Teraz jest 1 lut 2025, 09:40

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 174 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 12  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 16 mar 2006, 19:24 

maghnat napisał(a):
W slkepach pojawi się ten dodatek czy jedyną możliwością jest kupno przez internet?

Opcja CZYTAJ :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 16 mar 2006, 19:24 

Czy komuś, oprócz mnie, też wyświetla źle staty w BFHQ, po zainstalowaniu EF?
Pokazuje mi że mam 25 punktów.
Ale rangę podczas gry i unlocki wyświetla w porządku.

Tytuł:
PostNapisane: 16 mar 2006, 20:47 

Ubi napisał(a):
Zuaw_Smierci napisał(a):
Dobrze by bylo jakby chociaz jeden server polski nie mial dodanych tych mapek do rotacji...

...zawsze możesz pomażyc no ale tak EA chciała i tak musi byc :D

Nie no mi chodziło żeby zrobic cos takiego jak na PRGK swego czasu piątek wieczorkiem tylko mapki Euro Force a potem po staremu ........

Tytuł:
PostNapisane: 16 mar 2006, 21:12 
Redaktor Battlefield.pl

Własnie. Prawdopodobnie na =GROM=ie przywitają mapki z EF, lecz nie jestem tego pewien (dobry pomysł z Piątkowym EF :D)

A moje skromne zdanie o dodatku? Bardzo fajny. Najlepsza mapka według mnie? The Great Wall wersja 16. W reszcie bez sprzętu ani rusz. Najgorsze są lagi na 32 przy full osób. Gra robi zwiechy, chyba ze ktos ma 2GB ram'u :D

Możliwośc zakupu gry to:

- Karta kredytowa
- Sklep (ta opcja dopiero od 24 Marca). Kupujemy karte na której mamy kod, który później trzeba będzie gdzieś wpisać (nie mam o tym pojęcia)

Według mnie booster jest warty 30zł zamiast około 42zł :P

Tytuł:
PostNapisane: 16 mar 2006, 21:41 

Wiecie, ja bym naprawde kupil ten dodatek, gdyby EA porpostu nie miala swoich userow w pupie. Przeciez to jak gra chodzi na mojej karcie (i nie tylko) to makabra... kase mam ale wole juz cos innego kupic, bo wg. mnie to placenie w ciemno, sa mapy ktore chodza teragicznie i ktore chodza spoko, a jak zakupie dodatek i bede mial 10 fps? :lol: Wg mnie to mozliwe. Zreszta - ten caly patch to przykrywa, poprawili prawie ZERO, dalej mam bugi ktore mialem (m.in. rzucanie granatem w ogole nie biorac zamachu, "odzoomowywanie" sie sniperki itp...).

No ale jezeli bedzie az tak zle ze nie bede mogl sobie pograc (bo bedzie mnie wywalalo z serva za brak dodatku) no to chyba wyjscia nie mam :|

Tytuł:
PostNapisane: 16 mar 2006, 22:45 

Dodali tez pare nowych w 1.21 czyli po staremu ;]

Tytuł:
PostNapisane: 17 mar 2006, 08:50 

death_name napisał(a):
Własnie. Prawdopodobnie na =GROM=ie przywitają mapki z EF, lecz nie jestem tego pewien (dobry pomysł z Piątkowym EF :D)
.......

Na Gromie już są mapki EF wczoraj graliśmy troszeczę ....to co może Gromy nas dziś zaproszą wieczorkiem na Great Wall hmm :wink: .....

Tytuł:
PostNapisane: 17 mar 2006, 22:17 
Redaktor Battlefield.pl

Jak czytam o waszych problemach do żal mi... łzy wyciska :[ Znowu ci z EA wszystko dupią i każą za to płacić [ a jak nie to co 30 min kick].
Admini nie mogą wyłączyć mapek z EF? Zawsze muszą być dołączane? I czy z AF też będa dołączane? Bo jak tak to chyba biorę w łapę AK-101 i Centralwingsem do siedziby EA na rozmowę... :lol:

