Teraz jest 4 mar 2025, 19:00

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 52 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 27 kwi 2006, 22:34 

$he4kY napisał(a):
Moge Ci obiecac ze wiekszość graczy przezuci sie na produkt Activision :twisted: czyli stare zajebiscie fajne ET.
Czekaj na Enemy Territory:Quake Wars bo naprawde warto.
Tylko martwi mnie jedna zecz...ile to cos bedzie kosztowac bo np. Quake 4 az 250zł :shock: :shock:
Proponuje kup sobie jakąś fajną gierkę bo na BF2 bedziesz musiał kupywac te ich zrypane dodatki :? bo inaczej to nie bedziesz mial szans raczej na serwerach (nobem jestes)
Nie wiem czy wiesz ale ci ktorzy maja SyF to mają leprze uzbrojenie.
Niestety od niedawna jestem posiadzaczem SyFu i jakos sobie radze bo wczescniej po 22.00 najczesciej na holenderskim czy niemieckim serwie dostawalem z F2000 bez najmniejszych szans na przezycie
Niestety,kto ma kase ten ma przewage

ja wiem czy takie lepsze, według mnie AK-101 to najlepsza broń w grze i żadne f2000 go nie pobije ;), wystarczy się przyłożyć do gry :)

Tytuł:
PostNapisane: 27 kwi 2006, 23:31 
Moderator forum

zbig1972 napisał(a):
BF2 zapoczątkował przecież epoke tworzenia gry nigdy nie kończącej się.

BF2 jest, jak sama nazwa wskazuje, drugą częścią gry. Zatem może to nie on... zapoczątkował ?

Podpis nieczytelny...

Tytuł:
PostNapisane: 28 kwi 2006, 00:17 

zbig1972 napisał(a):
Jeśli dla Was BF2 jest już grą schyłkową to grubo się mylicie. BF2 zapoczątkował przecież epoke tworzenia gry nigdy nie kończącej się. Można tu sie włączyć w dowolnym momencie i skończyć kiedy się chce. Sprzedali tego juz miliony na całym świecie i zrozumcie że nikt normalny nie zarżnie "złotej kury" Interes z nowymi mapami dopiero się zaczyna tak samo jak interes z handlem kontami. Za chwile zacznie się interes na broniach i wyposażeniu dodatkowym. Zauważcie że maszyny jakby tu powiedzieć " świerzych graczy" dopiero dosięgły możliwości BF2. Nie zdziwiłbym się jak po następnym bosterpacku zrobią super promo na podstawkę BF2 aby zdobyć serca świerzych graczy. Zobaczycie że SF jeszcze wróci do sklepu jako bonus extra - szczególnie dlatego że nie zarobił tyle ile założono w biznesplanie. BF2 jest bardzo dużym interesem jako produkt i jako usługa (ci co wynajmuja serwy wiedzą o czym mówię) Zarobili juz na tym tyle, że za chwile spece od PR i marketingu zasypią nas nowymi możliwościami, aby zarobić jeszcze więcej. Popatrzcie na fenomen CS-a. Ludzie grają w to do dziś ze względu na super grywalnośc i co najważniejsze - ta strzelawka chodzi extra na ich kompach. Tak więc jako klient "z nosem" czekam z niecierpliwością co spece z EA za chwile nam zaserwują........

Nie moge sie zgodzic. Zauwaz, ze EA zajmuje sie swoja nowa gra, rozwija ja, wydaje dodatki itp a pozniej najzwyczajniej o niej zapomina. Wedlug twojej tezy do bf42 i bfv dalej powinny wychodzic jakies bonusy. Sprawa przedstawia sie nastepujaco:
1. ea wydaje bf2, co chwile serwuje nowe patche, wychodzi dodatek, booster packi, organizuje turnieje, wszystko to aby przyciagnac potencjalnych graczy i wycisnac ile kasy sie da z aktualnego produktu
2. Gdy ea widzi, ze po jakims czasie zainteresowanie gra wygasa i juz wiecej na niej nie zarobi (bo nie ma czegos takiego jak "zlota kura") bierze sie do wypuszczania trailerow i reklamowania nowej czesci
3. wychodzi bf2142, poprzednia czesc czyli bf2 schodzi na dalszy plan, nie ma jako takiego suppportu (moze wyjdzie jeszcze jakis patch na otarcie lez). Taka sama sytuacja jak w bf42 i namie bedzie i z bf2.
Oczywiscie jescze jakies kilka miesiecy bf2 bedzie oczkiem w glowie panow z ea, bo jak widac dalej przynosi kase (booster packi i oplaty z rankingowych serwerow) dlatego graczy nie zabraknie. Nowy battlefield przez wiekszosc zmieszany z blotem pewnie tez sie sprzeda, kiedy ludzie zobacza, ze na ich kompuerach chodzi podobnie jak bf2. Niczego tutaj nie odkrylem, ale uswiadom sobie, ze taka jest kolej rzeczy, ea nie moze pozostawac bierna na konkurencje, ktora co chwile serwuje coraz to lepsze gry.

