Teraz jest 9 cze 2025, 13:29

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 86 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 27 kwi 2006, 13:38 

jak mozna byc graczem na poziomie, reprezentujacym jakis klan i tak publicznie obrazac innych? przeciez to wiocha l0l

Tytuł:
PostNapisane: 27 kwi 2006, 13:42 

Garet napisał(a):
To ile kto ma lat to raczej kwestia niezbyt wazna. Mozna miec 40 lat i nadal byc idiota.
Ja sam nie wchodze na ten serwer od czasu kiedy panowie admini z Udajem na czele wywalili Rakleza tylko dlatego, ze byl lepszy od nich.
Poza tym bywam czesto na roznych TSach czolowych polskich klanow BF2 i slyszalem opinie o tym serwie od wiekszosci graczy. Serwer traktowany jest jako ciekawostka przyrodnicza. Czasem wejdzie ktos z kolegow zeby sobie bezstresowo powymiatac. Ogolnie wsrod graczy krazy haslo: "Krap is crap", co mowi samo za siebie. Wlasnie dzieki takiej opinii na serwerze bedzie poziom jaki jest i raczej nic sie nie zmieni. Niech admini gotuja sie we wlasnym sosie

Dokladnie, nie dluzej niz tydzien temu wszedlem na K(C)rap'a, bylem najlepszy na serwie i po chwili pokazal sie zlowieszczy napis "KICKING to make room for admin". Na serwie byl jeszcze jedne gracz PRGK, Ident1ty ktory za moim posrednictwem skierowal kilka cieplych slow do adminow.

Konkluzja...
Garet napisał(a):
"Krap is crap"

Tytuł:
PostNapisane: 27 kwi 2006, 14:15 

Panie Szanowny Garet - to, że nie wchodzisz to bardzo dobrze, bo długo byś tam pograł ze swoim kulturalnym językiem, który ostatnio zaprezentowałeś na forum. Plus to, że słyszałeś opinię od większości graczy - to jest mistrzowskie. Gratuluję humoru i logiki. Reszty Twojego postu nie chce mi się komentować. Jesteś w błędzie. Pozdrawiam

Piotrek - oczywiście byłeś najlepszy i Cię biednego wyrzucili. To jest serwer, na który ludzie się składają i mają prawo wyrzucić z niego osobę, żeby zrobić miejsce dla siebie, gdy serwer jest pełny. Twój kolega identity czy jak mu tam pokazał klasę (chociaż piszesz, że to za Twoim pośrednictwem) typową dla buractwa.

http://img104.imageshack.us/img104/8315 ... 0425xh.jpg
http://img134.imageshack.us/img134/7863 ... 0445cn.jpg

Jeśli to są ciepłe słowa dla Ciebie to ... fajnie masz i Twók partner(ka) też. :lol:
PS Dobrze, że zmieniłeś zdjęcie - teraz jest o wiele lepsze :mrgree

A najlepsze jest to, że ta "większość" (trzymająca władzę :D) jednak wchodzi na serwer. Wszyscy, którym ten serwer nie odpowiada i tak wchodzą na niego. Po co?? żeby popisać póżniej na forum i wylać żale oraz zdobyć kolejną gwiazdkę za posty?? Bezsens. Po raz kolejny - skoro nie akceptujecie reguł - nie wchodźcie i nie piszcie bzdur. A wszystkich, którzy je akceptują, serdecznie zapraszam i życzę mile spędzonego czasu na naszym serwerze.

Ostatnio edytowano 27 kwi 2006, 14:37 przez Udaj, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 27 kwi 2006, 14:32 
Moderator forum

Panie szanowny i tego typu teksty zostaw sobie dla kolegow, bo ironia w nich zawarta wcale mnie nie rusza. Nie komentuj bo ja nie zamierzam z toba dyskutowac. Pisze to co wiem i to co slysze od znajomych. Prawde zawarta w moim poscie moze potwierdzic wiele osob, ale nikt nie przejmuje sie juz takim malo waznym serwerem jak krap.
Swoja droga bardzo dziwi mnie podejscie administratorow krap'a. Myslalem, ze celem zakladajacego serwer jest sprowadzenie na niego jak najwiekszej ilosci dobrych graczy, zeby gra byla przyjemna i poziom wysoki. Prezentowana polityka SLW i serwera Krap jest imo kompletnie pozbawiona sensu.
I nie mowcie mi zebym sie odczepil od klanu i zajal sie osobami. Serwer jest wizytowka. Jesli ma taka opinie to klan tez.

