Teraz jest 25 lis 2024, 19:46

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 323 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 22  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 7 kwi 2006, 10:12 

90s napisał(a):
Czy ktoś Ci broni używać unlocków?
Macie treningi,sparingi to choć na publiku możecie się pobawić inna bronią niż podstawowa.
ale gardzicie rzecz jasna:) :)

Pamiętaj, że wszyscy z unlockami to lamki :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 7 kwi 2006, 10:15 

lkasprzak napisał(a):
90s napisał(a):
Macie treningi,sparingi to choć na publiku możecie się pobawić inna bronią niż podstawowa.

Ty chyba grasz z unlock'ami Kasprzak :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 7 kwi 2006, 10:21 

WiecejMocy napisał(a):
lkasprzak napisał(a):
90s napisał(a):

Ty chyba grasz z unlock'ami Kasprzak :lol:

Toż to aronia była :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 7 kwi 2006, 10:30 

90s napisał(a):

Zależy od konkretnej osoby.Jedni traktują gre bardziej serio i graja tylko podstawowymi bo tych uzywa sie na klanówkach i chca jak najlepiej grac ta bronia(i uwazaja ze unlocki sux),drudzy graja czasami unlockami for fun,a trzeci biora unlocki jak ich ktos jedzie podstawowymi bo nie moga zniesc ze ktos moze byc lepszy.A pozatym jaka to satysfakcja ubic PKMiste z m16.

Edit:Już poprawione, nie wyspany jestem :wink:

Ostatnio edytowano 7 kwi 2006, 11:01 przez RaDe0n, łącznie edytowano 2 razy

Tytuł:
PostNapisane: 7 kwi 2006, 10:43 

RaDe0n napisał(a):
Zależy od konkretnej osoby.Jedni traktują gre bardziej serio i graja tylko unlockami bo tych uzywa sie na klanówkach i chca jak najlepiej grac ta bronia(i uwazaja ze unlocki sux)

Coś żeś tu pomieszał :wink:

Fakt, ja gram dla przyjemności i raz gram unlockami raz nie. Chociaż ostatnio muszę powiedzieć, że M16 coraz bardziej mi się podoba :D
Jedynego czego nie mogę ścierpieć to te PKM`y. W ramach protestu w ogóle nie używam tej broni :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 7 kwi 2006, 15:42 

:D I to się nazywa rozsądne podejście. Swoją drogą, szkoda że nie ma w statystykach możliwości sprawdzenia (a może są, tylko ja jak ostatni n00b nie wiem gdzie je znaleźć) jakiej specjalności przeciwników najczęściej się zabija. Ilu zatłukło się pekaemistów. Ilu snajperów. Jak dużo strąciło samolotów. Ile zatopiło motorówek....

Tytuł:
PostNapisane: 7 kwi 2006, 16:04 

.... ile mozgow sie rozprysnelo.
Unlocki dla mnie wsio ryba, oprocz snajpera, bo M95 jest unikalne za przebijanie szybek, czasami uzywam jak mi sie nudzi. A L698A (czy jakos tak) musze miec, bo nie cierpie zarowno SVD jak i 88-mki, jak gram nie USMC. A ogolnie, w M95 celownik jest do dupy na dystanse na ktorych operuje.

Tytuł:
PostNapisane: 7 kwi 2006, 16:34 

WiecejMocy napisał(a):
pitermaster napisał(a):
Nie wiem czemu mnie nazywacie noobem.Dlatego ,bo sam sobie poradzę bez składu?
Też ciekawa jest teoria z tym ,że to dzięki klanowiczom są kolejne patche.
W sumie tu jest pewna ironia ,bo sami narzekacie na to co zrobiliście :) .

Moze za krotko gram w bf'a ale....Biegajac po mapce w 5/6 JESTESMY w stanie zdzialac wiecej...caly chyba sens bf'a opiera sie na graniu druzynowym....wiadomo ze osoby grajace w 1 klanie sa bardziej zgrane...wiedza co zrobi ich kumpel etc...."Freeplay'owcy" /moze nie wszyscy/ tez graja druzynowo i czesto wychodzi im to bardzo dobrze....wiec nie widze sensu rozwodzic sie nad tym....niektorzy maja czas na granie w klanie....ja i wielu mi podobnych go nie ma....wiec zostaje nam bycie wolnym graczem :cry: :P

Chodzi o to ,że większośc gości na serwach skacze zamiast kolesia nie może go trafić,a ja który mogę to zrobić nie strzelam bo nie chcę mieć tk.

