Cytuj:
Hmmm... Dziwne jak grałem na GLORYHOUNDZ to nie widziałem zakłądki kto jest komendantem... Wejść jako Komendant też nie mogłem Neutral Dziwne...
Na tym serwerze nie gralem jeszcze ale tam gdzie udalo mi sie wejsc commander byl(choc tylko 1 runde)
Cytuj:
Bipod może mieć tylko ze względu na fakt, że jest bardzo ciężki
Bipod sluzy ulatwieniu celowania. Zwiekszeniu celnosci i stabilnosci broni. Waga nie ma tu nic do rzeczy bo przeciez karabiny snajperskie choc duzo lzejsze rowniez maja.
Cytuj:
W końcu waiadomo, ze minimod dodający troche realizmu do BF'a 2 nie będzie tak realistyczny...
Hum z tego co widzialem rozne mody lu bo nich czytalem to mozna na prawde wiele zmoddowac. Wiec teoretycznie przy pewnym nakladzie pracy PR moze byc bardzo "realistyczny" ale to wymaga czasu.
Cytuj:
Ja *********. Tutaj to juz mnie wkurwiłeś po prostu. Jak coś mówię to, wiem, że to jest prawa. Nie kłamię. Co innego przekonania. Ale tutaj kurwam po prostu mówisz głupoty stary. Miłego grania z botami. I nie pisz więcej na tym forum. bye Ciekawe czy w rzeczywistości też jesteś taki mądry. czy tylko na forum masz 2 na 2...
Jak cos mowisz a nie wiesz to znaczy, ze sie osmieszasz. Wlasnie doslownie teraz dla pewnosci ponownie odpalilem gre z botami i nie dalo sie rzucac apteczkami. Dlaczego? Przeciez odpalajac gre w singla ustawien zadnych nie ma. A tu taki psikus

Co do pisania to forum jest publiczne i nie lamie zadnego punktu jego regulaminu. Za to o tobie tego powiedziec nie moge(spam reklamowy oraz teraz wulgaryzmy) Tak w realu tez jestem taki madry.
Cytuj:
EDIT: poniosło mnie troche... Laughing Pytanie retoryczne (retoryczne to znaczy, zebys kurna nie odpowiadal!): Czy wiesz po której stronie jest zabronione rzucanie apteczkami? Po stronie klienta czy serwera? DLATEGO ***** SIE NIE WYMADRZAJ. JA W PRZECIWIENSTWIE DO CIEBIE ***** WIEM! ROZMAWIALEM DZISIAJ Z EGGMANEM O POSTAWIENIU SERWERA I WIEM. A TY NIE WIESZ I SIE ***** WYMADRZASZ. Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad ***** znowu mnie ponioslo... Laughing Laughing Laughing Cool
Suuuper