Teraz jest 26 lis 2024, 08:32

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 172 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 24 mar 2006, 12:59 

Lailonn napisał(a):
Jesli natomiast tak ajk tu chce sie bana na wszystkie servery nalozyc to fkatycznie forum moze okazac sie dobra "pokazowka" dla wszystkich ludzi tego typu. Moze wizja takiego czegos odstarszy kolejnych lamkow ;]

Dokładnie 8) przecież nie chodzi o to aby każdy kto miał "nieprzyjemności" zaraz rozpisywał się na forum ale od czasu do czasu takie coś jest jednak wskazane ukazać publicznie...tymbardziej że jest dobrze udokumentowane i w dodatku przez kogoś kto jest na scenie od dziada pra dziadza czyli BF'42 :wink:

Ostatnio edytowano 24 mar 2006, 13:03 przez Hokahey, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 24 mar 2006, 13:00 
Moderator forum

Tak bylo w 1942 i sie sprawdzalo. Albo gosc sie nawracal, albo zmienial ksywke i sie nawracal, albo znikal i nikt za nim nie tesknil.
Okreslenie flame w tym przypadku mysle, ze jest niezbyt trafne ;) Robimy z Raklezem szum zeby troche was poruszy, bo kazdy narzeka na sytuacje na serwerach, ale nikt nic nie zrobil zeby to poprawic. Na forum beda tylko najpowazniejsze sprawy jak ogolne buractwo, czy czeste TKowanie. Trzeba takie rzeczy pietnowac publicznie bo wyciszanie nie odniesie skutku. A znam pare przypadkow nawet na tym forum, ze czlowiek napietnowany publicznie nawracal sie i stawal sie normalnym uzytkownikiem (albo zmienial xywke ;) )

Tytuł:
PostNapisane: 24 mar 2006, 13:05 

Z flamem mialem na mysli gdy chodzi o zwykle ukaranie kogos kto zlamal regulamin. Jesli np ktos pobluzga sobie na jakims servie to po co robic topic na forum. Oczywiscie sa pewne przypadki gdy taki "lincz" ma imo sens

Natomiast topici "Jasiu nazwał mnie ****" to bylby wlasnie tylko zbedny flame ;]

Tytuł:
PostNapisane: 24 mar 2006, 13:20 

no to kaman
zakładajcie ten "pręgież" - już czuje że to będzie mój ulubiony wątek :mrgreen:

Tytuł:
PostNapisane: 24 mar 2006, 13:22 

Na forach americas army istnieja/istnialy dzialy "podejrzane typy" etc. Budzilo to sporo kontrowersji ale przynajmniej nie zasmiecalo glownego dzialu. Moze wiec w ten sposob? Mozna by tam dawac topici o tego typu akcjach jak i potencjalnych cziterach etc etc

Tytuł:
PostNapisane: 24 mar 2006, 13:27 

ja ufaszam ze wy fszyscy czitery jetescie bo jak ja do fas szczelam to fy tesz do mnie stszelacie i od razu gine!!!!!!!

JA FAS ZDEMASKOWALEM CZITERY jestescie ostatnie aha!

Tytuł:
PostNapisane: 24 mar 2006, 13:30 
Moderator forum

Tia Lisek to byla bardzo interesujaca wypowiedz..
Lailonn =-> Jeden topic wystarczy. Bede go moderowal codziennie wiec nie bedzie zasmiecony. Mam nadzieje tylko, ze ktos bedzie go uzywal bo lenistwo w narodzie panuje ;)

Tytuł:
PostNapisane: 24 mar 2006, 13:30 

Kolec napisał(a):
no to kaman
zakładajcie ten "pręgież" - już czuje że to będzie mój ulubiony wątek :mrgreen:

A jako główno prowadzącego ten zaiste kontrowersyjny "SHOW" proponuje Jerrego Springera :lol: :wink:

JERRY !! JERRY !!

