Teraz jest 30 lis 2024, 04:54

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 80 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 29 mar 2006, 19:05 
Moderator forum

aimbot o ile wiem nie działa zawsze, tylko wtedy gdy chcesz - jeżeli w miare inteligentny człowiek go używa, nie złapiesz go.

Tytuł:
PostNapisane: 29 mar 2006, 19:10 

yep

Cytuj:
Ktokolwiek z czitem dzialajacym jak Vesper, Kolec i reszta utrzymuja zabijalby wszystko w polu widzenia = odrazu wiadomo, ze koles czituje. A jesli wszyscy wiedza, ze czituje, to chyba traci to sens, nie?

Przypominam, ze wiele osob glownie nwoych w bf2 oskarzalo np Wildziakow o czity. IMO to czy ktos zabija wszystko co ma w polu widzenia nie swiadczy o czitach lecz sposob w jaki to robi...

Tytuł:
PostNapisane: 29 mar 2006, 19:13 

w sytuacjach 1/1 się go urzywa ale jak jest np.1/2 1/3 nigdy ponieważ zabijając ich jedną serią na bank będziesz oskarżany. widziałem u qpla jak miał laga na neo ( cs1.6 ) chwile poczekał aż minie ( stał na spawnie ) kupił "Kaczkę" i idzie. widzi jak od niego koleś pada i się przyczaił na delikwenta. wychyla się i wali serię od dołu a że szło 3 kolesi w lini to 3 heady z miejsca. " ładne heady " napisał admin i ban... co do strzelania przez ściany np. przez płotek strzelając w niego widać dymek ale gdy pocisk przelatuje przez ściankę i uderza w mur już nie widać ( albo ja ślepy jestem ) inna rzecz z budynkami. sprawa jest niejasna. obstawiam że koleś nie cheatował ( ilu z nas zostało okrzykniętych cheaterami ? ja wiele razy i mnie to bawi )

Tytuł:
PostNapisane: 29 mar 2006, 20:12 

Splinter napisał(a):
Ktokolwiek z czitem dzialajacym jak Vesper, Kolec i reszta utrzymuja zabijalby wszystko w polu widzenia = odrazu wiadomo, ze koles czituje. A jesli wszyscy wiedza, ze czituje, to chyba traci to sens, nie?

że ktoś jest cziter niemusi oznaczać że jest sprytny (patrz wątek "miszczowie")
uważam się za lipnego programistę ale jako że jest to związane z moim kierunkiem studiów to miałem conieco z programowaniem do czynienia - dlatego też niewidzę najmniejszych przeszkód w napisaniu haxa który by namierzał najbliższego przecinika (choćby i przez ścianę - tak nawet łatwiej :roll: ) i ewentualnie powodował oddanie strzału jak się jakiś przeciwnik pojawi w zasięgu wzroku

każdy taki czit będzie zauważalny o ile niebędzie używany przez cwaną osobę (i najlepiej jak najmniej "zautomatyzowany" )

założeniem tego filmiku było rzucić cień na tego gracza dygnitastów (domyslam się że idzie o dag0berta) poprzez ukazanie jego "wybitnie niefortunnie ztimingowanych dwóch obrotów o 180 stopni" które poniekąd sugerują użycie autoaima
i myslę że autorowi filmu się to udało
teoria że koleś spanikował na widok 2 przeciwników jest dobra... ale tylko tak samo dobra jak teoria że mu autoaim sfiksował i wycelował w gościa za ścianą

niestety życie to nie sala sądowa - w obecnych czasach aby wykończyć osobę publiczną wystarczy rzucić oskarżenie (bo te zawsze usłyszy więcej osób niż wytłumaczenie/przeprosiny/sprostowanie które po nim nastapi - metoda Gazety Wyborczej)

taka cena wysokiej pozycji na scenie
i mam wrażenie że to jest właściwy powód solidaryzowania się z dygnitasem pewnych osób w tym wątku - równie łatwo mogło trafić na "was" :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 29 mar 2006, 20:38 

Cytuj:
wychyla się i wali serię od dołu a że szło 3 kolesi w lini to 3 heady z miejsca. " ładne heady " napisał admin i ban...