Tytuł:
PostNapisane: 28 kwi 2006, 00:55 

imho nie będzie jednak masowego przejścia graczy i klanów na 2142, raczej będzie postępowała ewolucja BF2 w kierunku modów, pożyjemy zobaczymy :)

Tytuł:
PostNapisane: 28 kwi 2006, 02:58 

Bedzie jezleli zmienia squad jumping lub calkiem go zlikwiduja. Z mojej strony bede Ci mogl wtedy smialo opchnac 14 wersji oryginalnych bf2 :]

Gra jest cholernie dobra i mecze moglbym grac 24/7, szczegolnie gdy gra klanowa nabiera coraz wiekszego tempa i poziomu. Jak to bedzie zatrzymane i tryb rozgrywki zmieni sie na jeszcze bardziej pasywny to ja nie widze najmniejszego sensu włączania bf2.

Szkoda ze nie wydadza jednego konkretnego patcha ktory by mogl nawet zajmowac +200mb, poprwaic bledy i na tym koniec patchowania. Ale nie, masa kretynnow nie umiejacych grac bedzie plakac EA co maja zmienic. To moze jeszce kazdemu dajmy aimbota w kolejnym patchu?

Tytuł:
PostNapisane: 28 kwi 2006, 11:57 

dobra to na sam koniec gry (czyli wtedy kiedy bedzie malo graczy w BF2)
dajcie stronke z czitami i grajmy na rankingowym i poczekajmy az nam EA konta zablokuje...wtedy zobacza jak ta gra schodzi na psy :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 28 kwi 2006, 12:20 

Osobiście poleciłbym Joint Operations: Typhoon Rising. Starszy, graficznie gorszy, mniej sprzętu, ale... ma to coś! Przede wszystkim świetnie dopasowane do gry zasady balistyki.

Tytuł:
PostNapisane: 28 kwi 2006, 12:29 

BF2 po prostu z gry *wysokiego priorytetu* spadnie do funkcji odpalatora Forgotten Hope II jak dla mnie. A na jej miejsce wejdzie pewnie QW. EA powinna to potraktowac jako "kare" od niemalej i wciaz rosnacej sceny (rynku) egamingu. zapomnieli po drodze (od czasu dema) ze nie da rady zadowolic wszystkich-jedynym efektem dzialan patchowych jest coraz wieksze zniesmaczenie graczy bedacych od poczatku z ta gra.
trzeba powiedziec wprost-BF2 wyszedl jako produkt nie gotowy i nie do konca przemyslany. pamietacie wysypy wersji 1.0? patche do patchy? diametralne zmiany w rozgrywce co chwile. a teraz te niedorzeczne zapowiedzi odnosnie 1.3.

Tytuł:
PostNapisane: 28 kwi 2006, 13:28 

Toxyn napisał(a):
Chciałbym dodać, że jestem fanem gier FPP - tym bardziej realistycznych

to BF2 niejest dla ciebie :mrgreen:

Tytuł:
PostNapisane: 28 kwi 2006, 13:46 

co jak co ale QW to woglole bedzie inne niz bf2, tam bedzie bardziej dynamiczna rozgrywka,ale wieze w tą grę i czuje ze to bedzie sukces.
Podobno tez bedzie sytem rankingowy ^^

Tytuł:
PostNapisane: 28 kwi 2006, 13:51 

$he4kY napisał(a):
Niestety od niedawna jestem posiadzaczem SyFu i jakos sobie radze bo wczescniej po 22.00 najczesciej na holenderskim czy niemieckim serwie dostawalem z F2000 bez najmniejszych szans na przezycie

jestes noob i tyle ,niepotrafisz grac,wiec sie nieudzielaj

Tytuł:
PostNapisane: 28 kwi 2006, 13:55 

Draga napisał(a):
$he4kY napisał(a):

jestes noob i tyle ,niepotrafisz grac,wiec sie nieudzielaj

Dokładnie, nie wiem jak u ciebie ale przez ostatnie 100H gry F2000 widziałem może z dwa razy, a sam biegam z o wiele lepszym M16+M203 bądź Ak-101 :)

PostNapisane: 28 kwi 2006, 14:36 

Toxyn napisał(a):
Jak myślicie czy po wyjściu BF 2142 więcej ludzi przeżuci się na "nówkę" czy zostanie przy BF2 ?? :)

To pytanie skieruj do EA i ich expertow od marketingu, jak zostawią bf2 tak jak bf1942 i vietnama i skoncentruje sie na promocji bf2142 (np. zorganizuje lany z nagrodami 15 tys) to bf 2 zrobi game over a wszyscy na scenie bede musieli kupic bf'a z laserami za 270 zl netto.

Tytuł:
PostNapisane: 28 kwi 2006, 15:54 

$he4kY - n/c. Bardziej dynamiczna rozgrywka? Ooo to sie dowiedzialem ciekawych rzeczy - zdradzisz mi swoja tajemnice? Skad to wiesz? Moze demo wyszlo a ja o tym nie wiem?! A co powiesz o innych aspektach gry? Prosze cie opowiedz mi o tym bo to bardzo ciekawe...

Nie gadaj bzdur, ze kto ma kase bedzie lepszy w BF2. Nie umiesz grac i tyle i wlasnie dla ciebie sa bronie z dodatku.

Nie to ze ja jestem jakis mastach, gram srednio, ale poprostu nie moge wysiedziec ze ktos takie bzdury pisze

:roll:

Tytuł:
PostNapisane: 28 kwi 2006, 17:15 

nie ma co sie denerwowac, ja ignoruje autorow (i ich posty) nie potrafiacych sklecic jednego zdania po polsku bez bledu. i zycie stalo sie przyjemniejsze :)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 52 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2