Teraz jest 1 lut 2025, 06:52

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 174 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5 ... 12  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 16 mar 2006, 10:15 

Wczoraj troche pograłem - próbowałem na serwach 64 - tragedia w wydajnosci seria jak normalnie gram na maxa to tam jakbym się cofnął do innej epoki mapa gdzie były 4 heli i 4 samoloty - mnustwo sprzętu, nie próbowałem zmieniać ustawień ale dramat - tez tak macie.

Pomijam już kwestię 7 ludzi czekających na spzet który i tak się zaraz rozwali bo nie wiesz gdzie lecisz.

Podstawówka chodzi ok SyF też a tutaj taka skucha - dzisaj pogram na mniejszych serwach obadam co i jak.

Tytuł:
PostNapisane: 16 mar 2006, 12:04 
yoyo:)
Sciagnlem wczoraj euroforcera z EAdownloadera i.. kupa
zainstalowal sie , wciskam graj odpala sie BF2 szukam serwerow z mapami z dodatka, klikam i dostaje okienko z wiadmosicia ze mapa nie jest autoryzowana i link do stronki gdzie moge zakupic boostera ( ma ktos podobny problem?

Tytuł:
PostNapisane: 16 mar 2006, 12:31 

No jeszcze nie powiedziałem że mapy są b fajne tylko jak się domyślacie pograć sobie nie tak łatwo - pomijam szczegół klatkowania, po prostu normą są gracze z ranga conajmniej blacha i tu juz nie ma przebacz, jak nie trafisz z TV nie licz że on nie trafi...,

Do gustu przypadła mi ta mapa z dużą ilością sprzętu naprawdę widowiskowe są akcje walczących przeciwko sobie 4 heli...

Tytuł:
PostNapisane: 16 mar 2006, 13:01 

Co do wydajności to prawda ale to serwery chyba nie dają rady kurcze 32 pełne sloty i miejscami klatkuje wiec o lataniu nie ma mowy .....w podstawce mam 50-90 FPS a tu na smokescreen czy jak to leci na 32 raz zobaczyłem koło 25 ( co na amd 64 3200 nForce4 i Geforce 7800GT + 2GB ramu ) :shock: , o dziwo przy trzech czterech graczach fps 40 -80 postawiona lokalnie piękinie śmiga . 16 - 20 slotów nawet przy 32 jest znośnie. Eurofighter to kupa ....Mig go kładzie jak nic przynajmniej tak mi sie wydaje albo piloci z lagami byli :wink: ...... Mapki bardzo klimatyczne smokescreen najbardziej przypadła mi do gustu ta z wiatrakami ......mapka z murem może być takie infantry ......lock UE będzie jak złoto. Generalnie optymalizacja do bani ( nie dziwie się że 64 nie ma ...bo nikt takiego sprzetu nie ma nawet oni do testowania). Eurocopter fajny z wyglądu.... bo to cobra. Tak wiec jak by zrobili to na zasadzie Wake Island czyli z patchem i nie dodając strony konfliktu było by ok i za darmo ……nawet bardziej do klimatu pasowali by USMC

Tytuł:
PostNapisane: 16 mar 2006, 13:13 

widowiskowe to bylo w desert combat jak na el alamein day2 (ciutke zmodyfikowanym) walczylo przeciw sobie 8-10 heli :idea:

Tytuł:
PostNapisane: 16 mar 2006, 13:17 

a ja mam pytanie czy to prawda ze nowy helikopter ma dzialko jak w MIG-28 i lata sie nim jak Cobra ??

