Teraz jest 25 lis 2024, 17:49

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 323 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 22  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 30 kwi 2006, 00:29 

Lailonn napisał(a):

Dlatego teraz bedzie poza podkladaniem sie pod pojazdy zrzucanie jepow na swoich zwlaszcaa pod samoloty by sie rozbijaly. Do tego bez Sj nikt nie wydjzie z locka a ja ci obiecuje, ze wraz z innymi klanowiczami damy wybitnie odczuc graczom FFA co te zmiany wprowadza :twisted:

no to zaczynam sie bac! :lol: teraz to juz jest prawdziwa komedia.

ciagle jednak zadziwia mnie fakt, iz nie potrafisz dostrzec, ze ktos moze lubic cos innego niz Ty w Battlefieldzie. i ze tych ludzi jest od Ciebie 10.000 razy wiecej.

pzdr
neuro

Tytuł:
PostNapisane: 30 kwi 2006, 00:31 

Zbawca napisał(a):
czlowieku idz lepiej sie zona zajmij a nie osmieszasz sie na forum 8)
"kupa szmalu" :lol: :lol: :lol: chyba nie wiesz ile to jest kupa szmalu bo gdybys wiedzial to bys sie tak nie afiszowal, a juz napewno nie uzywalbys tego argumentu w rozmowie z jak to nazywasz "biednymi pro szczylami".

jednym slowem gg :oops:

a gdzie ja pisze, ze to o mnie chodzi? czytac trzeba dokladnie.

panie, ja tam sie ciagle ucze (co prawda jest to prawie najwyzszy stopien edukacji, bogatym to bym sie nie nazwal)

pzdr
neuri

Tytuł:
PostNapisane: 30 kwi 2006, 00:32 

[quote]Klany nie graja w dodatki. Czy jakis dodatek w historii BFa stal sie popularny? Serwerow SF,EF jest co kot naplakal. Zazwyczaj stoja puste. Faktycznie to gracze FFA sa tymi decydujacymi o finansach EA ? Twisted Evil /[quote]

rozumiem, ze EA wydaje te dodatki, bo przynosza straty? dalej nie kumasz wolnego rynku:(

pzdr
neuro

Tytuł:
PostNapisane: 30 kwi 2006, 00:39 

Cytuj:
no to zaczynam sie bac! Laughing teraz to juz jest prawdziwa komedia.

ciagle jednak zadziwia mnie fakt, iz nie potrafisz dostrzec, ze ktos moze lubic cos innego niz Ty w Battlefieldzie. i ze tych ludzi jest od Ciebie 10.000 razy wiecej.

Rozumiem ,ze kogos moze krecic cos innego. Jednak jesli ja kupie sobie teraz np Quaka to nie bede domagal sie usuniecia moim zdaniem debilnych power-upow. Kupuajc gre akceptuejsz to jaka jest i grasz. Natomiast lamki w Bf2 kupili produkt A i forsuja by byl jak produkt B kosztem tych co wiedzieli co kupuja.

Cytuj:
panie, ja tam sie ciagle ucze (co prawda jest to prawie najwyzszy stopien edukacji, bogatym to bym sie nie nazwal)

TO SIE NAUCZ DO CHOLERY EDYTOWAC POSTY. TAKA GLUPIA IKONKA PO PRAWEJ PRZY TWOIM POSCIE!!!

Cytuj:
rozumiem, ze EA wydaje te dodatki, bo przynosza straty? dalej nie kumasz wolnego rynku:(

Czlowieku nie masz pojecia co ja kumam a co nie. Zrobili pierwszy dodatek-ludzie kupili w ciemno ale sie przejechali wiec serwerow Ef jest juz 4-5x mniej Jednak wraz z EF EA robilo juz AF wiec po klesce Ef nie moga sie juz wycofac bo choc moze beda starty to mneisjze niz jakby cofneli Af...Myslisz ,ze dlaczego obnizyli o 2/3 cene dodatkow?

