Wiem, że to zabrzmi głupio...
Ale może dało by radę jakoś się "zmawiać" na granie na publikach - większymi ekipami niż 1-2 osoby
.
Zasadniczo mam ten problem, iż chętnie bym pograł w "zorganizowanego" PRMMa, tzn. ze znanymi ludzmi, po których wiem czego mogę się spodziewać etc...
Śmierdzi klanem
(nie, nie serialem!).
Już biegnę aby wytłumaczyć o co mi biega:
- średnio znam język USMC :>
- rzadko kiedy można upolować polaka na serwerach PRMM, a i znajomość zazwyczaj trwa około paru tur
- chętnie bym wykorzystał potencjał teamplay drzemiący w PRMM, jednak do tego potrzeba więcej niż przypadkowej ekipy w teamie...
- spore problemy z komunikacją: vide TSy, BFVoIPy, ew. brak czegokolwiek...
Może ktoś uprawniony utworzyłby oddzielny wątek dla graczy, którzy chcą poczynić "ustawki" na granie w określonych przedziałach godzinowych/dniach, poskładać ekipy etc.
Anyw. Sam zacznę.
Godziny grania: po 17, do 24, czasem dalej w nocy, wszelakie dni (weekend także w dzień).
Leaderowanie: niespecjalnie, aczkolwiek z braku laku tak.
Profeska: preferuję support (rozdawanie przedkładam nad rozpylanie).
Atak czy obrona: i jedno i drugie
Pancerne: tak, dosyć chętnie
Transporty: tak, bardzo chętnie
Heli: od biedy, tylko nie bojowe, dużo chętniej transporty
Jety: nie, dziękuję, postoję
Komunikacja głosowa: koniecznie tak, preferowany TS
Szukam ekipy mówiącej w rodzimym języku oczywiście
. Wiek raczej 2X+, poszanowanie dla mowy ojczystej (soczyste buraczki średnio brzmią na głośnikach). Godzinki jak wyżej. Dysponuję własnym serwerem TS na łączu sychronicznym (a myślę nad serwerkiem PRMM). Zmówić się chętnie mogę na tlenie/gg/przez komórwę.
Wujek -> miałem co prawda przerwę w graniu w PRMM (przygody z patchami), ale jakoś NIGDY Ciebie nie spotkałem. Ghost Recon, czy jak? :>