce je zgarnac.
Jest teoretyczna mozliwosc, zeby zmodyfikowac ta koncepcje na koncepcje: gramy, ale czekamy na zmiany podzialu na sprawiedliwy. Jednak wedlug mnie, jesli bedziemy kontynuowac, nic sie nie zmieni, jedynie zostaniemy nakarmieni bzdurami i temat zostanie odwleczony.

Chce , zeby w tym temacie wypowiadali sie jedynie liderzy klanow, bez osob postronnych i licze na to, ze do calosci dolacza wszystkie najwieksze klany. Jesli jakis klan lub wiecej nie chce wypowiadac sie publicznie (tutaj), moze skontaktowac sie bezposrednio ze mna. Bedzie zorganizowany duzy meeting liderow wszystkich zainteresowanych klanow i ustalona strategia dalszego dzialania. Ja wiem ze swojej strony, ze jesli bezposredni apel do Pana Grzegorza nie odniesie skutku, skontaktuje sie z tyloma osobami w EA ile bedzie potrzeba, az dotre do wlasciwej, ktora sie przyjrzy tej sprawie dokladnie. Osobiscie wierze w to, ze to co sie dzieje nie jest wlasciwym planem marketingowym EA. Takie praktyki nigdy nie konczyly sie dobrze.

Zjednoczmy sie i pokazmy ze sprawiedliwosc nie umarla na tej scenie. A moze chcecie do konca swiata grac w "Turniejach Wildy" ? Taka bedzie przyszlosc tej sceny, jesli teraz nie zrobimy nic.

Tytuł:
PostNapisane: 21 lut 2006, 11:34 
Moderator forum

Podpisuje sie pod tym wszystkim rekami i nogami. Tylko teraz mamy możliwosc rozsadnego podzialu nagród i zjednoczenia sceny. enclave,UKF,PRGK,FSPQR,spam i wiele innuch nie wymienionych klanów...teraz macie sznse zmienic wszystko albo pozostawic to tak jak jest.

Spam bedę kasował.

Ostatnio edytowano 21 lut 2006, 12:20 przez Wojtas, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 21 lut 2006, 11:38 

Mysle ze kazdy powinniem moc sie wypowiedziec na ten temat.nie tylko liderzy klanow.choc to od nich zalezy czy sie zgadzaja na takie warunki czy nie.

osobiscie tez proponuje taki podzial,ale wszystko zalezy jak sie dogadacie z organizatorami.
Mam nadzieje ze bedzie kompromis i turniej sie odbedzie.

na przyklad ostatnio widzialem na serwie UK ze tez maja turniej BF2 i nagroda to 2000 Funtow

wiec jesli chodzi o nagrode i poziom turnieju to bedzie najwiekszy w Europie,to pewne.
poza tym juz byl ten temat omawiany dosc powierzchownie bo nikt nie chce zbytnio wypowiadac.
http://forum.battlefield.pl/viewtopic.php?t=14058

Szkoda by spor o kase zepsul taka impreze.

swoja droga jestem pelen podziwu dla organizatorow ze udalo im sie cos takiego zrobic.za to im sie nalezy wielkie DZIEKUJE.

ps.pamietajcie "chytry dwa razy traci",obyscie drudzy nie wyladowali
bo jesli prawda jest ze ta nagroda to tez pokrycie kosztow imprezy to moze byc ciezko.

