Teraz jest 25 lis 2024, 19:42

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 323 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 22  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 28 kwi 2006, 10:47 

Dobrze że już niedługo wychodzą Herosi V... jeżeli polityka EA pojdzie dalej w tym kierunku.... to w bf 2142 będzie grało mniej osób niż w bf 1942....

Tytuł:
PostNapisane: 28 kwi 2006, 11:12 

z tego co wiem to mozna posatwic serwer w pathu jakim sie chce.. najwyzej zrezygnuje się z rankingowych - i potworzymy swoje alterntywne. trudno... janie mam zamiaru pakować kasy w battelfield 30903232 tylko dlatego ze panów z EA mierzi by dostac sie do mojego konta bankowego po nowe "datki"...
Coraz bardziej sie przekonuje ze trzeb było rozpocząc i skonczyc na 42 moją zabawę z battelfieldem.
Kiedyś było wszedzie pełno Lenina..
Teraz wszedzie pełno EA...
but, my friends, what the diference?? :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 28 kwi 2006, 12:28 

Toper napisał(a):
mi to obojetne czy to zmienia czy nie, tylko zeby nic nie zmieniali w samolotach, bo jest dobrze tak jak jest teraz :) moze przydaloby sie ltawiejsze celowanie bombami :?:

Bo nie grasz klanówek. Freeplaywcom to powinno raczej wisiec bo malo ludzi na serwerach korzysta ze skladow, ale oczywiscie znajda sie tacy co placza na forum EA.
Nam to jednak nie wisi i tak idiotyczne zmiany sa nam nieco nie na rękę.

Tytuł:
PostNapisane: 28 kwi 2006, 14:17 

A mnie tez to wszysko juz jedno ...ta gra miała potencjał i rozdupili ja wydając jakiesik dodatki w które nikt teraz nie gra .....jescze ten porąbany AF wyjdzie i bedzie to samo co z EF takie fajne mapki jek by je dali w patchu bez tych nowych zabawek to ja rozumiem , co do SJ wszystko mi jedno mi najbardziej przeszkadzają te same widoki Karkandu CHCE COŚ NOWEGO ale tak żeby można było pograc z kimś a nie pobiegać samotnie po servie.....generalnie wszystko złazi na psy GRWA podobno porażka tak jak R6L kurna chyba kupie sobie X'a :P a tymaczasem moze ktos gra w Lock Ona FC do pilotów godam :cry:

Tytuł:
PostNapisane: 28 kwi 2006, 18:46 

GR:AW to nie porażka. Po pierwszej partii ( z dziwnymi ustawieniami grafy ) tak pomyślałem... a teraz nie moge sie oderwać od tej gierki.

PS. Coop na hamachi wymiata :D

Tytuł:
PostNapisane: 29 kwi 2006, 01:19 

Lailonn napisał(a):

Realizm? :P I jesli dla ciebie gra powinna polegac na kryciu sie przed KMami(ktorych moze byc przeciez 32 az !!) to lol. Mozna i w druga strone. Uniemozliwic stzrelanie z tego w innej pozycji niz lezaca albo zwieksyzch rorzut na stojaco/kucajaco ;]

Generalnie KM-y na polu walki pozwalają na krycie pewnych pozycji. Strzelanie powinno być tylko z pozycji leżącej - to oczywiste, ale i pociski karabinowe powinny zabijać za pierwszym strzałem. Przecież to głównie KM-y wykończyły 10 mln żołnierzy w czasie pierwszej wojny światowej.

W sumie najciekawsze walki na Karklandzie były po patchu 1.2. Ostra walka, zdobywanie pozycji metr po metrze.

Tytuł:
PostNapisane: 29 kwi 2006, 01:31 

Adasi napisał(a):
Bo nie grasz klanówek. Freeplaywcom to powinno raczej wisiec bo malo ludzi na serwerach korzysta ze skladow, ale oczywiscie znajda sie tacy co placza na forum EA.
Nam to jednak nie wisi i tak idiotyczne zmiany sa nam nieco nie na rękę.

Trochę mnie to śmieszy jak gra klanowa opiera się na pewnych trickach, niedostatkach czy przeoczeniach twórców gry i przy próbie modyfikacji klanowicze płaczą że teraz to już wszystkie lata przygotowań szlag trafił.

NP. ćwiczone przez 5 miesięcy podskakiwanie na wybuchach granatów nie działa, albo coś w tym stylu.

Jeśli gra klanowa polega generalnie na tym kto potrafi szybciej zmieniać teamy, to jest to jakieś wypaczenie idei gry. Przez to pewne niedoskonałości sumulacji pola walki stają się celem samym w sobie i są ćwiczene jako podstawowy element gry.

Tytuł:
PostNapisane: 29 kwi 2006, 01:36 
Oldboy Battlefield.pl

Jurgens... czy Ty kiedykolwiek zagrałeś choć jeden mecz klanowy w Battlefield 2 :?: :?: :?:
Jeśli nie to po kiego wafla się tu udzielasz :?: bo w takim wypadku nawet nie masz zielonego pojęcia jak wygląda klanówka...
Po Twoich wypowiedziach można dojść do wniosku, że nie masz żadnego pojęcia o grze klanowej w Battlefield 2, więc przestań pieprzyć, ok ?

