Teraz jest 24 lis 2024, 05:33

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Autor Wiadomość
 Tytuł: PROSZE O POMOC.
PostNapisane: 22 lut 2006, 15:41 

Mam ochote roznieść komputer ,połamać płyty i walnąć lampką w monitor ale to tak off topic :P
Chodzi mianowicie o fakt iż serial z 4 CD 'Anthology' BF'a ma ...
niewłaściwego seriala próbowałem go już wpisywać na 200 sposobób (właśnie kupiłem BF1942:WWII Anthology)czytałem już kilka tematów pomocy i w żadnym nieznalazłem odpowiedzi na mój problem (może musiałbym czytać każdy temat?)
Odnośnie tego moge zacytować dowolną strone z instrukcji więc niejestem piratem.

No nic próbuje odpalić Road to rome przez internet zanim mnie k$%@#!a do reszty weźmie i niewidze żadnego serwera na liście.

Tytuł:
PostNapisane: 22 lut 2006, 17:01 
Moderator forum

Miałem kłopot z błędnym CDKEY-em do BF2 (instaler go nie przyjmował). W Media Markcie wymienili mi kopie gry bezproblemowow (jedynie sprawdzili, że mówię prawdę-próbowali instalować). Zrób tak samo. No chyba że masz pirata - wtedy so sorka, ale tu nikt ci nie pomoże.

Tytuł:
PostNapisane: 22 lut 2006, 23:21 

eee Xena nie wiem czy zauważyłeś ale on wyraźnie mówi że ma oryginał :wink: (nawet sam proponuje cytat z instrukcji) idź do sprzedawcy i wymień

Tytuł:
PostNapisane: 23 lut 2006, 11:50 

Kolega z klanu miał podobny problem. Xena podał najlepszy sposób na załatwienie sprawy . Udaj się do sprzzedawcy z paragonem i powinno wszystko być ok . Jeżeli to nie pomoże - skontaktuj się bezpośrednio z EA w Polsce i wyjaśnij temat. Z tego co wiem doradzą Ci najszybszy sposób załatwienia sprawy.

Tytuł:
PostNapisane: 24 lut 2006, 02:43 

hmm ja tak mialem z gra nfs mw w cd-keyu byl znak "ż" i jak pisalem cd=key to caly czas pisalo ze byl bledy zrobile mnustwo kombinaci i wkoncu zmienilem "ż" na z i podzialalo. Nie masz moze w tym cd-keyu znakow poslkich takich jak żźąćłę wtey sprubuj je zamienic na zwykle lterki :wink: zacle :roll: a jak to nie pomoze to zrob tak jak mowil Xena :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 24 lut 2006, 10:16 

Lol ,z racji że w mojej pięknej nadmorskiej mieścinie jest aż 1 sklep z częściami i grami na kompa ,była to ostatnia część 'anthology' jaką mieli ,zresztą chwile przedemną oglądał ją jakiś dzieciak i ... poleciał do domu po kase =P
co do wymiany niemożliwa zresztą gdyby ,to i tak by niesprowadzili nowej bo po pierwsze to nieprzyjmują do zwrotu chociażby niewiem co było by w środku.
Sami mi doradzili skontaktować się z polskim przedstawicielem EA ,znalazłem u nich w temacie pomocy rozwiązanie ,i musze tylko(lol)zrobić skan lub wykonać faks ,kopii pudełka/instrukcji od strony okładki i z drugiej(z serialami)przysłać do nich obraz ,tak by zgodnie z wersji gry znaleźli poprawny cd-key.
Właśnie niedługo się wybiore do kumpla przefaksować to ,na podstawie numeru i obrazu oryginała podadzą właściwy serial.
Niby nic ale mam 'anthology' bez 'secret weapons' a to niedobrze jest =P
Morał z tego taki ,jeśli nawet ma się wam trafić wadliwy oryginał to niekupujcie gier na takim zadupiu jak u mnie ,ludzie skąpi są po prostu.

Tytuł:
PostNapisane: 24 lut 2006, 11:18 

hmm z tego co mi wiadomo sprzedano ci niepełnowartościowy produkt co oznacza że sprzedawca jest zobowiązany w twoim imieniu załatwic temat z dystrybutorem ... więc jeżeli sprzedawca tego nie wie to mu powiedz.

Tytuł:
PostNapisane: 24 lut 2006, 14:20 

Ja też miałem podobny problem... Tzn kupiłem sobie Battlefield: WWII Anthology i próbuje se zainstalować a tu duuupa... 1942 i RtR sie instaluje ale już Secret Weapon nie wejdźie bo zły klucz... A w markiecie nie chcieli mi wierzyc. Gadali że nie umiem instalowac że źle wpisuje itp. Po 40-paru minutach udało mi się debili nakłonić do próby instalacji która się zakończyła średnio pomyślnie. Bez mrógnięcia okiem wymienilim mi gierkę i dali 20 zł!!! :D A dziło się to Media w Łodzi.

Strefa czasowa: UTC + 2