Teraz jest 26 lis 2024, 10:59

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 172 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 25 mar 2006, 00:57 

RaKLez, pozdrawiam przez lunete wpadaj częściej powicze sobie heady z dal od twoich wyśmienitych umiejetności z AK :lol:
http://img119.imageshack.us/img119/106/29wj1.jpg

Pozdrawiam

Tytuł:
PostNapisane: 25 mar 2006, 08:25 

edit by est_pl: prosiliśmy cię p nie używanie wulgaryzmów, nie dociera że łamiesz regulamin ?

Tytuł:
PostNapisane: 25 mar 2006, 09:35 

nie gralem jeszcze na tym servie , ale chyba logiczne jest ze jak pisze infantry only, to nie uzywa sie pojazdow - nie wiem o co Ci chodzi darek - jak wejdziesz na server knife only albo pistols only i zaczniesz walic z karabinu to myslisz ze cie nie wywala - sprobuj to sam sie przekonasz, a jezeli ktos lubi armory i inne pojazdy , to nie bedzie wchodzil na inf only, bo jest masa innych serverow

Tytuł:
PostNapisane: 25 mar 2006, 09:42 

Hynol napisał(a):
TK się zdarzają - przypadkowe, to raz. Dwa - czasem z zimną krwią i bez emocji kosze kolesi którzy sami TKują, jeżeli nie ma innej metody na utrudnienie im życia.

Zgadzam sie dlatego mysle ze taka lista jest zlym pomyslem.Lepiej screen i do admina i to tylko z tymi skrajnymi przypadkami.
Hynol napisał(a):
Prawde powiedziawszy nie widze żadnej różnicy między Asterem a GN64. Od bardzo dawna nie widziałem TK za sprzęt na Asterze ani innych (poza kiepskimi graczami) powodów aby omijać ten serwer. Zobacz sam jeżeli mi nie wierzysz - teraz jest ok. Gdy wieczorem wpadnie grupa staruszków - zabawa jest trudna i zaczyna się prawdziwa walka .

Wierze Ci na slowo,pare miesiecy juz tam nie gralem.D
o tej pory budze sie z krzykiem jak sni mi sie Aster :)

ps.ladna rudne mialem wczoraj na wakeu 40zabitych 0 zgonow :shock:

Tytuł:
PostNapisane: 25 mar 2006, 10:54 

Udaj napisał(a):
Draga, chyba coś Ci się przyśniło, że zostałeś wywalony za cheaterstwo czy co tam napisałeś. Dostałeś kicka (z tego co pamiętam) za używanie pojazdów non-stop, kiedy wszyscy poza Tobą grali "inf only".

no chyba teraz zartujesz,ja uzywalem pojazdów?,mnie wnerwiaja osoby ktore uzywaja czolgu,a wszyscy inni biegaja,szkoda ze niezrobiłem screena

Tytuł:
PostNapisane: 25 mar 2006, 11:09 

dare.k napisał(a):
Udaj napisał(a):
Draga, chyba coś Ci się przyśniło, że zostałeś wywalony za cheaterstwo czy co tam napisałeś. Dostałeś kicka (z tego co pamiętam) za używanie pojazdów non-stop, kiedy wszyscy poza Tobą grali "inf only".

Jeszcze to mnie rozbawiło :)
Gość jest...... zajeb......ty. Wypier.......dala ludzi zato ze jezdza czołgami non stop (lub czym innym) Ponoć w armi jest specjalizacja. Czołgista jezdzi czołgiem i cwiczy na czołgu. Nagle, nie pujdzie do majora i nie powie ze chce poskakac na spadochronie. A moze pujdzie bo UDAJ go zwolni ze służby.
Wiecie co? Jakbym spotkal tego Udaja u siebie w druzynie, to od razu ma kulke ode mnie. A co bede sobie zalował. Taka mala egzekucja.

PS Udaj napisz coś jeszcze bezsensownego.

lol czlowieku to ty piszesz bez sensu. jak sie gra inf only a jakas lama jezdzi czolgiem to oczywiste ze sie go kikuje, a jak komus nie pasuje ze sie gra bez pojazdow to niech zmieni serwer -.- (kick mu pomaga w podjeciu decyzji :wink: )

Tytuł:
PostNapisane: 25 mar 2006, 11:19 

xD napisał(a):
dare.k napisał(a):
Udaj napisał(a):

Jeszcze to mnie rozbawiło :)
Gość jest...... zajeb......ty. Wypier.......dala ludzi zato ze jezdza czołgami non stop (lub czym innym) Ponoć w armi jest specjalizacja. Czołgista jezdzi czołgiem i cwiczy na czołgu. Nagle, nie pujdzie do majora i nie powie ze chce poskakac na spadochronie. A moze pujdzie bo UDAJ go zwolni ze służby.
Wiecie co? Jakbym spotkal tego Udaja u siebie w druzynie, to od razu ma kulke ode mnie. A co bede sobie zalował. Taka mala egzekucja.