Tytuł:
PostNapisane: 29 kwi 2006, 01:57 

Tom@s napisał(a):
Jurgens... czy Ty kiedykolwiek zagrałeś choć jeden mecz klanowy w Battlefield 2 :?: :?: :?:
Jeśli nie to po kiego wafla się tu udzielasz :?: bo w takim wypadku nawet nie masz zielonego pojęcia jak wygląda klanówka...
Po Twoich wypowiedziach można dojść do wniosku, że nie masz żadnego pojęcia o grze klanowej w Battlefield 2, więc przestań pieprzyć, ok ?

A jest generalnie jakiś zakaz wypowiadania się jak ktoś w klanówkach BF2 nie gra? Taki styl wypowiedzi zachowaj dla swojej matki jak będziesz z nią w najbliższym czasie rozmawiał.

Tytuł:
PostNapisane: 29 kwi 2006, 02:45 

Po ostatnich dwoch postach widac ze:

- Nigdy nie grales klanowki
- Masz pewno max 15 lat i nie masz prawa grac w te gre, wtedy owszem masz zakaz wypowiadania sie na jej temat. Jak jestes starszy to po ostatniej wypowiedzi widac Twoje IQ chyba jest ponizej 0 :|

Co do nieprzewidzanych rzeczy przez tworcow gry. Mowa byla o tym ze granatniki nie zostaly przewidziane do walki miedzy infanterami. To ciekawe dlaczego boty wala granatnikami ?:| Tak samo te sklady, jak EA tego nie przewidziala to ja jestem Matka Teresa. Rowniez nie przewidziala strzelania eryxami do ludzi albo zabijania granatami dymnymi itp. Firma robiaca tak potezna i skomplikowana gre by nie przewidziala? Nie badzmy smieszni :D
Nasze lata przygotowan szlag trafil. Taaa szczegolnie ze gra jest chyba dostepna od lipca czy jakos tak.

Tytuł:
PostNapisane: 29 kwi 2006, 08:49 

Adasi napisał(a):
Co do nieprzewidzanych rzeczy przez tworcow gry. Mowa byla o tym ze granatniki nie zostaly przewidziane do walki miedzy infanterami. To ciekawe dlaczego boty wala granatnikami ?:| Tak samo te sklady, jak EA tego nie przewidziala to ja jestem Matka Teresa. Rowniez nie przewidziala strzelania eryxami do ludzi albo zabijania granatami dymnymi itp. Firma robiaca tak potezna i skomplikowana gre by nie przewidziala? Nie badzmy smieszni :D
Nasze lata przygotowan szlag trafil. Taaa szczegolnie ze gra jest chyba dostepna od lipca czy jakos tak.

no wiesz trzeba miec czas by dopracowac wszystko. tylko ze EA go nie ma bo produkuje g******e gry z niesamowita predkoscia :/

$$$$$$$$ :?

ale jak to :(

Tytuł:
PostNapisane: 29 kwi 2006, 10:33 

Garet napisał(a):
Karkand bez mozliwosci zmiany skladow bylby jak Berlin w 1942...
elo blad - Karkand byłby jak stalingrad

Tytuł:
PostNapisane: 29 kwi 2006, 11:07 
Moderator forum

Nadal twierdze ze jak Berlin. US byliby zamknieci w bazie i ciezko byloby sie przebic nie mowiac o zajmowaniu flagi...

Tytuł:
PostNapisane: 29 kwi 2006, 11:14 

Adasi napisał(a):
Po ostatnich dwoch postach widac ze:

- Nigdy nie grales klanowki
- Masz pewno max 15 lat i nie masz prawa grac w te gre, wtedy owszem masz zakaz wypowiadania sie na jej temat. Jak jestes starszy to po ostatniej wypowiedzi widac Twoje IQ chyba jest ponizej 0 :|

Wiem z opowieści jak wyglądają klanówki BF2, a jakieś dwa lata temu prowadziłem przez rok klan FH. Na BF2 przesiadłem się mniej więcej wtedy jak się pojawiłeś na tym forum. Generalnie potrafię sobie wymodelować jak w BF2 musi wyglądać rozgrywka klanowa i to, że każdy żyjący zawodnik musi być spawnpointem (zresztą sam od pewnego czasu tak gram na free playu), ale to jest jakieś wynaturzenie idei squadów, które powinny służyć do wspólnej gry w małych zespołach.

Adasi napisał(a):

Gra w klanówce powoduje pewne odchylenia polegające, że człowiek myśli że się świat dookoła tego kręci. Ćwiczy się godzinami jakieś bardzo specyficzne sposoby wykorzystania silnika gry aby wygrać mecz. To jest tylko gra, pewien sposób marnowania czasu i umiejętności tu zdobyte nie mają tak naprawdę żadengo znaczenia, bo za kilka lat już tej gry nie będzie pamiętał i kojarzył.

Tytuł:
PostNapisane: 29 kwi 2006, 12:29 

jurgens napisał(a):
Wiem z opowieści jak wyglądają klanówki BF2, a jakieś dwa lata temu prowadziłem przez rok klan FH. Na BF2 przesiadłem się mniej więcej wtedy jak się pojawiłeś na tym forum. Generalnie potrafię sobie wymodelować jak w BF2 musi wyglądać rozgrywka klanowa i to, że każdy żyjący zawodnik musi być spawnpointem (zresztą sam od pewnego czasu tak gram na free playu), ale to jest jakieś wynaturzenie idei squadów, które powinny służyć do wspólnej gry w małych zespołach.

W FH nie mozna bylo sie respownowac na liderze, w bf2 gdzie jest komander ktory wszystko widzi, bez mozliwosci spawna na dowodcy zajecie jakiejkolwiek flagi byloby arcy trudnym zadaniem...

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 323 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 22  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2