Teraz jest 4 mar 2025, 18:53

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 73 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 27 kwi 2006, 13:37 

@Sawik - raczej Ci sie to nieuda, bfcon :PP

Co do regulaminu to Snake niemasz racji, guidy powinny byc wpisane na 24 godziny przed waszym meczem kwalifikacyjnym, dodatkowo przypominalem w news'ie na stronie cup'u o tym (rowniez napisane byly konskwencje jego braku)
'GUID Reminder:
Also make sure everyone from your clan has his GUID entered. Playing with a player without GUID will result in a forfeit loss.' (23.04)

Tytuł:
PostNapisane: 27 kwi 2006, 13:39 

Moze juz po czasie, ale wczesniej mnie nie bylo - zal.
Zasasdy sa zasadami, ale przed meczem, zas czepiania sie po takiej przegranej nawet nie ma co komentowac.

Tytuł:
PostNapisane: 27 kwi 2006, 14:45 

Witam
Panowie w CB obowiązuje tylko jeden regulamin Admin ma rację i tyle.
Nie dotyczty :wink: to narazie Stefana jeszcze nie zapracował na to .
ATI zachowało się jak się zachowało Voodoo dało ciała a admini zrobili co chcieli.PRGK-42 zostało wykreślone z OC 12 x 12 bo admin miał cieczkę i można sobie regulaminem siedzenie podetrzeć .

Co do audycji to wole odgłosy meczu w tle a nie muzyczkę :D

Tytuł:
PostNapisane: 27 kwi 2006, 14:46 

Solimo napisał(a):
PS Mam nadzieje, że nie postawiłem za duzo przecinków jak wczoraj ma ircu, gdy z zdania napsainego pzrezemnie wynikało ze SOF to g.... no nieważne :wink: :) . Jeszcze raz sorry Metz.

No juz ok ok :P nie musisz tyle przepraszać, rozumiem Twoje/Wasze (Voodoo) zdenerwowanie. Przeręciło Ci sie i tyle :)

Tak btw: FF.ATI giudy sie sprawdza PRZED meczem FFS ! A jeśli w ten sposób to uczyniliście i wiedzieliscie ze ktoś z Voodoo nie ma wpisanego giud'a to jako rodacy (chyba tez koledzy bo sumie gramy wszyscy razem ze sobą) mogliście zrobić dobry uczynek, pokazać klase i powiedzieć Snake'owi czy tez komuś innemu z Voodoo ze to własnie on nie ma wpisanego giuda i zeby to niebawem uczynił (wpisał) i nie było by tej całej farsy...
Przynajmniej fair zrobiliście oddając zwycięstwo lepszym od siebie.

Tytuł:
PostNapisane: 27 kwi 2006, 15:49 

Cytuj:
Ja jak dam dupy to potrafię się do tego przyznac i nie wyciągam epitetów typu HF - ciekawe że macie pretensje do ati a nie do siebie - aha jeszcze sędzia jest be.

Zauwaz, ze pomimo wielkich emocji nie bylo jakis epitetow. Byl zal, ze nie poinformowano o tym wczesniej(Stefan pisal, ze wiedzial wczesniej-potem zedytowal posta wiec nie wnikam-jednak pisalem, ze mimo wszystko NIE MAM pretensji do niego a jedynie oczekiwalem wiekszej inicjatywy. Co oczywiscie nie oznacza, ze zrobil cos zle bo nie ma obowiazku siedziec ciagle przed kompem)

Nikt z naszych chyba tez nie wyzywal FF.ATI jak to dramich_wwa sugeruje. Owszem komentarze wysmiewcze, ze uciekli sie do takiego zagrania byly ale to normalne bo kazdy klan tego typu zagrywki wysmiewa. Dla graczy tak na prawde liczy sie wynik meczu a nie regulamin zwlaszcza, ze byl tu "zbedny" bo wszyscy wiedza, ze Snake to Snake :P A guidy w pozostalych ligach ma. Ani razu nie twierdzilismy, ze nie popelnilismy bledu. Guidy byly sprawdzane ale jak widac nastapilo przeoczenie.

