Teraz jest 30 lis 2024, 04:46

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 80 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 28 mar 2006, 12:52 

No cóż ten filmik to dosyć dramatyczna i nieudolna próba skompromitowania tego kolesia, jak i całego dignitas.se. Dokonana zresztą przez kolesi, którzy swego czasu prezentowali swoje 'umiejętności' na serwerze F7C w BFV. No, ale jakoś trzeba było wytłumaczyć fakt że dignitas pojechał ich w 2 minuty...

Tytuł:
PostNapisane: 28 mar 2006, 13:26 
Kolec napisał(a):
szkoda że niepokazało ksywki gościa w konsoli
wprawdzie pojawia się w czasie filmiku tylko jeden wpis o fragu - dygnitas/dag0bert - jednak jest to kill z AK-101 podczas gdy widniejący na filmiku hax0r ma ewidetnie M16A2 w ręku (chyba że to też czit)

zauwaz, ze gosciu z tylu (MEC) zostaje ostrzelany przez USMC (nie widac go na filmiku) - naboje odbijaja sie o sciane. gdy dagoberta aimbot odwraca widocznie strzal smierci i tak dokonal noobster (te naboje co odbijaja sie o sciane). bo czym aimbot znwou odwraca bohatera filmu i ... kurde, niezla zabawa ^^.

Tytuł:
PostNapisane: 28 mar 2006, 13:54 

Po pierwsze koleś się odwraca strzelając już do pierwszego przeciwnika.
Kto z was tak robi?
I to zwrot o 180stopni
Na pewno zobaczył go na UAV
Kto patrzy podczas strzału na UAV?
Skąd niby go tam wyczul.chyba po smrodzie.
Poza tym nie był zagrożony atakiem od tamtego przeciwnika
Wiec nie mógł znać jego pozycji
Drugie,od razu poszedł HEADSHOT
Po pierwszej serii w ścianę.

Już nie wspomnę że tylko idiota by strzela do kogoś kto go nie widzisz mając przed sobą starcie 1v2 a nawet 1v1 z przeciwnikiem na bliski dystans do którego w pierwszej kolejności otworzył ogień.

Cheter :!:

Tytuł:
PostNapisane: 28 mar 2006, 14:26 
Moderator forum

90s napisał(a):
Kto patrzy podczas strzału na UAV?

Ja. Cześciej Uavem sie sugeruje niz tym co widze. Uav wiecej pokazuje, chociaż czasami nie wszystkich :roll:
Btw: jak na taki klan to ... Lama :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 28 mar 2006, 15:08 

chyba niezrozumiałeś pytania
chodzi o patrzenie na minimapę w czasie prowadzenia ognia do przeciwnika
ja się gapię wtedy w celownik ale może dziwny jestem :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 28 mar 2006, 15:21 

mój znajomy cheatował chcąc mi pokazać " skutecznośc " w ETku. PB nie wykrywał go wcale i się śmialiśmy ze 3 headów w kolesia za górą :)

niektórzy gracze urzywają cheatów dla zabawy ale gorzej jak ich nic nie wykryje to zostaje we krwi ( ich urzywanie )

cheatowanie w każdej formie daje przewage ( już nie mówie o aimbotach ) w strategiach maphack jest jaklepszą bronią ale trzeba stosować pewne ruchy wojsk żeby przeciwnik się nie połapał. to samo dzieje się w bf2 jak i na innych scenach. każda przewaga praktycznie gwarantuje wygraną ( np. hack na szybkie przeładowanie ile razy ammo się skączyło w walkach 1/1 ? ) hacki w bf2 na czerwone kropki na mapie są najpopularniejsze ponieważ gracz ( nie user cheatów ) nie może się połapać a Ty go widzisz i się czaisz na niego. chacki nie służą do dowartościowania się bo ide na zakład że jeżeli byśmie mieli jakiegoś 100% niewykrywalnego chacka to byście go urzywali. każdy ma swoje umiejętności i sumienie-jak gra jego sprawa ale jeżeli już cheatera nakryją to niech się ten ktoś nie bulwersuje tylko wyjdzie z servera.

p.s. qpel zrobił tylko pokaz i nigdy nie cheatował

Tytuł:
PostNapisane: 28 mar 2006, 15:47 

lol ten filmik to strasznie glupia proba skompromitowania dogberta. Po pierwsze akcja dzieje sie w przejsciu miedzy hotelem a srodkiem wiec nawet jakby dogbert chcial trafic cola to musialby najpierw przez budynek nauczyc sie strzelac (chyba lobem). Dlaczego sie odwrocil ?? moglo to byc spowodowane przynajmniej przez kilka rzeczy, lag, machnal sobie myszka zabardzo i itp.
ps. kolesia za sciana zabil noobster z flagi a nie dogbert :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 28 mar 2006, 15:52 
Zbawca napisał(a):
lol ten filmik to strasznie glupia proba skompromitowania dogberta. Po pierwsze akcja dzieje sie w przejsciu miedzy hotelem a srodkiem wiec nawet jakby dogbert chcial trafic cola to musialby najpierw przez budynek nauczyc sie strzelac (chyba lobem). Dlaczego sie odwrocil ?? moglo to byc spowodowane przynajmniej przez kilka rzeczy, lag, machnal sobie myszka zabardzo i itp.
ps. kolesia za sciana zabil noobster z flagi a nie dogbert :lol:

tak, ale mysle ze po prostu aimbot nie dopracowany i gdy zaczal dagobert strzelac to aimbot odwrocil go do gracza ktorego tak czy tak nie mog trafic. dopiero gdy noobster go zabil aimbot odwrocil go znowu o 180°. Dziwne ze "lag" nastapil dopiero, gdy nacisna myszke ...

