Teraz jest 2 gru 2024, 21:58

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 91 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 12 mar 2006, 23:47 

TomekDeF napisał(a):
Ekhm...drobna korekta...chyba chodzi o L85A1 tak ?

Tak, o to właśnie chodzi. Przepisałem po Ubi'm więc sorry.

Właśnie gram troche na jakimś niemieckim serwerze (Karkand mały) i oczom swoim nie moge uwieżyć! 95% graczy zapiernicza z PKM!!! Istna masarnia! Jeśli sam nie weźmiesz PKM to trudno w co kolwiek trafić. Troszke zaczyna to być denerwujące...

Tytuł:
PostNapisane: 12 mar 2006, 23:51 

Cytuj:
A medyk USMC wg mnie to pomylka

ludzie Każda broń może byc najlepsza to kwestia wprawy ja jak gram medykiem to mam dylemat jaka bronia grac czy AK czy L85A1 czy M16A2 czy G36E poprostu moim zdaniem wszystkie sa swietne
Zuaw_Smierci napisał(a):
Pistolet skuteczniejszy juz.
skoro tak gadasz to moze najlepsza bronia jest Defibrynator bo zabija 1 strzalem czy jak to nazwac
:?:

Tytuł:
PostNapisane: 12 mar 2006, 23:54 

[RONIN] napisał(a):
Właśnie gram troche na jakimś niemieckim serwerze (Karkand mały) i oczom swoim nie moge uwieżyć! 95% graczy zapiernicza z PKM!!! Istna masarnia! Jeśli sam nie weźmiesz PKM to trudno w co kolwiek trafić. Troszke zaczyna to być denerwujące...

Dopiero zauważyłeś tak jest już od patcha 1.2 na karkandzie sami supporci z PKMami.
Nowa plaga...... :roll:

A co do L85A1 jest to broń którą można nieźle "kosić" aczkolwiek wymaga to wprawy.....

Tytuł:
PostNapisane: 12 mar 2006, 23:59 

Walking death napisał(a):
Dopiero zauważyłeś tak jest już od patcha 1.2 na karkandzie sami supporci z PKMami.
Nowa plaga......
wtedy to były Claymory za rogiem. Snajperzy US wbiegali wywalali CLAYE i wgineli a potem po 3-4 zabijali a MEC w przejsciach stawiało CLAYE.A teraz jak widze ze koles ma 30-5 z PKM to co mam o nim sądzic ze jest dobry ?? no chyba nie

Tytuł:
PostNapisane: 13 mar 2006, 00:07 

Ubi napisał(a):
A teraz jak widze ze koleś ma 30-5 z PKM to co mam o nim sądzic ze jest dobry ?? no chyba nie

Raczej że ma dobrą broń.....

Jeśli chodzi o mnie to nie uważam żeby PKM wymagał skilla jest w tej chwili najlepszą bronią i tyle.

Tytuł:
PostNapisane: 13 mar 2006, 00:11 

Nie no jakiegos skilla wymaga, nie wystarczy wcisnacl ewy przycisk myszki i podrapac sie po dupie. Ja w ogole prawie nie gralem supportem (patrz -> staty) dla mnie nie klimatyczna postac ;s w ogole staram sie bez unlockow grac, i w sumie to nawet nie gram na nich, od poczatku jade na podstawkach heh ;]

Tytuł:
PostNapisane: 13 mar 2006, 00:51 

IMO podstawowa broń medyka (oprócz US - jakaś porażka...) jest lepsza od ich odpowiedników z unlocków.

Tytuł:
PostNapisane: 13 mar 2006, 01:07 

Cytuj:
Pogralem troche z LMG i miedzy innymi PKM i ta bron ma mimo wszystko sporo wad. LMG sa mocne ale wole jak wszyscy lataja z PKM niz z granatnikami. Bo badz co badz latanie z PKM mimo ze mocne to wymaga skilla mimo wszystko (bo jak zauwazono, 80% przeciwnikow dysponuje ta sama bronia),a latanie z granatnikiem przed patchem 1.2 zadnego skilla nie wymagalo.

