Teraz jest 26 lis 2024, 01:28

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 215 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 15  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 15 mar 2006, 23:38 

Macku napisał(a):
Rip van Winkle napisał(a):
Maestro to debetówka, którą nie zapłacisz przez net

No mi jakos zaplacilo, przez "Alternate Payment Methods - Click & Buy"
Obrazek
tylko ze nawet dwa razy i nie wiem jak to sie stalo.

a jaki kraj tam wybrałeś ??

Tytuł:
PostNapisane: 16 mar 2006, 00:15 

Macku napisał(a):
Maestro to debetówka, którą nie zapłacisz przez net

No mi jakos zaplacilo, przez "Alternate Payment Methods - Click & Buy"
Obrazek
tylko ze nawet dwa razy i nie wiem jak to sie stalo.

BT Click&Buy to taka platforma pośrednicząca pomiędzy różnymi formami płatności w necie - mogą Ci nawet obciążyć rachunek telefoniczny (jeśli dostawcą jest British Telecom) albo należność ściągnąć bezpośrednio z konta.
Nie jest to jednak bezpośrednia płatność kartą. Co oznacza, że płacisz prowizję... ale nijak nie tłumaczy dlaczego wyszło 2x5.99GBP :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 16 mar 2006, 03:47 

Witam. Mi się nie udało tego kupić przez Visa Elektron z mBanku (spodziewałem się tego, ale i tak spróbowałem). Kiedyś miałem eKartę, ale straciła ważność, a wydanie nowej kosztuje 25. Nie chciało mi się tyle bulić, żeby tylko sprawdzić czy zadziała. Próbowałem też Maestro z Iteligo. Nic z tego. Na forum Tweak.pl znalazł się kolega, który mi pomógł. Zrobiłem mu przelew, a on kupił ten boosterpack (na swoją kartę z Inteligo :? ) na moje konto w EA :)
Jak chcecie zerknąć, to tutaj umieściłem screeny z gierki:

Tytuł:
PostNapisane: 16 mar 2006, 07:27 

A pomógł by mi ktoś w zakupie tego dodatku Bardzo bym prosił jeśli można bo nie mam żadnej karty a przez wielką brytanie raczej bym nie chciał dzwonić

Tytuł:
PostNapisane: 16 mar 2006, 09:10 

Moj post nie jest o niczym, tylko o tym jak sie kupuje i intstaluje EF :)
..ale mniejsza z tym.

Gralem wczoraj na 2 nowych mapkach (oprocz wielkiego muru). Mapki sa ok, ale ciemne i ponure jakies, choc niebo wyglada interesujaco ;)
Czołgi fajne z wyglady - jak to czolgi. Tylko, ze w uzyciu nie odczulem wiekszej roznicy - moze za malo gralem.
Co zas sie tyczy nowych "latadel" to nie wiem - bo malo nimi gram wiec trudno porownac.
Aha... a z jednostek gralem tylko snajperem - nowa bron jest cool ;), a przynajmniej dzwiek strzalu taki jest :)
Glownie to milo zobaczyc flage EU w B2
W sumie 40 zl to duzo za takie cos, choc z drugiej strony 10EU to bardzo nieduzo dla obywatela "starej" UE.

PS.: Wlasnie sciagnolem mod do Operation Flashpoint (FFOZ .. czy jakos tak). Zajmuje to to niecałe 700MB i zmienia praktycznie cala gre. Podobnie zreszta jak kilka innych modow. No i jest calkiem za darmow. Mam tylko nadzieje, ze inne firmy nie pojda za EA i nie beda pobierac oplat za kazde g.wno.

Tytuł:
PostNapisane: 16 mar 2006, 09:34 

Ze znanych mi firm tylko EA kaze sobie palcic za takie bajery jak mapy czy bronie. W innych grach to sie zwyklo nazywac "dodatkiem do patcha" majacycm wynagrdozic graczom problemy zwiazane z bugami gry. Jednak dla EA stworzenie 50 bledow w patchu 1.2 i pozostawienie ponad 40 z nich po 1.21 nie jest powodem do dania nam czegokolwiek w ramach rekompensaty ;]

Tytuł:
PostNapisane: 16 mar 2006, 10:39 

Tak jak pisalem wczesniej ze dzwonilem wczoraj z zapytanie do EA kiedy ma byc dostepny ten dodatek w sieciach MM i Empik.
Dzisiaj nareszcie udalo mi sie dodzwonic do EA. ( koszmar jakis )
I wedlug konsultanta z ktorym rozmawialem kod za pomoca ktorego mozemy sciagnac ten dodatek jest juz dostempny w tych sklepach.
Niestety na pytanie ile kosztuje nie dostalem jednoznacznej odpowiedzi tylko tyle ze najprawdopodobniej bedzie droszy niz przez EA dawloader z wzgledu na koszta dystrybucji.