PS Udaj napisz coś jeszcze bezsensownego.

lol czlowieku to ty piszesz bez sensu. jak sie gra inf only a jakas lama jezdzi czolgiem to oczywiste ze sie go kikuje, a jak komus nie pasuje ze sie gra bez pojazdow to niech zmieni serwer -.- (kick mu pomaga w podjeciu decyzji :wink: )

Z drugiej strony EA zakazuje zmiany trybu gry na serwerach RANKINGOWYCH. Wszystkie serwery typu infantry, knife, pistol, duza ilosc ticketow sa karane.

Tytuł:
PostNapisane: 25 mar 2006, 11:19 

90s napisał(a):
ps.ladna rudne mialem wczoraj na wakeu 40zabitych 0 zgonow

fuckin cheater!
pewnie wszystkich załatwiałeś z "podskoku" :roll:

:P

Tytuł:
PostNapisane: 25 mar 2006, 12:21 

Kolec napisał(a):
90s napisał(a):

fuckin cheater!

programista :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 25 mar 2006, 12:35 

Kolec napisał(a):
90s napisał(a):

fuckin cheater!

hehe nie nie co ciekawe latal caly czas i nawet jak juz nie mial gdzie sie ladowac to i tak niezle punktowal z samego karabinu

mialem buga z eryxem bo byloby 40:1 :D

ale trzeba przyznac malo kiedy sie taki wynik robi 98 punktow i zero zgonow

musze powiedziec adminowi by mial tego programiste na oku :) :) :)

Tytuł:
PostNapisane: 25 mar 2006, 12:46 

...i znowu to samo, na jakiej bym nie byl scenie to zawsze to samo gowno, czy to byl quake czy fallout czy cs lub of to zawsze to samo... klotnie, problemy, wyzwiska, ublizanie... BOZE (ktorykowiek) jest w tym kraju jakas scena gdzie sa normalni ludzie?

Bog: "Tak synu! Simsy" :D

Tytuł:
PostNapisane: 25 mar 2006, 13:28 

90s napisał(a):
hehe nie nie co ciekawe latal caly czas i nawet jak juz nie mial gdzie sie ladowac to i tak niezle punktowal z samego karabinu

mialem buga z eryxem bo byloby 40:1 :D

ale trzeba przyznac malo kiedy sie taki wynik robi 98 punktow i zero zgonow

musze powiedziec adminowi by mial tego programiste na oku :) :) :)

Szczerze mówiąc to nie bardzo zrozumiałem. Kto latał? Czmu jak TY miałeś buga z eryxem to nie zginołeś? Nie powinno być odwrotnie? Może to ktoś inny miał buga? :lol: :lol: :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 25 mar 2006, 14:34 

JehutyMK napisał(a):
RaKLez, pozdrawiam przez lunete wpadaj częściej powicze sobie heady z dal od twoich wyśmienitych umiejetności z AK :lol:

Tym obrazkiem chciałeś pokazać jaki jesteś boski bo go ubiłes? ROTFL :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 25 mar 2006, 14:38 

Meewosh47 napisał(a):
JehutyMK napisał(a):

Tym obrazkiem chciałeś pokazać jaki jesteś boski bo go ubiłes? ROTFL :lol:

Aż dziwne że programista dał się zabić :roll: na dodatek ze snajperki :lol: Raklez WSTYD !! :lol: :wink: - ta zniewaga krwi wymaga - musisz zaprogramować nowy cheat :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 25 mar 2006, 15:04 

Piotr3k napisał(a):
Kolec napisał(a):
hmmm... KRAP, to mi tak jakoś z angielskiego brzmi :lol:

Jaka nazwa taki serwer :)

Udaj napisał(a):
Panie Raklez, dostałeś bana bo według mnie strzelałeś podczas wyskoku co jest niemożliwością - ja to tak spostrzegłem i tyle

Szczyt debilizmu.

Posłuchaj chłopcze.
Dyskusje na temat nazw przerastają twoje skromne możliwości i twój ograniczony umysł. To napewno. Nie zamierzam ci tłumaczyć pochodzenia nazwy KRAP ani tymbardziej wdawać się z tobą w dyskusje na temat tworzenia nazw i nazewnictwa. Jedyne co mogę w tej chwili odpowiedzieć na twój pościk to to, że nigdy, ale to nigdy nie krytykuj tego czego nie rozumiesz, bo stawiasz siebie w bardzo złym świetle (czytaj: robisz z siebie debila) i przynosisz wstyd swoim rodzicom. Tyczy się to również twojej krytyki wypowiedzi Udaja. Od razu widać, że nie wiesz o czym mówisz i nie starasz się zrozumieć obu stron, tylko wypisujesz prostą, na tyle na ile cie stać, krytykę. Obym cie tu więcej nie musiał oglądać.

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 172 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2