Cytuj:
lol, juz widze mala zmiane w nastawienu do "freeplayowcow"
btw wyrabianie sobie jakiejkolwiek opinii o innym graczu na podstawie statsow jest smieszne.
Wiele razy podkreslalem, ze staty gowno znacza.
Ognacy moje staty podalem tylko dlatego, ze zarzuciles mi, ze slabo gram. Skoro wiec gram slabo a mimo to mam duzo(bo takie wartosci to juz duzo) lepsze wyniki niz ty to jakim prawem "leszcz"(sam napisales, zreszta osoba gorsza od slabego to tez leszcz

) ma byc ekspertem na temat gry i sposobow jej wykorzystywania?
@Kolec podalem statystyki z mojego glownego konta, na ktorym grywam na FFA od poczatku. I masz racje staty choc nie sa miernikiem "jakosci" gracza obrazuja styl gry.
@Dumch juz analizuje twoje staty ;]
Masz ogromna ilosc czasu(w porownaniu ze mna) przelatanych godzin w samolocie. Co wiecej gigantyczna ilosc godzin rozegranych na wake gdzie ja biegam piechociarzem a ty latasz w dalszym ciagu(a wiadomo, ze na tej mapie to samoloty rzadza jak nigdzie indziej) To ci bardzo podnosi k/d ratio ;] Masz jednak mniej SPM a zarazem lepsze k/d ratio w klasach. Jak to mozliwe? Oznacza to, ze gdy ja rzucam sie na 4 graczy sam co powoduje, ze raz ja ich raz oni mnie ty przyczajasz sie i oddajesz tylko "pewne" strzaly. Dzieki temu mniej giniesz(bo nie ryzykujesz tak)a zgarniasz "wiecej" kilsow. Jednak jako, ze grasz bardziej statycznie masz mniejsze SPM.
Masz rowniez mniej kilsow na minute i na runde co dodatkowo ukazuje twoj bardziej statyczny tryb gry i "pewne" akcje. Porownujac nasze czasy gry okaze sie, ze nie dasz rady przy tym stylu gry majac moj wygrany czas dorownac mi iloscia obronionych flag(bedziesz mial ich blisko 3x mniej!!!) nie dorownasz mi tez iloscia asyst przy przejeciu flag ani tym bardziej iloscia samodzielnych przejec flag.
Jak bym to analizowal? Tak, ze ja biore dupsko w troki i ide naprzod. Ciagle w ruchu i robie co moge by druzynie pomoc. czesto przy tym gine jednak rownie czesto osiagam swoj cel. Dodam rowniez, ze masz 75 medali(rozlozonych rowno) podczas gdy ja posiadam ich 373 !!!(z czego najwiecej zlotych ;])
Suicide. Masz ponad 7 !!! razy mniej i nawet przy moim czasie gry ten wspolczynnik nie bedzie wypadal duzo lepiej. A jak wiadomo suicide uzywa sie by szybko sie wyspawnowac na kims(na tylach wroga np) Skoro wiec uwazasz, ze "uzywasz" tego to ja z taka iloscia to po prostu chyba jestem czlowiek wszedobylski :}(az brak mi porownania) i pomocna dlon w kazdym miejscu i czasie...(pomijam fakt jak bardzo te suicide'y zanizaja mi k/d ratio ;])
Ostatnia porownana statystyka jest stosunek wygranych do przegranych. Twoj stosunek jest ujemny 0.96 podczas gdy moj 1.39. Wynika z tego dosc oczywista odpowiedz na pytanie "ktory styl gry jest tym lepszym, wlasciwym i wartosciowym dla druzyny" ;]
Ty grasz po prostu inaczej. Gdyby kazdy gral statycznie i robil co moze by nie stracic zycia to gra byla by malo dynamiczna i nudna. Osoby, ktore nie boja sie stracic zycia i szarzuja nawet na przewazajace ilosci wroga sa tymi, ktore pchaja gre do przodu. Starczy wejsc na karkanda i zobaczyc jak wyglada statyczna gra gdy obie strony przerzucaja sie granatami...
Analiza chyba ladna i obrazowa

Swoja droga to idealny przyklad na to, ze k/d ratio nie swiadczy o umiejetnosciach gry a jedynie o stylu gry i to wylacznie przy porownaniu pozostalych parametrow :}
ps. 90s i Kolec maja racje hmmm. Gram okolo 4 lat w AA gdzie statystyki posiada kazdy klanowiec. Widzialem swoje i setki innych osob na przestrzeni tych lat. Wspolczynnik ten ZAWSZE rosnie bowiem wraz z iloscia spedzonych godzin w grze rosnie nasz skill. Oczywiscie z czasem coraz wolniej ale jednak. Jesli wiec twoj spada to ja bym sie zaczal martwic...
Na swoim klanowym koncie gdzie gralem tylko 2 razy mam SPM sporo wyzsze od glownego konta...mam za to mniejszy k/d ratio ale to w wyniku odblokowania p90 i biegania z nim przez dlugi czas aby wyczaic te bron(i okazala sie lipna ale za to zalatwila mi wiele smierci

)