Tytuł:
PostNapisane: 28 mar 2006, 15:53 

Zgadzam sie ze Zbawca. Filmik jest moim zdaniem co najmniej dziwny.
Robal czasem takie errory się zdarzają np. ostatnio strzelałem do kolesia, myszka z podkładki spadla i zacząłem strzelać w ścianę.

Ostatnio edytowano 28 mar 2006, 15:59 przez Pako, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 28 mar 2006, 15:57 

czy ty wiesz na jakiej zasadzie dziala aimbot?? zapewniam cie ze nie jest to automatyczna ustawianie celownika, bo byla by to najglupsza rzecz jaka mozna by wymyslic grajac 8 na 8 :lol: Aimbot niweluje rozrzut broni dzieki czemu trafiasz w jeden punkt choc pozostaje efekt podbicia broni przy strzelaniu. Z tego filmiku mozna by na sile wnisokowac ze ma walhacka, ale mowie wtedy trzeba by dojsc do wniosku ze 70% graczy w dobrych klanach gra na wspomagaczach.

Tytuł:
PostNapisane: 28 mar 2006, 16:04 
nie jestem na tyle zapoznany z cheatami - ale szczerze mowiac myslalem ze aimbot ci zaklada celownik na glowe przeciwniki w pewnym obszarze (30°, 60°). patrzac na nazwe ..

ale skad wiesz ze to nie jest to, o czym ja mowie? dla mnie to sensowne. biegam z lewy przyciskiem myszki i rozdaje heady w promieniu 10m

a co do wallhacka - myle ze wiedzial ze za nim znajduje sie sciana ... leza przy niej.

ale chyba nie dla fun nagrywali goscia zeby pokazac ze mu sie myszka podbila. czemu tez zostal noobster usuniety z clanu? to musi miec powod ...

Tytuł:
PostNapisane: 28 mar 2006, 16:39 

Szczerze mowiac nicki zyswietlane sa dla mnie malo czytelne. Jesli faktycznie tamtego ludka ubil kto inny to zwracam honor(ja mam rozmazane napisy)

Zbawca to o czym ty mowisz to jest "no recoil" a nie aimbot. Aimbot wlasnie celuje w to co chcesz. Dobre aimboty maja mozliwosc konfiguracji czy ma celowac w glowe, klate czy co.

Widzialem pare filmikow z czitami na BF2(szybko znikaly linki do filmikow z forum oficjalnego-logiczne ale pare widzialem) oraz widzialem screeny/filmiki oraz nawet na zywo mnostwo czitow w americas army.

Jesli ten kto robi czita ma umiejetnosci i mozliwosci(tj luki w grze etc) to mozna napisac czity na takie rzeczy, ze glowa mala.

Najbardziej zrobil na mnie wrazenie czit z AA ktory to dodawal ci 4 malych ekranikow gdzie na zywo bylo pokazane to co widzi 4 najblizszych wrogow. Po obejrzeniu filmiku z tego(jakis gosc zreszta na allegro sie oglosil :lol: ) juz nic mnie nie dziwi. :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 28 mar 2006, 16:43 

Punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia. Te scenke mozna roznie rozumiec, trzebaby zobaczyc dluzsze demko zeby ocenic jednoznacznie.

Tytuł:
PostNapisane: 28 mar 2006, 17:20 
Moderator forum

Kolec napisał(a):
chyba niezrozumiałeś pytania
chodzi o patrzenie na minimapę w czasie prowadzenia ognia do przeciwnika

Zrozumiałem, dlatego dopisuje :wink:
Na mini mapce mam wszystko :) Nawet tak głupio pokazane jak jestem medykiem, to czy wyjde na goscia uszkodzonego czy nie :lol: To samo z supportem :wink:
Przeważnie patrze, bo nie wiem czy mi jakis gosc nie wyskoczy z innej strony :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 28 mar 2006, 17:29 

ale wątek jest b. ciekawy
szczególnie podział komentarzy na uznające niewinność, winę oraz opowiadające się za "zbyt mała ilością dowodów"
czy pojawia się tu pewien wzór ? :mrgreen:

Specyfik napisał(a):
bo ide na zakład że jeżeli byśmie mieli jakiegoś 100% niewykrywalnego chacka to byście go urzywali.

to ci mogę odrazu powiedziec że w moim przypadku się mylisz

są 2 możliwe przypadki kiedy wiem że kusiłoby mnie użycie jakiegoś "wspomagacza", jednak wątpię aby one kiedykolwiek zaistniały

Edit:
Dumch
to może ja cię nierozumiem
twierdzisz że wyskakujac zza rogu obracasz się do przeciwnika i ciągniesz serią cały czas patrzac się w minimapę ?

w to że ktoś potrafi zapomocą minimapy wypozocjonować idwalnie środek ekranu na lini preostej do przecniwnika jeszcze jestem wstanie uwierzyć (aczkolwiek i tak mi się to kojarzy ze sposobem grania na "echolokację" )
ale minimapa nie umożliwia ci wzięcie pod uwagę odchylenia w pionie jakie jest potrzebne aby celownik znalazł sie na celu (chyba że załatwia to za ciebie aimbot)

to tak jakby ktoś twierdził że jeździ samochodem patrzac się tylko w mapę i GPS
dopókie nie zobacze na własne oczy to nie uwierzę :twisted:

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 80 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2