Teraz jest 30 lis 2024, 06:28

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 24 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 14 mar 2006, 19:13 

drapichrust7 napisał(a):
PS. Jake i Elwood rządzą 8)

A jak! Obrazek

EDIT:
Cytuj:
Pierdoły opowiadasz Wujek.

Nie pierdoły opowiadam, tylko gdybym miał takie możliwiości to bym kaźdemu takiemu dupkowi (przy calym szacunku do Ciebie Meewosh... :roll: Serio, Ciebie akurat lubię. :D ) dał z miejsca global bana. Ale ja w ogole mam radykalne poglady. Tutaj sam siebie ocenzurowalem bo, admin forum dalby mi bana :lol: Dlatego nie nadaję się na przywódcę, bo zrobił bym zaraz pożądek! A moźe właśnie dlatego się nadaję? :roll: :twisted:

Ostatnio edytowano 14 mar 2006, 19:19 przez Uncle Blues, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 14 mar 2006, 19:15 
Moderator forum

ETCS Uncle Blues napisał(a):
Żałosny gość IMO. Mówie to, choc wiem, ze na naszej scenie sa tacy ktory tez uciekaja sie do takich "zabiegow" i sa wielce z siebie zadowoleni...

Prawdziwy pro-GEJ-mer (znam wielu takich). Wszystko dla zwycięstwa. Samo wyłączenie lightmaps w BF2 dużo daje. Co z tego, że gra qpowato wygląda - wynik jest najważniejszy, co nie?. Tylko wiecie co - mi taka gra nie dawałaby przyjemności.

Tytuł:
PostNapisane: 14 mar 2006, 19:15 

Dziwne Wujek rzeczy opowiadasz... Aż wierzyć się nie chce... Ciekawe czy w BF-ie tak można :?: :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 14 mar 2006, 19:39 
Moderator forum

Yamsza napisał(a):
Dziwne Wujek rzeczy opowiadasz... Aż wierzyć się nie chce... Ciekawe czy w BF-ie tak można :?: :lol:

Tak bardzo, to nie, ale zapewne blisko.
Pamietam jak niedawno wszyscy proGEJmerzy w BFV kiedyś kupowali Radeony X800. Czemu? Mądre ustawienie drivera i voila - trawa znikła. Zaś w namie na niektótych mapach trawa (i krzaki) pokrywają nawet 40% widoku. Fajnie, co nie? Ty wszystkich widzisz, a oni ciebie nie...

Dodam jeszcze, że ja wtedy kupiłem 6800GT, nie X800...

Tytuł:
PostNapisane: 14 mar 2006, 22:13 

Ekhm nie porównujmy ustawień all low do grzebania w configu i driverach bo naprawde jest spora różnica.

Tytuł:
PostNapisane: 14 mar 2006, 23:18 

ObrazekNiewielka... Grzebiesz w configach - nie masz trawy wogóle. Ustawiasz wszyztko na low - trawa jest, ale tylko 5 metrów dookoła ciebie... :wink: :lol: Niewielka różnica...

Zagraj na low ustawieniach na takich mapach jak np. Steel Thunder.
Edit: Zostawmy Steel Thunder. Wexmy taki Karkand. Na wysokich ustawieniach dostrzerzenie leżącego araba w uliczkach pod pierwszą flagą to prawdziwa sztuka. Na low masz go jak na tacy...

Tytuł:
PostNapisane: 16 mar 2006, 20:18 

Eh widać ze uparłeś sie przy swoim przekonianiu :D Ja nie przekonam Ciebie a Ty mnie. :D

Tytuł:
PostNapisane: 16 mar 2006, 20:55 

Czolgista MECu wymiata, Pilot MECu to pilot Chin, a za "wampirka" dalbym ci banana :wink: .

Tytuł:
PostNapisane: 17 mar 2006, 00:20 

ja gram z wylaczonym swiatlem i bez cieni w bf2. a sprawa jest prosta - mam problemy ze wzrokiem i jak jest tak ciemno to zupelnie nic nie widze. nie wiem co to za wada ale np jak telewizor albo monitor mam ustawione na normalna jasnosc to tez gowno widze :/ wiec dawanie ustawien na low to nie sprawa progejmerska a czasem koniecznosc zeby w ogole bylo cos widac ;)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 24 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 2