Teraz jest 4 mar 2025, 19:02

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 73 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 27 kwi 2006, 07:01 

Lailon cii już. Javo zresztą także.

Stefan, Maniack, czy kto to pisał :) . Na spokojnie wyjaśniając jaki był problem z terminem. Klany mają czas do jutra. Voodoo sugerowało wszelkie inne terminy niż poniedziałek, czyli gdzień po losowaniu. Chcieliśmy zagrać jakieś sparingi - to chyba logiczne, że nie chce się grać zaraz po ogłoszeniu map, a choć trochę przygotować. Jednak FF nie zgodizło się na ani wtorek ani w środe (potem czwartek i piątek również odpadają, bo jedziemy na BFcon06 - i my i FF). Pozatym Ja i Samosn nie moglismy grac tego dnia.Jeżeli ktoś będzie zarzycał specjalne utrudnianie ustalenia terminu voodoo to jest to całkowicie nie na miejscu. Z drugiej strony FF też miało mało czasu,a we Wtorek chyba Fronki był w pracy do późna. Jeżeli chodzi o termin to poprostu ranga spotkania była wysoka, a czasu mało.

Szkoda tylko, że ATI wycieło nam taki numer. Już kiedyś tak oberwałem, tyle, że w lekkiejatletyce. Na mistrzostwał makroregionu zapomniałem pewnego dokumentu i mimo, że wygrałem z faworytami to jakis gość, który był chyba 7 w finale się upomniał o weryfikacje dokumentu. Mimo, że miałem legitymacje i wiek się zgadzał to zostałęm zdyskflaifikowany. Trener zawodnik, który motywował tą akcje, więcej na zgrupowania zaproszony nie został :lol: , a w internecie pojawiło się maksymalnie dużo komentarzy. Mimo, że widziałem biegi kadry to się tną jak pop.....eni,a patrzą na siebie jakby z kieszeni chceli noże powyciągać,ale gdy byłem z nimi na obozie to wódke razem piliśmy i śmialiśmy się jak to najlepszy z nas pojechał reszte swiata w Marakeszu. Poza "negatywymi" uczyciami jakie szczerze żywie do FF podczas meczu to, aż do wczoraj nie napisałbym nic złego o nich i chyba mogą o tym świadczyć komenatzre na BFcentral.

Są w Polsce klanu, po których bym się czegos takiego spodziewał, ale nie myślałem, że w tak światowym zespole jakim był UKF i teraz jest FF, znajdują się tacy ludzie.

PS Mam nadzieje, że nie postawiłem za duzo przecinków jak wczoraj ma ircu, gdy z zdania napsainego pzrezemnie wynikało ze SOF to g.... no nieważne :wink: :) . Jeszcze raz sorry Metz.

EDIT

Wczoraj była napięta sytuacja, czemu obie strony są winne. My nie wpisaliśmy guida, FF to wykorzystało. Zamiast dać spokój tylko dolewalismy oliwy do ognia na ircu. Może faktycznie niekórzy w Voodoo nie dorośli do EC czy BFcon06.

Tytuł:
PostNapisane: 27 kwi 2006, 09:01 

Słuchałem wczoraj audycji i fajnie było psołuchac że wreszcie w Polsce jest klan który realnie jest stanąć jak równy z równym w walce z wilda ale:

Kur.. panowie znacie zasady piszecie się na turniej i nie potraficie spełnić jednego z podstawowych warunków i potem macie pretensje że ktoś podnosi zasadność waszego zwycięstwa. Po to są zasady żeby je respektować bo jak zacnie się inaczej no to równia pochyła w dół.

Ja jak dam dupy to potrafię się do tego przyznac i nie wyciągam epitetów typu HF - ciekawe że macie pretensje do ati a nie do siebie - aha jeszcze sędzia jest be.

tutaj szacunek dla ATI że nie chca zwycięstwa przy zielonym stoliczku pomimo że no-show się im należy.