Ja dostawalem dziesietki kickow/banow w AA za "dziwne akcje" jak np wybijalem 7 osobowa drozune wroga sam(ogolnie mialem staty kolo 23:0). Warunek byl 1. Wsrod tych 7 byl admin serwera. W CS no i w paru miejscach w AA takie akcje adminow to norma. Ale takie cos pominmy bo to bez sensu.

Nie mam pojecia czy czituje czy nie ale...

Co do spanikowania. Nie wierze, ze gracz pokroju dignitas panikuje na widok wroga. Co wiecej jaka to panika kaze mu wpierw sie odwrocic, strzelic 2 razy by znowu sie obrocic i zabic obu przeciwnikow? :shock:
To ja chce byc bardziej strachliwy :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 29 mar 2006, 21:51 

co do banów też dostawałem i dostaje ale to wiąże się tylko z tym jaki ma się dzień i z kim się gra ( w poniedziałem po 12 lekcjach słabo gram ) co do paniki też mam wątpliwości lepiej walić i zginąć niż uciec i zginąć ( zawsze jest szansa że zabijesz jednego albo dwóch ) ale z drugiej strony ucieczkaa w tym miejscu była na miejscu jeżeli zostawił by granat pod nogami ( na bank gonili by go a na zakręcie niespodzianka tak robiłem w et ale tam był licznik granatu na 5sec i w dłoni odbespieczony też tykało :P )

Tytuł:
PostNapisane: 29 mar 2006, 23:48 

Taka drobna uwaga, gdzie Lailonn widziałes na tym filmiku ze koles zabil tamtych dwóch MEC

Tytuł:
PostNapisane: 30 mar 2006, 00:42 

Masz racje, moj blad - pisalem z pamieci. Wiec prostuje:

Cytuj:
Co do spanikowania. Nie wierze, ze gracz pokroju dignitas panikuje na widok wroga. Co wiecej jaka to panika kaze mu wpierw sie odwrocic, strzelic 2 razy by znowu sie obrocic i strzelac do obu przeciwnikow gdy stracil przewage - zaskoczenie ? :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 30 mar 2006, 08:27 

Splinter napisał(a):
Napisalem co imho widac na filmiku. Jesli tez zauwazyles sciane - gz. Atak z czytaniem conajmniej niecelny.

Zas kwestie aimbota w bf2 mozna skomentowac latwo - :lol: .

1. Zdanie to można odczytać jakoby Kolec i Ja używalibyśmy czitów w grze, prosze nie stosować takich tekstów, gdyż może ktoś sobie pomyśleć, że czitujemy.

2. Pisz poprawnie moją xywke

3.Rozumiem że teraz będziemy debatować nad tym jak kogoś oskarżono o czity na serverach itp itd?

Nikt neistety nie odpoweidział mi na pytanie czy to ma jakiś posłuch na innych scenach?

Tytuł:
PostNapisane: 30 mar 2006, 09:03 

BTW

Cytuj:
Bo ich znamy. Gdyby ktos na smiesznych podstawach oskarazal twojego znajomego o czity, uwierzylbys?