Tytuł:
PostNapisane: 21 lut 2006, 11:49 

To może ja zadam kolejne pytanie dla Pana Grzegorza i EA Polska.
Z tego co mi wiadomo w trakcie organizacji turnieju Pan Grzegorz w imieniu EA obiecał wysłać do Niemiec 5 pierwszych klanów. Na obietnicach się skończyło.
Rozumiem, że tak jak tłumaczy Pan Grzegorz, organizator w Niemczech nie ma już wolnych miejsc i w związku z tym jedzie tylko 1 drużyna. Ale, no właśnie ale. Jeżeli coś się obiecuje i potwierdza email-em firmowym, a w dodatku potwierdzenie wychodzi od przedstawiciela firmy, to w świetle prawa jest to umowa. Jeżeli ktoś nie może dotrzymać warunków umowy z obiektywnych powodów, to rozumiem (z tego co wiem Ktoś miał dzwonić do organizatora w Niemczech, więc możemy potwierdzić ‘przyczyny obiektywne’) że można się wycofać z umowy, ale zwykła ludzka czy handlowa przyzwoitość nakazuje zaoferować jakieś zadośćuczynienie. Niech to będą kubki, czy podkładki z logiem, ale na Boga niech coś będzie!!!

Tytuł:
PostNapisane: 21 lut 2006, 11:49 

90s napisał(a):
Mysle ze kazdy powinniem moc sie wypowiedziec na ten temat.nie tylko liderzy klanow.choc to od nich zalezy czy sie zgadzaja na takie warunki czy nie.

Owszem, ale boimy sie, ze temat ten poleci jak inne bo wtraca sie spamerzy, ktorzy nic sensownego nie powiedza... jezeli beda mowic w temacie to niech sie wypowiadaja...

90s napisał(a):
na przyklad ostatnio widzialem na serwie UK ze tez maja turniej BF2 i nagroda to 2000 Funtow

Z tego co pamietam do wygrania jest 5000, a podzial pieniedzy jest o wiele bardziej sprawiedliwy niz u nas...

90s napisał(a):
Szkoda by spor o kase zepsul taka impreze.
(...)
ps.pamietajcie "chytry dwa razy traci",obyscie drudzy nie wyladowali
bo jesli prawda jest ze ta nagroda to tez pokrycie kosztow imprezy to moze byc ciezko.

Tu nie chodzi o kase bo zaistnaiala sytuacja niepodoba sie rowniez klanom, ktore teoretycznie szans na nagrody nie maja... chodzi o to, zeby przygotowac turniej dla wszystkich (bo jak narazie na taki nie wyglada) i zeby uczestnikow szanowac, a nie wykorzystywac ich do wlasnych celow...

Tytuł:
PostNapisane: 21 lut 2006, 12:01 

1 primo, jak dobrze czytam ze zrozumieniem to te 25tysi to nie jest żywa gotówka tylko suma jaką ktoś wyłoży na sponsoring klanu a nie na luźne wydatki na browce czy inne rzeczy

2 primo ultimo - teraz doskonale widać jak wielki wpływ na ludzi ma KASA, weźcie sie wszyscy lepiej ogarnijcie bo to jest gra która ma dawać radoche, a nie przysparzać sporów o .... pieniadze (aż sie rzygać chce bo wszedzia ta sama sytuacja)

Nie pojmuje po co sie tak spinać, ktoś jest dobry to zgarnia nagrody. Wygrany może być jeden lecz każdy może wygrać.

Ja jednak proponuję robić turnieje bez nagród to i problemów nie będzie.

PS. mój post traci wartośc jeżeli faktycznie ktoś gra o kase i tylko z takim zamiarem przystąpił do PC

Ostatnio edytowano 21 lut 2006, 12:05 przez Siedlu[PL], łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 21 lut 2006, 12:04 

Bojkot proponowalem juz w topicu o NC. Jak najbardziej go popieram. Ciezko nie zauwazyc, ze gdy wspolorganiator oraz faworyt glownego sponsora/organizatora bierze udzial w turnieju to "cos tu smierdzi"

Tu nawet nie chodzi o sama nagrode. Osobiscie bym sie cieszyl i ze sluchawek(jako nagrody a nie dla wartosci przedmiotu) ale o sam fakt jak tu sie ludzi robi w konia.

