Teraz jest 4 mar 2025, 19:50

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 48 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 2 maja 2006, 12:36 
Moderator forum

Panowie z EA jak zauważyłem przed chwilą wpadli na niezły pomysł, jak zachęcić wszystkich, którzy kupili Euro Force, do zakupu Armored Fury.

Otóż nie można wejść na serwery Euro Force, na których grało się do tej pory, ponieważ EA zablokowało taką możliwość, właśnie przed chwilą. I pomimo tego, że jest na nich mapa z EuroForce, a nie z Armored Fury.

Inaczej mówiąc, zrobiłeś krok (kupując Euro Force), zrób drugi z Armored Fury, albo zostań w rozkroku, a my za twoje 10 Euro kopniemy cię w jaja a i tak nie zagrasz w mapy europejskie.

Pfff kupię ten AF bo podoba mi się EF, ale 2142 nie kupię nawet z ciekawości.

Podpis nieczytelny...

Tytuł:
PostNapisane: 2 maja 2006, 12:46 

buuuu BANA MU :mrgreen:

Tytuł:
PostNapisane: 2 maja 2006, 12:59 
Moderator forum

A niby za co ?

Podpis nieczytelny...

Tytuł:
PostNapisane: 2 maja 2006, 13:31 

Od wydania tych dodatków minął już chba ponad miesiąc a mnie dopiero raz wywaliło z moich ulubionych serwerów że nie miałem dodatkowych map.

Te dodatki EA są niewiele warte, chcą ciągnąć kase ale coś im nie wychodzi :lol: nikt tego nie kupuje w takich ilościach jakby sobie tego życzyli :D
Tak więc będą dalej kombinować jak na siłe nas zmusić do zakupu :|

Tytuł:
PostNapisane: 2 maja 2006, 13:41 

Z początku chciałem kupic EF a tym bardziej AF... jednak po tym co wyprawia EA (patrz patche) nie zamierzam inwestować w EA wiecej mojej gotówki.

jednak 2142 chyba kupie.. z ciekawości.. o ile nie bede musial zmieniać mojego kompa (2ghz, gf6600, 512ram)

Jak skonczy sie era bf2.. bedzie trzeba chyba poszukać jakiejś innej platformy do grania. No chyba ze 2142 będzie dopracowany juz od początku (ktoś w to wierzy? :D )

Tytuł:
PostNapisane: 2 maja 2006, 14:01 
Moderator forum

Alarm odwołany i niepotrzebnie się rozpłakałem w rękaw. Można juz grac w EF. Calavero twoja sprawa EF i AF to sprzętowy dodatek, ja takie lubię więc kupiłem i nie żałuję,

Podpis nieczytelny...

Ostatnio edytowano 2 maja 2006, 23:05 przez EST_PL, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 2 maja 2006, 14:28 

zależy kto ile ma kasy przeznaczone na gry. ja tam chyba się bardziej zaciekawei et:qw z tej lub innej przyczyny ( prawie rok w ET )

Tytuł:
PostNapisane: 2 maja 2006, 14:38 

ja gram 2 lata w et

co to to armored fury to dodatek jakis?

Tytuł:
PostNapisane: 2 maja 2006, 15:42 

Tak, kolejny po Euro Force booster pack z 3 mapami, nowymi modelami pojazdow/broni. 50zl takie cudo kosztuje ;p

Tytuł:
PostNapisane: 2 maja 2006, 15:51 

EST_PL napisał(a):
Calavero towja sprawa EF i AF to sprzętowy dodatek, ja takie lubię więc kupiłem i nie żałuję

Cóż.. BF2 jest tak jakby następcą BF42.. chyba niewiele osob sądziło, że BF2 tak bardzo "przechyli" się w strone couter-strike'a. A to ze teraz EA wydaje dodatki za kase, w ktorych mozna poczuc klimat prawdziwego bf'a.. to juz inna sprawa. Sorry EST.. ale po prostu nie wydam 250zł na gre (podstawka + dodatki) w której jest pelno błędów. Osobiście czuje się oszukany przez EA.. i w ramach mojego skromnego protestu :D nie kupie zadnego dodatku... pomimo ze tez uwielbiam grac czołgami.

Pozatym nie ma sensu wydawac 100zł.. jezeli ma sie czas grac tylko na powaznie. (nie ma meczy turniejów dla podstawek. right?)

Wziąłem udział w tej dyskusji.. ponieważ bardzo spodobał mi się temat Twojego posta... który doskonale pasuje do polityki prowadzonej przez EA. Mam nadzieje, że jak najmniej osób kupi te dodatki....

Tytuł:
PostNapisane: 2 maja 2006, 16:12 

No myśle, że na AF wyciągną więcej $ lub euro niż na EF.

Kod:
    Attention Soldiers!

Later today we will announce the Battlefield 2: Armored Fury™ booster pack for Battlefield 2™ which brings all-out mechanized battles to US soil for the first time. Maps set in the US have been requested by the community for quite some time, and we are pleased to deliver three that set the stage for huge armored warfare battles.

3 NEW MAPS

* Operation Midnight Sun: The conflict spreads near the Pacific Ocean in a key battle for the Alaskan port of Valdez, where Chinese forces are attempting to secure much-needed fuel from the pipeline.
    * Operation Harvest: The MEC army begins their march East towards the U.S. Capital, and American forces must stall the advance long enough for reinforcements to arrive.
    * Operation Road Rage: The MEC forces have infiltrated deep into the USA, and are using the highways to move quickly towards key industrial sites that are dangerously near civilian areas.

To balance the wide-open tank battles with aerial firepower, six new vehicles will be introduced, including 3 scout helos such as the MD 530, Little Bird, and 3 ground attack aircraft like the A10 Warthog.

In addition, patch 1.3 is on the way, and with it comes single player co-op support, so you can grab a friend and tackle the bots as a team. More details to follow, so stay frosty!

Tytuł:
PostNapisane: 2 maja 2006, 16:21 

e tam ja nie kupuje juz gier Ea:P Godfather mial byc taki [cenzura] w kosmos a Mafia na glowe go bije :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 2 maja 2006, 16:30 

Godfather jedzie mafię o głowę.Jedyna wada ,że trochę za krótki.

Tytuł:
PostNapisane: 2 maja 2006, 16:40 

Tak tak wszyscy sie z tobą zgadamy! :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 2 maja 2006, 16:42 

skandal :?

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 48 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2