Teraz jest 24 lut 2025, 13:25

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 613 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 41  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 26 lut 2006, 15:26 

lkasprzak napisał(a):
Mi się zgubiła a wykroiłem Veterana na Puerto Rico, jeszcze przed patchem :?

Powiem szczerze, że ostatnio coraz częściej się to zdarza :?

Punkty które nie naliczają, killsy których nie ma w statsach i nie wspomne o pomyłkach! Ostanio mi się tak zdarzyło, że wychaczyłem złoty medal na Dragonie (1st place) a tu patrze :shock: zamiast złota dostaje srebro :/
Paranoia sie robi :(

Tytuł:
PostNapisane: 27 lut 2006, 03:38 

Taaa ja tez zauwazylem ze nie ma paru medialików...jeden tylko sie zgadza...:
Obrazek
I wiecie co?
bardzo mnie sie zrobiło miło jak poczytałem za co.
nooo chłopaki..wzruszyłem sie nawet...

Powaga. :)

Tytuł:
PostNapisane: 27 lut 2006, 11:38 

Ma ktoś z was propozycje jak zdobyć srebrną blaszkę za leczenie (10 pkt.)?? To chyba nie jest możliwe na standardowych ustawieniach ticketów :?

Tytuł:
PostNapisane: 27 lut 2006, 11:47 

Sa serwery gdzie runda nie ma limitu czasowego :P

Tytuł:
PostNapisane: 27 lut 2006, 12:17 
Moderator forum

Srebrną za leczenie ? Niemożliwe ? Ogólnie odznaki za leczenie zdobywasz dymając z nosem w minimapie, nie strzelając i nie reanimując. Rzucając apteczki. Dobrym pomysłem jest Sharqi 64 np na 32 graczy i tam jest to jak najbardziej wykonalne. Inna sprawa że leczenie, nóż i naprawa to jedne z najbardziej praco(rundo)chłonnych odznak.

Pomocne jest gdy grasz z kilkoma przynajmniej osobami, które wiedzą, że zamierzasz leczyć i w momencie, gdy są ranne, przybiegają po apteczkę. Inaczej bądź przygotowany na bieganie za bohaterskim herosem z jedną kreską zycia, który samotnie atakuje flagę i nie zwraca uwagi na to, że od minuty biegnie za nim medyk z apteczką w łapie.

Pozdrawiam czyszcząc złotą odznakę, czyli 25 uleczeń. :)

Podpis nieczytelny...

Tytuł:
PostNapisane: 27 lut 2006, 12:43 

mam ten sam problem
jak chcesz to się możemy lkasprzak umówić na server na małe wspólne pływanko łudką poza mapą :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 27 lut 2006, 13:23 

Kolec napisał(a):
mam ten sam problem
jak chcesz to się możemy lkasprzak umówić na server na małe wspólne pływanko łudką poza mapą :lol:

Hie, hie... :lol: :lol: Nie skorzystam, ale dzięki za propozycję... :lol: :lol: Wolę już się pomęczyć... :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 27 lut 2006, 15:30 

Na SF na Iron Gatorze, kiedy się biega po pokładzie medykiem a heli tłucze wszystkich dookoła, bardzo łatwo zdobyć te heal pointy :)

Tytuł:
PostNapisane: 27 lut 2006, 15:51 
Moderator forum

Kolec napisał(a):
mam ten sam problem

hie hie - a które odznaki zdobyłes uczciwie, a nie trollując na jakimś serwerze ?

Podpis nieczytelny...