Jakie wady? Celnosc snajperki. Sila ognia gorsza jedynie od granatnika. Niekonczaca sie amunicja i granaty. Jakie wady? :lol:

Granatnik nie wymagal skilla? Dobrze wiedziec. PKM za to wymaga. No to ohoho ;]

Tytuł:
PostNapisane: 13 mar 2006, 02:47 

nie pasują PKMy i inne unlocki? grać na serwerach nounlocks :D problem w tym, że na unlocki narzekają głównie userzy unlocków :D

Tytuł:
PostNapisane: 13 mar 2006, 03:05 

blahaha unlocki a ja gram na unlockach i bez i nie nazekam :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 13 mar 2006, 08:28 
Moderator forum

Lailonn napisał(a):
Granatnik nie wymagal skilla? Dobrze wiedziec. PKM za to wymaga.

Wymaga skilla :) Wygrywa ten kto pierwszy polozy sie na ziemi i zacznie strzelac :lol: :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 13 mar 2006, 10:49 

Lailonn napisał(a):
Jakie wady? Celnosc snajperki. Sila ognia gorsza jedynie od granatnika. Niekonczaca sie amunicja i granaty. Jakie wady? :lol:

Granatnik nie wymagal skilla? Dobrze wiedziec. PKM za to wymaga. No to ohoho ;]

LMG kiepsko sie spisuja w "zwarciu" gdy trafimy na kogos nieprzygotowani. Niestety wada jest taka ze bez polozenia sie nawet PKM cienko strzela :wink: AK nie ma takiej wady i mozna pruc w PKM'owcow zanim ci sie poloza i zaczna strzelac.. Zadna to filozofia, wiem z czystej praktyki. LMG sa dobre jak nie dasz sie zaskoczyc i masz czas sie polozyc...
Granatnik skilla nie wymagal.. wystarczylo przywalic klientowi pod nogi z 2 metrow.. czysta gra na pałę (bo bron na to pozwalała). Nawet PKMem na pałe grać się nie da i trzeba mimo silnej broni pokombinowac. Ale po Twoich statsach widze Lailonn ze bardzo ucierpiales na tym patchu i moze stad Twoje frustracje.. no coz.. szlifuj skilla chocby nawet z PKM. Z grami online tak to juz jest..mozesz sie dostosowac, albo grac w szachy :wink:

PS. Jak dla mnie AK-101 jest bronia najbardziej uniwersalna i gdy mam mozliwosc (gram jako MEC) zawsze ja wybieram.

Tytuł:
PostNapisane: 13 mar 2006, 11:20 

Ja tam nic nie ucierpialem po patchu. Skad taki pomysl? :D Jedyne co sie zmienilo to kit jakim gram ;] I pomimo ledwo 12 godzin gry ta klasa mam fragrate taki jaki mialem granatnikiem. Nie widze roznicy :D

Za to gdy widze, ze ktos kto nie moze pochwalic sie miejscem w czolowce graczy mowi, ze cos "nie wymaga skilla" to po prostu jest lama. Tak jest w kazdej grze online...

W CSie "nie wymaga skilla" AWP na ten przyklad. Oczywiscie wszyscy dobrzy/znani gracze probowali dyskutowac z lamami no ale sie w koncu poddali bo jest za duzo plebsu. Tu jest tak samo. Granatnik i tyle. Teraz natomiast wedlug tej zasady skilla nie wymaga PKM i co? Gowno bo ci co plakali na granatnik teraz wlasnie zasuwaja z PKM :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 13 mar 2006, 11:26 

Wszystko zrypali po ptachu, w którym zmniejszyli wymagania na unlocki, bo teraz byle n00bek - nie obrażając nikogo :wink: - po parunastu godzinach gry ma połowę unlocków. A pamiętam teksty na voipie z samego początku gry, jak sobie odblokowałem PKM`a: "Wloczykij zgiń już, ja chcę Twojego PKM`a : :lol: " i latał po mapie szukając mojego kita. A teraz na Karkandzie w tle słychać tylko odgłosy PKM`ów :evil:

Tytuł:
PostNapisane: 13 mar 2006, 12:03 

Na szczescie na klanowkach unlockow nie ma :P A z FFA wstrzymam sie do czasu az polskie serwy beda na 1.21 ... Chcialem pograc i co? W 30 minut zaliczylem 2 wbiegniecia pod czolg(punish) wbiegniecie i kilka prob wbiegniecia pod samolot(punish). Aha, juz wiem po co "piloci" wybieraja snipera z m95 :roll: Do tego bombardujac wrogie aa, ktore lockowalo nasza baze przyapdkiem zdjalem swojego(punish)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 91 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2