Teraz jest 26 lis 2024, 10:43

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 172 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 24 mar 2006, 19:13 

Hynol napisał(a):
Poza tym mówisz o kimś kto ma dobrą reputacje (w przeciwieństwie do Ciebie) i potrafi grać - z całej twojej akcji wyszło jedynie jaki jesteś żałosny.
Co do PKMów - nie chcecie? To wyłączcie opcje wyboru unlockowanych broni. To chyba najprostsze rozwiązanie.

A od kiedy nie można nic mówić o kimś kto ma dobrą reputację - mocno-nielogiczne Twoje myślenie. I czy ja gdzieś napisałem, że Raklez nie potrafi grać?? Pozatym ja go nie obrażałem. A żałosny to Ty Hynol dla mnie jesteś skoro piszesz o czymś, czego nie byłeś świadkiem i wtrącasz się w to, co mamy zrobić na serwie.
I jeśli mam złą reputację u Ciebie czy w ogóle (nie wiem skąd) to nie rozumiem, po co się do mnie odzywasz i wciskasz mi słowa, których nie napisałem.
Mimo wszystko życzę miłego, piątkowego wieczoru i mniej powagi :mrgreen:
Pozdrawiam Cię Hynol

Tytuł:
PostNapisane: 24 mar 2006, 19:17 

tytoniusz napisał(a):
Ronin czy powiedziałem coś odnośnie waszego klanu?? Przcierz ja nic do was nie mam z wami gra się spoko a szczególnie jak udaje mi się Włóczykija trachnąć jak ze snajperą leży hehe..:)

No widzisz, zawsze można znaleść jakieś kompromisy.
Nie powiem, bo tak runda na Karkandzie bardzo ciekawa była.
Ale fakt faktem, nieważne jak to gra, ale jakiś szacunek mu się należy tym bardziej, że łączy Nas wszystkich ta jedna gra - BF2.

Tytuł:
PostNapisane: 24 mar 2006, 19:17 

Draga, chyba coś Ci się przyśniło, że zostałeś wywalony za cheaterstwo czy co tam napisałeś. Dostałeś kicka (z tego co pamiętam) za używanie pojazdów non-stop, kiedy wszyscy poza Tobą grali "inf only".

Tytuł:
PostNapisane: 24 mar 2006, 19:33 

Udaj mysl sobie co tam chcesz:)... ale tak jak napisalem w 1 poscie... codziennie wymyslaliscie co innego:D az w koncu uznaliscie, ze strzelam gdy skacze...:) szczerze mialem spory ubaw grajac na tym serverze:) i wchodzac na niego zastanawialem sie co nowego dzisiaj uslysze:)... zapewne gdybym wczoraj nie dostal bana to mialbym okazje jeszcze posluchac innych oskarzen:)... tak czy siak chodzi tutaj glownie o poziom jaki reprezentujecie... nie potrafiles nawet zareagowac na ciagle prowokacje (+ slownictwo jak na screenach) ze strony HITMANa... tak wlasnie budujecie wizerunek swojego klanu, powodzenia:)...

Tytuł:
PostNapisane: 24 mar 2006, 20:32 

wracajac do strzelania w wyskoku :)
sprobujcie postrzelac - szczegolnie z granatnika - juz opadajac. da sie wystrzelic jeszcze przed dotknieciem ziemi. nie wiem, jak to dokladnie wyglada, bo sam tego nie widzialem, jednak z relacji kolegow wynika, ze dokladnie jak strzelanie w locie.

;)

Tytuł:
PostNapisane: 24 mar 2006, 20:36 
Moderator forum

Udaj napisał(a):
A od kiedy nie można nic mówić o kimś kto ma dobrą reputację - mocno-nielogiczne Twoje myślenie. I czy ja gdzieś napisałem, że Raklez nie potrafi grać?? Pozatym ja go nie obrażałem. A żałosny to Ty Hynol dla mnie jesteś skoro piszesz o czymś, czego nie byłeś świadkiem i wtrącasz się w to, co mamy zrobić na serwie.
I jeśli mam złą reputację u Ciebie czy w ogóle (nie wiem skąd) to nie rozumiem, po co się do mnie odzywasz i wciskasz mi słowa, których nie napisałem.
Mimo wszystko życzę miłego, piątkowego wieczoru i mniej powagi :mrgreen:
Pozdrawiam Cię Hynol

Źle mnie zrozumiałeś - jak dla mnie nie masz reputacji - jak dotąd. Ale zrozum że właśnie to zmieniasz.