Dam sobie reke uciac, ze gdyby sytuacja byla odwrotna nikt z Voodoo by nawet nie wspomnial o tym publicznie. Jak widac np Zbawca z FF rowniez nie akceptuje takich rzeczy(nie wnikam w reszte) To po prostu kwestia "etyki gracza" zwlaszcza, ze jestesmy z jednego kraju i w sumie sie znamy bo gracze w klanach sie zmieniaja i ogolnie jest to jak jedna wielka rodzina :P

Wydaje mi sie, ze wszystkich troche ponioslo.

ps. Ktos tam pisal, ze nie ma newsa o tym wydarzeniu. Czy aby na pewno opisywanie takich "afer" to jest dobry pomysl na newsa? Wedlug mnie po zalatwieniu sprawy nalezy o tym zapomniec, wyciagnac wnioski i grac dalej. Rozdrapywanie tego nic nie da.

Tytuł:
PostNapisane: 27 kwi 2006, 16:14 

Mysle ze temat został już wyczerpany, teraz juz tylko wypowiadalyby sie osoby "trzecie" poniewaz cala reszta pojechala na BFcon06, a po jego zakonczeniu napewno sprawy juz nie bedzie.
Szkoda tylko ze wogole taka sytuacja musiala zaistniec, jest to nie watpliwie (z punktu widzenia regulaminu) nasza wina gdyz nie przypilnowalismy guidow. A czy FF postapilo slusznie zglaszajac protest....jest to juz kazdy osadza na swoj sposob.

Mimo to wszystko zostało juz wyjaśnione z klanem FF.ATI. Jezeli jakis komentarz gracza Voodoo kogos urazil to przepraszam.

I jezeli ktos nadal ma niepohamowana chec pisania o tym to prosze robic to w osobnym temacie, aby tego juz nie zasmiecac.

Tytuł:
PostNapisane: 30 kwi 2006, 02:28 
Moderator forum

Dyskusje na temat meczu FF.ATi vs Voodoo (kolejność alfabetyczna :) ) zostały wydzielone z topiku dotyczącego HeadShot Radio. Prosiłbym zatem, żeby ewentualna kontynuacja wypowiedzi dotyczących meczu, odbywała się tylko i wyłącznie w tym miejscu. Pozostawmy panom z HS Radio ich temat czysty i przejrzysty (o co zresztą prosili).

Podpis nieczytelny...

Tytuł:
PostNapisane: 30 kwi 2006, 11:27 

I znow sie zacznie ;P

Tytuł:
PostNapisane: 30 kwi 2006, 11:38 
Moderator forum

Zawsze możemy zamknąć :mrgreen:

Podpis nieczytelny...

Tytuł:
PostNapisane: 30 kwi 2006, 12:09 

bennybranco napisał(a):
haha jeśli to prawda to teraz zamiast lamus będzie się mówić ati:)

nic z tego, nadal sie bedzie mowilo wilda

Tytuł:
PostNapisane: 30 kwi 2006, 12:52 

siena napisał(a):
bennybranco napisał(a):
haha jeśli to prawda to teraz zamiast lamus będzie się mówić ati:)

nic z tego, nadal sie bedzie mowilo wilda

Gdyby nie ta Wilda, to na bfcon w Niemczech mielibysmy kompromitacje polskiej sceny...Zreszta, jestes uczulony na ten klan i zaden racjonalny argument do ciebie nie dociera wiec nie ma sensu tutaj dyskutowac ;]

Tytuł:
PostNapisane: 30 kwi 2006, 13:06 

chyba nie na klan tylko na ludzi :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 30 kwi 2006, 14:01 
Moderator forum

Dobra zamykam, bo miało byc ewentualne wyjasnienie sprawy meczu i pomeczowych kwestii, a zaczyna się spamowanie zupełnie nie związane z tematem przez osoby niezainteresowane. Za to, że oszczędziłem wam wzajemnych uszczypliwości i przytyków, podziękowania prosze na priv

:lol:

PS: Stanowisko FF.ATi i VooDoo zostało już chyba przedstawione i raczej nie będzie zmian.

Podpis nieczytelny...

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 73 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5

Strefa czasowa: UTC + 2