Teraz jest 26 lis 2024, 10:48

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 172 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 12  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 24 mar 2006, 15:58 

90s - nadal nie wiem o co Ci chodzi...
Ktoś Cie kiknął, bo wczesniej zrobiłeś TK?? czy na Tobie to tk było??
A że owczy pęd do sprzętu jest to fuckt i tyle. Tego się nie zmieni. Natomiast jeśli widzę, że ktoś teamkilluję :) żeby dostać heli to dla mnie jest to ban, co wprowadzam w życie.

Ostatnio edytowano 24 mar 2006, 16:00 przez Udaj, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 24 mar 2006, 15:59 

Lailonn napisał(a):
Udaj to nie jest w porzadku. Ja zawsze sie dostosowuje. Jednak zapominasz w dalszym ciagu, ze takie zasady nie sa dozwolone przez EA. Wiec jak kogos wkurzycie i was podkapuje to selavi(czy jak to tam sie pisze)...

Udaj napisał(a):
Wiem, zdaje sobie z tego sprawę doskonale. I jest zupełnie co innego jak wszyscy jeżdzą czołgami, sprzętem itp a co innego jak wszyscy biegają na piechotę a jeden ***** "wymiata" w czołgu...

Ale Panowie przecież to jest oczywiste że jeśli ktoś chce grać na jakimkolwiek serwerze to musi się dostosować to zasad choćby nawet były "inne" więc kicki np za użycie jeepa czy czołgu są uzasadnione i powtórzę się jeszcze raz to jest oczywiste ale co to ma wspólnego z Raklezem który przecież nie używał jeepa ani czołgu ...

Tytuł:
PostNapisane: 24 mar 2006, 16:09 

Poprostu uwielbiam 13-latków z odpalonym R-Conem - adminów pełną gębą któży myslą że gracze na servie są dla admina a nie odwrotnie, i jak zbanują jednego czy dwóch to świat należy do nich...
Może warto byłoby zrobić taką akcję " ...tym serverom mówimy stanowcze NIE!!!" i bojkotować takie serwery które są administrowane w sposób podobny jak KRAP i na nie nie wchodzić...

Tytuł:
PostNapisane: 24 mar 2006, 16:19 

marcinos napisał(a):
Poprostu uwielbiam 13-latków z odpalonym R-Conem - adminów pełną gębą któży myslą że gracze na servie są dla admina a nie odwrotnie, i jak zbanują jednego czy dwóch to świat należy do nich...
Może warto byłoby zrobić taką akcję " ...tym serverom mówimy stanowcze NIE!!!" i bojkotować takie serwery które są administrowane w sposób podobny jak KRAP i na nie nie wchodzić...

Tez nie lubię 13-latków z prawami admina. A skoro podejrzewasz, że admini KRAP-a mają 13 lat to chyba sam masz nie wiele latek więcej... lol
I jeśli Ci się nie podoba to nie wchodż i sobie bojkotuj...

Ostatnio edytowano 24 mar 2006, 16:21 przez Udaj, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 24 mar 2006, 16:20 

tytoniusz napisał(a):
Tk chamstwo i buractw (90s ) fajnie mówisz o swoich kolegach z klanu !! Jesteś boski pozdr.

No nie powiesz że słowo "lamo, lama" wypowiedziane do innego gracza jest aktem dobrego wychowania, a dziś pod moim adresem poleciały takie słowa na tym serwerze tylko dlatego że grałm komanderem a w ręku miałem PKM. A co nie wolno? :shock:

Straszenie wywaleniem z serwera - bardzo mi inteligentna wypowiedź. Jakby mi zależało :lol:

Osobiście to mnie to dyga - Wasza sprawa. Ale zanim na kogoś coś powiesz - spójrz na siebie.

Coś masz do naszego teamu?

