Teraz jest 24 lut 2025, 10:14

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 613 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 41  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 2 mar 2006, 16:02 

Dumch napisał(a):
Meewosh47 napisał(a):
A jak myślisz?

No chodziło mi o to czy np. jak wale w jeepa sie pokaże znaczek że mu zabrałem hp troche to też naliczy :)

Z tego co wiem z noża nie zabierzerz HP pojazdom :lol: Jeszcze tego by brakowało :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 3 mar 2006, 13:01 

EST_PL napisał(a):
elaboraty na temat funkcji emotów, które to jakoby zmieniają sens zdania

chyba niema sensu ci cokolwiek tłumaczyć w tej mierze
są osoby które pewnych rzeczy niewidzą i widać tutaj trafiła kosa na kamień
tymniemniej wyjasniłem ci już co miał oznaczac tamten tekst - jężeli dalej chcesz go odbierać na swój sposób to nic już na to nie poradzę

a ilość emotek " :lol: " które lkasprzak użył w swojej odpowiedzi sygnalizuje mi jednak że dobrze ją odebrał

pozatym to nie jest sala sądowa tylko zwykłe forum - ludzie piszą rzeczy które mają czasami nieco inny wydzwiek niżby wynikało tylko z literek
jezeli faktycznie jesteś niezdolny tego zauwazyć/zrozumieć/przyjąć do wiadomości to zastanawia mnie jedynie jak załapałeś się tu na moderkę

wypowiedzi innych osób które przytoczyłeś są w sposób oczywisty wyolbrzymione - najbliższe temu co mają oznaczać jest fragment Mordokleja o "szansy jednej na milion"

co o tym sądzę napisałem w poprzednim poście, a patrząc na całość naszej dyskusji tutaj widzę że niema sensu tego powtarzać i tłumaczyć :roll:

pozwolę sobie zauważyć jeszcze jedną rzecz (jak dlamnie ot ciekawostka psychologiczna)
w watkach na temat basereaperów, świetej pamięci n00bt00bingu, dolphin divingu i bunnyhoppingu, całe rzesze klanowców (sorry ale muszę tu uogólnić pakując was do jednego wora... po raz kolejny... mam nadzieje że mi wybaczycie ;) ) deklarowały postawę: "wszystko na co gra zezwala jest orężęm do wykorzystania w walce z przeciwnikiem - jeżeli tego nie umiecie to się nauczcie zamiast jęczeć; a jak EA to usunie to wypracujemy inne równie skuteczne metody..."

a w tym temacie dochodzimy do prostego wniosku że na zdobycie odznaki jest część metod na które "gra zezwala" ale są to "brudne sztuczki" więc absolutnie niepownno się ich stosować

szkoda że Freud nie dożył naszych czasów - internet to perfekcyjne miejsce na obserwacje psychiki ludzkiej...

EST_PL napisał(a):
Może po prostu zamknę ten topik, korzystając z praw moderatora

taaak...
też zawsze uważałem że najlepszym rozwiązaniem wszystkich sporów jest zabranie swoich zabawek z piaskownicy, a skoro ma się mozliwośc zabrania całej piaskownicy to jeszcze lepiej
:wink: (nie mylić z -> :lol: )

Tytuł:
PostNapisane: 3 mar 2006, 17:01 
Moderator forum

Kolec napisał(a):
chyba niema sensu ci cokolwiek tłumaczyć w tej mierze
są osoby które pewnych rzeczy niewidzą i widać tutaj trafiła kosa na kamień
pozatym to nie jest sala sądowa tylko zwykłe forum - ludzie piszą rzeczy które mają czasami nieco inny wydzwiek niżby wynikało tylko z literek
jezeli faktycznie jesteś niezdolny tego zauwazyć/zrozumieć/przyjąć do wiadomości to zastanawia mnie jedynie jak załapałeś się tu na moderkę

wypowiedzi innych osób które przytoczyłeś są w sposób oczywisty wyolbrzymione - najbliższe temu co mają oznaczać jest fragment Mordokleja o "szansy jednej na milion"

