Teraz jest 26 lis 2024, 11:33

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 172 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 12  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 24 mar 2006, 17:10 

Panie Udaj nie zauważyłeś ps. Powtarzam grałem na Krapie i nigdy nie dostałem kicka i nigdy do was nie miałem pretensji, wiec hmm.. o co ci chodzi ?. Mój post dotyczył wyrzucenia autora tematu, i używania do tego przez adminów wydumanych powodów. Wybacz ale ten tekst o skakaniu i strzelaniu jest poprostu biedny. Koles was klepał, a wy tego nie umieliście znieść i tyle. Narka i powodzenia w adminowaniu serwerka.

Ostatnio edytowano 24 mar 2006, 17:14 przez Pako, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 24 mar 2006, 17:11 
Moderator forum

90s napisał(a):
I co z ta lista?raz kogos nerwy poniosa i juz nie bedzie mogl grac na naszych serwach?
chcecie to dam wam screena z kolega ktory gra w klanie i co zbanujecie go?

TK się zdarzają - przypadkowe, to raz. Dwa - czasem z zimną krwią i bez emocji kosze kolesi którzy sami TKują, jeżeli nie ma innej metody na utrudnienie im życia.

90s napisał(a):
na Astera i karpa nie zagladam bo tam wejsc to jak wejsc w sciek.
TK chamstwo i buractwo.

Prawde powiedziawszy nie widze żadnej różnicy między Asterem a GN64. Od bardzo dawna nie widziałem TK za sprzęt na Asterze ani innych (poza kiepskimi graczami) powodów aby omijać ten serwer. Zobacz sam jeżeli mi nie wierzysz - teraz jest ok. Gdy wieczorem wpadnie grupa staruszków - zabawa jest trudna i zaczyna się prawdziwa walka ;).

A do pana Udaja - popisałeś się. Strzelanie w skoku :). Widze że Raklez to musi być potężny PROGRAMISTA jak wam zhakował serwer, bo taka możliwość nie występuje na kliencie. Poza tym mówisz o kimś kto ma dobrą reputacje (w przeciwieństwie do Ciebie) i potrafi grać - z całej twojej akcji wyszło jedynie jaki jesteś żałosny.
Co do PKMów - nie chcecie? To wyłączcie opcje wyboru unlockowanych broni. To chyba najprostsze rozwiązanie.

Ostatnio edytowano 24 mar 2006, 17:32 przez Hynol, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 24 mar 2006, 17:12 

Jako CL SLW moge tylko powiedzieć pare rzeczy serwer KRAP (nie KARP jak ktoś napisał w topicu) jest adminowany przez graczy SLW ponieważ jest przez nich adminowany na serwerze są mapy na których gra się tylko infantry. Serwer cieszy się dość dużą popularnością za zachowanie HITMAN'a nie mam zamiaru przepraszać. @ Meewosh47 - Co miałeś na myśli "Bedzie do nich pasował." nie życze siobie takich komentarzy jeśli masz coś do mnie to napisz do mnie na gg:3729202 a nie robisz z siebie gwiazde nic nie wiedząc o SLW. Większość naszych graczy trzyma kulturę i załatwie sprawe z swoimi graczami i prawa admina serwera zostaną odsunięte od tych którzy nie umieją ich używać. Prawa zostały nadane większośći graczy ponieważ każdy z nas finansuje serwer i chce aby zawsze był ktoś kto będzie trzymał porządku na mapach infantry. Wasze zbędne komentarze na temat klanu SLW świadczą tylko o tym, że nic o nim nie wiecie ja nie obrażam klanu Wilda dlatego, że jeden z ich graczy się nie umie zachować. To jest sprawa między poszkodowanym, Hitmanem a mną i sprawa ta zostanie załatwiona, a jeśli serwer KRAP aż tak bardzo wam się nie podoba i nie podobają wam się panujące warunki no to zawsze macie wybór nie jest to serwer który należy do państwa tylko jest prywatną własnością a serwerów BF2 jest dużo. BAN list jest czyszczony regularnie. Pozdrawiam TrojniX

Tytuł:
PostNapisane: 24 mar 2006, 17:23 
Moderator forum

Zgoda co do serwera i zasad - i nikt nie ma zamiaru dyskutować na ten temat. Co do tego że nie masz zamiaru przeprosić za zachowanie gracza swojego klanu, to już inna sprawa. CL odpowiada za graczy ze swojego klanu i w jego interesie leży aby zachowywali się ok. Nigdy nie miałem problemów z graczami z SLW, a pan hitman wyzywał mnie jeszcze z tagiem Pft. Dlatego dziwie się że reagujesz tak a nie inaczej - bo mimo że jeden gracz to nie klan, właśnie ten jeden potrafi wyrobić renome dla klanu.

Tytuł:
PostNapisane: 24 mar 2006, 17:25 

ImRo|Keyser.Soze napisał(a):
primo - padding stats to strasznie mięciutkie określenie :D stat whore - o, tu już ostrzej jest :D no, ale programista to już poniżej pasa...

secundo - nie wiem jak tam u adminów KRAP ze znajomością angielskiego, ale ja bym w ten sposób serwera nie nazwał, żeby nie być później wyśmiwanym przy okazji jakiejś, ze serwer jest "gówniany" :D

No programista - to mnie po prostu rozwaliło jak tylko zobaczyłem, co za jajcarz z niego :lol:

Ciekaw jestem czy sytuacja by się powtórzyła jakby tak weszło powiedzmy 3 "najlepszych graczy" w BF2 i byli w jednej drużynie... przeciętnemu graczowi może przejść przez myśl słowo cheat ale admin to chyba powinien być obiektywny, odpowiedzialny i mieć duże doświadczenie z każdym rodzajem graczy i wiedzieć że są gracze którzy naprawdę grają wyróżniająco się i może się wydawać jakby grali "na sterydach" ;-) ale prawda jest inna...