Tylko czy aby taki bojkot jest mozliwy? Czy scena mimo, ze ogolnie wkurzona na te sytuacje oraz oburzona zachowaniem wildy w TP bedzie potrafila sie zjednoczyc? Czy tez moze czesc klanow w razie bojkotu specjalnie zostanie bo "haha odeszli lepsi to teraz mamy szanse" ale w sumie jak ktos lubi byc posmiewiskiem...

Siedlu to nie kwestia kasy ale tego jak to wyglada. Wygrany bedzie wspierany na kwote 25k. Czy myslsiz, ze beda im fundowali drinki czy co? W jaki sposob sponsorzy mogli wyliczyc potecjalne koszty jesli nie mialby to byc sprzet etc? Zreszta juz pisalem. mam w dupie kase i nagrody. Jesli jednak zwyciezca otrzymuje wszystko a inni nic to jest chore. Takiego podzialu nagrod nie ma w zadnym turnieju, zawodach, konkursach !!!

Tytuł:
PostNapisane: 21 lut 2006, 12:09 

[quote="JUHATu nie chodzi o kase bo zaistnaiala sytuacja niepodoba sie rowniez klanom, ktore teoretycznie szans na nagrody nie maja... chodzi o to, zeby przygotowac turniej dla wszystkich (bo jak narazie na taki nie wyglada) i zeby uczestnikow szanowac, a nie wykorzystywac ich do wlasnych celow...[/quote]

Podzial nagrody sie wszystkim nie podoba,nie tylko klanom ale i zwyklym gracza ktorzy nic z tego nie maja.dlatego tez postanowilem sie wypowiadac w tej sprawie i popieram Was!! i tu tez klade swoje mocne slowo i tak jak pisalem w poprzednim poscie.
ten turniej przypomnina mecz sprotowcy dziecia.
gdzie sportowcy robia biznes a dzieci maja lizaki i dobra zabawe.
Tylko ze tu nie bedzie dzieci ale najlepsze polskie klany
ktore sie tak wlasnie potraktuje.

Chce jednak zaznaczyc ze nie ma znaczenia kto organizuje turnieje.
w grze kazdy jest rowny.
jednak ewidentny dystans pomiedzy pierwszym a drugim miejscem nie jest do zaakceptowania.zwlaszcza jak wiadomo kto jest liderem.

co do spamu to sprawa jest na tyle powazna ze darujmy sobie zarty i glupie teksty.

Tytuł:
PostNapisane: 21 lut 2006, 12:21 

jak dla mnie fakt jest jeden: nikt poza Wilda nie zorganizował turnieju z takim rozmachem i takimi sponsorami. Ja nie widzę przeszkód aby innym polski klan zrobił coś takiego albo choćby ktoś ze sponsorów.

Prawda jest taka że nikt nie chciał/nie mógł/ nie potrafił (klany i sponsorzy potencjalni) zorganizowac czergos podobnego poza wildą. Także dajmy spokój i po prostu liczmy że w przysżłości faktycznie jakieś nagrody (choćby drobiazki) będą za pozostałe 2 miejsca (tak by nakazywała dobra etykieta).

Co do bojkotu: jaka jest alternatywa dla PC?? Ma ktoś lepszą na oku?? Ja jakoś nie widzę....

Tytuł:
PostNapisane: 21 lut 2006, 12:27 
Moderator forum

Siedlu[PL] napisał(a):
jak dla mnie fakt jest jeden: nikt poza Wilda nie zorganizował turnieju z takim rozmachem i takimi sponsorami. Ja nie widzę przeszkód aby innym polski klan zrobił coś takiego albo choćby ktoś ze sponsorów.

Prawda jest taka że nikt nie chciał/nie mógł/ nie potrafił (klany i sponsorzy potencjalni) zorganizowac czergos podobnego poza wildą. Także dajmy spokój i po prostu liczmy że w przysżłości faktycznie jakieś nagrody (choćby drobiazki) będą za pozostałe 2 miejsca (tak by nakazywała dobra etykieta).