Tytuł:
PostNapisane: 27 kwi 2006, 09:09 

eee no to nie wiesz co sie dzieje na TS bluzgi , obwinianie kazdy kazdego, samobojstwa, rozpad teamu :)
sytucja dziwna, zbieg wielu okolicznosci - ja bylem w pracy , nie moglem sprawdzic sam ( mialem watpliwosci czy sie dodalem, w eliocie , esl'u jestem i gdzie tam jeszcze gramy do tego koszmarny tydzien, konto cb mam od 3 lat i hasla zapomnialem, i jeszcze wiecej utrudnien powstalo, w pracy ze wzgledow bezpieczenstwa nie mam netu oficjalnie (tylko modem i z zagranicy strony sie nie laduja) koszmar :) ) chyba 2 osoby sprawdzaly i nie zauwazyly tego !
jeden z takich dni ze shit happens

Tytuł:
PostNapisane: 27 kwi 2006, 09:17 

SNAKE'83 napisał(a):
eee no to nie wiesz co sie dzieje na TS bluzgi , obwinianie kazdy kazdego, samobojstwa, rozpad teamu :)
sytucja dziwna, zbieg wielu okolicznosci - ja bylem w pracy , nie moglem sprawdzic sam ( mialem watpliwosci czy sie dodalem, w eliocie , esl'u jestem i gdzie tam jeszcze gramy do tego koszmarny tydzien, konto cb mam od 3 lat i hasla zapomnialem, i jeszcze wiecej utrudnien powstalo, w pracy ze wzgledow bezpieczenstwa nie mam netu oficjalnie (tylko modem i z zagranicy strony sie nie laduja) koszmar :) ) chyba 2 osoby sprawdzaly i nie zauwazyly tego !
jeden z takich dni ze shit happens

Bez emocji - staram się na zimno ocenić sytuację żeby wszyscy mieli twarz scenariusz powinien być taki: Voodoo posypuje głowę popiołem - daliśmy ciała przepraszamy - zwycięstwo dla ati.

Ati panowie byliście lepsi nie ma o czym gadać i uzupełnijcie ten guid bo niezły obciach w przyszłości. - stąd moje uznanie dla ATi - zresztą podobna sytuacja jak wilda sama zrezygnowała z nagród w PC za co też ma moje uznanie

Tytuł:
PostNapisane: 27 kwi 2006, 09:25 

dramich_wwa napisał(a):
Bez emocji - staram się na zimno ocenić sytuację żeby wszyscy mieli twarz scenariusz powinien być taki: Voodoo posypuje głowę popiołem - daliśmy ciała przepraszamy - zwycięstwo dla ati.

Ati panowie byliście lepsi nie ma o czym gadać i uzupełnijcie ten guid bo niezły obciach w przyszłości. - stąd moje uznanie dla ATi - zresztą podobna sytuacja jak wilda sama zrezygnowała z nagród w PC za co też ma moje uznanie

a czy przypadkiem nie mylisz teamow - bo twoj post jest bez sensu !?!

Tytuł:
PostNapisane: 27 kwi 2006, 09:40 

a tam gadanie FF.Atari ! i wszystko jasne,buaha

Tytuł:
PostNapisane: 27 kwi 2006, 10:02 

SNAKE'83 napisał(a):

a czy przypadkiem nie mylisz teamow - bo twoj post jest bez sensu !?!

Ty no prosciej chyba nie można - w majestacie prawa ATI wygrało.

I to ich dobra wola że odpuścili choć nie musieli, zrozum mnie dobrze - kibicuje voodoo z różnych przyczyn, jednak zasady są zasadami.

Ati odpuściło i chwała im za to bo to ich suwerenna decyzja - ja zreszta zrobił bym to samo. A wszelkie pieniactwo ze strony voodoo jest nie na miejscu. Oczywiście że na boisku wygrało voodoo co mnie cieszy ale powinniście dostac po łapach i to mocno. bo to było szczeniackie

Tytuł:
PostNapisane: 27 kwi 2006, 10:38 

jesli sytucja by sie odwrocila to pewnikiem bysmy tego shitu nie wyciagali na swiatlo dzienne , wazniejsze jest zeby na scenie europejskiej promowac Polske i nasza scene jak najwieksza iloscia klanow, nie tylko Wilda, ktore moga nawiazac walke na poziomie.

tylko wlasnie mysl mi caly czas chodzi po glowie dlaczego z nami nie zagadali o tym wczesniej skoro wiedzieli ze nie mam guida wpisanego w cb !?

i czy az tak przegrali bo wiedzieli ze wygrali ? ale to dziwne podejscie by bylo, GL & HF najwazniejsze

Tytuł:
PostNapisane: 27 kwi 2006, 11:24 

dramich_wawa napisał(a):

aha ... czyli wygrana na polu bitwy sie nie liczy ? , mozna zgnoić całą drużynę bo jedna osoba nie miała wpisanych kilku cyferek na stronie CB ...

hmmm.. no to fajnie podziwiaj sobie dalej FF..

Moglbys podziwiac FF, jakby po skonczonym meczu powiedzieli : "chłopaki, SNAKE nie ma wpisanego guida, lepiej uzupełnijcie go jak najszybciej" ...