Tytuł:
PostNapisane: 30 kwi 2006, 00:41 

Exil napisał(a):
z tego co zauważyłem, to nawet jak ea zlikwidowała bunny hoping to pr0 i tak byli lepsi od reszty graczy, bo oni najszybciej się dostosowują, tak samo będzie i z tym patche, owszem klany się dostosują ale one wiedzą że mecze stracą na dynamizmie i będą nudne jak flaki z olejem :)

Co do flaków z olejem, to może się i zgodzę, bo poza Karklandem większość map w podstawowym BF2 to straszna kiła. Szkoda, że w klanach nie gracie SF, które moim zdaniem biją podstawowy BF2 na głowę.

Pr0 gracze zawsze będą się najszybciej adaptować, bo po prostu więcej grają, więc nie do końca rozumiem narzekań. Natomiast pamiętam, jak leżałem kiedyś z tym słynnym PKM-em i nie mogłem wykosić band skaczących na środku placu. Teraz jest tak, że zazwyczaj wśród atakujących ktoś ubezpiecza, inni zapieprzają opłotkami na pozycję. Jest lepszy klimat, większy realizm, fajniejsza zabawa.

Tytuł:
PostNapisane: 30 kwi 2006, 00:48 

Lailonn napisał(a):
Cytuj:
no to zaczynam sie bac! Laughing teraz to juz jest prawdziwa komedia.

Rozumiem ,ze kogos moze krecic cos innego. Jednak jesli ja kupie sobie teraz np Quaka to nie bede domagal sie usuniecia moim zdaniem debilnych power-upow. Kupuajc gre akceptuejsz to jaka jest i grasz. Natomiast lamki w Bf2 kupili produkt A i forsuja by byl jak produkt B kosztem tych co wiedzieli co kupuja.

Cytuj:

Czlowieku nie masz pojecia co ja kumam a co nie. Zrobili pierwszy dodatek-ludzie kupili w ciemno ale sie przejechali wiec serwerow Ef jest juz 4-5x mniej Jednak wraz z EF EA robilo juz AF wiec po klesce Ef nie moga sie juz wycofac bo choc moze beda starty to mneisjze niz jakby cofneli Af...Myslisz ,ze dlaczego obnizyli o 2/3 cene dodatkow?

ad 1. skoro jest ich wiecej, tych lamek, to jest swietym obowiazkiem producenta spelnic ich zadania. jesli tego nie zrobi, to pewnie firma by padla. btw znowu nieladnie wyrazasz sie o wielu graczach, ktorzy sprawiaja, ze ta gra w ogole istnieje. gdyby nie oni, to EA nie mialaby tyle kasy, zeby robic tak fajna i tak droga w produkcji gre. ale pewnie dla Ciebie najlepiej byloby, gdyby w BF2 grali sami twardziele pr0. byloby ich pewnie z 50.000 na swiecie, a gra nazywalaby sie Picipolo, z grafika na wektorach, ale co tam, najwazniejsze jest poczucie posiadania racji absolutnej i bycia masterskillowcem.

ad 2. obnizyli cene, zeby wiecej zarobic? obnizyli cene, bo dodatek EF ma mniej funkcji niz SF? obnizyli cene, bo to fajni goscie?

a skad wiesz, ze "nie moga sie wycofac z wydania dodatku"? pracujesz w EA? znasz ich strategie rynkowe? jak AF nie wyjdzie, wtedy przyznam Ci racje. na razie to sa Twoje, po raz kolejny, domysly i insynuacje (i zyczenia zapewne, bo EA to zlodzieje i oszusci!), a nie fakty. do ktorych ja sie jedynie zyczliwie odnosze.

pzdr
neuro

Tytuł:
PostNapisane: 30 kwi 2006, 00:50 

jurgens napisał(a):
Exil napisał(a):
z tego co zauważyłem, to nawet jak ea zlikwidowała bunny hoping to pr0 i tak byli lepsi od reszty graczy, bo oni najszybciej się dostosowują, tak samo będzie i z tym patche, owszem klany się dostosują ale one wiedzą że mecze stracą na dynamizmie i będą nudne jak flaki z olejem :)

Co do flaków z olejem, to może się i zgodzę, bo poza Karklandem większość map w podstawowym BF2 to straszna kiła. Szkoda, że w klanach nie gracie SF, które moim zdaniem biją podstawowy BF2 na głowę.

