ETCS Uncle Blues napisał(a):
IMO wszyscy ktorzy kupuja myszki w cenie powyzej 100 zł to idioci... moj samsung kosztowal mnie 49zł.
Dzięki

. Ja posiadam G7, która kosztowała znacznie więcej niż 100zł. Mam nadzieję, że nie pisałeś tego poważnie, bo dla mnie każdy kto prezentuje taki pogląd jest idiotą.
Bestikus napisał(a):
Od dłuższego czasu zaczynam sie interesować battlefieldem 2. Otóż moja myszka nie pomaga mi już w rozwijaniu się, dlatego musze zadac dwa pytania
1. Jaką mysz polecacie kupić (pieniązki zebrane, wiec 300 zł jest do wydania i nie patrzcie na cene!!) : MX518, G5, Coperhead czy może ten nowy A4Tech X-718 ???
2. Jaką wlasnie z tych myszek byscie wzieli jakbyscie mieli taka mozliwosc ?
Pozdrawiam i mam nadzieje ze rzesza uzytkownikow tych myszek pomoze mi w wyborze.
G7 ma tą przewagę nad G5, że nie pląta Ci się kabel, co mnie osobiście niezmiernie irytowało.
Jeśli jednak chcesz koniecznie coś z tych co przedstawiłeś, to G5 będzie najlepszą z nich.
pasqdnick napisał(a):
Za to dużo u mnie zmieniła podkładka. Obecnie mam FUNC F30.R i różnicę zauważyłem naprawdę dużą w prównaniu do "zwykłej" podkładki. Precyzja wzrosła o co najmiej 50%. Aż sam byłem zaskoczony.
Zgadzam się. Na dobrej podkładce stara myszka może przeżyć "drugą młodość". Tylko naprawdę dobrej, a nie kawałku gumy za 10 zł. Ja "jeżdżę" po SteelPad 5l. Polecam.
pozdro.