Tytuł:
PostNapisane: 27 kwi 2006, 14:36 

Nie chodzę ani na obce dziewczyny ani na nieznane servery ale czytam trochę to co piszecie. Jedno mnie zastanawia czy to jest server publiczny czy prywatny bo jakoś nie mogę się połapać bo jeśli jest prywatny publiczny to mi to trochę zwyrodniałą wersją komuny zajeżdża. Nikt z Was /właścicieli i adminów/ tak naprawdę nie zaprzeczył co do zasad funkcjonowanie tego serwera a czepiacie się tylko pyskówek, które są wynikiem tego burdelu. Przecież jeśli chcecie się na swoim podwórku pobawić to zakładacie hasło i róbta co chceta a jeśli kłódki nie ma to wiadomo że można wchodzić i zasady są ogólnie panujące. Na tym etapie KRAM marki już nie zrobi chyba że tu nie o markę chodzi a o to żeby mieć własną piaskownicę więc z ogłoście publicznie że "tak to jest nasz piaskownica, nasze własne prawa a raczej ich brak - wchodzisz na własną odpowiedzialność itd., itp" wtedy problem zniknie bo każdy będzie wiedział co może go spotkać i nie będzie efektu zaskoczenia.
<edit>
Zupełnie przypadkiem wyżej zamiast KRAP napisałem KRAM - niby literówka ale podświadomość to coś czego przynajmniej ja bagatelizować nie będę. Przemyślcie Panowie tą sprawę.

Ostatnio edytowano 27 kwi 2006, 14:46 przez groszeka, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 27 kwi 2006, 14:37 

w sumie znowu mamy ten sam tok dyskusji - wszyscy uwazaja ze krap jest gowniany, poza adminami tego serwera... panowie - po krytyce nalezy podejmowac jakies dzialania w celu naprawienia swoich bledow, a nie zapiekac sie, ze " my placimy, a wy sie walcie". poza tym, Udaj moglbys juz skonczyc z tymi dziecinnymi flame'ami, bo one wcale nie rozwiaza sprawy. powiem wiecej - jeszcze bardziej sie pograzasz.

z wyrazami uznania i szacunku dla buractwa (za to, że tak mocno jest na tej scenie zakorzenione)
Silent

Tytuł:
PostNapisane: 27 kwi 2006, 15:23 

TrojniX napisał(a):
Sloik napisał(a):
Mam problem. Mysle ze "Dzieci admini" powinni dawno zostac odsunieci od pseudo wladzy.... gdyz nie tylko osmieszaja siebie ale takze cale smieszne SLW (tutaj pozdrowienia dla TROJNIXa mojego ulubienca. p.s. Kupic Ci bata na te Twoje swinie z SLW ?)

To nie są świnie tylko naprawde spoko ludzie do których mam szacunek nie to co do graczy GROM.BF2 bo nazwe możecie sobie zmieniać dla mnie i tak jesteście tym samym starym klanem który jest tylko bandą dzieciaków. Cały spór chodzi pewnie o to, że kiedyś byłem vCL'em GROM.BF2 i sytuacja jaka tam panowała nie ukrywam była beznadziejna dlatego odszedłem. I oni chyba nadal mają żal zranionego ego, że powiedziałem im, że mam ich w głębokim poszanowaniu. Gracze GROM.BF2 niestety często grają na Krapie i to się dość szybko zakończy ciągle nazywają kogoś n00bem z unlockiem choć sami biegają z unlockami chciał bym zobaczyć jak by wyglądał serwer GROM.BF2 napewno było by ciekawie.

Co do Roby to pamiętam, że kiedyś była taka dyskusja na forum co do tego, że grali mecz z kimś tam i jeden koleś napisał w opisie gg wynik a on się do niego przyczepił (dlatego,że owy mecz przegrali), żeby go zdjął i cały log był przedstawiony na forum można wtedy było się domyśleć poziomu intelektualnego wyżej wymienionego pana.

