Desert Rat napisał(a):
Z tymi zmianami statsów to wielka lipa - niedługo obniżą wymagania tak że wszyscy dostaniemy wszysto. Ktoś zostanie generałem wyrabiajac przymusowe 60 h w Towie a za tydzień obniżą wymagania do 10h....
Inna sprawa z medalami na sfie - ktoś kto ustalił 4500h na medal musiał być chyba upośledzony bo sf wyszedł już po korekcie czasu na medale w podstawce - tu też kiedyś było 2500h czy coś takiego....
Jak chcą obniżyć wymagania czasowe to niech to zrobią dla odznak prawdziwie niezdobywalnych - złoto dla aa, gd, jeepku - większość tych tych odznak bowiem jest robionych jako commander - kto normalny wysiedzi podczas gry 60h w TOWie??
Święta racja. W ogóle odznaki dzielą się na normalnie zdobywalne i niezdobywalne. Te zdobywalne są służnie zrobione i należą do nich np. odznaki za poszczególne profesję, a niezdobywalne dla normalnego gracza to te jeepy, towy - tow srebro mam tylko dlatego że lubię grać commanderem i co nim jestem to włażę do towa albo pkm jakiegoś. Notabene siedząc często w towie w bazie meców na karkandzie 32 zawsze śmieje się z tego że zanim jeepek wyjedzie zza rogu już go mam namierzonego

Dość śmiesznie to wygląda w rzeczywistości, koleś myśli że jest w pustej bazie, a tymczasem nie ma czasu na reakcję przed uderzeniem z towa