Grzegorz [EA Polska] napisał(a):
Witam,
Chcę wyjaśnić nieporozumienie, które powstało z racji - naszego "braku wsparcia imprezy w Poznaniu". To prawda - Kobra i Strzlec kontaktowali się ze mną w celu wsparcia przez EA POLSKA imprezy. Kafejka E24 potrzebowała egzemplarzy, które chciała zainstalować na komputerach - na cele eventowe oraz do dalszego użytkowania. EA Polska nie sprzedaje gier bezpośrednio, mamy do tego typu wspolpracy naszego dystrybutora - firmę LEM. Niestety zaoferowany poziom rabatu na zakup gier nie satysfakcjonował E24. Dodam, że z naszej strony poprosiłem firmę LEM o na prawdę wysoki poziom rabatu. EA Polska nie ma żadnego wpływu na cenę końcową.
Jeśli chodzi o nasze wsparcie finansowe eventu - niestety w tym okresie wszelkie wydatki naszej firmy zostały zamknięte - mamy koniec roku finansowego.
Zawsze staramy się wspierać scenę BF w Polsce - ale zawsze ma to różny poziom zaawansowania.
Mam na koniec jedną i b.ważną prosbe. Prosze o zglaszanie wszelkich zapytan, prosb poprzez kontakt na @ a nie za posrednictwem Gadu-Gadu. Z gory dziekuje.
Z poważaniem,
Grzegorz Pocztarski
Panie Grzegorzu gram lata na scenie QW - Quake World, mimo że ta gra ma już 10 lat id Software wspiera w jakikolwiek spoób każdą impreze, choćby najmniejszym gestem, zdarzały się przypadki że przyjechał pracownik tej firmy i głupie koszulki rozdał, prosze wejść sobie na liste Top Teen (nie poprawiać Teen;) i spojrzeć, od 10 lat nie pamietam by któryś z graczy złe słowo powiedział na id Software.
Cóż jedno jest pewne cieszę się teraz niezmiernie że nie jestem posiadaczem innych gier ze stajni EA, i napewno już żadnej nie kupię.
Z poważaniem
supelek :]