Oczywiście można powiedzieć że zawsze można zmienić serwer - no spoko ale przynajmniej inni gracze będą wiedzieć czego można się spodziewać wchodząc na ten serwer dzięki czemu jeśli sytuacja się powtórzy to ktoś może być wkurzony ale na pewno nie ździwiony...

Ostatnio edytowano 25 mar 2006, 00:12 przez Hokahey, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 24 mar 2006, 17:35 

TrojniX napisał(a):
Jako CL SLW moge tylko powiedzieć pare rzeczy serwer KRAP (nie KARP jak ktoś napisał w topicu) jest adminowany przez graczy SLW ponieważ jest przez nich adminowany na serwerze są mapy na których gra się tylko infantry.

masło ma smak masła ponieważ jest masłem
i słusznie! :lol:

sprawa mogła pójść nieco innym kanałem niż główna rozgłośnia sceny BF2 ale ćóż... tak było ciekawiej i weselej :mrgreen:

Tytuł:
PostNapisane: 24 mar 2006, 17:37 

TrojniX napisał(a):
Serwer cieszy się dość dużą popularnością za zachowanie HITMAN'a nie mam zamiaru przepraszać.

Moim zdaniem poprawil bys atmosfere i zdanie o klanie PRZEPRASZAJAC...skoro jestes jego "zwierzchnikiem"....

Tytuł:
PostNapisane: 24 mar 2006, 18:21 

Krap Slw lol dostałem tam kicka za niejakie cheaterstw0o :D ,zabilem chyba admina,rowniez ostatnio na GROMIE kilka razy mnie zteamkilował niejaki Saniu,dla heli :D :mrgreen:

Tytuł:
PostNapisane: 24 mar 2006, 18:32 
Redaktor Battlefield.pl

O.G NOoOooOoOoOobstwo jak niewiem co. LOL aż mi żal łzy wycisną. Dostaną trzy heady i płaczą po prostu szkoda słów. Niech idą do mamusi i niech się wypłaczą, kij im w oko. Sam widziałem nie raz jak Rakleza oskarżali za cziterstwo, np jak raz w Hotelu na Karkand zabił 8 typów pod rząd z ak-101 zanim ktoś go wreszczie wytłukł. Klanowcy... :lol:

I'm as cold as the cold wind blows

Tytuł:
PostNapisane: 24 mar 2006, 18:44 

Ogólnie jednak mówiąc ten serwer, nie jest zbyt przyjazny dla gracza. Niewiem dokładnie kto go adminuje, ale nadwyraźniej tego typu rozmowy czy wypowiedzi graczy,

http://img20.imageshack.us/img20/1112/screen0083cx.jpg

http://img228.imageshack.us/img228/1701/screen0092hv.jpg

w żaden sposób ich nie rażą. Każdy kto korzysta z tego serweru ma prawo do kulturalnej gry. Jeśli admini tego nie potrafią utrzymać to niech sobie założą hasło i grają tylko gracze z clanu. Wówczas mogą sobie rzucać mięsem do woli.

Jeśli chodzi o graczy, to też nie są bez winny (przykład podałem).

Jak to kiedyś ktoś mądry powiedział: "Zacznij naprawiać świat od siebie".

Tyle odemnie. Szkoda że na tym serwerku jest tak jak jest, bo nawet fajnie się tam gra... (kiedy są spoko ludzie :wink: )

Tytuł:
PostNapisane: 24 mar 2006, 18:52 
Moderator forum

To jest lama :wink: I nie wymyślajcie :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 24 mar 2006, 18:53 

Krotko - jak go matka nie wychowala, to nikt tego nie zrobi. szkoda gadac...

Tytuł:
PostNapisane: 24 mar 2006, 18:54 

Udaj napisał(a):
Witam,
po kolei:

5. Crist - jeśli coś cytujesz - "badziewiarskiej taktyki gry" to dokładnie - bo ja tak nie napisałem i jest to po prostu oszustwo z Twojej strony, a więc w skrócie KŁAMIESZ!!!!! Natomiast jeśli chodzi o słowo "lama" to bardzo możliwe, bo dla mnie strzelanie z granatników jest po prostu ********* Pozatym słowo "lama" nie jest chyba jakąś straszną obrazą, a brzmi bardziej żartobliwie. Ale dobrze Panie Perfekcyjnie Poważny - jeśli strzeliłeś mi "perfekcyjnie w korpus" - lol - to pewnie znaczy, że jesteś perfekcjonistą.... Życzę Ci powodzenia i pozdrawiam

Naucz się najpierw czytać ze zrozumieniem.To po powiedzeniu mnie lamą
zaczeliscie z hitmanem mnie prowokowac apropo stylu gry.A lama to sobie wypraszam.Może i żartobliwe,ale troche nie na miejscu..
Zresztą według mnie też strzelaż podczas skakania,tak to widać.....

Ostatnio edytowano 24 mar 2006, 18:57 przez Crist, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 24 mar 2006, 18:55 

Ronin czy powiedziałem coś odnośnie waszego klanu?? Przcierz ja nic do was nie mam z wami gra się spoko a szczególnie jak udaje mi się Włóczykija trachnąć jak ze snajperą leży hehe..:)

Tytuł:
PostNapisane: 24 mar 2006, 18:58 

e a no faktycznie posty nie na temat . Ale mam plan niech ktoś doda nowy temat w którym będzie można się obrażać różnymi epitetami .....Fajnie będzie ...a nawet super spróbujcie pobawic się jak dzieci....

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 172 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 12  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2