PS.
sry SNAKE :oops:

Ostatnio edytowano 27 kwi 2006, 11:39 przez marteen, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 27 kwi 2006, 11:28 

zle wyciales znaczniki ... powinno byc: dramich_wwa napisal:

Tytuł:
PostNapisane: 27 kwi 2006, 11:42 

Nie wiem co jest, jakbyście strzelali w bok.

Po to są zasady żeby się ich trzymać - przystępujesz do turnieju o określonych zasadach to się ich trzymaj, proste i skuteczne.

Po to sa guidy żeby mieć pewność że grają osoby zgłoszone po co dalsza dyskusja, nie dotrzymujesz warunków turnieju nie masz racji i tyle.

I właśnie dla tego że gra się o stawkę powinno się trzymać zasad - można oczywiście się dogadać - tylko czy to jest w porzadku.

Panowie spójżcie na to z takiej strony -
1. obecnie voodoo jest lepsze od ati
2. voodoo daje tyłka - przez te guidy
Jak powinny zareagować inne klany grające w turnieju przeciez nie jest w ich interesie grać z lepszym - w meczu o stawkę. a to jest normalny sport - sprawdzaliście guid kiedyś w sparingu?...

Czy to jest fair - popatrzcie na lige piłki za co się dostaje 3:0 po to są takie zasady żeby nie bvło przekrętów - (pomijam czy specjalnie czy przez roztargnienie),

Tytuł:
PostNapisane: 27 kwi 2006, 11:51 

dokladnie , guidy sa po to zeby miec pewnosc ze to gra ta osoba,
w ESL i w Elitt-Ness sa wpisane moje guidy - jak masz watpliwosc ze to ja gralem,
ale wykozystywanie nieuwagi nie jest nice,
to byly eliminacje , gdzies na cb wyczytalem ze maja guidy sie zgadzac do 30.04 ... kiedy sie zaczyna prawdziwy turniej !

dramich_wwa napisał(a):
A co do radia - wiecie czego NAM wszystkim naprawdę potrzeba - relacji TV, a juz najlepiej byłoby móc oglądać LIVE w Battlefieldzie - żeby móc oglądać z oczu gracza.

Tylko że pewnie wymagałoby to jakiejś sieci p2p bo chyba żaden serw nie udzwignął by transmisji ważnego meczu.

dokladnie to jest bardzo dobre
a co do relacji video - patrzyles na BFgeeks - tam to maja, technicznie to nie jest tak ze masz streaming 200kb/s to 5 osob zajmie 1000kb/s , do multimediow uzywa sie multicatingu - sprecjalne pakiety ktore sa rozprowadzane przez routery do kilku klientow docelowych, a jak sie doda jeszcze posredniczace serwery/lacza do kolejnego rozrzutu to mozna duuza ilosc obsluzyc

Tytuł:
PostNapisane: 27 kwi 2006, 12:24 

SNAKE'83 napisał(a):
gdzies na cb wyczytalem ze maja guidy sie zgadzac do 30.04

No jeśli to jest prawda to odmienia to mój punkt widzenia o 180 stopni w tym momencie z niczego nie musicie sie tłumaczyć wygraliście i na polu bitwi i poza nim.
Pozdrawiam

Tytuł:
PostNapisane: 27 kwi 2006, 12:39 

Cytuj:
A clan can only use players who are registered as clan members in ClanBase at the start of the season (i.e. before the Monday of the cup's first match week)

wyciag z regulaminu
i teraz czy mecze kwalifikacyjne to mecze pucharowe ?
i czy registered znaczy ma guid ?

Ostatnio edytowano 27 kwi 2006, 12:40 przez SNAKE'83, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 27 kwi 2006, 12:40 

Liderom lub przedstawicielom obu klanów, zaproponuje aby jutro o godzinie 22 na antenie radia HeadShot odbyła się krótka rozmowa na temat zaistniałej sytuacji i całego EC. Mam nadzieje, ze Javo i Kaspar będą zainteresowani także stay tuned!

Jesli z rozmowy nic nie wyjdzie, to i tak zapraszam wszystkich na godz 22:00 w piatek na podsumowanie tygodnia bf2.

PS: Prosze adminów o posprzątanie w tym temacie, bo nie jest on odpowiedni dla tej dyskusji

PS2: oczywiscie na bf.pl nie ma zadnego newsu o tym ( nawet bym nie liczyl, mody, mody, mody :wink: ) a bfc lezy :? Luki dzialaj :P :P

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 73 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2