Dlaczego taki temat ? Bo Bog juz mnie nie slocha wiec zale sie Wam.
w czym problem drodzy Panstwo ?
Otoz odnoszę wrazenie ze gdy przeciwnik wykonuje padniecie+obrot to nasze szanse na przezycie
drastycznie maleją. Niejednokrotnie miałem juz przeciwnika niemal ze ubitego gdy ten wykonuje
wyzej wymieniony manewr jeszcze dobrze się ze tak powiem nieprzekrecil strzal i ogladam chmury.
Rozumiem roznice miedzy trafieniem w glowke a w nuszke (roznica bowiem jest smiertelna) ale to doswiadczylem i widzialem.
Dlatego tez mam pytania:
1 - czy jest to okienko, blad programistyczny fizyki battlefilda
2 - cheat [osobsci troche watpie bo wykonuje tenze trik juz dosyc spora ilosc graczy]
3 - naturalne fizyka gry, Wasze zdanie no i oczywicie czy Mieliscie takie zdazenia
Zwrocie uwage ze gdy przeciwnik lezy my lezymy wymiana ognia trwa dluzsza lub krotsza chwile [odleglosc, umiejetnosci, klasa]
ale jednak trwa czy to trafimy w ramie czy glowa wymaga to wycelowania i powtorze sie trwa.
Idzie takiego gościa ubic oczywisie ale naogol zeby tego dogonac to trzeba stac od niego 2 krogi i wsmarowac magazynek w kregoslup [nie jest to bynajmniej
porada lekarska

]
Oczywisci Mozecie odpowiedziec ze jestem slaby - no coz mocny nie jestem ale gram juz jakis czas i nie zawracal bym Wam glowy
czyms co moglbym sobie wytlomaczyc a tego niepotrafie. Jak widac post nr 1 sledze jednak forum ranga Gunnery Sergeant czyli pare godzin gralem
nie chce byc po prostu oceniony po ilosci postow.
Na marginesie przyjdzie mi chyba stosowac nowa taktyke czyli spi....lac gdy tylko zobacze taki manewr.
Na koniec jestem jak najbardziej za jak najczestrzym opisywaniu i krytykowaniu zlego zachowania na serwerach Battelfilda
Czesto piszecie ze ktos sie zali opisujac np.sytuacje gdy ktos zastrzelil kogos bo chcial polatac. O tym trzeba pisac to Wy jestescie grupa opinotworcza
Kreujecie styl i zachowanie sie na serwerach.Krytykujcie i pietnujcie takie zachowanie. Takie tematy byly ? Coz i byc musza wiekszosc poczatkujacych wchodzi na to forum
i na pewno nie beda przeszukiwac forum pod wzgledem zachowania sie w trakcie gry, niech widza ze ferplay to podstawa.
Trochę sie rozpisalem, ale tez nieczesto wypowiadam sie na forach raczej czytam i wyciagam wnioski.
2-gi post bedzie na pewno nie za szybko
Pozdrawiam wszystkich graczy.