Znam chlopaków z Grom.bf2 nie od dziś i moge z calym przekonaniem napisać ze jest to jeden z ostatnich polskich klanów które mógłbym podejrzewać o jakiekowiek przekręty czy sytuacje wpływające na ich korzyć po przez resetowanie map itp! Ostatnio nawet na czas naszego meczu z POL& chcieliśmy od kolegów z Grom wypożyczyć server ponieważ na naszym były okrótne lagi które dawaly się ostro we znaki. Oczywiście sie na to zgodzili ale podkreślili iż z ich serverem ostatnio coś się dziwnego dzieje, ze czasami ma takie "humory" do padania i ze pingi potrafią skakać niesamowiście. jestem przekonany w 100% ze reset mapy miał związek z jakimś bugiem gry lub chochlokiem ze strony Gamesnetu.
Poniewaz grom w momencie resetu mapy mial ogromną przewagę ticketów z OSC nie widze KOMPLETNIE powodów dla którego miałby zrobić taki numer!!!
Z ich strony byłby to czysty idiotyzm bo po co mieli by to robic?! Po to zeby mimo ewentualnej porażki mieć większa przewagę ticketów? Bzdura!
Według mnie decyzja adminów w tym momencie była conajmniej nieprzemyślana i żałosna i osoby które "adminowały" w tym czasie powinny zostać usunięte ze swojego stanowiska. Kto przy zdrowych rozsądkach gra jakiekolwiek mecze o 00:30 w nocy? I to jeszcze zmienia w trakcie turnieju zasady?! A ciągłe opieranie sie na punkcie 1.2 regulaminu niepodważalnie świadczy o wywyższaniu sie adminów! Inaczej mozna było to rozegrać. Żenada..
Mam nadzieje ze zaistnała sytuacja nie wpłynie niekorzystnie na dalsze losy całego turnieju i szybko sie strony porozumieją bo jesli za kazdym razem maja być takie jaja to ja dziekuje bardzo. Pamietajcie ludzie ze to tylko gra, a wszelkie niejasności mozna inaczej rozwiązać niz po przez oddawanie walkowera (kierowane do adminów!). Wystarczy chcieć i nie ma co drzeć kotów.