Teraz jest 30 lis 2024, 04:53

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 80 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 28 mar 2006, 17:45 

Uzywanie hackow sprawia frajde tylko gowniarzom oraz ludziom z kompleksami. Znalem wielu czitrow(tez ze sceny AA) i moge to ocenic z pelnym przekonaniem.

Sa tez tacy co sciagna, zobacza i usuna. Tak zrobil wlasnie moj znajomy, ktory pokazal mi jak dokladnie te ustrojsta dzialaja.

Znalem tez jednego z "lepszych" tworcow czitow do AA w kraju :P Co najsmieszniejsze i on i czlowiek z wywiadu na totalbf2.com podkreslali, ze PB nie ma szans byc skuteczny na dzien dzisiejszy. Troche to mnie martwi :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 28 mar 2006, 18:03 

Wiadomo, ze fake. Wystarczy troszke pomyslec, zeby wykluczyc aimbota (przynajmniej jesli dziala on tak, jak Lailonn powiedzial) w tak znanym klanie - na kazdym demku z meczu byloby widac to jak na dloni, a demek tych jest w huk. Autoaim, w doslowym tego slowa znaczeniu, to zbyt grubymi nicmi szyte oszustwo, banal do wykrycia, a i watpie, czy istnieje.
Zas co do innych wspomagaczy - kazdy kto z nimi gral wie, ze posadzic ich mozna conajwyzej o solidnego skilla, nie zas o podejrzane akcje czy inne cuda.

I nt. pb z pierwszej strony - tak, pb nie dziala. Byl gdzies tam kiedys stream z zabaw redaktora na jakims pb serwerze, multihack dzialal jak marzenie.

Tytuł:
PostNapisane: 28 mar 2006, 18:04 

eh.. Jak dla mnie to nie wiem.. wyglada to nienaturalnie.. bycmoze rzeczywiscie lag, no ale bez przesady - 180' i headzik przez sciane :lol: :?:

Tytuł:
PostNapisane: 28 mar 2006, 18:41 

Mordoklej napisał(a):
eh.. Jak dla mnie to nie wiem.. wyglada to nienaturalnie.. bycmoze rzeczywiscie lag, no ale bez przesady - 180' i headzik przez sciane :lol: :?:

Tylko ze to nie on zabil tamtego goscia.

Tytuł:
PostNapisane: 28 mar 2006, 19:09 

odnosnie samonaprawiajacego sie UAV - to nie jeste zaden czit tylko taki prezent ufundowany przez EA (nie dziala na kazdej mapie)

Tytuł:
PostNapisane: 28 mar 2006, 19:28 

Kolec napisał(a):
ale wątek jest b. ciekawy
szczególnie podział komentarzy na uznające niewinność, winę oraz opowiadające się za "zbyt mała ilością dowodów"
czy pojawia się tu pewien wzór ? :mrgreen:

Specyfik napisał(a):
bo ide na zakład że jeżeli byśmie mieli jakiegoś 100% niewykrywalnego chacka to byście go urzywali.

to ci mogę odrazu powiedziec że w moim przypadku się mylisz

są 2 możliwe przypadki kiedy wiem że kusiłoby mnie użycie jakiegoś "wspomagacza", jednak wątpię aby one kiedykolwiek zaistniały

Edit:
Dumch
to może ja cię nierozumiem
twierdzisz że wyskakujac zza rogu obracasz się do przeciwnika i ciągniesz serią cały czas patrzac się w minimapę ?

w to że ktoś potrafi zapomocą minimapy wypozocjonować idwalnie środek ekranu na lini preostej do przecniwnika jeszcze jestem wstanie uwierzyć (aczkolwiek i tak mi się to kojarzy ze sposobem grania na "echolokację" )
ale minimapa nie umożliwia ci wzięcie pod uwagę odchylenia w pionie jakie jest potrzebne aby celownik znalazł sie na celu (chyba że załatwia to za ciebie aimbot)

to tak jakby ktoś twierdził że jeździ samochodem patrzac się tylko w mapę i GPS
dopókie nie zobacze na własne oczy to nie uwierzę :twisted:

Ja właśnie tak robię.Mój kumpel z klanu w et jest masterem mortara i mówił mi ,że wystarczy patrzeć w minimapę.

Tytuł:
PostNapisane: 28 mar 2006, 19:44 

ET z Mortarem i BF2 z minimapą to dwie różne rzeczy.

Tutaj nie mozna powiedzieć w 100% ze gosciu ma aimbota. (chodź stawiam że ma).

Chodź jak zbawca napisał, że aimbot niweluje drgania broni, to neich mi wytłumaczy jakie drgania ma się w q3 gdzie aimbot z railem był plagą.
Kiedyś testowałęm aimboty do jk3 (używam wallhacka przy kręceniu demek i nawet tego nie ukrywam, w grze to co innego), by sprawdzić czy pare osób z nich nie "dopinguje się", rezultaty były zaskakujące, Taki czit potrafił mi zaznaczyć bota na 2 końcu mapy i celować cialge w niego, a obok mnei mogły beigać 2 inne boty.
Chodź jedno można udowodnić, Aimbot nigdy nie bedzie doskonały i takie sytułacje powodują podejrzenia i wykrycia.