Co do bojkotu: jaka jest alternatywa dla PC?? Ma ktoś lepszą na oku?? Ja jakoś nie widzę....

Tak samo jak nikt inny tak dobrze jak Wilda nie zrobił w konia sceny z NC,to juz jest wystarczajacy powód do bojkotu. A alternatywą jest przyszłość sceny...wg mnie lepiej zeby nie było wcale Cupów z nagrodami niz miałyby byc takie jak ten.

Tytuł:
PostNapisane: 21 lut 2006, 13:02 

Witajcie,

Chciałbym wyjaśnić wszystkie spory oraz niedomówienia - mam nadzieję, że mi się to uda. Liczę, że temat zostanie zamknięty.

Nagradzamy 3 najlepsze klany PC 2006.
I miejsce - ogólna kwota powyżej 25 000 PLN: 10 000 (EA), 10xzestaw karta muzyczna X-Fi + słuchawki (CREATIVE) + 5 000 (INTEL) + 5 000 (INTEL - na koniec całej akcji)

II miejsce - 10 kart muzycznych Creative X-Fi

III miejsce - 10 słuchawek Creative

CIEKAWOSTKA:
Dla tych, którzy myslą, że zwycięski klan dostanie górę złota...
W przypadku nagród rzeczowych - zostaną one przekazane po zakończeniu PC 2006. ALE(!) W przypadku pieniędzy - płatności będą rozbite na kwartały (jeszcze do indywidualnego ustalenia ze zwycięskim klanem) i BĘDĄ zależały od wyników jakie odnosi klan na arenie krajowej i międzynarodowej. Oczywiście mocniejszym punktem będzie tutaj scena krajowa a nie międzynarodowa, oraz sukcesy, które odniesie klan na "naszym podwórku". Jeżeli spadnie forma zwycięskiego klanu z PC 2006 - będziemy rozważali odcięcie sponsoringu (stąd płatności w ratach/kwartalnie).

DODATKOWO: Staram się zabrać nie tylko 1 klan ale wszystkie 3
Sprawa informacji, przed press-release:
To były tylko nieoficjalne informacje, chcieliśmy zabrać 5 klanów ale z przyczyn od nas niezależnych nie uda się tego zrobić. Chcemy dać coś "extra" dla pozostałych klanów - stąd walczę o to, żeby pojechały 3 klany a nie 1!

Podkreślam raz jeszcze. Nigdy nie było oficjalnego komunikatu przed rozpoczęciem turnieju oraz przed opublikowaniem oficjalnej informacji press-release. Wszystkie "pogłoski", "przecieki" - są natury nieoficjalnej, i nie mają żadnego uzasadnienia. To były luźno rzucone plany czy też propozycje. Żadna informacja nie była oficjalna.

I SPRAWA OSTATECZNA:
1. Nie dopuszczam myśli, że scena BF się podzieli! Ludzie, opanujcie się. Jak tylko doszło do możliwośći wygrania pieniędzy, to wielu z Was straciło respekt dla kolegów z innych klanów a przecież nie oto chodzi...

2. Każdy klan może wygrać w PC 2006, szanse są równe

3. Są lepsi niż WILD_A

4. WILD_A - a właściwie redaktorzy serwisu BFCENTRAL.pl konstruktywnie mi pomogli aby zrealizować cel sponsorowania najlepszego klanu poprzez organizację PC 2006

5. Nic nie stoi na przeszkodzie aby za pewien czas zorganizować rozgrywki z pomocą - Battlefield.pl - to od Was zaczął się BF w Polsce i nikt o tym nie zapomniał - a przede wszystkim ja.

6. I ostatnia sprawa. Nie patrzcie na siebie wilkiem, jesteście jedną sceną, na której jest wielu przyjaciół - nie wrogów. Nie chcę aby pieniądze powodowały w Was taką zawiść oraz wrogość do drugiej osoby - nie po to powstała idea sponsorowania klanu! To, że wygrał klan A, nie oznacza, że będziemy go wiecznie sponsorować - zawsze może być jeszcze klan B i C - wszystki zależy od Was, waszych umiejętności i chęci.

