Teraz jest 23 lut 2025, 12:37

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 80 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 4 maja 2006, 17:59 

Grywam na tym z pingami w okolicy 100 i ludzmi :P Takie sa chyba 1-2 wiec starczy przejrzec liste graczy czy ktos z rodakow nie gra(bo pozostale serwy sa daaleko wiec tylko tu sie mozemy spotkac)

Tytuł:
PostNapisane: 4 maja 2006, 19:40 

Masz może Xfire? Było by dużo łatwiej :)

Tytuł:
PostNapisane: 4 maja 2006, 20:34 

Lailonn---> nie wystarczy wyłaczyć EAX, trzeba dać jakoś dźwięku z High na Med i już jest wszytsko w porządku

Tytuł:
PostNapisane: 4 maja 2006, 20:42 

A to ci trikosz. Mi też się bardzo przyda :)

Tytuł:
PostNapisane: 4 maja 2006, 22:31 

Katowałem to cudeńko z 3 godziny i bardzo mi sie podoba. Mapy ( oprócz Assult ) sa bardzo klimatyczne a same bronie cudowne :D

Tytuł:
PostNapisane: 4 maja 2006, 23:12 

moje wrażenia
- nie wiem jak reszta ale mnie co jakiś czas resetuje komp (nie zdarza mi się to w normalnym trybie wiec coś jest nie tak - ale to beta jestem wyrozumiały)
- mod jest nie zły a nawet bardzo dobry
- maskowanie mundurów jest świetne, mnie się zdarzyło po respawnie biec bronić flagę i dosłownie wpaść na gościa którego nie widać, jak kogoś nie widzisz jesteś martwy koniec biegania, koniec chodzenia skradasz się bo innaczej jesteś martwy
- wozy są nie złe ale wymagają dopracowania, szczególnie niemiecka pół cięzarówka z MG (mała widoczność ze stanowiska MG)
- helikopter niemiecki- konia z rzędem temu kto wie jak i czym się różnią dwa tryby strzału rakietami strownej laserem, ja nie dałem rady i brak dzialka nie pozwala walczyć z piechotą.
- samolot niemiecki jest ok ale brak bomb powoduje małe ograniczenie działania, jak się domyślam w dalszych częściach będą bombowce
- AT nie ma strowanej rakiety (tak mi się wydaje może nie udało mi się rozgryść tej opcji) i celownik wymaga pewnego pomyślunku co czasami jest ciężkie w ogniu (zależy od odległości od celu)
- szybko się umiera i łatwo jest zabić przeciwnika, oczywiście jeśli go zobaczymy przed nim
- mapy są duże a nawet bardzo duże

To są moje przemyślenia, jeśli ktoś ma pomysł czy idea jak uniknąć restartu kompa będę wdzięczny
pozdro
S

Tytuł:
PostNapisane: 5 maja 2006, 00:19 

Mi sie nic nie resetuje. Kumplowi tez nie.
Mod jest bardzo grywalny. Widac po ilosci serwerow i graczy.
Maskowanie owszem dobre co dziala w 2 strony ;p
Wozy jak wozy. Czasem widac wiecej czasem mniej.
Helikopter niemiecki w pierwszym trybie strzela rakietami powietrza-ziemie naprowadzanymi automatycznie(tak jak u gunnera w samolotach w BF2) drugi tryb to powietrze-powietrze(tak jak dzialka np AA w Bf2) Jest natomiast "3 tryb" pomiedzy tymi dwoma. Rozni sie od 1 tym, ze inny celownik. To bug i nie powinno go byc(i tak nic tu nie wystrzelisz)
brak bombowcow to + bo lotnictwo nie dominuje gry jak to ma miejsce w bf2. Na innych mapach sie pojawia ale na tych 3 by nie pasowaly.
Owszem At ma zwykle RPG

Namowilem kumpla na mody. PRMM i OPK. PRMM po 5 minutach opuscilismy(byly "az" 3 serwy z w sumie 20 graczami okolo) a OPK pomeczymy i jutro :P Imo mod ma bardzo duze szanse stac sie czolowym modem Bf2

Tytuł:
PostNapisane: 5 maja 2006, 02:06 

Ja jakos potrafie wystrzelic we wszystkich 3 trybach rakiete :)
powietrze-powietrze nie wymaga komenatrzy, tryb automatycznego
namierzania celow naziemnych takze, a 3 - ten bez krzyzyka w srodku,
nic sie nie nmierza ale rakieta poleci tam gdzioe ja skierujesz...

