Cytuj:
Ja jak dam dupy to potrafię się do tego przyznac i nie wyciągam epitetów typu HF - ciekawe że macie pretensje do ati a nie do siebie - aha jeszcze sędzia jest be.
Zauwaz, ze pomimo wielkich emocji nie bylo jakis epitetow. Byl zal, ze nie poinformowano o tym wczesniej(Stefan pisal, ze wiedzial wczesniej-potem zedytowal posta wiec nie wnikam-jednak pisalem, ze mimo wszystko NIE MAM pretensji do niego a jedynie oczekiwalem wiekszej inicjatywy. Co oczywiscie nie oznacza, ze zrobil cos zle bo nie ma obowiazku siedziec ciagle przed kompem)
Nikt z naszych chyba tez nie wyzywal FF.ATI jak to dramich_wwa sugeruje. Owszem komentarze wysmiewcze, ze uciekli sie do takiego zagrania byly ale to normalne bo kazdy klan tego typu zagrywki wysmiewa. Dla graczy tak na prawde liczy sie wynik meczu a nie regulamin zwlaszcza, ze byl tu "zbedny" bo wszyscy wiedza, ze Snake to Snake

A guidy w pozostalych ligach ma. Ani razu nie twierdzilismy, ze nie popelnilismy bledu. Guidy byly sprawdzane ale jak widac nastapilo przeoczenie.
Dam sobie reke uciac, ze gdyby sytuacja byla odwrotna nikt z Voodoo by nawet nie wspomnial o tym publicznie. Jak widac np Zbawca z FF rowniez nie akceptuje takich rzeczy(nie wnikam w reszte) To po prostu kwestia "etyki gracza" zwlaszcza, ze jestesmy z jednego kraju i w sumie sie znamy bo gracze w klanach sie zmieniaja i ogolnie jest to jak jedna wielka rodzina
Wydaje mi sie, ze wszystkich troche ponioslo.
ps. Ktos tam pisal, ze nie ma newsa o tym wydarzeniu. Czy aby na pewno opisywanie takich "afer" to jest dobry pomysl na newsa? Wedlug mnie po zalatwieniu sprawy nalezy o tym zapomniec, wyciagnac wnioski i grac dalej. Rozdrapywanie tego nic nie da.