Czlowieku co ty możesz tłumaczyć, skoro udowadniam ci krok po kroku że nie wiesz o czym piszesz lub przeinaczasz sens wypowiedzi swoich i innych zasłaniając się emotikonami. Dodatkowo bredzisz, że nikt czegoś tam nie napisał, skoro napisało to kilka róznych osób. Wyolbrzymione ? Przez kogo ? Może przez ze mnie ? Napisali to co napisali, podobnie jak ty napisałeś, że nie napisali tego, co napisali. Cytaty ci nie wystarczają, czy jesteś z kategorii tych, co nigdy nikomu i pod żadnym pozorem nieprzyznają racji ?

Kolec napisał(a):
tymniemniej wyjasniłem ci już co miał oznaczac tamten tekst - jężeli dalej chcesz go odbierać na swój sposób to nic już na to nie poradzę

a ilość emotek " Laughing " które lkasprzak użył w swojej odpowiedzi sygnalizuje mi jednak że dobrze ją odebrał

Wali mnie czy robisz swoje odznaki w sposób trollowy, czy nie, nie sądzę abym kiedykolwiek zerkał na twoje statystyki. Jednakże propozycje tego typu skierowane do innych odbieram w sposób negatywny. Sama filozofia emotów jednak, szczególnie twoja, budzi moje coraz większe zaciekawienie. Pasjonujące jest dowiedzieć się, że istnieją ludzie, którzy najpierw analizują sens i ilość emotikonek, a dopiero później ewentualnie tekst pisany. Różnicę pomiędzy
:wink: a :lol: tłumaczyłem juz wcześniej, lecz widocznie sposób w jaki ja ją odbieram jest różny od postrzegania ich przez takiego teoretyka emotów jak ty. Może zechcesz opisać łaskawie i usystematyzować tę jakże bezcenną wiedzę, topik taki przykleję i po znajomości załatwię ci moderkę, gdyż ja też ją złapałem po znajomości od jednego takiego, co należy do GTW (Grupa Trzymająca władzę).

Kolec napisał(a):
ozwolę sobie zauważyć jeszcze jedną rzecz (jak dlamnie ot ciekawostka psychologiczna)
w watkach na temat basereaperów, świetej pamięci n00bt00bingu, dolphin divingu i bunnyhoppingu, całe rzesze klanowców (sorry ale muszę tu uogólnić pakując was do jednego wora... po raz kolejny... mam nadzieje że mi wybaczycie Wink ) deklarowały postawę: "wszystko na co gra zezwala jest orężęm do wykorzystania w walce z przeciwnikiem - jeżeli tego nie umiecie to się nauczcie zamiast jęczeć; a jak EA to usunie to
wypracujemy inne równie skuteczne metody..."

Wszystko byłoby pięknie, jednakże znów wyszło trafienie kulą w płot. O ile mecze klanowe są grą pomiędzy dwoma zespołami, gdzie wykorzystuje się wszystko, co możliwe, aby przechylić szalę zwycięstwa na swoją korzyść, o tyle zdobywanie oznak medali i baretek jest indywidualnym zmaganiem się z ograniczeniemi i wymaganiami, jakie nakłada gra. I wszystkie te odznaczenia, odblokowane bronie i rangi na meczach klanowych można spokojnie odłożyć do kąta. Dodatkowo, przy tych akurat odznakach (heal i repair) nie walczymy właściwie z wrogiem, a jedynie wspieramy team. Dlatego nie rozumiem, czemu mieszasz dwa zupełnie rózne tematy. I jeszcze spojrzenie z innej strony: rzucanie C4, bunny hoping i inne takie były swego rodzaju umiejętnością. Wyjechanie łódką poza mapę czy jeepem do wody jest rzeczą, którą może wykonać gracz grający pierwszy raz w tę grę.