Tyle

Tytuł:
PostNapisane: 5 maja 2006, 05:42 

Lailonn napisał(a):
PRMM po 5 minutach opuscilismy

i bardzo dobrze :D szkoda tylko, że w weekend wychodzi PRMM 0.3 i znowu zacznie się powódź vanillaboys, którzy bawią się w Rambo :(

Tytuł:
PostNapisane: 5 maja 2006, 09:10 

Oj w tym, ze nie bawilem sie w rambo. Gral tam ktos z ECTS nawet. Jak na karkandzie2 bylem w obronie to kampa i tyle. PRzeciwnik nie doszedl do pierwszej flagi. W ataku natomiast zwyczajowo ginelismy i tez nie doszlismy do pierwszej flagi.

Nie grozi raczej wam wysyp nowych bo ludzie zostaja przy OPK. Spotkalem paru ludzi mowiacych "wszystko latwo zniszczyc, fajnie" i jak im powiedzialem o PRMM to zapytali "What is PRMM?" :lol:

W czasie gdy byly 3 serwy PRMM z okolo 20 graczami lacznie w OPK bylo kilkanascie z kilkuset graczami. Lud wybral?

Z tym dzwiekiem wystarczy chyba dac dzwieki na medium i eax moze byc wlaczone. Przynajmniej ja tak mam i poki co chodzi ok.

Tytuł:
PostNapisane: 5 maja 2006, 09:16 

Ja też potrafię wystrzelić rakietę w każdym trybie tylko w nie każdym trybie da się nią sterować w tym jest problem. Moim zdaniem trochę mało jest rakiet na pokładzie heli.

Co do restartu proszę o pomoc, szlag mnie trafi na ten problem i nie wiem co z tym zrobić. Mod jest naprawdę dobry.

Pozdr
S

Tytuł:
PostNapisane: 5 maja 2006, 09:24 

w takim razie mam małe pytanie, jaką wersje językową macie zainstalowaną, bo być możę jest to wina tego, mam takie przypuszczenia po analizie wątków w problemach.
Pozdro
S

Tytuł:
PostNapisane: 5 maja 2006, 11:10 
Moderator forum

Pogralem troche dluzej i zapowiada sie rewelacyjny mod!
Jedna rzecz mnie zastanawia- hymn serbii, bardzo podobny do Polskiego...

Tytuł:
PostNapisane: 5 maja 2006, 11:20 

Mod jest super, ale wydaje mi się że będzie płatny :cry: .Za dużo włożyli w to pracy aby potem go rozdać jak Caritas :)
Dużo zmian wizualnych i dźwiękowych,no i duża zmiana z budynkami-poprostu można do nich włazić, nawet na drugie piętro :)
I ta europejska zieleń :P , ale, no właśnie, co jakiś czas spada mi z 60 na 1 fps, trwa to jakieś 1s. A zawiesza się po 20 min grania :evil: . Może wystarczy zmiejszyć jakoś grafiki :?: Dzisiaj spróbuje.

Tytuł:
PostNapisane: 5 maja 2006, 11:20 

strus wiekszosc gra na angielskiej wersji jezykowej. Ale znajomy gra chyba na polskiej a nic sie nie dzialo.

Zreszta wersja jezykowa nie ma prawa restartowac ci gry. Co najwyzej powodowac pewne bugi(jak w PRMM np) ale nie restartowac ^_^

edit up:

mody nigdy nie byly, nie sa i nie beda platne. Wprowadzenie oplat oznaczaloby utrate 90% graczy a ekipom modow chdozi o popularnosc i "slawe".

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 80 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2