Tytuł:
PostNapisane: 7 kwi 2006, 16:38 

Garet napisał(a):
Kolec napisał(a):

stąd też niezgadzam się z opinią Gareta że freeplayowcy niemają zupełnie nic do powiedzenia i np. EA ich słuchać niebędzie

A tak sobie ciachne, bo widzisz tu lezy Kolec pogrzebany ;) Jak to barwnie przytoczyl moj znamienity lamerski kolega Splinter, freeplayowcy maja zasadniczo gdzies czy cos zmienia w grze czy nie. Graja zeby sie zrelaksowac przy grze i nie chca byc pr0-gej-merami. Watpie czy taki niedzielny gracz grajacy "miedzy praca, a kanapka z serem" lecial na forum EA jak mu sie nie spodoba granatnik czy inne M60 i plakal tworcom gry jacy to sa be, ze tak zrobili.
Jest jeszcze jedna kwestia dlaczego klany beda mialy wieksza sile przebicia. Zorganizowanie i wyrobiona marka.
To tak jak w BFie. Wchodzi na server AntekJaWamPokaze13 i dobiera sie w tim z kilkoma swoimi freeplayowymi kolegami. Nawet jak sie zbiora nie stworza prawdziwie zgranego teamu, bo graja w ta gre dla przyjemnosci.
Tak samo byloby z walka o ewentualne zmiany w grze. Na forum EA pojawilby sie AntekJaWamPokaze13 i jesli nawet znalazlby chetnych freeplayowcow do podpisania petycji, w co watpie, to podejrzewam, ze na pierwszym miejscu firma stawiala by petycje np. 10 najsilniejszych klanow w europie niz AntekJaWamPokaze13 i jego kolegow. Czemu? Bo klanowicze to ludzie znajacy gre na wylot i wiedzacy co dla rozgrywki jest najlepsze. Poza tym Dice moze na nich polegac. Czemu?
Wiekszosc klanow to starzy znajomi z 42, Vietnamu. Niektorzy znani sa w Dice z nicka dzieki przedsiewzieciom jak NBrigade w 1942.
Nie staram sie twierdzic, ze freeplayowcy nie tworza sceny. Staram sie udowodnic, ze zasadniczo maja gdzies zmiany w grze, bo graja tylko zeby sprawic sobie radosc kolejna odznaka, albo odstresowac sie po wywiadowce. Gracze klanowi natomiast maja na celu poprawe jakosci gry bo chca grac w nia dluzej i nie wkurzac sie na bledy gry na klanowkach. To tak jak na przyklad z rowerem. Jezdzisz sobie z kobieta rowerkiem po lesie. Masz wypasiony rower gorski, ale nie korzystasz w pelni z jego mozliwosci. Bledy kontrukcji zauwazy dopiero zawodnik zjezdzajacy na takim rowerze 20 razy dziennie w stylu downhill. Moze nie bedzie mial wypadku przez takie bledy konstrukcyjne. Ale na przyklad strasznie moze go w trakcie zjazdu uwierac siodelko w cztery litery ;)

Czemu freeplayowcy muszą grać w przeriwe między kanapką ,a obiadkiem?

Tytuł:
PostNapisane: 7 kwi 2006, 16:41 

pitermaster napisał(a):
Chodzi o to ,że większośc gości na serwach skacze zamiast kolesia nie może go trafić,a ja który mogę to zrobić nie strzelam bo nie chcę mieć tk.

Obrazek

Ostatnio edytowano 7 kwi 2006, 18:00 przez Khildesum, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 7 kwi 2006, 17:25 

pitermaster napisał(a):

niech ktoś przetłumaczy z pitermasterowego na ludzki :lol:

Garet napisał "pomiędzy pracą a kanapką" a nie "pomięcy kanapką a obiadkiem"

Ps. pitermaster - czy ty wiesz że dzieciom ponizej 18 roku życia jest zabronione spożywanie alkocholu ?

Tytuł:
PostNapisane: 8 kwi 2006, 08:09 

pitermaster napisał(a):
WiecejMocy napisał(a):
pitermaster napisał(a):
Nie wiem czemu mnie nazywacie noobem.Dlatego ,bo sam sobie poradzę bez składu?
kolesia nie może go trafić,a ja który mogę to zrobić nie strzelam bo nie chcę mieć tk.

Staralem sie ale nic a nic nie rozumiem..... :idea: :?: :!: :evil:

Tytuł:
PostNapisane: 8 kwi 2006, 10:45 

LOL, Pitermaster przeczytaj to co napisałeś i zastanów się czy przecietny Polak to zrozumie. Jak sobie odpowiesz na tak, to jesteś w błędzie, a jak na nie, to się zastanów jak i po co piszesz teksty nie zrozumiałe dla przeciętnego Polaka.

Przyłączcie się do mojej akcji, i dajcie sobie w podpisie:
Obrazek
Bo już mam dość pseudo dyslektyków i ludzi piszących zdania inaczej.

Tytuł:
PostNapisane: 15 kwi 2006, 08:47 

EpYoN napisał(a):
popracować nad zbalansowaniem, ponieważ MEC i CHRL weapons> USA

USA jest lepsza. Znaczym, każdy jak woli ale wystarczy na ddd zobaczyć, że niektiedy ludzie zmieniają ak na m i odwrotnie. Ja osobiście wole USA.

Tytuł:
PostNapisane: 15 kwi 2006, 10:40 
Moderator forum

AK lepsiejsze, jak jest do podniesienia to biorę :]
Ogólnie (nie tylko pod względem bronii) to lepsze mec. Nie mają samozużywającego się czołgu i mają samolot nie do strącenia :/

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 323 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 22  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2