Teraz jest 26 lis 2024, 08:55

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 172 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 12  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 24 mar 2006, 11:02 

Ja też muszę wejść na ten serwer i zobaczyć co się na nim dzieje.
Bo widze że gracze na tym serwerze więcej piszą niż grają to jest szansa że sobie troche statsy podreperuje :lol:
No i może mnie ktoś od "cziterów" przezwie. :lol: :lol: :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 24 mar 2006, 11:18 

To ja wam powiem ,że mam 2 konta . Ostatnio sobie założyłem konto |NIEZRZESZONY| bo wczesniej gralem na malzonek1 i nie za bardzo mi sie podobala ta jedyneczka. Jakie było moje zdziwienie gdy grając jako sierżanto ogniowy miałem wielu kolegów itp a grając świeżakiem co chwilke na mnie jakies joby leciały. Koles z klanu GROM o ksywce ksy czy kli czy cos takiego zabił mnie i jak dostał minusa to zrobil z 10 glosowan nad moim usunieciem . Ale w sumie to tylko moja refleksja nie skarżenie bo tak naprawde wbijam w TO i nie bulwersuje mnie to.
Bardziej sie ciesze jak znajde kogos spoko i odwalimy fajny TEAM WORK :-)
ps. Wiekszosc tych co sie tak rzucają ma po 13 lat :-)

Tytuł:
PostNapisane: 24 mar 2006, 11:47 

Hmm gram tam dosyć często od niedawna i nie zauważyłem, żeby panowie z SLW baserejpowali :shock: jak to napisał LipToN Earl Grey. Mi tam się dobrze gra, wyzwisk od cheaterów nie zauważyłem. Właśnie idę tam pograć. Pozdro dla wszystkich pokrzywdzonych...

Tytuł:
PostNapisane: 24 mar 2006, 12:13 

A byl wywiadzik o adminowaniu :P Jak widac czesc osob nie przeczytala i nie wziela sobie rad do serca. No coz lamerstwo w wykonaniu adminow. Jak widac nie kazdy serw nadaje sie do gry ;]

Tytuł:
PostNapisane: 24 mar 2006, 12:18 

Cóż, w razie czego odtrutką może być seans gry w singlu z botami. One nigdy nie jęczą, nie narzekają, nie oskarżają o nic, nie bluzgają i nie banują. :) Poważni gracze powinni brać z nich przykład.
8)

Tytuł:
PostNapisane: 24 mar 2006, 12:21 

Lailonn, a co powiesz na to, ze ktos na Asterze ( jeszcze zanim mielismy 64-rke) dal mi kicka po tym jak popsulem komus samotne przejmowanie flagi... na jego szczescie nie mam pamieci do nicka.

Tytuł:
PostNapisane: 24 mar 2006, 12:24 

Witam

Mozna prosic o IP tego serwera i port??

pzdr

Tytuł:
PostNapisane: 24 mar 2006, 12:28 

212.203.134.116port 16567 WIELKI TEMAT NA FORUM JEST O TYM

Tytuł:
PostNapisane: 24 mar 2006, 12:28 
Moderator forum

Jesli chodzi o BFa to wiele juz widzialem, ale przez ostatnie kilka dni bylem swiadkiem tylu chamskich zagran, ze wczoraj nie wytrzymalem.
Cos z tym trzeba zrobic i apeluje zeby zabrac sie do tego od razu. Rozpocznijmy akcje w stylu "Joga Bonito" czyli GRAJ PIEKNIE W BF2!
Jesli macie dosc akcji w stylu Hitmana, albo dosc TK, chamskiego jezyka, czy mieszania ludzi z blotem na serverach przylaczcie sie i wyeliminujmy te "zjawiska" z Polskich serwerow. Za chwile pojawi sie specjalny topic w ktorym bedziemy umieszczali delikwentow z zadatkami na Polish
Bana czyli bana na wszystkie Polskie serwery rankingowe. Komisja skladajaca sie z adminow tych serwerow bedzie rozpatrzala kandydatury dla tych ludzi wiec upewnijcie sie, ze calosc wypadku bedzie dobrze udokumentowana screenami i wypowiedziami czy screenami swiadkow zdarzenia. Wyjal cie ktos ze snajperki z samolotu kilka razy tylko dlatego ze byles pierwszy przy pojezdzie? Rob screeny i popros kogos o poswiadczenie.
Wrocmy do pieknych czasow z BF1942 gdzie admini ze soba wspolpracowali i albo ludzie lamiacy zasady sie przystosowywali, albo wracali do jaskini bawic sie maczuga.
Oczywiscie nic nie zrobimy bez waszej pomocy, wiec panowie i panie do dziela! Uczynmy rozgrywke BF2 piekna. Niech na serverach kroluje teamplay i kolezenstwo, a nie zazdrosc o umiejetnosci, podejrzenia i chamstwo.
Grajmy pieknie!

Tytuł:
PostNapisane: 24 mar 2006, 12:29 

Z pamieci to bedzie 212.203.134.116
port 16567

ale opcja szukaj istnieje, jak i z 3 tematy o tym serwerze
pozdro

Tytuł:
PostNapisane: 24 mar 2006, 12:30 

Co sie z tymi ludzmi dzieje??
Jakies ogolne lamerstwo i do tego taki wstyd, kumpel z klanu ehhh..

PS
Moze mial zly dzien :)) ??

Tytuł:
PostNapisane: 24 mar 2006, 12:45 

Cytuj:
Lailonn, a co powiesz na to, ze ktos na Asterze ( jeszcze zanim mielismy 64-rke) dal mi kicka po tym jak popsulem komus samotne przejmowanie flagi... na jego szczescie nie mam pamieci do nicka.

Ja sam wiele razy powtarzalem, ze na Asterze widac ewidentny brak admina. Na gamesnecie owszem ludzie lamia zasady ale zdecydowanie rzadziej bo i czesto ponosza tego konsekwencje ;]

Odnosze tylko wrazenie, ze wielu ludzi uwaza, ze admini sa "ogolni" Otoz nie sa.

Aster: główny admin Piasecznik
Gamesnet: główny admin Dr4go, admin Lailonn
Grom: Chłopaki z tego klanu
KRAP: Widzimy ;P
CQF: Chłopaki z klanu

Ostatnio edytowano 24 mar 2006, 12:47 przez Lailonn, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 24 mar 2006, 12:46 

Lisek_M36 napisał(a):
Moze mial zly dzien :)) ??

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 24 mar 2006, 12:50 
Moderator forum

Admin nie jest wszechwidzacy i wszechwiedzacy. Dlatego wlasnie musimy im pomagac. Dajmy im dowody a oni tylko wcisna magiczny przycisk i klopot z glowy. Nie wymagajmy cudow tylko pomozmy.

Tytuł:
PostNapisane: 24 mar 2006, 12:55 

O to samo apelowalem w wywiadzie o adminowaniu ;] Najlepszym IMO rozwiazaniem jest zglaszanie sprawy na PM do admina. Zaoszczedzi sie flame'a a kara zostanie nalozona :wink:

Jesli natomiast tak ajk tu chce sie bana na wszystkie servery nalozyc to fkatycznie forum moze okazac sie dobra "pokazowka" dla wszystkich ludzi tego typu. Moze wizja takiego czegos odstarszy kolejnych lamkow ;]

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 172 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 12  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2