to gratulacje z szybkiego łacza - mojego nie zapchasz i tak bo mam jeszcze zapasu jakieś..........2200 kb/s

.
A co do GC to nie oceniajcie moda przed wydaniem wersji przynajmniej 0.5 bo o ile tekturowanie bazy widać ze było robione na "szybko" to już teksturki na pojazdach są całkiem miłe dla oka. Poruszanie się AT-ST przypomina troszkę jazdę na rolkach paralityka

ale to mam nadzieję poprawią (o ile pozwoli na to engine gry). Duże wrażenie zrobiła na mnie sama mapa jest ładnie oteksturowana (pomijam efekt końca mapy). Żołnierze sa jeszcze w wersji mniej niż alpha bo granaty trzymają w powietrzu przed dłonią (moce jedi rulez:)) SUPPORT rozstawia działko w ślicznym kolorze black

(totalny brak tekstur). Wylot Sokoła Millenium z hangaru to masakra ale jak już wyleci reszta latającego "badziewia" ginie na sam widok

(troszkę wolno lata ale jest nawet całkiem zwrotny). Tie Bomber, Snowspeeder i Tie Fighther są lekkie i przyjemne w prowadzeniu nawet na klawiaturze. Grać na razie w tak wczesną alphę nie ma raczej sensu, ale będę obserwował rozwój tego moda bo lubię takie klimaty. Nie wiem czy to tylko efekt u mnie ale badając frapsem ilość FPS zauważyłem że na mapie HOTH mam około 40 fps'ow, a na OMG (z włączonym modem) standardowe 80. Polecam załadowanie mapki ze zwykłego BF'a

- nie ma to jak ŚMIGACZ stojący obok Mustanga