Na reputacje się pracuje i gdy oskarża się kogoś kto ją sobie wyrobił latami dobrej gry o czity, to trzeba mieć dowody na to. Ban na publicznym, rankingowym serwerze to nic miłego, ale tutaj akurat świadczy o adminach a nie o zbanowanym. W poście odnosze się do tego co czytam w twoich postach, ergo nie jest to już twoja prywatna sprawa skoro dyskutujesz o niej na forum. Nie wtrącam się w to robicie ze swoim serwerem - nie mam takiej potrzeby, jak również nie musze go odwiedzać. Tobie również życzę przyjemnego wieczoru i chwili relaksu, bo tego typu akcje biorą się z niepotrzebnego ciśnienia podczas gry - sam nie jestem wolny od tej przypadłości, ale swoich pretensji o to że ktoś gra tak a nie inaczej staram się nie uzewnętrzniać.

Tytuł:
PostNapisane: 24 mar 2006, 20:52 

tytoniusz napisał(a):
Ronin czy powiedziałem coś odnośnie waszego klanu?? Przcierz ja nic do was nie mam z wami gra się spoko a szczególnie jak udaje mi się Włóczykija trachnąć jak ze snajperą leży hehe..:)

Osz Ty... :mrgreen: Też Ci lubię od czasu do czasu headzika sprzedać :wink:

Ja tam lubię ten serwer. Jedyny w Polsce serwer infranty i jeśli macie zamiar pojeździć czołgami to lepiej tam nie wchodźcie i nie psujcie innym zabawy. Co do banów i kicków to nic mnie takiego nie spotkało i mam nadzieję, że nie spotka. Fakt, kultura niektórych pozostawia wiele do życzenia :(

Tytuł:
PostNapisane: 24 mar 2006, 21:05 

No fajny serv - dużo free fragów biega :D

Tytuł:
PostNapisane: 24 mar 2006, 21:14 

Jetstem jednym z adminów KRAP'a. W zasadzie to jestem głównym adminem. Ja stworzyłem ten serwer i niejako wypromowałem go wsród graczy. Połączenie sił grupy KRAP i klanu SLW zaowocowało wzrostem popularności serwera, stworzyło graczom (nie tylko SLW) miejsce i możliwość do wspólnej gry, poznania ludzi i poprostu fajnej zabawy. Nie wiele jest takich serwerów w Polsce, a te co są to serwery klanowe, na których naprawdę rządzą klany. Tu miało być inaczej: miła atmosfera i możliwość gry na poziomie dla wszystkich. Takie były założenia i cel ten został w 100% osiągnięty. To właśnie dzięki graczom SLW udało się stworzyć to miejsce jakim jest serwer KRAP. Poznałem ich jako koleżeńskich, z poczuciem humoru, lubiących grę zespołową, zapalonych graczy BF2. Nigdy, ale to nigdy nie spotkałem się z ich strony z obraźliwymi tekstami w stosunku do któregokolwiek klanu lub kogokolwiek personalnie. Jaki jest teraz ten serwer i czy jest miła atmosfera czy nie, to jest odczucie bardzo subiektywne. Jak widać z powyższych wypowiedzi, tyle samo osób wypowiadało się pozytywnie o serwerze co i negatywnie (niektórzy pisali poprostu częściej). Skład SLW i osób administrujących serwerem zmienia się. Wszystko jest ciągle jeszcze w trakcie tworzenia, prób i zbierania doświadczeń. Dziękuję wam za ten temat na forum. Będzie to dla mnie okazja do wyciągnięcia pewnych wniosków i wprowadzenia kilku ulepszeń. Obiecuję zaostrzyć rygor jeżeli chodzi o niecenzuralne słowa i zwrócę na to większą uwagę. Z drugiej jednak strony myślę, że grono stałych użytkowników serwera ciągle jeszcze się kształtuje i stąd te nieporozumienia i słowne przepychanki. Serwer ten to tylko 16 slotów. Kiedy wykrystalizuje się pewna grupa ludzi lubiąca grać na KRAP'ie i rozumiejąca pozostałych graczy i to czego oczekują oni od wspólnej gry, tego typu problemy powinny zniknąć. Jeszcze raz przepraszam za ewentualne złe słownictwo kogokolwiek z administratorów (jeżeli takie było) i obiecuję poprawę w tym kierunku. Chciałbym to wytłumaczyć emocjami jakie przecież w każdym z nas rodzi gra BF2. Z drugiej jednak strony zapraszam wszystkich, którym podoba się atmosfera gry na KRAP'ie do jeszcze częstszego odwiedzania go, a tych którym się atmosfera nie podoba, o nie wchodzenie na serwer po kilkanaście razy i sprawdzanie czy się poprawiła. W tym czasie można zrobić coś bardziej pożytecznego dla siebie albo dla swojej rodziny. Chciałbym jeszcze zaznaczyć, że wiele przecież było pozytywnych opini i to od dobrych graczy, którzy odwiedzają nasz serwer systematycznie i za co jestem im bardzo wdzięczny. Jeszcze jedno: Gracze SLW, jeżeli jest taka potzreba również są kickowani z serwera. Zdarza sie to naprawdę sporadycznie, ale zdarza sie... Prosze sie nie dziwić, że ktoś został kicknięty. Takie jest prawo i każdy kto płaci za serwer chce na nim grać, w tym celu trzeba mu czasami zrobić miejsce gdy na serwerze jest komplet. Staram sie kickować graczy z największym pingiem, najkrótszym czasem gry lub z największą ilością TK. Jak już pisałem jest już pewna grupa stałych graczy (nie tylko SLW), która chce grać w sposób jaki lubi i nie można jej tego odmawiać. Przypadkowi gracze, którym się to nie podoba mają zawsze prawo wyboru innego serwera. ZAPRASZAM NA .pl **KRAP** Group & SLW | GamesNET.pl IP 212.203.134.114 port: standard.