P.S.
Nie wiem jak wy ale ja jade sprwdzic czy w moim Empiku juz jest dostepny.

Tytuł:
PostNapisane: 16 mar 2006, 11:47 

Pytanie czy w Polsce będzei można go kupić on-line np. przez płątności przelewem z knta np. mbanku lub inteligo.

Tytuł:
PostNapisane: 16 mar 2006, 11:57 

Koledzy w niektórych bankach macie zablokowaną możliwość płacenia w internecie, ja tak mam w WBK, karta płatnicza Visa Electron.Trzeba zajść do placówki banku i odblokować :P

Tytuł:
PostNapisane: 16 mar 2006, 12:05 

Fireworkss napisał(a):
Tak jak pisalem wczesniej ze dzwonilem wczoraj z zapytanie do EA kiedy ma byc dostepny ten dodatek w sieciach MM i Empik.
Dzisiaj nareszcie udalo mi sie dodzwonic do EA. ( koszmar jakis )
I wedlug konsultanta z ktorym rozmawialem kod za pomoca ktorego mozemy sciagnac ten dodatek jest juz dostempny w tych sklepach.
Niestety na pytanie ile kosztuje nie dostalem jednoznacznej odpowiedzi tylko tyle ze najprawdopodobniej bedzie droszy niz przez EA dawloader z wzgledu na koszta dystrybucji.

P.S.
Nie wiem jak wy ale ja jade sprwdzic czy w moim Empiku juz jest dostepny.

Daj ktoś znac w miare szybko czy juz jest, bo jesli tak to panom z EA Polska nalezy sie pała za organizacje. Na stronie pisze jak byk 24 marca...

Tytuł:
PostNapisane: 16 mar 2006, 12:39 

W Emplik'u na Sadybie i przy Galeria Centrum jeszcze nie ma.

Tytuł:
PostNapisane: 16 mar 2006, 12:55 

przecie była już podana data polskiej premiery ---> 24.03.1006
:roll:

Tytuł:
PostNapisane: 16 mar 2006, 13:02 

Kolec napisał(a):
24.03.1006

O to juz dawno ja przegapilem.
Czytales moj poprzedni post ?

Tytuł:
PostNapisane: 16 mar 2006, 15:21 

Cnotek napisał(a):
a jaki kraj tam wybrałeś ??

Ten w ktorym obecnie przebywam - Anglie.

BT Click&Buy to taka platforma pośrednicząca pomiędzy różnymi formami płatności w necie - mogą Ci nawet obciążyć rachunek telefoniczny (jeśli dostawcą jest British Telecom) albo należność ściągnąć bezpośrednio z konta.
Nie jest to jednak bezpośrednia płatność kartą. Co oznacza, że płacisz prowizję... ale nijak nie tłumaczy dlaczego wyszło 2x5.99GBP

W Anglii telefon dostarcza tylko BT, pozniej jakby co to mozesz zmienic operatora. I jest to bezposrednie placenie karta, poniewaz po kilku minutach juz mi sciagnelo z konta. Przy zakupie byla cena 5,99. Sciagnelo mi dokladnie 11,98. A ja wciaz nie mam mozliwosci sciagniecia dodatku.

Tytuł:
PostNapisane: 16 mar 2006, 15:54 

Fireworkss napisał(a):
O to juz dawno ja przegapilem.
Czytales moj poprzedni post ?

owszem czytałem
niedziwi mnie że w empiku jeszcze niema skoro dzisiaj mamy 14.03.2006
odpowiedz twojego "telefonicznego konsultatna EA" należy rozumiec jako bardziej dyplomatycznie wyrazone "spier...j"

coś pozatym chciałeś mi przekazać ?

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 215 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 15  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2