Obrazek

Ostatnio edytowano 24 mar 2006, 13:43 przez Hokahey, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 24 mar 2006, 13:35 

Tooo kogo linczujemy :) ??
Tylko moze zrobmy ten topic od 18 latek bo jak jakies dzieci ( czyt, ja )
tu wejda to ich mussssssssssk moze sie wykrzywic ( a dokladnie psychika ) od wyszukanego slownictwa uzywanego przez ogol forumowiczow :)

Tytuł:
PostNapisane: 24 mar 2006, 13:36 

zrobic topic - czarna liste - tych panow nie obsługujemy.
Zamknięty topic.
Jesli ktos ma na kogos donos :lol: - pisze do moderatora forum, a on jesli uzna, ze sprawa jest powazna umieszcza delikwenta w tym zamknietym topicu.

proste i bedzie pozadek i nie bedzie flame'u. A jak beda powstawaly kolejne tematy to zamykac. Tyle moge wam tylko pomoc, bo w podstawke juz nie gram. :mrgreen: Poziom mojego wk**wienia osiągął krytyczny poziom 17 uderzeń pięścią w biurko na kwadrans i przeszedłem na Project Reality, ktore jest wolne od prymitywow roznego typu... narazie jest wolne...

Tytuł:
PostNapisane: 24 mar 2006, 13:40 

:D Dla potrzeb resocjalizacyjnych, obok groźby kija powinna być też apetyczna marchewka. Zgłaszam postulat, by równolegle powstała lista kryształowo uczciwych i koleżeńskich graczy, nagradzanych od czasu do czasu czymś wartościowym za swoje zalety. Tak, żeby istniała realna zachęta do zejścia z drogi występku na rzecz stania się "tym dobrym".

8)

Tytuł:
PostNapisane: 24 mar 2006, 13:41 

a my zylka wyskoczyla jak zobaczylem ile trzeba sciagac zeby pograc PR

Tytuł:
PostNapisane: 24 mar 2006, 13:41 

ETCS Uncle Blues napisał(a):
proste i bedzie pozadek i nie bedzie flame'u. A jak beda powstawaly kolejne tematy to zamykac. Tyle moge wam tylko pomoc, bo w podstawke juz nie gram. Mr. Green Poziom mojego wk**wienia osiągął krytyczny poziom 17 uderzeń pięścią w biurko na kwadrans i przeszedłem na Project Reality, ktore jest wolne od prymitywow roznego typu...

czytając twoje posty Uncle_Blues czuję się jakbym słuchał składającej się z samego refrenu nieco przydługiej piosenki :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 24 mar 2006, 13:43 

Cytuj:
Dla potrzeb resocjalizacyjnych, obok groźby kija powinna być też apetyczna marchewka. Zgłaszam postulat, by równolegle powstała lista kryształowo uczciwych i koleżeńskich graczy, nagradzanych od czasu do czasu czymś wartościowym za swoje zalety. Tak, żeby istniała realna zachęta do zejścia z drogi występku na rzecz stania się "tym dobrym".

Mysle, ze tacy wzorowi a wiec i znani gracze maja pewna marchewke... Mozliwosc zostania adminem. Przynajmniej tak to w grach online bywa ;]

Tytuł:
PostNapisane: 24 mar 2006, 13:43 

Grałem na Krapie dość czesto , wiem że chłopaki z klanu też tam grają i za wyjątkiem jednego incydentu z kikowaniem za urzycie czołgu który zresztą został odbity stronie przeciwnej podcas gry ( niby inf) :shock: , wszystko było ok nie spotkałem sie z takimi przypadkami . Tak wiec ile graczy tyle pewnie opinii ...ale żeby zaraz topici z listami no kurcze niby dorośli ludzie .....do dupy serwer, do dupy admin nie wchodzę i tyle. Zrobice sami sobie krzywde tą inkwizycją

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 172 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2