Teraz jest 15 cze 2025, 16:09

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 67 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 1 sie 2003, 16:29 

Potwierdzam słowa Gorefesta, jak zobaczyłem animacje AT-ST to nie wiedziałem czy śmiać się czy płakać.... Ogólnie z całej gry podobają mi się tylko modele rebelianckich snowspeederów.... Naszczęscie to tylko wersja alfa więc autorzy napewno po lawinie słów krytyki coś z tym wszystkim zrobią.

Tytuł:
PostNapisane: 1 sie 2003, 18:15 

Holman napisał(a):
hahahah, ludzie ja naprawde wszystko czytam choc czasem czasu mam malo :D, moze ty nie doczytales kogo cytowalem, cytowalem [Night]Maxa bo moj komentarz byl skierowany do niego

No ale mowiles o parach lesbisjkich a wiec myslalem ze za druga osobe masz mnie :P

Shaggy napisał(a):
Potwierdzam słowa Gorefesta, jak zobaczyłem animacje AT-ST to nie wiedziałem czy śmiać się czy płakać.... Ogólnie z całej gry podobają mi się tylko modele rebelianckich snowspeederów.... Naszczęscie to tylko wersja alfa więc autorzy napewno po lawinie słów krytyki coś z tym wszystkim zrobią.

Najlepsze jest to ze na forum wiekszosci wypowiada sie o tej grze bardzo dobrze, spotkalem sie z wieloma komentarzami ze animacja AT-ST jest doskonala LOL nie wiem jak to wyglada ;) moze sciagneli jakas lepsza wersje albo GC ma zwalone ustawienia w opcjach grafiki ;)

Tytuł:
PostNapisane: 1 sie 2003, 18:35 

Już Ci to tłumaczyłem Veln...my nie piszeszmy na forum które czytają twórcy moda...tamci ludzie śledzą losy GC od miesięcy,czekają,dyskutują...a jak już wychodzi mod i niekoniecznie jest tak niesamowity jak miał być to co mają zrobić? Napisać ich kolegom "Sorry ale to jest do dupy"? Tamtejsze wypowiedzi trafiają do twórców i ma ich to zachęcać do dalszej pracy - myślisz że chcieliby dalej robić by to robić gdyby wszyscy zapluli jadem pierwszą alphę? My tu rozmawiamy całkowicie luźno i przedstawiamy tylko i wyłącznie nasze poglądy (nie znajdziesz tu topiców takich jak na oficjalnym forum - "Great work" "I love it" "To developers")..a jaki mod jest niech każdy sam oceni ;)

Tytuł:
PostNapisane: 1 sie 2003, 19:09 
Moderator forum

oki jakby co jest do zassania tez z http://www.games.bmj.pl

PS. jak chcesz Shaggy to dodaj go do listy mirrorów

Tytuł:
PostNapisane: 1 sie 2003, 19:32 

Ech Gore nie kumasz dalej ;) zagladnij na to forum dokladnie to zrozumiesz ;)

Tytuł:
PostNapisane: 1 sie 2003, 20:58 
Moderator forum

Wiesz Veln - 10 minut się zastanawiałem i dalej nie kumam. Może jakieś skrótowe wyjaśnienie?

Tytuł:
PostNapisane: 1 sie 2003, 21:03 

On żyje w swoim własnym świecie - zostawmy go,tam chyba jest mu dobrze ;)

Tytuł:
PostNapisane: 2 sie 2003, 01:08 

ty ok 300 kb/s sse od twojej stronki battle of britan

Tytuł:
PostNapisane: 2 sie 2003, 01:34 
Moderator forum

to gratulacje z szybkiego łacza - mojego nie zapchasz i tak bo mam jeszcze zapasu jakieś..........2200 kb/s :).

A co do GC to nie oceniajcie moda przed wydaniem wersji przynajmniej 0.5 bo o ile tekturowanie bazy widać ze było robione na "szybko" to już teksturki na pojazdach są całkiem miłe dla oka. Poruszanie się AT-ST przypomina troszkę jazdę na rolkach paralityka :) ale to mam nadzieję poprawią (o ile pozwoli na to engine gry). Duże wrażenie zrobiła na mnie sama mapa jest ładnie oteksturowana (pomijam efekt końca mapy). Żołnierze sa jeszcze w wersji mniej niż alpha bo granaty trzymają w powietrzu przed dłonią (moce jedi rulez:)) SUPPORT rozstawia działko w ślicznym kolorze black :) (totalny brak tekstur). Wylot Sokoła Millenium z hangaru to masakra ale jak już wyleci reszta latającego "badziewia" ginie na sam widok :) (troszkę wolno lata ale jest nawet całkiem zwrotny). Tie Bomber, Snowspeeder i Tie Fighther są lekkie i przyjemne w prowadzeniu nawet na klawiaturze. Grać na razie w tak wczesną alphę nie ma raczej sensu, ale będę obserwował rozwój tego moda bo lubię takie klimaty. Nie wiem czy to tylko efekt u mnie ale badając frapsem ilość FPS zauważyłem że na mapie HOTH mam około 40 fps'ow, a na OMG (z włączonym modem) standardowe 80. Polecam załadowanie mapki ze zwykłego BF'a :D - nie ma to jak ŚMIGACZ stojący obok Mustanga :D

Tytuł:
PostNapisane: 2 sie 2003, 02:01 

Nie wiem jak u was ale zainstalowanie tego moda skopało mi cały silnik gry bo teraz mi strasznie haczy :/. A co do moda no cóż sterowanie tym dwunogim mechem imperium (nie znam za bardzo nazw :P) jhest katorgą.

Tytuł:
PostNapisane: 2 sie 2003, 08:03 

Gorefest napisał(a):
On żyje w swoim własnym świecie - zostawmy go,tam chyba jest mu dobrze ;)

Ty gorefest za taki komentarz jednak bedziesz ugniataczem obierek w WA a nie moim pucybutem :) Trzeba sie w tamto forum zaglebic, zrozuemiec tworcow, forumowiczow i inne takie niezrozumiale gadki filozoficznopsychiatryczne ;)

Tytuł:
PostNapisane: 16 sie 2003, 00:42 

a to cos dla wielbicilei gta vice city:

http://www.games.bmj.pl/uploads/download/zrzut/gta-vc/

porcja modyfikacji podmieniajacych samochodu na bardziej nowoczesne :)
p/s
plik na GRY.WP ma 350 mega ale u nas 250 :D

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 16 sie 2003, 03:52 

a co do moda GC to powiem tyle :) versja 10% Eod była straszna a 12% już super, więc miejmy nadzieję że każda kolejna wersja GC będzie miłym zaskoczeniem :)

Tytuł:
PostNapisane: 17 sie 2003, 09:20 

dodalem filmik z SW trudno sie bylo do niego dostac ale jest :]
polecam bajdzio miodny :)

http://www.games.bmj.pl/uploads/downloa ... W_film.rar

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 17 sie 2003, 11:33 
Oldboy Battlefield.pl

a moze byscie tam wzycili demko XIII ??? tak klimatycznej gierki to ja daWNo nie widzialem... miodzio normalnie miodzio!!!!
Obrazek
i maly trailerek....
http://www.xiii-thegame.com/uk/video/xi ... railer.wmv
hoc ten bardziej trzyma klimat .. tak mi sie wydaje.....
http://www.xiii-thegame.com/uk/video/xi ... railer.wmv

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 67 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2