Tytuł:
PostNapisane: 27 lut 2006, 16:35 

jeżeli zadałeś to pytanie na serio (cieżko mi w to uwierzyc ale może jednak...) to ci podpowiem że odpowiedź znajduje się już w tamtym poście ;)

edit: dobra - obniże jeszcze poziom trudności w tej "zgaduj zgaduli" - nie jest to przekaz słowny ;P

Tytuł:
PostNapisane: 27 lut 2006, 16:43 
Moderator forum

lkasprzak napisał(a):
Ma ktoś z was propozycje jak zdobyć srebrną blaszkę za leczenie (10 pkt.)?? To chyba nie jest możliwe na standardowych

Serwy knife and pistol only :) W wyszukiwarce z bf2 znajduje 2 takie :) Z czego na jednym gra sie bardzo długo a na drugm jest 100 ticketów, ale bez czasu. Każdy przejmuje 2 flagi (mashtuur 16) i jechane :wink: Żaden problem zrobić tam coś takiego :) My graliśmy że jedna runda pistol, druga knife :) I mozna było leczyć i reanimować :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 27 lut 2006, 16:46 

do zdobywania takich znaczkow
Obrazek
polecam Wake Island-64
całkiem legalnie :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 27 lut 2006, 17:07 

ja mam problemy z odznaka nozownika... ostatnio mialem 6'ciu i sie skonczyla runda GRRRRRRRRRRRRRR, za co?!?!?!?!

Tytuł:
PostNapisane: 27 lut 2006, 17:14 
Moderator forum

Kolec napisał(a):
jeżeli zadałeś to pytanie na serio (cieżko mi w to uwierzyc ale może jednak...) to ci podpowiem że odpowiedź znajduje się już w tamtym poście ;)

edit: dobra - obniże jeszcze poziom trudności w tej "zgaduj zgaduli" - nie jest to przekaz słowny ;P

To co, chodzi ci o avatar, czy może o specyficzny sposób, w jaki napisałeś słowo "łódka" ?

Dumch napisał(a):
lkasprzak napisał(a):
Ma ktoś z was propozycje jak zdobyć srebrną blaszkę za leczenie (10 pkt.)?? To chyba nie jest możliwe na standardowych

Serwy knife and pistol only :) W wyszukiwarce z bf2 znajduje 2 takie :) Z czego na jednym gra sie bardzo długo a na drugm jest 100 ticketów, ale bez czasu. Każdy przejmuje 2 flagi (mashtuur 16) i jechane :wink: Żaden problem zrobić tam coś takiego :) My graliśmy że jedna runda pistol, druga knife :) I mozna było leczyć i reanimować :wink:

Łeeee - jechanie na łatwiznę. Medyka (za leczenie, nie za walkę) i noża wziąłem po Sharqi 64 w obydwóch przypadkach kosztowało mnie to dwa wieczory zabawy :)

Podpis nieczytelny...

Tytuł:
PostNapisane: 27 lut 2006, 17:36 

rozwaliłeś mnie teraz EST_PL
napisałem że to nie "przekaz słowny" a ty wyskaujesz z łudką :roll:

emot!
emot na końcu zdania zmienia jego znaczenie - podobnie jak tonacja głosu wpływa na zdanie mówione

wszystkie moje odznaki zdobyłem uczciwie - to jednyna droga do satysfakcji a przecież gram po to aby ją mieć

a z ta jedną odznaką mam spory kłopot, co jest o tyle zdumiewające że myslałem iż to jedna z łatwiejszych "badges" (biorąc pod uwage ile jest medyków statsiarzy)
że niby wystarczy karkand i rozrzucenie kilkukrotne apteczek przed pierwszą flagą
problem polega na tym że te będzwoły odrazu giną i w rezultacie mam kilka "heal'ów" i kilkanaście/kilkadziesiąt "revive'ów" - ale za to niema odznaki :x

aczkolwiek jeszcze nierobiłem wieczorów poświęconych zdobyciu konkretnie tej odznaki (no bez przesady...)

BTW - miałem już kilka rund które przestałem jako eng w APC w jednym miejscu z innymi pojazdami (MEC, karkand) i pomimo regularnego reperowania towarzyszy 10 repair pointów się nie uzbierało :|
zdobywanie tej odznaki to dopiero będzie hiper nuda...

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 613 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 41  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2