Co do samego Roby to można jeszcze przytoczyć inne kwestie np. kiedy raz na krapie dostał bana twierdził, że za nic i pierwszym co napisał do mnie na gg było: "wsadź sobie w dupę tego bana" widać, że nie umie rozwiązywać sytuacji normalnie. Ja byłem wtedy w szkole więc go zbanować nie mogłem ostatniego log'a z serwera niemam ale tego za co wcześniej dostał bana mam.

http://img88.imageshack.us/my.php?image=p5nr.jpg

Pozatym nie jaki Szymas z tego też klanu jest nie gorszy od jego kolegów chyba bardzo nie lubi niemców jeśli wyraża to na forum publicznym no nic tylko pozazdrościć angielszczyzny.

http://img92.imageshack.us/my.php?image=szymas8th.jpg

No nic życzę GROM.BF2 a nie przepraszam Rbk TEAM. żeby dalej swoim zachowaniem pokazywali pełną wiochę i tylko się ośmieszali.

Jeden paradox zachodzi po jaką cholere wchodzicie na serwer KRAP & SLW jak tak bardzo wam się on nie podoba ?? Wiecie, że jest wyszukiwarka do serwerów i serwer KRAP i SLW nie jest jedynym serwerem ??

EDIT: 12:19

Zapraszam jeszcze do lektury http://grombf2.fora.pl/index.php całkiem fajne rzeczy można się pośmiać.

Niemieszalem sie do tego a ty do mnie wyjezdzasz :roll: Odszedles od nas bo byles lamka i nia jestes :) Przypomne ci nasz ostatni spar gdzie niewiedzieliscie co sie z wami dzieje i skonczyl sie on szybciej niz 5 minut :lol: Wiec niewiem kto ma gorsza sytuacje w klanie i kto sie bardziej osmiesza. Poza tym to wy zaczeliscie ta wojne bo dajecie nam kicki np za to ze jestesmy najlepsi u was na serwerze i taka jest prawda wiec niegadaj piedol Trojnix bo sam prowokujesz ludzi do pewnych zachowan.

Tytuł:
PostNapisane: 27 kwi 2006, 15:30 

Garet napisał(a):
To ile kto ma lat to raczej kwestia niezbyt wazna. Mozna miec 40 lat i nadal byc idiota.
Ja sam nie wchodze na ten serwer od czasu kiedy panowie admini z Udajem na czele wywalili Rakleza tylko dlatego, ze byl lepszy od nich.
Poza tym bywam czesto na roznych TSach czolowych polskich klanow BF2 i slyszalem opinie o tym serwie od wiekszosci graczy. Serwer traktowany jest jako ciekawostka przyrodnicza. Czasem wejdzie ktos z kolegow zeby sobie bezstresowo powymiatac. Ogolnie wsrod graczy krazy haslo: "Krap is crap", co mowi samo za siebie. Wlasnie dzieki takiej opinii na serwerze bedzie poziom jaki jest i raczej nic sie nie zmieni. Niech admini gotuja sie we wlasnym sosie ;)
a propos wypowiedzi raf4L'a:
Po co pisac skargi i zazalenia skoro odbieraja je ludzie, na ktorych beda one pisane? Bez sensu imo. A nawet jesli ktos stoi nad adminami tego serwera to musi popierac ich zachowanie, bo juz dawno polapalby sie, ze cos z nim jest nie tak.
Podsumowujac: serwer jako ciekawostka przyrodnicza jest owszem potrzebny, bo beki na fakenickach sa czasem ciekawe (pozdro dla kumatych). Nie ma co wchodzic na niego z zamiarem pogrania sobie, bo po przekroczeniu poziomu umiejetnosci admina sie wylatuje. Tak jak w zoo. Wchodzisz, zeby poogladac ciekawe okazy w akcji :D

Piszesz o czymś o czym nie wiesz bo na serwer nie wchodzisz. Powtarzasz jak tresowana małpa to co gdzieś usłyszysz. Inne klany mające serwery, które nie cieszą się popularnością taką jak nasz mogą mieć powody do zawiści biorąc pod uwagę, że występują w nich takie osobniki jak ty. Negatywne opinie na temat nicków i nazw zostawiam bez komentaża, bo jak taki ktoś jak ty nie wie co powiedzieć to gada co wie.
Podsumowując: nie podoba się - nie kożystaj. Na naszym serwerze grają gracze z całej europy i nie masz pojęcia kim oni są. Powiem ci tylko, że więcej jest opinii pozytywnych niż takich jak twoja. Pozytywne opinie pochodzą od tych którzy grają fair, przestrzegają zasad i chcą się dobrze pobawić i dla nich ten serwer funkcjonuje, więc resztą, podobnych do ciebie okazów nie będę się przejmował.