Kolec napisał(a):
EST_PL napisał(a):

Może po prostu zamknę ten topik, korzystając z praw moderatora

taaak...
też zawsze uważałem że najlepszym rozwiązaniem wszystkich sporów jest zabranie swoich zabawek z piaskownicy, a skoro ma się mozliwośc zabrania całej piaskownicy to jeszcze lepiej

Bądź łaskaw cytować moje wypowiedzi tak, by nie przeinaczać ich sensu. Wycięcie pozostałej części zdania całkowicie zmieniło sens tego stwierdzenia.

Podpis nieczytelny...

Tytuł:
PostNapisane: 3 mar 2006, 18:21 

no, no... widzę ładny popis pieniactwa ;)

udowodniłeś mi jedynie że faktycznie niewidzisz znaczenia emotów (w co z poczatku aż trudno było mi uwierzyć --> gratulacje!)

EST_PL napisał(a):
czy jesteś z kategorii tych, co nigdy nikomu i pod żadnym pozorem nieprzyznają racji ?

niedokońca... (choć nie ukrywam że przeważnie mocno trzymam się swoich "teorii" )
tutaj jednak pojedynek na "twardogłowość" przegrałem z kretesem :lol:

EST_PL napisał(a):
Bądź łaskaw cytować moje wypowiedzi tak, by nie przeinaczać ich sensu. Wycięcie pozostałej części zdania całkowicie zmieniło sens tego stwierdzenia.

a co ? wyciołem jakiegoś emota ? :mrgreen:

EST_PL napisał(a):
Wali mnie czy robisz swoje odznaki w sposób trollowy, czy nie, nie sądzę abym kiedykolwiek zerkał na twoje statystyki. Jednakże propozycje tego typu skierowane do innych odbieram w sposób negatywny.

a mnie "wali" w jakis sposób odbierasz takie propozycje dopóki ich właściwy adresat odebrał je zdodnie z intencją

wiesz...
najbardziej bawi mnie w tej dyskusji z tobą że generalnie mamy ten sam pogląd na zdobywanie odznak (niekorzystanie z "brudnych sztuczek", aczkolwiek to jak ktoś zdobywa odznaki to jego i tylko wyłącznie jego sprawa - wkońcu robi to dla własnej satysfakcji)
postanowiłem sobie zakpić ze statsiarzy którymi była tu niedawno jedna osoba strasznie zbulwersowana i w rezultacie czepiłeś się mnie niczym rzep psiego ogona... no ale OK czasami trafiają się nieporozumienia - tłumaczę więc jak małemu dziecku że źle mnie odebrałeś, a ty nic tylko dalej kąsasz... :roll:
niewiem czego oczekujesz ? przytulić cię ? pochwalić ? pogłaskać po głowie ?

jeżeli masz nadciśnienie emocjonalne lub odczuwasz silną frustrację z jakiegoś tam powodu to rozładuj się na kimś innym

Tytuł:
PostNapisane: 8 mar 2006, 16:04 

Przeglądałem ten topic i parę razy zauważyłem, iż dla was najgorszym z możliwych trolii jest ktoś kto skopiował grę i znalazł parę serwów na których może spokojnie spożywać owoc swojej zbrodni. A ja wam na to powiem d..pa. Sam generalnie nie grywam już w single player, a gry w które gram mam WSZYSTKIE legalne, jednak nigdy już nie zakupię gry zanim jej nie przetestuję - zwykle biorę od kumpla i tyle. Kilka razy naciąłem się na gry ze świetną recenzją, super fotkami i patrząc na półkę gdzie stoi z 10 gier w swych pudełkach w które w sumie może grałem 20h po prostu szkoda kasy. Jak gra zdobyta w sposób nielegalny jest po prostu komercyjnym niegrywalnym chłamem po godzinie idzie do kosza jeśli jest fajna to zwykle szybko kupuję oryginał żeby móc pograć w multi.
No i co niezły trol ze mnie ?? :D (emot- wydzwięk niewerbalny niepisany)

P.S. Gdyby firmy "growe" miały więcej oleju w swoich marketingowych główkach to zamiast tworzyć kolejne prawa, z gatunku kodeksu państwa policyjnego dla wyhaczenia piratów, tak stworzyły by swój produkt, ze brak oryginału byłby dużą stratą dla grającego - np coś w stylu rozwoju postaci w bf2.
PS2 sorki za offtop ale nie mogłem się powstrzymać