Tytuł:
PostNapisane: 24 mar 2006, 21:17 

Udaj napisał(a):
1. Panie Raklez, dostałeś bana bo według mnie strzelałeś podczas wyskoku co jest niemożliwością - ja to tak spostrzegłem i tyle. Ping miałes w okolicach 20-30 - podobny do mojego - czyli nie była to sprawa pingu. Niestety nie mam screenów do tego. Cóż, taka była decyzja, i nawet jeśli była niesłuszna (choć mam ogromne wątpliwości co do niesłuszności). Na pewno jesteś b. dobrym graczem, ale po prostu niektóre Twoje "akcje" były po prostu niemożliwe - uznaj to za komplement bądź nie. Pozdrawiam...

Wypadaloby troszke znac gre, w ktora sie gra, szczegolnie jesli sie rozdaje bany. Proponuje troszke pobadac animacje po paczu, szybko zauwazysz, ze dzieki naszemu kochanemu ea na naszych ekranach ciagle widzimy, iz ktos strzela w powietrzu. Nie ma to nic wspolnego z pingiem.

Slaby flame, nie chcialo mi sie nawet czytac do konca. Nie staracie sie, nie ma co wyciagac blyszczacego flamesuit'a.

No i widze, ze znow trzeba powpadac na polskie serwery, znow jest smiesznie, a i ktos znany wpadnie :)

Tytuł:
PostNapisane: 24 mar 2006, 21:36 

Udaj a ty jestes adminem?? Jeśli tak to jednym z tych xxxxxxxxx adminów.
twój cytat:
"1. Panie Raklez, dostałeś bana bo według mnie strzelałeś podczas wyskoku co jest niemożliwością - ja to tak spostrzegłem i tyle. "

Skoro jest to niemożliwe to pogódz sie z tym i trudno. Błąd programu. A to ze gościu sprzątnął Cie przy okazji, to jego szczęście. A na pewno kilka razy dostałeś kulką od niego i zagotowałeś sie. Pojechał tobie i tyle.

next cytat - twój:
"Na pewno jesteś b. dobrym graczem, ale po prostu niektóre Twoje "akcje" były po prostu niemożliwe - uznaj to za komplement bądź nie. Pozdrawiam..."

Niemożliwe ?????? Czyli niewykonalne. Chyba dla ciebie. Po prostu cienki jestes w stosunku do tego gościa. Powiem drugi raz..... - pojechał tobie i go xxxxxxxxx.

Czytając twoje wypowiedzi, to sądze ze jestes jednym z tych adminów ktorzy, gdy chca polatać , a ktoś zają upatrzone miejce w heli lub samolocie, to daja mu kulke ze snajpy. A niedaj Boże jak gośc odegra sie, to od razu wylatuje.

Na szczęście jest ponad 3 tys. serwerów rankingowych.

3maj sie Udaj i czwicz poilnie.

---- Ostrzegam, że nie pozwole na obrażanie innych użytkowników ani na używanie przekleństw. Więcej edytować nie będe. Hynol -----

Tytuł:
PostNapisane: 24 mar 2006, 21:44 

Witam.Nie czytałem całego tematu(bardzo długo otwierają mi się strony na tym forum,a szkoda),jednak po pierwszej stronie,chcę wyjaśnić,że "bohater" tego tematu Hitmen,nie jest graczem PfT!!! Grał z nami rok temu w Joint Operations,chwilkę na początku w BF2,nie zagrał w barwach PfT żadnego meczu,więc proszę nie kojarzyć go z naszym Klanem,a do autora tematu mam prośbę o edycję tytułu i wyrzucenie taga [PfT],nie chcemy mieć z tym nic do czynienia.
Pozdrawiam.

Hitman dziękuję,że robisz syf na nasze konto.

PostNapisane: 25 mar 2006, 00:02 

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 25 mar 2006, 00:49 

hmmm... KRAP, to mi tak jakoś z angielskiego brzmi :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 25 mar 2006, 00:54 

Kolec napisał(a):
hmmm... KRAP, to mi tak jakoś z angielskiego brzmi :lol:

Jaka nazwa taki serwer :)

Udaj napisał(a):
Panie Raklez, dostałeś bana bo według mnie strzelałeś podczas wyskoku co jest niemożliwością - ja to tak spostrzegłem i tyle

Szczyt debilizmu.

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 172 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2