Pr0 gracze zawsze będą się najszybciej adaptować, bo po prostu więcej grają, więc nie do końca rozumiem narzekań. Natomiast pamiętam, jak leżałem kiedyś z tym słynnym PKM-em i nie mogłem wykosić band skaczących na środku placu. Teraz jest tak, że zazwyczaj wśród atakujących ktoś ubezpiecza, inni zapieprzają opłotkami na pozycję. Jest lepszy klimat, większy realizm, fajniejsza zabawa.

ale bzdury noobie! GET PRO!

Tytuł:
PostNapisane: 30 kwi 2006, 01:01 

jurgens napisał(a):
Exil napisał(a):

Mapy z Podstawki do duszy???
Gdzieś ty się człowieku urodził?
Mapka typu sharki jest cudem tej gry, najlepsza mapa po karkandzie, nie mówiąc już o kubrze na 16 graczy. BF2 : SF to syf na lam które nie potrafią grać z prawdziwymi graczami w BF2.

Pr0 nie adaptują się szybciej bo więcej grają. Taki pro MYŚLI jak gra.
Zobacz sobie ile ja mam w BF2 przegrane, wystaczy mi 1 dzień przy bfie po patchu by zrozumieć co zpaprali i grać na przyzwoitym poziomie na klanówce.

Chodź niech sobie pieprzą tego BF2 wkońcu jakiś programista się wnerwi i wyjdzie mod który bedzie przywracał to co EA zjechało + kozystał z poprawek tych "wspaniałych programistów".

Tytuł:
PostNapisane: 30 kwi 2006, 01:03 

No to po co te narzekania jak 1 dzień wystarczy?

A tak przy okazji to naszych nie ma:
http://www.clanbase.com/rating.php?lid=2435

Tytuł:
PostNapisane: 30 kwi 2006, 01:14 

Vesp3r napisał(a):

Zobacz sobie ile ja mam w BF2 przegrane, wystaczy mi 1 dzień przy bfie po patchu by zrozumieć co zpaprali i grać na przyzwoitym poziomie na klanówce.

Aż sprawdziłem kolegę "pr0" :twisted: .

http://bf2s.com/player/45455058/

A to moje noob'owskie :D :

http://bf2s.com/player/44457030/

Tytuł:
PostNapisane: 30 kwi 2006, 01:23 

neuro napisał(a):
ad 2. obnizyli cene, zeby wiecej zarobic? obnizyli cene, bo dodatek EF ma mniej funkcji niz SF? obnizyli cene, bo to fajni goscie?

EA to fajni goście :lol: Kochają swoich konsumętów i aby się zbratać z nimi Bf3 oddadzą w nasze ręce za darmo. Ahh pomażyć tylko można...

Tytuł:
PostNapisane: 30 kwi 2006, 01:38 

Shit, mini flame-war na dwie strony... jeez... TO ciekawe co sie bedzie dzialo jak wypuszcza tego patcha...

Ludzie - odpusccie...

Lailonn, neuro - jestescie po roznych stronach barykady, fakt. Macie inne podejscie do gry, fakt. nie przekonacie siebie nawzajem, fakt.

Ja sam jestem "pomiedzy" pro a lama (gram w klanie 4fun, zawsze na TS), i pewnie mam troche z jednej i drugiej frakcji.