Oj to zle podejscie. Bardzo naiwne i dziecinne. Po pierwsze nie wiem jak mozna darzyc zaufaniem(i to tak daleko posunietym) na podstawie tego, ze sie z kims gralo spary/mecze. To internet a nie zycie. W zyciu ci "kumpel' moze "wsadzic noz w plecy" a w internecie to niby jak bracia? :lol:

Przypomnialo mi sie jak kilku bardzo znanych graczy Americas Army(tak jakos wyszlo, ze tam najbardziej sledzilem to bo od powstanie gry) zostalo zlapanych na czitach. Jednak dopiero po dlugim czasie uzywania. Dotychczas po prostu uchodzili za super wymiataczy. Obcy ich wyzywali i oskarzali a znajomi klepali po ramieniu jak to maja "skilla" Potem wyszedl update PB i zonk bo okazalo sie, ze jeden z drugim czitowali. Cala scena zdziwiona i w szoku. Efekt? Przeprosili i wybaczono. Jednak "obcych" za mniejsze przewinienia "palono na stosie". W sumie to to jest zalosne...

Tytuł:
PostNapisane: 30 mar 2006, 15:19 

Specyfik napisał(a):
w sytuacjach 1/1 się go urzywa ale jak jest np.1/2 1/3 nigdy ponieważ zabijając ich jedną serią na bank będziesz oskarżany. widziałem u qpla jak miał laga na neo ( cs1.6 ) chwile poczekał aż minie ( stał na spawnie ) kupił "Kaczkę" i idzie. widzi jak od niego koleś pada i się przyczaił na delikwenta. wychyla się i wali serię od dołu a że szło 3 kolesi w lini to 3 heady z miejsca. " ładne heady " napisał admin i ban... co do strzelania przez ściany np. przez płotek strzelając w niego widać dymek ale gdy pocisk przelatuje przez ściankę i uderza w mur już nie widać ( albo ja ślepy jestem ) inna rzecz z budynkami. sprawa jest niejasna. obstawiam że koleś nie cheatował ( ilu z nas zostało okrzykniętych cheaterami ? ja wiele razy i mnie to bawi )

I właśnie dlatego rzadko gram na polskich serwach.Ja mam bana na gamesnecie za zabicie dwóch gości naraz z pkmu :!: ,a na zagranicznych nie ma takich noobków co kickują za bycie lepszym.

Tytuł:
PostNapisane: 30 mar 2006, 17:11 

Cytuj:
Ja mam bana na gamesnecie za zabicie dwóch gości naraz z pkmu

IDZ JUZ PITER IDZ :!:

Na gamesnecie jest 2 adminow Dr4go i Ja. Zaden z nas cie nie banowal. Ba aktualnie nie ma zadnych banow na serwerze. No ale ty oczywiscie wiesz lepiej co i gdzie robia admini...

a z tego co pamietam nie grasz na polskich bo prawie nikt cie nie lubi. Pamietam jak po wychwalaniu sie na forum wlazles na serwerek i dostawales w dupe to wszyscy sie polewali. Od tamtej pory jakos nie widywalem cie wiecej :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 30 mar 2006, 17:57 

To prawda ,że się wychwalałem :) ,ale w dupę nie dostałem i co tydzień wpadam na asterka .A na gamesnecie to dzisiaj próbowałem wejść i się pokazuje,że zostałem usunięty.

Tytuł:
PostNapisane: 30 mar 2006, 19:36 

Cytuj:
To prawda ,że się wychwalałem Smile ,ale w dupę nie dostałem i co tydzień wpadam na asterka .

Ale na gamesnecie dostales w dpe i cie wysmiano :}

Cytuj:
A na gamesnecie to dzisiaj próbowałem wejść i się pokazuje,że zostałem usunięty.

Jak widac serwer sam uznaje, ze nie warto cie wpuscic. Wielki + odemnie
:lol:

Tytuł:
PostNapisane: 30 mar 2006, 19:51 

WOW ale Ty masz wyjebistego skilla, naprawdę potrafisz zabic 2 naraz z PKMU-u? Przecież to jest najtrudniejsza bron w grze, a ty zapewne grasz nią od pocżatku bf-a. Napewno nie od patcha 1.2. Ja sie nie dziwie Lailonnowi i spółce (czyt. Gamesnetowi), że Cię wyśmiali. Sorry facet, ale idź i sprawdź Czy cię przy książkach nie ma.

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 80 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2