I'm as cold as the cold wind blows

PostNapisane: 17 mar 2006, 22:24 

Wlasnie gralem na planszy - wielki mur. I zaczelo mi "skakac", o ile dwie pozostale plansze jako tako wyrabiaja (choc tez plynnosc jest gorsza od podstawki) to w ta nie dalo sie grac.
Nie podoba mi sie polityka EA. Rozumiem, ze zachecaja do zakupu sprzetu firmy Logitech, ale widze, ze rowniez "zachecaja" do zakupu kart graficznych, procka, pamieci itp.
Juz bylo to przy dodatki SF (ktorego NA SZCZESCIE nie kupilem), a teraz i EF. O ile "europejska" snajpera jest extra f.cking cool to plansze juz nie bardzo.
Jestem pewien, ze nie kupie juz zadnego dodatku do Battlefielda 2. Nawet mimo tego, iz poziomy z ewentualnych dodatkow beda dolaczone do rotacji na serwerach (tak jak to sie momentalnie stalo z EF).
Jestem pelen podziwu stworzenia tak grywalnej, efektownej i FAJNEJ gierki jaka jest BF2, ale nie mam zamiaru ciagle do tego doplacac, mam inne, wazniejsze wydatki niz zakup paru plansz i "ludzikow" lub innych "samolocikow" :)
Czekam na Armed Assault :)

Tytuł:
PostNapisane: 17 mar 2006, 23:51 
Moderator forum

wszystkie 3 mapy chodza idealnie i sa genialne... !! generalnie dobre w juch :) kupowac !!

Tytuł:
PostNapisane: 18 mar 2006, 01:06 

to moze ja dorzuce 3 grosze o EF...
wiec dla mnie to jest tylko nowe doswiadczenie z bf'em, zadna rewelacja, bronie sa jakies smieszne i dzwiek to jakby z pistolecika na pistuny, nowy czolg co najmniej dziwny i jakby zrobiony dla leworecznych (takie wrazenie odnosze), samolot podobnie - jest powolny i wolniej sie nim robi nawroty przy duzej predkosci, skolei przy malych jest ,chyba nadsterowny - ogolnie mozna go nauczyc sie wykorzystywac, heli - to taka cobra,choc szybsza od tej z podstawki...

mapy sa ok, tylko troche zbyt przymglone i ciemne, ale ogolnie nie ma co narzekac - zawsze to jakas nowosc

fajnie jest zobaczyc flage EU w grze, ale tak poza tym to chyba powinien byc z darmo

ps Kaan ,ja gram na lapie z 1gb ramu i low ustawieniach i sie nic nie tnie

Tytuł:
PostNapisane: 18 mar 2006, 01:43 

c0lon3l napisał(a):
ps Kaan ,ja gram na lapie z 1gb ramu i low ustawieniach i sie nic nie tnie

Tez mam 1GB ramu i gf 6600gt .. w ustawieniach wiekszosc medium i zdaje sie textury low. Zreszta mniejsza z tym. Chodzi o to, ze inne plansze chodza ale na nowych troche skacze.

Zmieniajac troche temat.
Z tymi serwerami rankingowymi i z tym calym kontem zakladanym przy instalacji (i cala reszta zabezpieczen ;)) - to calkiem sprytne ze strony EA - maja monopol na wszelkie dodatki. Chyba, ze ktos nie chce grac na rankingowych, ale chyba przyznacie, ze milo miec tak rozbudowana statystyke swojej dotychczasowej gry w BT2 :)
Cos za cos - nic za darmo. :/

PS.: Project Reality jest ciekawy, tylko ping duzy.
Forgotten Hope 2 interesujaco sie zapowiada, ale gierki rozgrywajace sie w okresie II wojny mam juz powyzej uszu :)

Mimo wszytko i mimo usilnych staran EA, BF2 nadal jest zaje.ista gra w swojej kategorii. :D

Tytuł:
PostNapisane: 18 mar 2006, 01:51 

??? Mi na 1gb ramu i 1.73 procku chodzi ladnie nawet na 32-osobach na OSS-ie? Nawet na medium detalach. Takze nie rozumiem. Moze jednak to lacze?

Co do mapek, to juz gdzies narzekalem, ze dla snajperow nienajlepsze (oczywiscie poza Wall - ale nie ma praktycznie serwow z ta mapa), bo caly lud w "zelastwie" siedzi i jakby co to biegac za daleko, a jeep przy takiej ilosci heli i czolgow, ma szanse przetrwania odpowiednia dla sniezki w piekle...

Tytuł:
PostNapisane: 18 mar 2006, 01:56 

c0lon3l napisał(a):
fajnie jest zobaczyc flage EU w grze, ale tak poza tym to chyba powinien byc z darmo

W 100% sie zgadzam.. niestety od EA nie dostaniesz nic za darmo.

Tytuł:
PostNapisane: 18 mar 2006, 10:57 
Moderator forum

roball napisał(a):
niestety od EA nie dostaniesz nic za darmo

Dostaniesz :) Nawet kilka: problemy z instalacją patcha, mase bugów z nim związanych, nieprzemyślane projekty i takie tam inne :lol:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 174 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 12  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2