Teraz jest 4 mar 2025, 20:22

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 120 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 22 lut 2006, 13:55 

capri napisał(a):
Grzegorz [EA Polska] napisał(a):
Jednocześnie już dzisiaj zapowiadam Wam, że w tym roku odbędą się jeszcze 3 LAN PARTY.

nie zgadnę jaki bedzie podział nagród :twisted:

drogi Grzesiu - ośmieszyłeś się w oczach przeważającej wiekszości tej sceny, i dużo wysiłku Cię czeka, żeby ten wizerunek zmienić. Ta scena przez trzy lata świetnie sobie radziła bez *Pana Grzegorza* i EA, i jest cholernie pamiętliwa. I nie masz przed sobą bandy gówniarzy, tylko w miarę rozgarniętych, dorosłych ludzi.

a na koniec trochę offtopikowo - Ethan, 'mjentka faja ' z Ciebie i oczy ci cipą zarozsły. I pamiętaj - nikt więcej nie będzie mówił że "Ethan to pedał", tylko "Wilda to ****" - tak jak w powiedzeniu o pijanych żołnierzach.

I tak poznajemy oblicze kolejnej osoby z naszej sceny, szkoda ze wczoraj nie byles taki bystry w swoich wypowiedziach na TS. Twoje wypowiedzi mnie nie ruszaja, jesli chesz zaimponowac innym to moze zrob cos konstruktywnego dla sceny, ktora wedlug Ciebie swietnie sobie radzila bez wsparcia EA. Szkoda ze rzucasz luzne sformulowania i nie popierasz ich zadnym faktami. Zapominasz kto zorganizowal piersze LAN'a na scenie Battlefield'a, zapominasz kto organizowal kolejne duze imprezy, jesli dobrze pamietam bylo to EA.

Piszesz ze scena sobie swietnie radzila, poprzyj to argumentami bo raz kolejny ruzcasz stwierdzenia ktore w ogole nie sa odzwierciedlem tego jak wygladala sytuacja na tej scenie.

Wojtas piszesz:
Cytuj:
Nie dziwie sie przsoi ze bronisz stanowiska Wildy ale nie obrażaj innych uzytkowników forum mówiąc że to forum sięgneło dna. Dla mnie zachowanie niektórych członków TP jest dnem, co tez ich bedziesz bronil?

W ktorym miejscu przsoi kogos obraza, jedyna osobe, ktora dostrzegam i ktora wylamuje sie poza ramy cywilizowanej dyskusji jest capri ktory wedlug Ciebie jest oczywiscie wzorcem do naslodowania i jego wypowiedz wcale nie jest obrazliwa w stosunku do innych graczy czy zespolow.

Jako moderator tego forum moglbys utrzymac pewien poziom obiektywizmu w ocenie ludzi co tutaj pisza... ale po co Wojtas dla Ciebie wazne jest zeby jechac po Wildzie i ludziach zwiazanych z tym zespolem.

Przytocze cytat jaki wczoraj otrzymalem na GG:
"4272743 (21-02-2006 23:14)
Wojtas mówi że wilda jest jednym klanem na scenie z którym już od 1942 były problemy i nadal są"

Bardzo ciekawe podejscie, najwyrazniej dla Ciebie najwiekszym problemem jest to ze Wilda jako zespol wybila sie tego kotla scenowego i cos osiagnela na scenie, i dlatego z nami jest cos nie tak. Z reszta nie jest to nowe podejscie w tym kraju, jak sie ktos wybija poza szereg to nalezy go maksymalnie upokorzyc oraz zgnoic.

