Teraz jest 25 lis 2024, 06:46

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 41 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 2 maja 2006, 01:30 

Witam! Ja gram w Battlefielda 2 niecałe 2 tygodnie a już skusiłem się na Project Reality ;) Grałem w niego ok. 4 godz. Wrażenia ogólnie pozytywne, niecierpliwie czekam na 0.3 :P

Na pierwszy rzut oka spodobał mi się lepszy teamplay oraz M16 (ahh... te heady z singla). Kiedy server zaczynał się zapełniać na Strike at Karkand 2 (ok. 40 osób) to powoli mnie zaczynały denerwować karabiny maszynowe (tj. M249 SAW, RPK) oczywiście ze strony przeciwnika, ponieważ jak wiemy na bliskie odległości jest nie pokonany i jest to istna ,,kosiarka'' :P Zaskoczyła mnie (negatywnie) bardzo niska celowność M24 na dalekie odległości, za to SVD spisuje się o wiele lepiej ;)

Pozdrawiam wszystkich fanów Project Reality!

Tytuł:
PostNapisane: 2 maja 2006, 11:46 

tak m24 jest troche zryte ale to dobrze bo Polish Squad gra MECiem 8) Co do m24 w 0.3 mają wprowadzić nową kampę ( wnioskuje po ss ) m16 jest b.dobre ( chłopaki potwierdzą jak gramy 4fun :twisted: ) ale ak101 spisuje się lepiej na bliskie kiedy to jedną serią powalisz 5 na raz.

Co do wersji polskiej będziesz miał pokazane " otrzymujesz punkt za zabitego przeciwnika " oraz w górnym lewym rogu lista fragów, ale w wersji ang. ( na tej teraz gram ) nie ma takiego udogodnienia... dlatego trzeba patrzeć na liste fragów z TAB'a :D

Tytuł:
PostNapisane: 2 maja 2006, 12:08 

Z tego co rozpoznaje to jest SPR ( Special Purpose Rifle ), na bazie m16/m4, z szyna RIS, z montowalnym tlumikiem :)

A tu mozesz mnie sprawdzic - Veres - http://tiny.pl/xh88 - Bf2 Tracker

Tytuł:
PostNapisane: 2 maja 2006, 12:20 

w serii bf zawszde brakowało mi tłumika :twisted: choć z drugiej strony sniper strzela z takiej odległości, że tłumik nie potrzebny

Tytuł:
PostNapisane: 2 maja 2006, 12:51 

Specyfik napisał(a):
choć z drugiej strony sniper strzela z takiej odległości, że tłumik nie potrzebny

W sumie prawda ale tłumik na pewno by się przydał. Chociażby dlatego że jak idziesz koło jakiegoś budynku, słyszysz dość wyraźnie głos jaki wydaje snajperka, szukasz wejścia na góre, wchodzisz a tam snajper - wyciągasz nóż i po nim. :roll: Nie raz taki przypadek miałem, gorzej jak leży Claymore na drabince to się wycofuje :oops:

Tytuł:
PostNapisane: 2 maja 2006, 14:30 

to zostaje granat :mrgreen:

Tytuł:
PostNapisane: 2 maja 2006, 19:16 

Specyfik napisał(a):
to zostaje granat :mrgreen:

Nom, dokładnie :D

Oprócz dzwięku snajperki jest inny sposób aby z dołu zobaczyć snajpera ;) Są to snajperzy którzy leżą na budynkach na krawędziach dachu, z dołu widać lufe no i tylko kwestią czasu jest następny kill ;)

Tytuł:
PostNapisane: 2 maja 2006, 22:25 

[Tony.660] przyznam Ci racje odnosnie M24 jest jak dla mnie prawie kompletnie zepsuty :( SVD jest dopracowane,bardzo mi sie podoba:) chociaz u amerykanow tez bym czasem chcial poznajpic :P a tu niepotrafie na tej broni :P ale modzik jest bardzo fajny ,niemoge sie doczekac nastepnej wersji :) a co do snajperow przydal by sie tlumik,a co do ich znajdywania to niektorzy hehe wystaja do polowy z dachow :P

Tytuł:
PostNapisane: 3 maja 2006, 12:11 

bedzie tlumik w 0.3 a co do m24 to troche nim gralem i sie przekonalem 8) na dalekie nie jest tak celna ale od średniej odległości ( wróg ma ok. 1cm ) już trafiałem a z bliska jeden strzeał i czekaj na respa :) ale SVD i tak lepsze bo półautomat i celniejsze.... co dla mnie powinno być na odwrót

Tytuł:
PostNapisane: 8 maja 2006, 09:49 

To jak ta wersja 0.3 z tym eskortowaniem to już wyszła, czy wychodzi lada dzień?

Tytuł:
PostNapisane: 8 maja 2006, 10:20 

Wersja 0.305 - czyli ta ktora miala byc juz "final-build" jest juz dostepna dla testerow. I teraz:
przez poniedzialek sie potestuje, sprawdzi czy stare bledy wszystkie sa wyeliminowane i:

- okzae sie ze tak: we wtorek mamy 0.3

- okaze sie ze nie: we wtorek testerzy maja 0.306 i znowu 2 dni czekamy

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 41 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3

Strefa czasowa: UTC + 2