Desert Rat napisał(a):
Jeśli chodzi o wysokie wyniki to dawniej było łatwiej - gdy support dostawał pkt za uzupełnienie 1 c4 w nieskończoność - taka ekipa w niezniszczalnym bh np na songua przejmowała flagi w 5 sek + pkt supporta + asysty + pkt kierowcy jak któryś gunner był medem i leczył ekipę oraz za pkt naprawy inżyniera.... Eh gdyby człowiek był taki mądry na początku, a teraz się skończyło.
Ja ostatnio latam samolotem na mapach 64/64 najlepszy wynik to wake 68 kilów bez zgonu i tyle, ale teraz i z tym jest trudniej bo essex kosi niemiłosiernie.
Jedna sprawa odnośnie statszenia - po rozlicznych patchach i urealnieniach gry złote odznaki za naprawę leczenie i zaopatrzenie są na pełnych serwerach praktycznie nieosiągalne - dowód: mecz trwa ok 20 min. ostatnio pilotowałem heli na masturze jako support załoga ciągle mi się zmieniała (TL) a komandosi rzucali cały czas c4, monterzy granaty i co? 18 pkt supporta, o naprawie już nie wspomnę nie widziałem po patchach jeszcze na serwie 64/64 żeby ktoś miał 25pkt. za leczenie, naprawę, lub wsparcie... więc jak ktoś chce je zdobyć musi kombiaować albo serwy 10/64 i grać 3h, albo zwykły układ z kolegą jeden wysadza drugi naprawia...
Pozdro.
Przecież teraz w bh równie łatwo się punkty dostaje.
Co do supporta to po prostu gdy gościu rzuci jednego granata to daj mu skrzynię.Tak można spox na 200 ticketowym mieć z 40 punktów supporta.