Tytuł:
PostNapisane: 22 lut 2006, 14:00 

Wilda wam cos sie chyba [cenzura],,poprzewracało wam sie wglowach juz od tych pieniędzy ,,wazna jest tylko forsa,fosra i jeszcze raz forsa,,nikt nie jest głupi i kazdy normalny człowiek widzi co wy [cenzura],, :shock: :shock: :shock:

update by est_pl
Zakaz używania wulgaryzmów na forum nie przestał obowiązywać

Tytuł:
PostNapisane: 22 lut 2006, 14:08 
Moderator forum

No wreszcie jakies konkretne mieso na forum bo wialo nuda, rok bez afery to rok stracony 8)

To moze cos na odprezenie bo dyskusja sie zaognia:

tak wyglada gracz BF ktory nie zarobi zalozonej kasy/nagrody przechodza mu kolo nosa ;)
http://www.break.com/index/patiencechild.html

Tytuł:
PostNapisane: 22 lut 2006, 14:16 
Moderator forum

Ethan nie mowie ze podoba mi sie postawa i slownictwo capri. Wiem ze nie powinien tak sie wypowiadac na publicznym forum.
Ethan Tobie jako zarzadcy Wilda chyba nie musze przypominac o aferach z Wilda w roli głównej, juz pare razy przepraszaliscie scene za swoje zachowanie, i wymyslaliscie swoim czlonkom spartanskie kary (nie przytocze nawet ich poniewaz nie chce osmieszac niektorych). Na wczorajszym spotkaniu na TS znowu pokazałeś ze nie liczyliscie sie na scenie z nikim mowiac ze Kaspar nie chcial byc kapitanem a Ty nie wildziałes nikogo na jego miejsce. Tak jak juz Ci pisałem na gg Wilda i Ty to nie jest scena, jest duzo ludzi wg mnie lepszych od Ciebie i Kaspara (Kapsar to nie jestczłowiek na kapitana jest dobrym graczem i strategiem ale nie ma cech przywódcy brak mu charyzmy i ikry a to na pewno z racji wieku mlodego wieku) na stanowisko kapitana TP(wczoraj poznałes na TS jednego z nich o ktorym Ci juz wczesniej mówiłem na gg Tomek z Pft).

A do reszty to zachowajcie kulture słowną tak jak przystało na dorosłych ludzi. Prosze o rozmowy bez zbędnych epitetów.

Tytuł:
PostNapisane: 22 lut 2006, 14:23 

troche mnie poniosło to fakt ale ciagłe te usprawiedliwianie sie wildy jest irytujace,,mydla oczy ludzią,jakies takie posty pisza ktore maja wplyw na zwykłego gracza,,na psychike,he

Tytuł:
PostNapisane: 22 lut 2006, 14:26 

Draga napisał(a):
Wilda wam cos sie chyba [cenzura],,poprzewracało wam sie wglowach juz od tych pieniędzy ,,wazna jest tylko forsa,fosra i jeszcze raz forsa,,nikt nie jest głupi i kazdy normalny człowiek widzi co wy [cenzura],, :shock: :shock: :shock:

Nie sadzilem ze zespol spam znizyl sie do takiego poziomu i teraz jest reprezentowany przez taki plebs jak Ty...

Co do forsy, jasne ze jest ona wazna. W tej chwili wlasnie rozwazamy wyjazd na Hawaje lub Seszele... moze skoro masz tyle do powiedzenia w tym temacie doradzisz nam co wybrac. :lol:
Na pewno juz sluszeliscie ze mamy pomoc DICE w przygotowaniu BF2142, bedzie on pro wildowski, nasze loga klanowe beda widoczne na kazdej mapie, na wszelkich mozliwych pojazdach oraz broniach. Nie chce juz bardzie zaostrzac tej nedznej dyskusji mowiac o nowych kontraktach jakie z tego tytulu bedziemy miec okazej podpisac.

Zapewne tez slyszeliscie o nowym centrum pro-gamingu jakie otwieramy i gdzie bedziemy szkolic zastepy wildakow, nie musze mowic ze za kilka lat zdominujemy cala scene i nasz marsz po slawe i pieniadze nie bedzie miec konca... 8)

Tytuł:
PostNapisane: 22 lut 2006, 14:28 

2. Po wakacjach z prezentacją BF2142 (już widziałem - będzie jatka )

:?: BF 2 jest tak niedopracowaną grą.. że student 1 roku informatyki pisze bardziej dopracowane i stabilne (mniej skomplikowane oczywiście) aplikacje bazodanowe. A WY CHCECIE JUZ ZBIERAC KASE ZA 2142? :lol:

I zgodzę się, że jakbyśmy tego nie ustalili, to zawsze komuś będzie coś nie pasowało - tak to już jest.