Osobiście nie podoba mi się podejście kolegi "Joee", który chce na siłę zniszczyć cały plan przygotowań i przerwać trwanie turnieju. Chyba zapomniałeś, że kiedyś grałeś za darmo, nie traktowałeś tego jako profesji. Miło mi, że dążysz do perfekcji i chcesz odnosić sukcesy - ale szanse są równe dla wszystkich - każdy może wygrać. Ale główna nagroda przypadnie dla "BEST of the BEST" i tego nikt nie zmieni.
Pozostałe 2 miejsca, są również premiowane - nie zapominajcie o tym, i nie kosztuje to "5 zł".

I jeszcze raz podkreślam - niech pieniądze nie spowodują w Was zawiści. To tylko pieniądze, liczy się dobra atmosfera zabawy i wasze podejście.

Pozdrawiam i liczę, że temat zostanie zamknięty
Turniej trwa i na tym powinniście skupić swoją uwagę ;)

Grzegorz

PS.
Sorry za długiego posta, to chyba najdłuższy w mojej historii sceny BF ale musiałem.

Tytuł:
PostNapisane: 21 lut 2006, 13:11 

ale wiesz oco tutaj chodzi zeby były nagrodzone miejsca naprzyklad do 5 czy nawet do 7,głupie myszki czy podkładki pod myszke zawsze coś! :D ,reszta klanów mogła by równiez powalczyc bo wiedzieli by ze jest oco :wink: ,dlaczego 25tys zł,,moze mogło by być 20tys zł za pierwsze miejsce, a te 5 tys zł na podział miejsc 3-5,czy 3-7,

Tytuł:
PostNapisane: 21 lut 2006, 13:29 

Draga bez obrazy ale idąc dalej tym tokiem to może kazdy kto sie tylko zapisze a nie zagra ma dostac myszkę i podkładkę?? nie popadajmy w paranoję!! nagrody dostają 3 klany i to już jest wg mnie coś

swoją droga miło że Grzegorz przedstawił stanowisko EA

Tytuł:
PostNapisane: 21 lut 2006, 13:33 

Jak dla mnie jest git.

Dziękuję Panu Grzegożowi za odpowiedź.

Uważam że wszystkie niedomówienia zostały wyjaśnione.
Nikt nie powienien oczekiwać że dostanie nagrodę za zajęcie ostatniego miejsca.

Życzę powodzenia wszystkim i pokoniania Team Wilda 8) , w końcu zawsze kibicuję słabszym w tym naszej reprezentacji :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 21 lut 2006, 13:35 

Fajna imprezka - niezle zorganizowana ale czy naprawdę tak trudno byłoby EA Polska zafundować wszytkim uczestnikom jakieś pamiątkowe prezenty poświadczajace ich udział w turnieju - np zwykłe pady z logo EA i PC 2006 ?

Z racji wykonywanego zawodu miałem przyjemnosć uczestniczyć w kilkunastu ( moze kilkudziesieciu ) konferencjach, meetingach, szkoleniach imprezach sponsorskich... i nigdy nie wychodziłem nie wyjeżdzałem z nich z pustymi rękoma. Firmy organizujące imprezę po prostu dbały o swój wizerunek i starały się zrobić wszytko aby nie zostać zapomnianym. Oczywiście każda z nich chciała byc zapamiętana jak najlepiej...

To tylko tak na marginesie dyskusji o wielkich pieniądzach i wielkich klanach światka BF2. Niektórzy tak jak my graja dla zabawy. I oczekują zabawy przede wszystkim. Szkoda tylko ze nie zostanie nam z tej imprezy nic po za wspomnieniami o awanturach o kasę :(

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 120 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2