My nie mamy co tu debatować. Poczekajmy aż to się rozwinie na scenie międzynarodowej.

Tytuł:
PostNapisane: 28 mar 2006, 19:59 

a co mnie obchodzi co ludzie robie w q3 czy tez co ty wielkiego nie robiles w jk3. Mi wystarczy ze gralem z tymi ludzmi nie raz i napewno nie mozna ich posadzic o hacki.
ps. ludzie miedzy dogbertem a lociem jest budynek , poprostu tak ustawili kamere na demku przy nagrywaniu tego gownianego filmiku, co by gawiedz naprawde malo wiedzaca o tej grze miala uzywanie. Najlatwiej wytlumaczyc swoja porazke oskarzajac wszystkich na lewo i prawo o czity, a tak wlasnie zrobili autorzy tego filmu.

Ostatnio edytowano 28 mar 2006, 23:44 przez Zbawca, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 28 mar 2006, 20:05 

Tak samo moge poweidzieć, co mnei obchodzi ze wiele razy z nimi grałeś, człowiek potrafi zmienić się z dnia na dzień.
Nigdy też nie mów że coś jest w 100% pewne.

Tytuł:
PostNapisane: 28 mar 2006, 23:35 

lol.
Vesper, widziales moze ten filmik? Cos mi sie widzi, ze nie bardzo.
Mozna sobie ofc mowic, ze dogbert ma haxy etc, bo dziwnie kreci lufą.
Ale doskonale widac, ze to nie on zabija LoC'a po drugiej stronie, nie mowiac juz, ze mozna to przeczytac.
No, chyba ze ten domniemany aimbot dogberta strzela przez sciane (tam jest wielki budynek, cholera, karkanda chyba kazdy zna...), PUDLUJE (tak tak! ) kilkanascie razy w sciane za nim, patrzac w tym momencie w druga strone. Dopiero pozniej odwraca sie i strzelajac pod innym katem, majac LoC'a jeszcze duzo w prawo, zabija go (wg. niektorch przynajmniej - naprawde zabija go noobster). Zadne pociski nie padaja za LoC'em z miejsca wystepowania dogberta, widac to po dymkach.
Z filmu zdecydowanie widac, ze pociski ktore zabily LoC'a uderzaly jeszcze w sciane, kiedy to dogbert strzelal sie z ludzmi w przejsciu i byly wystrzelone z AK, kiedy to dogbert ma M16.

Niewatpliwe dogbert ma na_plecach_ak_z_przodu_m16.exe i steruj_pociskami_on_fly_v12.exe.

Vesper, slyszlalem ze te czity w jk tez roxuja. Prawda, czy ktos mi sciemnial?

Tytuł:
PostNapisane: 28 mar 2006, 23:40 

maTTi napisał(a):
Mordoklej napisał(a):

Tylko ze to nie on zabil tamtego goscia.

No wlasnie napisalem zdanie w formie pytania.. Nie wiem czy po nienaturalnym zachowaniu mozna cokolwiek powiedziec.. Roznych to ludzi i zachowania widuje sie na serwerach.. :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 29 mar 2006, 10:28 

Nawet jakby patrzył na UAV to kto zmienia cel mając już starcie z jednym gościem?
Strzela do kolesia przed sobą,nagle się odwraca i zabija jakąś lamkę która sobie po prostu biegnie?

Wam chyba trzeba pokazać program na dysku tego kolesia a i tak ktoś powie
No ma cheta ale to nie oznacza że musical go używać w tamtym momencie.

:shock:

Można mieć wątpliwości co do osoby która jest na filmiku
ale film ewidentnie pokazuje chetera

Tytuł:
PostNapisane: 29 mar 2006, 10:39 
Moderator forum

NIe bylbym taki "ewidentny". Sam czesto jak gram zmeczony mam problem z wyborem celu... nie raz mi sie zdarzylo strzelac do celu trudniejszego niz ten przede mna. Nie twierdze, ze koles nie ma czitow, twierdze, ze ludzie popelniaja bledy w grze i nie zawsze to co oczywiste dla jednych jest oczywiste dla drugich. Mogly byc rozne sytuacje, mogl dostac info od kolegi na TSie ze dany gracz jest za nim i chcial go wykosic bo go nie lubi ;)
A moze ma czity. A moze zupa byla za slona?
Ot caly urok gier online...

Tytuł:
PostNapisane: 29 mar 2006, 11:04 

aim bot w ET działał na następującej zasadzie: biegniesz machasz celownikiem jak chcesz... widzisz klijęta celujesz w niego i klikasz LPM wtedyt aim bot ustawia celownik na głowe i pociski lecą do celu. W bf2 może być tak samo że celując aim bot ustawia najbliższy cel na celowniku ( tak jak w ET ) ale co z tym 180 to nie wiem

Tytuł:
PostNapisane: 29 mar 2006, 11:40 

Ja tu czegoś nie rozumiem, czy ten podejrzany koleś ustrzelił tamtego przez ścianę?

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 80 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2