Teraz jest 17 sty 2025, 17:22

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 42 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 23 mar 2006, 16:24 

freyu napisał(a):
Dokładnie tak jak pisze Pasqdnick. Znów trzeba będize się map uczyć :) Ale wyglądają spoko. Ciekawie się też gra siłami Europy bo oni gadają po angielsku z typowym akcentem a nie tak jak amerykanie :) Troche to śmiesznie brzmi :)

Ten akcent, to raczej rdzennie angielski nie jest - brzmi bardziej jak francuski.
Proponuję zagrać w SF po stronie SAS, tam dopiero znajdziesz angielski akcent w czystej postaci.

Tytuł:
PostNapisane: 23 mar 2006, 16:34 

ok robie wszystko jak piszecie i ciagle mam "Wprowadź poprawny kod promocyjny" czyli co jechac wymienic? bo juz sam nie wiem...

EDIT:

OK juz dziala wymienilem mojego booster packa na nowego i smiga az milo tak wiec juz wiem co bylo przyczyna :)

Tytuł:
PostNapisane: 23 mar 2006, 19:27 

drapichrust7 napisał(a):
freyu napisał(a):
Dokładnie tak jak pisze Pasqdnick. Znów trzeba będize się map uczyć :) Ale wyglądają spoko. Ciekawie się też gra siłami Europy bo oni gadają po angielsku z typowym akcentem a nie tak jak amerykanie :) Troche to śmiesznie brzmi :)

Ten akcent, to raczej rdzennie angielski nie jest - brzmi bardziej jak francuski.
Proponuję zagrać w SF po stronie SAS, tam dopiero znajdziesz angielski akcent w czystej postaci.

no w sumie fakt. chodziło mi bardziej o to że nie jest po amerykańsku, że ten akcent tak dziwnie brzmi jak się tyle czasu grało "normalnie"

Tytuł:
PostNapisane: 23 mar 2006, 21:58 

W koncu sie udalo!!
Po 4 dniach walki.
Ale co zrobilem ze zadzialalo?
Nie wiem, odpalilem dzis BFa i odpalila sie Gierka EF? Hurra.

CO do odglosow wydawanych przez zawodnikow z EU to fakt, wydaja sie one smieszne i takie nie wojskowe :)
Jakby mowili z zatkanym nosem i do tego przez plastikowy kubek . :P

Pozdrowka Maniacy!
Oby jak najmniej problemow a jak najwiecej przyjemnosci z grania!

Tytuł:
PostNapisane: 23 mar 2006, 22:33 

No co fakt to fakt, ale moim zdaniem EA dała ciała z tym dodatkiem, bo cóz to za problem było dać za te prawie 50 zł płytkę? I tak po ściągnięciu nagrałem sobie. Nie kumam, ale widać ktoś wie jak kasę z ludzi ściągać. Niezły wałek, dać 50 zł za pudełko ze świstkiem kolorowym i walczyć ileś godzin a nawet dni żeby ściągnąć w sumie 3 mapy i kilka broni...ehhhh co za czasy.

Tytuł:
PostNapisane: 23 mar 2006, 22:45 

Hehe nie ma to jak BF 2 8) . Zawsze sie namyśli LoLz.

Reszta:
<cenzura>

Tytuł:
PostNapisane: 8 gru 2007, 20:38 

witam, przeczytalem wasze problemy z przed roku, ja dopiero co kupilem sobie EF, postepuje zgodnie z instrukcja z pudla i lipa, nie bede mowil ze mnie kur... strzela ale mnie krew zalewa, .

po wejsciu na strone http://www.downloader.ea.com/code i wprowadzeniu kodu, nastepuje przekierowanie mnie do logowania do konta ea, potem po zalogowaniu wychodzi komunikat ze nastapil blad, konto zostalo zaktalizowane, oki poradzilem sobie :) zalozylem kolejne ale to nie ma nic wspolnego z wpisaniem klucza , kodu EF, to do jasnej gdzie ja mam go wpisac, zglupialem, pomocy

Tytuł:
PostNapisane: 8 gru 2007, 21:14 

http://files.ea.com/downloads/eacore/eadm-installer.exe

Ściągnij to, miałem też problem po zmianie komputera, cały BF2 +SF bez problemu a EF nie dało się ściągnąć - pomoc techniczna EA doradziła mi skorzystanie z ich starego downloadera i jakoś poszło :)

Tytuł:
PostNapisane: 9 gru 2007, 04:54 

niestety nic to nie daje, trafiam na sklep internetowy, juz mam kupiony kod mac twac, jak dla mnie nie do przeskoczenia

pomocy

Tytuł:
PostNapisane: 9 gru 2007, 12:47 
Spamer!

jesli masz juz do konta przypisane EF to sciagnij go z torrenta i zainstaluj - problem z głowy :) .

#5000. post i "spamer!" :lol: |czekałem od początku(:
kliknij i zarejestruj się -15% opłat transak. na najlepszej giełdzie kryptowalut

Tytuł:
PostNapisane: 9 gru 2007, 15:57 

To napisz do nich, na pomoc techniczną. Prawdopodobnie poproszą Cię o skan tej kartki z kodem. W moim przypadku odpowiedzieli już następnego dnia, więc może coś sensownego wymyślą i pomogą Ci.

Tytuł:
PostNapisane: 10 gru 2007, 03:30 

teraz sie niby operacja powiodla, po zalogowaniu sie na nowym koncie w EA, ale dalej nie widze nowych mapek w morde eh

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 42 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3

Strefa czasowa: UTC + 2