EA zmienia gameplay, tak, czy na taki jak ekipy FFA chce? Zobaczymy - sam szacuje, ze BARDZO szybko pojawi sie hotfix i wroci SJ. Czemu? Zobaczymy jak FFA wytrzyma calkowity spawnrape. A ze do tego dojdzie, to raczej pewne - sredni commander udupi kazda forme "wycieczki na swoje tyly". I kto sie bedzie liczyl? Noobki - watpie - raczej ci siedzacy w sprzecie, znajacy respy. I watpie zeby nooby dopychaly sie do sprzetu, przecez trzeba wiedziec gdzie DOKLADNIE stanac:)

Lailonn - EA olala klany, i tak nie kupicie AF, a strate z kasy na serwy (mialem zawsze - na standardowej wyszukiwarce z 1200 - teraz z 900...) odzyskaja wypuszczajac MODa BF2142 (tia, dla mnie to mod, ten sam engine, inny setting, ,czym to sie bedzie roznic od np. FH2?) w cenie nowej gry, dla noobkow. I musisz sie z tym pogodzic - albo zmienic gre, moze na Quake Wars?

Neuro - oki, bedzie zrownanie, moze nawet takie jak sadzisz ze chce wiekszosc... Ale GWARANTUJE Ci, zeby na servie, niewazne 32 czy 64, bylo 3-4 klanowiczow, I NIE BEDZIESZ MIAL ZADNEJ PRZYJEMNOSCI Z GRY. Bedzie totalne czesanie, i to zgadnij kogo, przeciez nie klanowcow, tylko noobow.

Nie wiem jak wy, ale ja juz postawilem krzyzyk na BF2, niedlugo puszcze swoj (tia, full BF2, SF i EF - stac mnie, pracuje, mam wyzsze wyksztalcenie i w miare czesto dokopuje teensow z niby skillem:))) - nie mam jednak tego EA za zle, pogralem ladnych kilka miesiecy, kilka akcji bede pamietal naprawde dlugo - i juz... . Jest OKi - Po prostu czas ruszyc dalej...

PS. Neuro, mozna majac zycie zawodowe, zone, dziecko, and stuff dobrze grac w BF2, sprawdz moje statsy (gram pod tym nickiem)... Nie wymiatam, ale radze sobie, 400 medali w 450h gry. Nice - moze lepiej zamiast czekac na zmiany "balansujace gre" od EA, bardziej skupic sie na graniu???

PS2. nie wiem, ale poczatkowo byly info ze maja wyciac alternatywne rankingi (nie przeczesalem forum czy nadal tak ma byc) - jezeli mialoby to stac sie prawda - spora czesc modow poszloby do piachu... Tak, dokladnie, uwazam ze jedyna rzecza warta zapamietania w BF2 sa roznorakie statsy (a juz na pewno nie wprowadzenie commandera - majac zlota odznake, i robiac to co comm powinien, wiem ze przeciwna druzyna nie ma za duzo przyjemnosci z gry) - zarzucajcie mi statsiarstwo, ale sie zapytam: gracie na non-ranked czy raczej na ranked, dla tych punkcikow?

PS3. Lailonn - tak sie zastanawiam, dlaczego tak walczycie o game play na klanowkach, CZY ktos broni klanom grac klanowki na np. 1.2 czy nawet na wczesniejszych wersjach? Zrobienie non-ranked server nie trwa przeciez dlugo - a posiadanie dwoch roznych instalek BF2 tez problemem by pewnie nie bylo...