P.Tak slyszalem :shock:

Tytuł:
PostNapisane: 16 mar 2006, 13:26 

lata sie jak cobrą ...hmm jako guner nie polatałem zreszta na 32 cieżko latac jak nie ma lagów to 4 samoloty smigają i z nudów ci przywala :D
, 16 OSS jest fajna bo w bazie MECU spawnuje sie MI28 a UE nie mają śmigła tylko AA...Na Tarba chyba nawet nie ma heli ...nie jestem pewien bo raz zagrałem same samoloty chyba

Tytuł:
PostNapisane: 16 mar 2006, 14:01 

gra ma potężny potencjał ,ale tylko do wykorzystania , gdy grupa ludzi wie jak grać w nią,narazie grałem tylko na jednym serwerze, raczej nauka była, latałem na heli i nie widziałem jakiś większych spadków w grafice, troche mnie dołuje brak widoku przodu w czołgach, ale to może na początkum potem może sie przyzwyczaję, jakie te bronie europejskie są brzydkie , bleee, :x szkoda że leopardy maja na wieżach krzyże , w końcu to podobno armia europejska, troche przegięli,rozwaliła mnie możliwość zakupu, powinna być możliwość wyboru ,a tu tylko przez kartękredytową, . i miałem czekać ponad 10 dni na sklep ??

aha i jeszcze jedno, musicie gdy ładujecie , podać nick jakim będziecie grać , bo jak podacie inny , a innym bedziecie grać to wam pokarze że nie macie zainstalowanego dodatku, i ze musicie kupić . gdy próbowałem wejść na niku klanowym, trzeba by było kupić jeszcze raz, a moze ściagnać ma tym niku ??

Tytuł:
PostNapisane: 16 mar 2006, 14:19 

W grafice może nie ale serwery sa obciążone na maxa ...jak zaczyna lagować to i FPSy spadaja ..na singlu jest ok i przy 20 slotach na multi grałem i 16 i 32 było ok ...dlatego napisałem że prawdopodobinie to wina serwerów i ich wydajności lub miałem pecha i trafiłem na słabe serwery

Tytuł:
PostNapisane: 16 mar 2006, 14:30 

ja poczekam asz bendzie w sklepie moze bendzie z plytkom jak nie to moje 327kb/s lancze to udzwignie w 3 godziny albo 4 :twisted: :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 16 mar 2006, 15:15 

artx napisał(a):
yoyo:)
Sciagnlem wczoraj euroforcera z EAdownloadera i.. kupa
zainstalowal sie , wciskam graj odpala sie BF2 szukam serwerow z mapami z dodatka, klikam i dostaje okienko z wiadmosicia ze mapa nie jest autoryzowana i link do stronki gdzie moge zakupic boostera ( ma ktos podobny problem?

Tak, ja mialem dokladnie taki sam problem..
A tutaj co musisz zrobic zeby zadzialalo:

1. Odpalasz EA downloadera
2. Klikasz Edytuj Gamespy Nickname
3. Wpisujesz twoj nick Z GRY, nie nazwe konta gamespy
4. Odpalasz gre i grasz.

A co do EF.. nie moge powiedziec zebym byl zachwycony, mapy sa ogromne, bez ciezkiego sprzetu ani rusz. Jedyna dobra mapa z calego dodatku to The Great Wall, reszta jest poprostu nedzna.

Tytuł:
PostNapisane: 16 mar 2006, 16:19 

No ale od początku to miały być mapy własnie duże z dużą ( w miare ilością sprzętu ). :?:

takie małe OT czy jakiś klan a właściwie admini bedą dodawac może mapki z EF do rotacji może zorganizowalibysmy jakąś ustawkę miło by było pograc ze znajomymi a nie kurna po jakiś francuzach sie szlajać ....my znaczy ETCS jestesmy w trakcie przenosin z gamesnetu i na razie nie mam możliwości... :cry:

Tytuł:
PostNapisane: 16 mar 2006, 16:53 

Dobrze by bylo jakby chociaz jeden server polski nie mial dodanych tych mapek do rotacji...

Tytuł:
PostNapisane: 16 mar 2006, 16:55 

Zuaw_Smierci napisał(a):
Dobrze by bylo jakby chociaz jeden server polski nie mial dodanych tych mapek do rotacji...

...zawsze możesz pomażyc no ale tak EA chciała i tak musi byc :D

Tytuł:
PostNapisane: 16 mar 2006, 19:14 

W slkepach pojawi się ten dodatek czy jedyną możliwością jest kupno przez internet?

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 174 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5 ... 12  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2