Tytuł:
PostNapisane: 8 mar 2006, 16:08 

a dema ściągnąć nie można?... :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 8 mar 2006, 16:17 

Desert Rat napisał(a):
P.S. Gdyby firmy "growe" miały więcej oleju w swoich marketingowych główkach to zamiast tworzyć kolejne prawa, z gatunku kodeksu państwa policyjnego dla wyhaczenia piratów, tak stworzyły by swój produkt, ze brak oryginału byłby dużą stratą dla grającego - np coś w stylu rozwoju postaci w bf2.

hah gdyby "growe" firmy miały tyle oleju w głowie co ty to ściagając piracką wersje pobierałbyś ją od razu z crackami , a wtedy mało kto by się kwapił na orginał

Tytuł:
PostNapisane: 8 mar 2006, 16:58 

JarasS napisał(a):
Desert Rat napisał(a):

hah gdyby "growe" firmy miały tyle oleju w głowie co ty to ściagając piracką wersje pobierałbyś ją od razu z crackami , a wtedy mało kto by się kwapił na orginał

Tylko że na piracie masz tylko kilka serwerów do gry i to pewnie cały czas pełnych.Poza tym na piracie nie doświadzczysz uroków znajdowania bugów w co kolejnych patchach wupuszczanych przez EA ponieważ na piracie gra sie nie patch'uje.A w oryginale korzystasz z gry na 100% i serwerów jest do wyboru do koloru.

Tytuł:
PostNapisane: 8 mar 2006, 17:07 

a skad ty to wszystko wiesz Radeonie?... :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 8 mar 2006, 18:52 

ETCS Uncle Blues napisał(a):
skad ty to wszystko wiesz Radeonie?...

To tyko...życiowe doświadczenia :twisted: :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 9 mar 2006, 09:16 

TomekDeF napisał(a):
ETCS Uncle Blues napisał(a):
skad ty to wszystko wiesz Radeonie?...

To tyko...życiowe doświadczenia :twisted: :wink:

No właśnie :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 9 mar 2006, 11:55 

Desert Rat napisał(a):

Przeciez "rozwój postaci" to malutki dodatek w bf2 - chyba ze dla ciebie jest całym życiem :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 9 mar 2006, 14:17 

JarasSie czy myślisz poważnie że dla osób które mają pirata crack jest problemem? Jeśli tak to wpisz w google słowo crack i nazwę dowolnej gry... Po drugie większość piratów zciągniętych z netu zawiera cracka, instrukcję i opis gry, stąd piraci nie mają problemu z instalką, graniem itp. Poza grupą ludzi o niezwykłym poszanowaniu cudzej własności ludzie kupują oryginał bo jest tam coś czego nie ma w piracie, dla mnie najważniejsza jest swobodna gra po sieci, dodatkowo rozwój postaci w bf2 jest super pomysłem. Można oczywiście dążyć do tego żeby ludzie kupowali oryginały ze względu na strach przed policją rewidującą mieszkania i rekwirującą kompy bez zezwolenia sądowego... Można też aresztować 90% studentów w Polsce za bezprawne kserowanie podręczników :? .
Co do demka to fakt czasem zastępuje mi ono pirata w testowaniu użyteczności gry, ale mam z tym średnie doświadczenia i wolę raczej mieć wgląd w całokształt produktu przed zakupem.

Tytuł:
PostNapisane: 21 mar 2006, 17:48 
Redaktor Battlefield.pl

A ja mam pytanie dot medalu Good Conduct. Czy ten medal zdobywa się tylko raz na 250 godzin??? Bo niedawno na tłukłem 30 killsów bez[chyba?] uszkadzania swoich i nic :/ A taki np firestorm ma niewiele tego...

ps. Tak, jestem blacharzem :lol:

I'm as cold as the cold wind blows

Tytuł:
PostNapisane: 21 mar 2006, 17:54 

ja mam 3 :lol: :lol:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 613 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 41  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2