adamson_81 napisał(a):
Muszę Pana "12@16 potokowca" rozczarować - uruchomiłem wg jego "zaleceń" mapkę Kubra Dam ale nie dla 32 ale dla 64 graczy żeby było śmieszniej

i jakoś nie zauważyłem żeby coś złego działo się z wydajnością. Średnio miałem 20-25FPS - na upartego moge dorzucić screen bądź filmik bo chyba jest możliwość nagrania gry. Kolega gra w rozdzielczości 1280x1024x32 75Hz AAx4 więc zakładam że jest to panel LCD i niżej nie ma sensu

- ja gram jak pisałem wcześniej w 1024x768x32 85Hz na kineskopie a to jest znaczna różnica - to nie dziwię się że w tej rozdzielczości ten "@super" sprzęt ma problemy

Więc niech Pan Murdoc wróci sobie do bajek Braci Grimm i nie zarzuca kłamstwa innym jeśli nie ma 100% pewności że tak jest. Ja nie mam żadnego interesu żeby ściemniać autorowi postu żeby mu na siłę wciskać jakiś sprzęt poprostu napisałem jak jest - wybór należy do Niego. Pozdrawiam.
1.
6800GS@Ultra to nie odblokowanie potokow z 12 na 16 a podkrecenie rdzenia i pamieci do takiego poziomu, by uzyskac te sama badz wyzsza wydajnosc
2. jesli mowisz o niezauwazeniu czegos zlego przy SREDNICH 20-25 FPS to gratuluje poczucia humoru
3. wierz mi lub nie, lecz mialem chyba najszybciej (i 11 innych loodkow ktorych serdecznie w tym momencie pozdrawiam, mam nadzieje, ze pamietacie HotDogi ze StatOil'a

) do czynienia w Polsce z BF2 na 6600GT (1024x768x32x75), jeszcze przed czasami patchy wplywajacych na spadek FPS... poza tym po drodze (od pokazu przedpremierowego, bo o nim mowa, do dnia dzisiejszego) mialem w swoim kompie R9800Pro@XT, GF6600GT, GF6800GT, GF7800GT, GF6800GSx2 SLi, a teraz przyszedl czas na 7900GT... i swojego zdania nie zmienie

bo WIEM O CZYM MOWIE... Pozdrawiam