********* EDIT *************
Shit, po powyzszym pokazaniu jak gra "pro" a jak "noobie" - moze zacznijmy od zdefiniowania "pro" - powyzsze przyklady bije na glowe... takze czasem gry (chociaz, ja mam tylko jeden nick, znam ludzi grajacych na dwoch/trzech)

http://bf2s.com/player/49010886/
Moze sam nie moge mowic ze jestem lama z FFA :)

Tytuł:
PostNapisane: 30 kwi 2006, 02:21 

ja nie bede sie angazowal w dyskusje, bo nie mam na nią czasu. Stwierdzę tylko kilka faktów - tak lubianych w tej dyskusji. :lol:

Ja osobiście nie lubię SJingu - warto jest się chociaż zdaniem odwołać do tematu... :wink:

Odnoszenie się z szacunkiem do innych uzytkowników forum jest tutaj rzeczą ogólnie przyjętą. Załatwiaj sobie takie rzeczy poprzez PM - update by est_pl] Nie potrafisz normalnie dyskutować. Twoje "argumenty" służą tylko obażaniu, wyśmiewaniu i poniżaniu partnera w dyskusji. Na tę opinię nie mają wpływu moje upodobania takiego, a nie innego gameplaya w BF2.

Nie musisz mi Lailonn odpowiadać, bo więcej tu nie zajrzę. Myślałem, że ten temat jest o SJ...

Jak chcesz mi odpowiedzieć Lailonn, to proszę - prywatna wiadomość, GG, mail. Jeśli odpowiesz mi tutaj, to tylko będzie świadzyło o tobie.

Dziekuje za wysłuchanie i do zobaczenia w innych tematach. :)

Tytuł:
PostNapisane: 30 kwi 2006, 02:51 

Cytuj:
PS3. Lailonn - tak sie zastanawiam, dlaczego tak walczycie o game play na klanowkach, CZY ktos broni klanom grac klanowki na np. 1.2 czy nawet na wczesniejszych wersjach?

Niestety ligi narzucaja wersje, na ktorej mamy grac ;{

Cytuj:
Lailonn, jesteś niestety chamem, prostakiem i prymitywem. Sorry, że musze to powiedzieć, ale to prawda. Nie potrafisz normalnie dyskutować.

W twoich ustach te slowa synku sa jak miod na me serce. Przed oczyma przelatuja mi te wszystkie twj teksty "tu były brzydkie słowa, których nie chcemy czytac na forum :P - update by est_pl" itd, ktore to jako moderator dosc czesto do mnie kierowales pomimo, ze nie lamalem zadnych zasad forum. Jeszcze smieszniejsze bylo to, ze usuwales potem moje i swoje posty(obawa o posadke co?) Podawalem rzeczowe argumenty. Wszyscy klanowi gracze(i nei tylko) wypisali co sie stanie zlego po wprowadzeniu tych zmian. Do lam nie dociera to sie niestety lamy NISZCZY

Cytuj:
Twoje "argumenty" służą tylko obażaniu, wyśmiewaniu i poniżaniu partnera w dyskusji

Moje argumenty byly dobre dla graczy klanowych i czesci free playowcow. Do warzyw nie trafiaja a warzywa to ja zjadam. Sad but true. Jak dyskusja cie przerasta to nie wtracaj sie.

Cytuj:

Dobre ;]

Cytuj:
Nie musisz mi Lailonn odpowiadać, bo więcej tu nie zajrzę.

Mimo wszystko bede tesknil

Cytuj:
Jak chcesz mi odpowiedzieć Lailonn, to proszę - prywatna wiadomość, GG, mail. Jeśli odpowiesz mi tutaj, to tylko będzie świadzyło o tobie.

Nie ma tak latwo. Zwyzywales mnie publicznie i myslisz, ze odpowiem za kulisami? BLAD! A fakt propozycji tego typu swiadczy drogie dziecko o tobie oraz niskim IQ.

Tytuł:
PostNapisane: 30 kwi 2006, 10:34 

jurgens napisał(a):
Vesp3r napisał(a):

Aż sprawdziłem kolegę "pr0" :twisted: .

http://bf2s.com/player/45455058/

A to moje noob'owskie :D :

http://bf2s.com/player/44457030/

Dobre, tak jak by statsy z freeplaya świadczyły o tym czy ktoś jest pr0 czy nie :lol: .Grałem przeciwko niemu pare razy na meczu i nie można powiedzieć że jest n00bem.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 323 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 22  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2