Tytuł:
PostNapisane: 27 kwi 2006, 15:32 

raf4L napisał(a):
Garet napisał(a):
Poza tym bywam czesto na roznych TSach czolowych polskich klanow BF2 i slyszalem opinie o tym serwie od wiekszosci graczy. Serwer traktowany jest jako ciekawostka przyrodnicza. Czasem wejdzie ktos z kolegow zeby sobie bezstresowo powymiatac. Ogolnie wsrod graczy krazy haslo: "Krap is crap", co mowi samo za siebie. Wlasnie dzieki takiej opinii na serwerze bedzie poziom jaki jest i raczej nic sie nie zmieni. Niech admini gotuja sie we wlasnym sosie ;)
a propos wypowiedzi raf4L'a:
Po co pisac skargi i zazalenia skoro odbieraja je ludzie, na ktorych beda one pisane? Bez sensu imo. A nawet jesli ktos stoi nad adminami tego serwera to musi popierac ich zachowanie, bo juz dawno polapalby sie, ze cos z nim jest nie tak.
Podsumowujac: serwer jako ciekawostka przyrodnicza jest owszem potrzebny, bo beki na fakenickach sa czasem ciekawe (pozdro dla kumatych). Nie ma co wchodzic na niego z zamiarem pogrania sobie, bo po przekroczeniu poziomu umiejetnosci admina sie wylatuje. Tak jak w zoo. Wchodzisz, zeby poogladac ciekawe okazy w akcji :D

Piszesz o czymś o czym nie wiesz bo na serwer nie wchodzisz. Powtarzasz jak tresowana małpa to co gdzieś usłyszysz. Inne klany mające serwery, które nie cieszą się popularnością taką jak nasz mogą mieć powody do zawiści biorąc pod uwagę, że występują w nich takie osobniki jak ty. Negatywne opinie na temat nicków i nazw zostawiam bez komentaża, bo jak taki ktoś jak ty nie wie co powiedzieć to gada co wie.
Podsumowując: nie podoba się - nie kożystaj. Na naszym serwerze grają gracze z całej europy i nie masz pojęcia kim oni są. Powiem ci tylko, że więcej jest opinii pozytywnych niż takich jak twoja. Pozytywne opinie pochodzą od tych którzy grają fair, przestrzegają zasad i chcą się dobrze pobawić i dla nich ten serwer funkcjonuje, więc resztą, podobnych do ciebie okazów nie będę się przejmował.

Wasz serwer jest popularny bo jest tak niski poziom ze mozna latwo postatsic jak to powiedziala pewna osoba ze sceny pzdro dla kumatych :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 27 kwi 2006, 15:52 

ja juz od dawna omijam ten serwer więc z nerwami u mnie ok :D grałem na nim kilka razy i tez leciały kicki na lewo i prawo w sumie za nic więc go olałem i problem z głowy :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 27 kwi 2006, 17:03 

Udaj napisał(a):
Piotrek - oczywiście byłeś najlepszy i Cię biednego wyrzucili. To jest serwer, na który ludzie się składają i mają prawo wyrzucić z niego osobę, żeby zrobić miejsce dla siebie, gdy serwer jest pełny. Twój kolega identity czy jak mu tam pokazał klasę (chociaż piszesz, że to za Twoim pośrednictwem) typową dla buractwa.

http://img104.imageshack.us/img104/8315 ... 0425xh.jpg
http://img134.imageshack.us/img134/7863 ... 0445cn.jpg

Chlopie wez sie ogarnij, serwer jest wasz ok, to napiszcie wyraźnie ze serwer jest PRYWATNY i nie chcecie nikogo, kto bedzie utrudnial wam zdobywanie latwych punktow. Na normalnych serwerach zeby zrobic miejsce dla admina wywala sie ludzi z konca tabeli.