TA..... ale jezeli podzial nagród niepasuje nikomu poza wildą i EA.. to chyba przyznasz ze cos jest nie tak?

Tytuł:
PostNapisane: 22 lut 2006, 14:29 
Moderator forum

Daliscie sobie po buzi i wystarczy. Ethan ustosunkuj sie do mojej wypowiedzi jeśli możesz.

Tytuł:
PostNapisane: 22 lut 2006, 14:39 

Wojtas napisał(a):
Daliscie sobie po buzi i wystarczy. Ethan ustosunkuj sie do mojej wypowiedzi jeśli możesz.

Podczas Wilda Infantry Cup, Wilda wystwila 4 zespoly, gracze z jednego z nich zagrali w miejsce graczy z drugiego i jesli dobrze pamietam zjechali EJW.

Jako kare bo to chyba wszystkich interesuje jeden gracz Wildy zostal zdegradowany do roli pilota transportowego heli, to mialo o tyle znaczenie ze takze od tego momentu dostawal nizsze wynagrodzenie za swoja gre 8)

Wojtas skoro sa lepsi to czemu kilkanascie tyg temu nie zglosili sie do prowadzenia TP?

Ostatnio edytowano 22 lut 2006, 14:50 przez Ethan, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 22 lut 2006, 14:49 
Moderator forum

Panowie postarajcie się nieco stonować swoje wypowiedzi. Niektóre z nich są naprawdę nie na miejscu, a ciąg dalszy będzie bacznie obserwowany i "nagradzany" jeśli zajdzie taka konieczność.

Podpis nieczytelny...

Tytuł:
PostNapisane: 22 lut 2006, 14:49 
Moderator forum

Czyli przekret jak zwykle...ale czego innego mozna spodziewac sie po pr0 :D . widze ze zaczyna cie to bawic...Pamietaj ze ludzi nie bawi sposób w jaki potraktowałeś TeamPoland :D

Tytuł:
PostNapisane: 22 lut 2006, 14:50 

Witam,

Mimo ze nie jestem z zaden sposob z ta scena zwiazany (trwale), a w życiu forum i serwisow zarowno battlefield.pl jak i bfcentral uczestnicze sporadycznie jako uczestnik pucharu postanowaiłem zabrać głos.

Podział nagród PC06 jest dla mnie cieżki do zaakceptowania, i nie spotykany nigdzie indziej zarówno na scenie esportowej jak i tej prawdziwej (biore pod uwage najwieksze imprezy jak i te czysto amatorskie). Stanowisko Grzegorza i EA odnośnie wspierania tylko zwyciezcy jest dziwne i dla mnie nie wytłamaczlne, gdyz to nie jest wspieranie sceny, a tylko i wyłacznie jedngo klanu.

Po raz pierwszy wynikła taka sytuacja podczas WGS, kiedy to prowadzący (zatrudnieni przez vgames, a nie EA) ten turniej podczas pierwszych rozmów wstępnych (sierpien 2005) zaproponowali sprawiedliwy podział 10tys (5-3-2). Jednak decyzja EA była negatywana i jak wiemy skonczyło sie na 30 tys (w sumie) dla zwyciezcy i lizaków dla pozostałych.

Teraz sytuacja sie powtarza mimo poczatkowych informacji o wyjezdzie do niemiec, dzis wiemy kto tak naprawde zgrania wszysko. Wczoraj przez długi czas przysuchiwałem sie rozmowa na tsie, mometami byly ciekawe i żywe, czasem nudne. Jednak odpowiedzi na najwazniejsze pytania nadal nie padły... Dlaczego nie mozna zmienic podziału tych nagrod i KTO (personalnie) jest odpowiedzialny za taki stan rzeczy? Bo ktos chyba jednak podjał te decyzje, prawda?