Tytuł:
PostNapisane: 24 mar 2006, 16:24 

marcinos napisał(a):

No nareście ktoś zaczął mówić na temat bo już straciłem nadzieję 8)

Co lepsi gracze muszą uważać jeśli już będą grali na KRAPIE bo jeszcze dostaną bana za rzekome cheaty i polecą wyzwiska - mniejsza o to że ktoś po prostu "umie grać" :wink:

Ostatnio edytowano 24 mar 2006, 16:28 przez Hokahey, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 24 mar 2006, 16:27 

[quote="Udaj"]Hitman nie jest w PFT - a co do złośliwości to serdecznie Cię pozdrawiam.... lol
quote]

Jak nie jest w PfT to czemu nosi TAG? Wytłumacz mi to. "pozdrawiam"

Tytuł:
PostNapisane: 24 mar 2006, 16:30 

Meewosh47 napisał(a):
Jak nie jest w PfT to czemu nosi TAG? Wytłumacz mi to. "pozdrawiam"

Pewnie był ale już nie jest a tag nie jest prefiksem.

Tytuł:
PostNapisane: 24 mar 2006, 16:33 

Udaj napisał(a):
marcinos napisał(a):

Tez nie lubię 13-latków z prawami admina. A skoro podejrzewasz, że admini KRAP-a mają 13 lat to chyba sam masz nie wiele latek więcej... lol
I jeśli Ci się nie podoba to nie wchodż i sobie bojkotuj...

Nigdzie nie napisałem że admini KRAP-u to 13 latki , ale sądząc po Waszym zachowaniu to można niestety wysnuć takie przypuszczenia.

Szczególnie polecam ten screen i wypowiedź niejakiego SLW HITMAN

http://img119.imageshack.us/img119/5025/62ne.jpg

Tytuł:
PostNapisane: 24 mar 2006, 16:36 

Ooo czyżby sie przeniósł do SLW? Bedzie do nich pasował.

Tytuł:
PostNapisane: 24 mar 2006, 16:39 

Panie Udaj przeczytałem Pańskiego posta z 4 strony i doszedłem do wniosku ze to Pan powinien potrenować czytanie ze zrozumieniem. Autor tego tematu nie został wyrzucony za jazdę vodnikiem czy innym pojazdem, ale dlatego ze był od szanownego Pana (i Kolegów) lepszy, czego nie mógł Pan znieść. Właśnie tej kwestii dotyczył mój komentarz. Z wyrazami szacunku Pako

Ps. Grałem na Krapie i nigdy nie zostałem wyrzucony

Tytuł:
PostNapisane: 24 mar 2006, 16:42 

Cóż kolejny admin "Bóg", który nie może być gorszy od kogoś. Swoją drogą często gram na krapie i zawsze wszystko było ok.

Tytuł:
PostNapisane: 24 mar 2006, 16:48 

Panie Pako :)
1. Nie zarzucam Raklezowi jeżdżenia pojazdami!! Tylko Tobie i Hokahey'owi. Ale mniejsza z tym. Nie chodzi o to.
2. Raklez nie został wyrzucony za to, że był lepszy. Nie wiem czy jest lepszy, pewnie tak . A totalną bzdurą jest to, że ja nie mogłem znieść, że Raklez jest lepszy. LOLOLOL po prostu. Mnie osobiście b. zależy żeby grać z lepszymi ode mnie bo w ten sposób mogę się uczyć od nich.

Tytuł:
PostNapisane: 24 mar 2006, 16:52 

primo - padding stats to strasznie mięciutkie określenie :D stat whore - o, tu już ostrzej jest :D no, ale programista to już poniżej pasa...

secundo - nie wiem jak tam u adminów KRAP ze znajomością angielskiego, ale ja bym w ten sposób serwera nie nazwał, żeby nie być później wyśmiwanym przy okazji jakiejś, ze serwer jest "gówniany" :D

Tytuł:
PostNapisane: 24 mar 2006, 16:58 

http://img119.imageshack.us/img119/5025/62ne.jpg

ALE ta wypowiedz nie byla mila... :cry:

Ostatnio edytowano 24 mar 2006, 17:21 przez WiecejMocy, łącznie edytowano 1 raz

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 172 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 12  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2