Siema wszystkim po 10 miesiecznej przerwie DooM jary i zwarty . czas zaczac kurucjatte . ale nie nie bedzie to walka w BF2 tylko w BF2142. Panowie ogladalem kilka fotek sciagnelem demo nom gra wyglada zajefanie i wogole , kurcze a ta muzyczka na koncu traileru mniam , pycha. Doslownie chlopoki kochom wos. Pamietacie mnie jeszcze zlomik i ta reszta DREAM TEAM . jestem tak entuzjastycznie nastawiony do zywota ze wogole nom chlopoki . Kurcze to byly czasy gdy do 2 w nocy sie gralo , i na tej mapie z takim wierzowcem z antenami , tam zawsze cobra byla , bronilismy sie ze zlomikiem , kurcze az lza w oku sie kreci . Kurcze tylko trzeba bedzie sobie grafe skolowac. Pozdrawaim ropwniez tych wszystkich z
http://www.battlefield.pl tych moderatorow i wogole . Kurcze jak sie prawie rok nie gra to potem tak ciezko . Iel jest tera polskich serwow w BF2 , bo jak gralem to byly tylko Gamesnet i Aster (chyba taka nazwa) . kocham was wiara i wogole pozdro moze wpadne kiedys jeszcze na BF2 ale cchyba nie , bo przywialo mnie na DoD:S i gram w clanie , 16 miejsce w CB w Europpie

acha ym zapomnial , sklad zlomika teraz to chyba STG ?? pozdro dla nich tehs ,
nom narcia

:D<placze>