Zeby było jasne, nie wyskoczylem z kapelusza na scene bf2. W roku 2005 prowadziałem, organizaowałem takie imprezy jak: Poznan Game Arena, Tweak.pl LAN PARTY, Mania Grania 2005 oraz wspomiany WGS. Byłem uczestnikiem Lan Party Poland oraz prowadziłem relacje z World Cyber Games. Wiec mialem dostęp od kuchni do najwiekszych wydazen esportowych w naszym kraju. Nie licze turniejów/lig internetowych. Jesli ktos ma pytania jak tam nagordy były dzielone, chetnie takimi informacjami sie podziele ( fronki(at)fearfactory.pl ). Powinno wystrczyc ze był to podział diametralnie inny od tego prezentowanego przez EA.

Pozdrowienia,

Hubert Fronczak

Przepraszam z literowki, orty itp chwilowo nie mam worda, a nie cierpie czytac 2 raz tego co pisalem.

--------------------------------------------

Tytuł:
PostNapisane: 22 lut 2006, 14:50 

Ethan napisał(a):
Draga napisał(a):

Nie sadzilem ze zespol spam znizyl sie do takiego poziomu i teraz jest reprezentowany przez taki plebs jak Ty...

przepraszam Cie Ethan bardzo ale draga wypowiada sie tutaj w swoim imieniu an nie klanu dlatego prosze daj sobie spokuj z taka gadka :x :x

Tytuł:
PostNapisane: 22 lut 2006, 14:55 

Benek napisał(a):
przepraszam Cie Ethan bardzo ale draga wypowiada sie tutaj w swoim imieniu an nie klanu dlatego prosze daj sobie spokuj z taka gadka :x :x

szkoda, ze reszta sceny niema takiego podejscia jak ty

Tytuł:
PostNapisane: 22 lut 2006, 14:56 

Śmieszne są te wypowiedzi niektórych osób na forum. Wyciągacie smrody sprzed pewnego okresu, tylko po to by udowodnić innym jaka to Wilda jest zła i niedobra. Po prostu aż kipi zazdrością i zawiścią... (nie mówie o wszystkich).

Nie mam zamiaru odkręcać tych głupot jakie tutaj wypisujecie - bo i tak jak powiedział Pan Tomek na TS wczoraj "mnie i tak nie przekonacie".

Może faktycznie trzeba będzie anulować te wszystkie nagrody, EA niech zweryfikjuje po osiągnięciach kto ma dostać sponsoring i zrobić turniej tak jak PC 2005 - o grę o marchewkę. Tak będzie najlepiej dla nas wszystkich.

Swoją drogą to jest wręcz żałosne co niektórzy to piszą, w szczególności z poważanych klanów. My się z tego już śmiejemy, że tak śmiało potraficie wiązać fakty i robić z tego wielkie historie jak Wilda niszczy scenę.

Apeluję ponownie, by zejść do konstruktywnej rozmowy jeśli mamy rozmawiać - by poprawić sytuację jaka stworzyła się obecnie. Jedyne co widać, to jak zniszczyć to co do czego Wilda doszła obecnie.

Dla mnie zachowanie niektórych z Was jest dosłownie szczeniackie. Szkoda, bo po wczorajszej rozmowie na TS myślałem, że wyjaśniłem parę kwestii, tak samo Ethan. Ale nie - Wy nadal macie swój światek, swoje historie - żeby tylko ubliżyć Team Wilda.

Aha - gdyby nam zależało na kasie - to byśmy na pewno nie chcieli organizować turnieju - tylko powiedzieli niech EA samo wybierze kogo sponsorować. Bo sam turniej nas kosztuje naprawdę wiele pracy i wyrzeczeń.

Powtarzam po raz wtóry - żałosne...

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 120 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2