Udaj i srednia punktow w granicach 170 na runde, szacun :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 27 kwi 2006, 17:12 

Rozumiem niezadowolenie rzeszy kickniętych. Serwer jest przez większość czasu pełny, gracze nie mogą się na niego dostać,więc wolelibyśmy aby był pełny ludzi przestrzegających jego zasady i potrafiących się zachować. Dlatego czasami spawn i teamkillerzy, baseraperzyoraz wszelkiej maści buraczane nasienie jest kickowane czy ma dużo punktów, czy nie. Generalnie każdy z adminów ma przykazany pewien "kodeks etyczny" zasad, które należy przestrzegać. Za nadużywanie władzy (bo może się tak zdarzyć - różni są ludzie) będą pozbawiani adminki. Proszę o przesyłanie uwag i zażaleń na gg 2675843 lub e-mail: krap-group@wp.pl i będziemy mogli wtedy wspólnie takie przypadki indywidualnie wyjaśniać. Między innymi po to są podane te namiary na wejściu na serwer. Być może progamerzy pokroju i na poziomie Piot3k'a , Geret'a czy Roba poczuli się urażeni, że ktoś ich kicknął. Tylko proszę nie skarżyć na tym forum, oczerniać i gadać bzdury. Bez pokrycia, dowodów i potwierdzenia.

Tytuł:
PostNapisane: 27 kwi 2006, 17:26 

TrojniX napisał(a):
Zapraszam jeszcze do lektury http://grombf2.fora.pl/index.php całkiem fajne rzeczy można się pośmiać.

Ale numer! Wyłączyli to forum. Pewnie edytują zawartość.
Jednak ten temat coś wniósł...

Tytuł:
PostNapisane: 27 kwi 2006, 17:32 

Kolego Udaj Trojnix.... Hmmm nie wiem czy w warszawie naprawde macie MANIE KRAWACIARZY ale jak tak to GRATULUJE (Mam nadzieje ze nikt z warszawy sie na mnie nie obrazi bo jest tam naprawde bardzodobrych kilku a nawet kilkunastu graczy ktorzy nie sa konfliktowi a wrecz przeciwnie staraja sie zawsze pomoc w sytuacjach podbramkowych.Co o was drodzy panowie z SLW nie mozna powiedziec)Buractwem mozecie okreslac swoje zachowanie gdyz jak sami widzicie nie tylko Grom.bf2 (jak to T(G)nojnix okresliles)ma jakies zarzuty do waszego servera. Kolego Udaj moze powinienies zmienic sobie nicka na ProAdmin ?? Panowie jak nie zmienicie swojego zachowania to bedziecie zdani jedynie na swoich graczy lub jak to Ktos juz dzis napisal na graczy ktorzy przyjda zlapac kilka naprawde Latwych punktow. Wracajac do Ciebie Udaj naprawde Twoje uwagi sa nie na miejscu i texty kierowane do reszty sceny. Moim (naprawde skromnym zdaniem) powinienes sie zapisac z T(G)nojnixem do harcerstwa ;) Odnosnie syndrumu malego fiutka.... Hmm Udaj po raz kolejny udowadnia nam jaki to nie jest PRO jako admin KRAP CAP czy jak mu tam.... Ale pamietaj ze teraz Cie dzieli mase elektroniki od rzeczywistosci :) jak bedzie na zywo ? Mysle ze nie jedna osoba rzucila by kamieniem w Twoja strone..... Pozdrowienia dla Wszystkich "Lamek" (w rozumieniu SLW i wladz KRAP) ktore nie sa godne gry na serverze KRAP CAP CA RAP :)

Trojnix jezeli chcesz grac w rozne potyczki slowne to uwierz mi ze jak tylko uda mi sie odszukac fotke na ktorej jestes z WGS to zamieszcze do niej linka i cala scena wypowie w jednym momencie takie slowa "CZY TE LOCZKI MOGA KLAMAC" ??? (Loczki 15letniego chlopczyka ze stolicy)

Tytuł:
PostNapisane: 27 kwi 2006, 17:41 
a ja wam powiem tak ze zbliza sie weekend majowy, lato przed oknem, dajcie sobie wszyscy buzi

nie podoba ci sie serwer, nie graj tam
nie lubisz kogos i chcesz go pojechac - zapraszamy na gg. numery sa dostepne publicznie

a wy kurde zawsze swoje ... dajcie sobie znak pokoju ;)

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 86 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2