Jak widać niektórzy gracze jak słusznie Raklez napisał to na jednym ze screenshotów po prostu nie umieją przegrywać na dodatek okazują to w sposób wulgarny i prostacki co oczywiście daje do myślenia iż te osoby mają poważne kompleksy... A zbanowanie Rakleza to już totalne przegięcie

i BARDZO nieodpowiedzialne posunięcie i NICZYM według mnie nie uzasadnione (no może kompleksami admina ale w takim wypadku należałoby ZMIENIĆ ADMINA ponieważ to jest imho dość odpowiedzialna funkcja i wymagająca pewnego poziomu inteligencji oraz powściągliwości a ten admin ma poważne ubytki...) a znam Rakleza od lat i wiem że to jest "człowiek honoru" i nigdy przenigdy by nie pozwolił sobie na granie przy użyciu cheatów, wspomagaczy, nieczystych zagrywek czy jakiegokolwiek statsiarstwa (to tak a propo rzekomego "Padding Stats"

) - prędzej bym sobie dał głowę za Rakleza uciąć

, na dodatek nie tylko ja go znam bo jest to znany i szanowany gracz na polskiej scenie serii Battefield... myślę że to powinno coś dać do myślenia (razem ze screenami) na temat tej niesłuszenej banicji a i nie tylko...
ZAKOMPLEKSIONYM ADMINOM I GRACZOM MÓWIMY STANOWCZE NIE więc dołącz do naszego ruchu wyzwolenia graczy już teraz i wygraj darmowe PS2 !!
A tak całkiem całkiem poważnie to teraz jak tak sobie myślę to może jednak Raklez jest "cheaterem" bo przeciez
Raklez to PROGRAMISTA - tak został nazwany przez [PfT]-HITMAN

więc w sumie hmmm może on sobie sam robi jakies cheaty i np może strzelać podczas skoku (co było mu zarzucane) albo potrafi dodać sobie energii tudzież szybkości i tym samym skosić za jednym zamachem 3-4 graczy
Raklez odtąd będziesz znany jako...... PROGRAMISTA - bezwzględny i okrutny cheater i zostajesz skazany na BANICJĘ na tym "wyjątkowym serwerze"

a reszta graczy niechaj się - strzeże gdyż nie znacie dnia ani godziny kiedy traficie na
PROGRAMISTE Rakleza