Lailon cii już. Javo zresztą także.
Stefan, Maniack, czy kto to pisał

. Na spokojnie wyjaśniając jaki był problem z terminem. Klany mają czas do jutra. Voodoo sugerowało wszelkie inne terminy niż poniedziałek, czyli gdzień po losowaniu. Chcieliśmy zagrać jakieś sparingi - to chyba logiczne, że nie chce się grać zaraz po ogłoszeniu map, a choć trochę przygotować. Jednak FF nie zgodizło się na ani wtorek ani w środe (potem czwartek i piątek również odpadają, bo jedziemy na BFcon06 - i my i FF). Pozatym Ja i Samosn nie moglismy grac tego dnia.Jeżeli ktoś będzie zarzycał specjalne utrudnianie ustalenia terminu voodoo to jest to całkowicie nie na miejscu. Z drugiej strony FF też miało mało czasu,a we Wtorek chyba Fronki był w pracy do późna. Jeżeli chodzi o termin to poprostu ranga spotkania była wysoka, a czasu mało.
Szkoda tylko, że ATI wycieło nam taki numer. Już kiedyś tak oberwałem, tyle, że w lekkiejatletyce. Na mistrzostwał makroregionu zapomniałem pewnego dokumentu i mimo, że wygrałem z faworytami to jakis gość, który był chyba 7 w finale się upomniał o weryfikacje dokumentu. Mimo, że miałem legitymacje i wiek się zgadzał to zostałęm zdyskflaifikowany. Trener zawodnik, który motywował tą akcje, więcej na zgrupowania zaproszony nie został

, a w internecie pojawiło się maksymalnie dużo komentarzy. Mimo, że widziałem biegi kadry to się tną jak pop.....eni,a patrzą na siebie jakby z kieszeni chceli noże powyciągać,ale gdy byłem z nimi na obozie to wódke razem piliśmy i śmialiśmy się jak to najlepszy z nas pojechał reszte swiata w Marakeszu. Poza "negatywymi" uczyciami jakie szczerze żywie do FF podczas meczu to, aż do wczoraj nie napisałbym nic złego o nich i chyba mogą o tym świadczyć komenatzre na BFcentral.
Są w Polsce klanu, po których bym się czegos takiego spodziewał, ale nie myślałem, że w tak światowym zespole jakim był UKF i teraz jest FF, znajdują się tacy ludzie.
PS Mam nadzieje, że nie postawiłem za duzo przecinków jak wczoraj ma ircu, gdy z zdania napsainego pzrezemnie wynikało ze SOF to g.... no nieważne

. Jeszcze raz sorry Metz.
EDIT
Wczoraj była napięta sytuacja, czemu obie strony są winne. My nie wpisaliśmy guida, FF to wykorzystało. Zamiast dać spokój tylko dolewalismy oliwy do ognia na ircu. Może faktycznie niekórzy w Voodoo nie dorośli do EC czy BFcon06.